Kezdőoldal / BLOG / Gyerek frizurák-2017

Gyerek frizurák-2017

Gyerek frizurák-2017

Mik a 2017-es év legtrendibb gyerek frizurái?

2017-ben a gyerekek se kerüljenek hátrányba, nézzük át melyek a legdivatosabb gyerek frizurák! Lányos anyukáknak jöhetnek a fonások, a kontyok és a legmenőbb kiegészítők minden mennyiségben, a fiús szülők pedig készüljenek, mert minden lány odalesz a kissrácokért. Az idei évben még inkább igaz, hogy minden kicsi olyan szeretne lenni, mint a nagyok és ez tökéletesen meg is mutatkozik a gyerek hajtrendeken is. Varázsoljatok gyermekeitekből hercegnőket, igazi nőket, ellenállhatatlanul édes kisfiúkat vagy minden nő szívét elcsábító kissrácokat! Kalandra fel! Íme a legtrendibb 2017-es gyerek frizurák!

Kiegészítők

Hajpántok, masnik, selymes kendők, szalagok és bármi, amit hajba lehet tenni! A legcukibb és legegyedibb gyerek frizura, ami az idei év kislány hajdivatát jellemzi. Ha hercegnő szeretne lenni kislányod, készítsetek együtt virágkoszorút a hajába, ami nemcsak az egyedi gyerek frizurák közé tartozik, de egy nagyon jó program is lehet, míg megalkotjátok. Ha pedig igazi nővé szeretne válni, akkor jöhet egy csillogós, ragyogó tiara, egy masnis hajpánt vagy egy szép szalag egy laza konttyal vagy fonattal. Elbűvölő, aranyos, különleges és tuti siker az oviban vagy a suliban is.  És hogy hogyan is kezdj neki? Légy kreatív! Csakis a képzeleted szab határt milyen frizurát készítesz kislányodnak! 

gyerek frizurák 2017

Fonások minden mennyiségben

Ahogy a felnőtt nőknél is hódítanak a fonatok, a kislányok is rajonganak érte. És milyen jól áll nekik! Az egyszerűtől a legkülönlegesebbig, minden fonási technikára találhatunk videókat vagy stepbystep képeket, ami nagyon hasznos segítség lehet minden anyukának. Legyen bármilyen alkalom, esküvő, szülinap, egy sulis vagy ovis nap, mindenképp pratikus és a legtökéletesebb gyerek frizurák egyike, amit hordhat egy kislány. Az pedig, hogy mennyire lesz egyedi egy-egy fonás, csakis rajtad és kislányodon múlik! Fonásra fel!

gyerek frizurák 2017

Gyönyörű fonást minden kis hercegnőnek!

Különleges alkalomra készültök és szeretnéd, hogy kislányod tündéri fonattal ékeskedjen, de nem mered magad elkészíteni a legújabb fonattrendeket? Semmi probléma, hiszen profi szakembereink szívesen segítenek! Szalonjaink gyermekbarátok és igyekszünk minden kis lurkó kedvében járni, hiszen tudjuk, a fodrászat sokszor unalmas és félelmetes lehet. De a Best Braid by Szabó Imre szolgáltatásunkkal a legkisebbek is VIP szolgáltatásban részesülhetnek! Hozd el lánykádat és szépüljetek együtt!

Konytok a legmenőbb csajoknak

Látta a lányod, hogy milyen mutatós kontyot készítettél magadnak és most ő is olyat szeretne? Nincs akadálya, a kislányoknak ugyanolyan klassz kontyokat lehet készíteni, akár a felnőtteknek. Nem kell szabályos, bonyolult fogásokkal próbálkoznod, elég, ha egy egyszerű művelettel elkészíted a frizurát, hiszen a gyerkőc nem szeretne órákig fodrászosat játszani. Fogd fel a hajat a fejtetőn, majd copfkészítés közben hagyj egy bugyort, és ebből képezz bájos, kócos kis kontyot az ifjú balerinának! Ha ennél szabályosabbat kíván, fond be a copfot, majd körbetekerve erősítsd hullámcsattokkal!

gyerek frizurák

Hosszú és göndör gyerek frizurák

Az idei évben is az egyik legtrendibb kisfiú frizurák a hosszú és göndör hajak. A 2017-es férfi hajtrendek közt is a legnépszerűbb, és ez a kissrácoknál sincs másképp. A hosszú haj előnye, hogy nagyon változatosan lehet vágni és fésülni és minden korosztálynak jól áll. Frufru vagy oldalra fésülve, klasszikus egyenes, göndör vagy inkább kócos? Végtelen variáció létezik! Ráadásul ki tud ellenállni egy göndör frizurának vagy egy igazán férfias kis copfnak? Az idei évben pedig hódít a kicsik körében is a “szamuráj” hajstílus, ami az egészen ellenállhatatlanná varázsolhatja kisfiad!

gyerek frizurák 2017

Fade és undercut minden változatban

Még mindig a legdivatosabb hajvágási technikák közé tartoznak a fade és undercut hajtrendek. A kis rosszcsontokon pedig vadítóan állnak ezeknek a gyerek verziói. Egyenes és göndör hajakon is nagyon jól mutat, ráadásul kócosan vagy oldalra fésülve is a legvagányabb gyerek frizurák közé sorolhatjuk! Ha pedig azt szeretnéd, hogy igazi úriember váljon fiadból, akkor egy gondosan oldalra fésült vagy hanyag eleganciával szembe hulló tincsekkel elkészített frizurát válasszatok! Lehet komoly vagy vagány, sármos és igazi férias, az tuti, hogy minden nő szivet el fogják rabolni!

gyerek frizurák

Hozzánk minden gyerkőc imád járni! Profi szakembereink VIP vendégként várnak szeretettel minden gyereket, ahol a rengeteg játék és meglepetés mellé a legtrendibb frizurával távozhat minden apró felnőtt! Látogassatok el gyermekbarát szalonjainkba, ahol mindenkinek egy élmény a hajvágás! Legyen ez a nap mindenki számára emlékezetes, akár egy gyereknap, amit mindannyian élveztek!

Várunk szeretettel benneteket!

Szerző: Bondár Bianka

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel