Kezdőoldal / BLOG / Gyöngyház haj trend-Rebellis mégis nőies

Gyöngyház haj trend-Rebellis mégis nőies

Gyöngyház haj trend-Rebellis mégis nőies

Gyöngyház haj trend-Rebellis, mégis nőies

Ha már azt hitted minden létező színes haj trendet feltérképeztél Instagramon és nem lehet számodra újat mutatni az unikornis, a rose gold, vagy a cherry ombre után, akkor épp eljött az ideje, hogy megismerkedj a legújabb, legtrendibb hajszínnel, mely egyszerre kölcsönöz számodra rebellis, mégis nőies külsőt. Hozzád is megérkezett a gyöngyház haj trend!

gyongyhaz haj trend

Valóságos ékszer a fejtetőn

Csakúgy, mint az igazgyöngyből készült ékszerek esetében is, a gyöngyház haj trend árnyalataiban is megtalálható az óceán ékszereinek megannyi árnyalata és színbéli kombinációja. A gyöngyház haj trend színváltozatai az ezüstös szürkétől a platináig terjedhetnek, természetesen mindezek mellé társul az a megfoghatatlan, gyöngyház fényű csillogás. Egy biztos, ha valaki egyszer rápillant a fejtetődön viselt ékszerre, többé képtelen lesz levenni a tekintetét rólad!

gyongyhaz haj trend

Barackos beütés

Ha esetleg szerelembe estél a rózsaszínes és lilás árnyalatú hajszínezőkkel, akkor boldogan mutatjuk meg neked, hogy a Barbie-s pasztell színeknek köszönhetően miként rabolta el az internetezők szívét a rózsaszín gyöngyház haj trend! Csodás, ahogyan ezek a rózsaszínes tónusok milyen összhangot alkotnak a gyöngyház ragyogásával! Ez az árnyalat különösen jól működik szőke, világos, vagy vöröses haj esetében. A lágy, fémes tündöklés az összes hajhossznak kiválóan megfelel, és laza, buja loknikkal még különlegesebbé tehető.

gyongyhaz haj trend

Gyöngy és ezüst

Ha megszállottja vagy a hűvös eleganciának és ezt szeretnéd, hajviseleteddel is kifejezni, akkor a gyöngyház haj trend és ezüst kombinációját neked találták ki! Ezen két árnyalat vegyítésével hajkoronád egyszerre lesz álmodozó és hableányos, míg az ezüstnek köszönhetően egy jeges árnyék is keletkezik tincseiden. Ezáltal évszakra való tekintet nélkül kiváló választás egy hasonló frizura elkészítése!

gyongyhaz haj trend

Fontos az ápolás is!

A gyöngyház haj trend igazi platina szőke hajon mutat igazán, de ehhez természetesen extrém világosításra is szükség van, mely nagyban rongálhatja hajad szerkezetét. Ezért ilyen esetben mindig azt ajánljuk, előzetesen konzultálj szakemberrel és csak professzionális készítményekkel, profi szakemberek segítségével vágj bele a frizurád megváltoztatásába. Szalonjainkban minden vendégünk a lehető legjobbat kapja szakértelmet és kozmetikumokat tekintve is. Hajvilágosítás esetén pedig mindig SMARTBOND– hajkötés sokszorozó kezelésünket ajánljuk.

 

Ha Te is szívesen kipróbálnál valamilyen új, trendi fazont, vagy hajfestési technikát látogass el szalonunkba, ahol profi szakembereink segítenek Neked abban, hogy megtaláld mely színösszeállítás volna, amelyik hozzád legjobban illik. Szalonunkban hajfestés során kizárólag a legjobb, prémium minőségű termékeket alkalmazzuk, ezért semmiképp nem kell tartanod, hajad szerkezetének károsodásától. Számunkra kiemelten fontos hajszálaid védelme, ezért hajvilágosítás során esetén Smartbond – hajkötés sokszorozó kezelésünkkel ápoljuk és varázsoljuk egészségessé frizurádat!

Szerző: Elek Renáta

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel