Kezdőoldal / BLOG / Hajformázás felsőfokon – Tyme Iron

Hajformázás felsőfokon – Tyme Iron

Hajformázás felsőfokon - Tyme Iron

Hajformázás felsőfokon – Tyme Iron

A Tyme Iron a szépség és az ész tökéletes ötvözete. Megalkotásakor nemcsak a teljesítményt, de a dizájnt is figyelembe vették alkotói. A készülék egy forradalmi hajformázó eszköz, mely bármilyen loknit képes elkészíteni, a nagy hullámoktól kezdve a ruganyos csigákig és gyűrűkig, valamint hajsimítás is lehetséges általa! Ha hajformázás felsőfokon, akkor Tyme Iron!

Magáról a készülékről:

A szalon minőségű eszközzel perceken belül káprázatos göndör hajat varázsolhatsz magadnak. Tervezésekor törekedtek a rendkívül magas minőségre. Aranyozott titánium formázólapokkal rendelkezik, melyek hatékonnyá teszik a hőátadást, így megtartva a loknikat akár 2-3 napig is. Ha valahova sietsz, nem kell sok időt a hajad formázásával töltened, hiszen kevesebb, mint egy perc alatt felmelegszik a készülék, maximum 240 °C-ra is. Legfeljebb tíz perc alatt el tudod magadnak készíteni a választott frizurát stílustól függően. A Tyme Iron elforgatható vezetékkel rendelkezik, így a vezeték nem törik meg, hajformázás felsőfokon!

hajformázás felsofokon

Hullámos, vagy göndör fürtök gyorsan, egyszerűen

Első lépésként a hővédőkrém használatát semmilyen készülék esetében se felejtsük el. Majd kapcsoljuk be a Tyme Iront, és válasszuk szét a hajunkat. Az alsó tincsekkel kezdjünk. Jegyezzük meg melyik oldala van felül a készülékünknek, majd a hajtőhöz minél közelebb tegyük, ami attól függ, hogy igazából honnan szeretnénk, hogy a hullámok kezdődjenek. Csukd össze, és kétszer csavard végig a hajadon, és közben természetesen lassan húzd is lefele a készüléket, úgy hogy ugyanaz a része legyen felül végezetül. Ugye milyen egyszerű? Pár perc és a tökéletes fürtökkel már útra készen is állsz! Természetesen, ha inkább az egyenes hajhoz van kedved, arra is tökéletes a Tyme Iron. Kísérletezz bátran, nem fogsz csalódni!

hajformazas felsofokon

Elégedett vásárlók a világ minden tájáról

A világ számos országában már ismert és elismert Tyme Ironnak itt az ideje, hogy hazánkban is népszerűvé váljon. Hisz melyikünk nem örülne egy ilyen kis apró, ámde multifunkcionális és egyben hihetetlenül stílusos és dizájnos készüléknek? Azt hiszem jogosan teszem fel ezt a kérdést, mert különböző országokból kapott számos visszajelzés alapján a terméket szinte kivétel nélkül minden felhasználó dicséri és magasztalja.

hajformazas felsofokon

Pár vélemény és kép büszke vásárlók jóvoltából:

“Esküszöm, hogy a Tyme Iron-ban sosem csalódok! Megszállottja lettem. Egész álló nap ugyanolyan tökéletesek a fürtjeim, hajlakk nélkül is. Legjobb vétel volt számomra!”

“Imádom a hullámos tincseim, mindig így akarom hordani a hajam. Köszönöm Tyme!”

” Megszállottja vagyok  a Tyme Ironnak! A vastag szálú és egyenes hajamat, szép göndör fürtökké varázsolja, pedig a legvastagabb szálú és legegyenesebb hajam van, és ez a csoda segít nekem pár perc alatt tökéletes fürtökké varázsolni. Az egyetlen készülék, aminek segítségével hajam napokig ugyanolyan szép göndör szerintem. Nagyon köszönöm.”

Útra kész fürtök kevesebb, mint 10 perc alatt. Más hajformázókkal legalább 30 percre lenne szükségem és rengeteg hajlakkra, de semmiképp sem a Tyme Ironnal! Imádom a Tyme Iron-om!”

hajformazas felsofokon

A csomag tartalma:

A készülékhez járó Style Tyme oktatói anyagból megtanítanak, hogy érd el a kívánt stílust, illetve válaszolnak bármilyen, hajad egészségére és karbantartására irányuló kérdésre az ingyenes négyszemközti beszélgetés keretén belül a virtuális stylistokkal. A Tyme Iron segítségével a hajformázás felsőfokon történik. A Tyme Traveler Heat Sleeve segítségével pedig bármikor és bárhova tudod magaddal szállítani a készüléket. Úgy tervezték, hogy pillanatokon belül el tudj indulni otthonról!

Ráadásként:

    •  1 év szavatossági idő
    • 30 napos pénz visszafizetési garancia
    • ingyenes szállítás

 

Ha kedvet kaptál, és úgy döntöttél beszereznéd ezt a dizájnos és  forradalmi hajformázó készüléket most megrendelheted a webshopon keresztül itt, vagy ha esetleg kipróbálnál először egy hasonló funkciókkal ellátott eszközt, akkor szakembereink, szalonjainkban várnak rád a L’oréal SteamPod kezeléssel, aminek segítségével hajad biztosan napokig tündökölni fog!

Érdekel, hogy milyen szuper termékeket próbáltunk ki mostanában? Új, Budapest Beauty & Blog menüpontunkban, a Teszteltük kategóriában további nagyszerű dolgokkal kapcsolatban informálódhatsz, illetve egészséges életmóddal és mozgással kapcsolatos tippeket is kapsz tőlünk! 

Ne feledd, a tökéletes megjelenésért válasz szakembereinket, jelentkezz be online!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel