Kezdőoldal / BLOG / Hajhosszabbítás és dúsítás mesterfokon

Hajhosszabbítás és dúsítás mesterfokon

Hajhosszabbítás és dúsítás mesterfokon

Hajhosszabbítás és hajdúsítás mesterfokon!

Ha hajhosszabbítás, akkor válaszd te is a prémium minőségű európai hajat szalonunk segítségével! 

Levágattad és megbántad? Évek óta próbálkozol, de nem nő meg hajad a kívánt hosszra? Közeleg az esküvőd napja és hosszú hajat szeretnél a “nagy napon”? A hajhosszabbítás tökéletes megoldás erre és többféle technika közül is választhatsz! Szalonjainkban egyedülálló választékkal kínáljuk hajhosszabbítás és hajdúsítás szolgáltatásunkat.

Nagyon sok nő álmodik hosszú, dús hajkoronáról, de sokaknak sajnos nem adatik meg. Vannak étrend-kiegészítők, vitaminok, hajápolók és gyógynövények, amelyek segítenek erősíteni hajunkat vagy akár némileg gyorsítani is a növekedési folyamatot. Ha viszont nem szeretnél éveket várni, vagy csalódtál a különböző módszerek hatásosságában, akkor ideális lehetőség számodra a hajhosszabbítás, mert pár óra alatt szakembereink elkészítik számodra azt, amiről oly régen álmodtál!  Miután többféle technika is létezik, ezért Mi úgy gondoltuk bemutatjuk röviden neked ezeket, hogy választani tudj közülük.

Szalonjainkban egy személyes konzultáció után, szükség esetén, segítünk megbízható kereskedőtől, első osztályú póthajat vásárolni. A póthajat különböző módszerrel rögzítjük a saját hajadhoz, mely függ az egyéni adottságoktól és kívánságaidtól.

HŐILLESZTÉS

A hőillesztéses módszer lényege az, hogy tincsekkel történik a hosszabbítás, úgy hogy saját hajunk tincseihez a póthajtincseket illesztenek, mely a tövénél keratinnal van bevonva , majd hő segítségével a mi hajunkhoz rögzítik. A keratin a hőhatására megköt és tökéletes tartást és biztonságos hordást biztosít, azaz nem kell attól félni, hogy kihullanak a tincsek. A keratinos hőillesztés egy teljesen természetes és nagyon alapos módszer, használatával megelőzhetők a kellemetlen helyzetek, mikor a póthaj feltűnően kapcsolódik a saját hajunkhoz, tehát bármilyen viselet (konty, copf stb.) esetén is rejtve marad. Közkedvelt eljárásnak számít még azért, mert a hajba túrva sem érezhetőek az illesztések. A hordási ideje az eljárásnak 3- 3,5 hónap, tehát ennyi időközönként újra kell tetetni. Nagy előnye az eljárásnak, hogy a póthaj később is felhasználható marad, tehát amikor újra kell illeszteni nem kell új póthajat venni. Nagyon vékony szálú hajra nem ajánlott a keratinos hőillesztés, valamint minden technikának van hátránya, ennek pedig az újrarakás időigényessége. Dúsításra és hosszabbításra is alkalmas a hőillesztés.

Tanácsunk: Válassz megfelelő szakembert, aki tényleg keratinnal és nem gyantával végzi az illesztést. A legjobb, ha olyat választasz, aki jó fodrász is és mindig hagyd, hogy össze is vágják hajadat, mert úgy lesz esztétikus a frizurád!

HAJFELVARRÁS

A hajfelvarrás a legrégebbi módszer és napjainkban is elég közkedvelt. A felvarrás, ahogy azt az elnevezésből sejthetjük, úgy készül, hogy saját hajunkból vékony parketta fonással sorokat alkotva, tű és cérna segítségével helyezik fel a póthaj sorokat (úgy nevezett tresszeket). Egy frizura elkészítéséhez általában 3-4 sor szükséges. Sokan választják ezt a technikát, mert a felhelyezési illetve leszedési idő is ebben az esetben a legrövidebb, valamint árban is kedvezőbb megoldás a többi lehetőséghez képest. Előnyei közé tartozik még, hogy a póthaj az újrarakás során  nem rövidül, valamint semmilyen anyaggal és hővel sem érintkezik hajunk, így minden hajtípushoz ajánlott. A megújítás viszont sűrűbben 2- 2,5 havonta elvégezendő. Hátránya a műveletnek az, hogy talán ez az egyik legláthatóbb.

Tanácsunk: Ha szeretnéd sokáig hordani a póthajat mindenképp kézi tresszelést válassz, vagy erősíttesd meg a gépi tresszt.

A HAJHOSSZABBÍTÁS

♥ 100% humán eredetű póthajból készül,

♥ viselete kényelmes, nem okoz kellemetlen érzést,

♥ természetes hatású és tapintású

♥ a vendéghaj nem hullik

♥ az elkészítés nem fáj

♥ a szolgáltatás során szakemberünk a haj festését is vállalja

♥ az eredmény pedig akár 3 – 3,5 hónapig is tartós

Rikter Máté – budai szalonunk szakembere várja a hajhosszabbításra vagy hajdúsításra váró Vendégeket!

Minden Vendégemnek szoktam ajánlani a hajhosszabbítás lehetőségét, akik nem szeretnének éveket várni arra, hogy hajuk elérje a kívánt hosszt. A haj sűrűsége az örökölt jellemzőktől és a környezeti hatásoktól is függ, amennyiben azonban a haj és a fejbőr egészséges, a hajfelvarrás tökéletes alternatíva lehet, hogy a frizura dúsabb hatást keltsen. Viselése kényelmes, nem okoz kényelmetlen érzést, elég 3 – 3,5 havonta korrigálni a lenövést, megjelenésben pedig természetes hatást biztosít.

VENDÉGEINK VÉLEMÉNYE A HAJHOSSZABBÍTÁS SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL

Évek óta Mátéhoz járok hajhosszabbításra. Még 2013-ban ajánlotta nekem az egyik barátnőm a Szabó Imre Hair & Beauty szalont. Mivel azóta is annyira meg vagyok elégedve a szolgáltatásokkal, eszembe sem jutna másik szalont keresni. – R. Kata, budai szalonunk Vendége

Sajnos mindig is nagyon lassan (én néha úgy éreztem, hogy egyáltalán nem) nőtt a hajam, ezért a rengeteg vitamin, kezelés, kúra után elhatároztam, hogy más megoldást keresek, hogy Nekem is gyönyörű hosszú hajam lehessen. Az interneten keresgélve találtam rá a szalonotokra. Mindig nagyon profi a végeredmény – az első alkalomtól kezdve nagyon elégedett vagyok, az ismerőseim pedig azóta is le vannak nyűgözve, hogy gyakorlatilag nem lehet megállapítani, hogy van egy kis csalás a frizurámban. – K. Zsófi, budai szalonunk Vendége

A HAJHOSSZABBÍTÁS ÉS HAJDÚSÍTÁS MENETE

1. Vedd fel a kapcsolatot budai szalonunkkal: Telefon: +36706352226, E-mail: buda@szaboimre.hu,

2. Egyeztess időpontot munkatársainkkal,

3. A megadott időpontra hozd magaddal a már megvásárolt hajat – a beszerzésre vonatkozó tanácsokat a bejelentkezéskor munkatársainktól kérhetsz,

4. Szakemberünk segít kiválasztani a hajad jellemzőihez és az egyedi igényeidhez leginkább passzoló hajhosszabbító eljárást

5. Élvezd a GYÖNYÖRŰ megújult frizurádat!

MIÉRT VÁLASZD HAJHOSSZABBÍTÓ SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

Könnyen, és rövid idő alatt

akár meg is duplázhatod

az eredeti hajhosszadat

Segítségével olyan frizurákat is

megvalósíthatsz, amikről

eddig csak álmodoztál


Viselése segítségével

önbizalmad javulhat,

magabiztosságod is megnőhet.

HÍRESSÉGEK, AKIK SZALONJAINKBAN SZÉPÜLNEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyi időnként kell megújítani a hajhosszabbítást?

Eljárás és egyénfüggő, de körülbelül 2-3,5 havonta kell számolni vele

Melyik hajhosszabbító módszer lenne számomra legmegfelelőbb?

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Ki végzi a hajhosszabbítást?

A hajhosszabbító szolgáltatásokat budai szalonunk top stylist fodrásza, Rikter Máté végzi, akihez a +36706352226 telefonszámon lehet bejelentkezni

Mennyire természetes a hajhosszabbítást követő végeredmény?

Általánosságban elmondható, hogy sem a hőillesztéses, sem a hajfelvarró technikával készült hajak esetében nem tapasztalt a tincses hajhullás, illetve sem ránézésre sem tapintásra nem érzékelhető a vendéghaj. Természetesen ehhez szükséges a megfelelő ápolás is, amelyről fodrászunk minden esetben bővebb tájékoztatást ad Vendégeinknek.

Van hátránya, ellenjavallata a hajhosszabbításnak?

Általánosságban fontos, hogy a haj és a fejbőr egészséges legyen ahhoz, hogy a hajhosszabbítás elvégezhető legyen. Technikánként különbözhet, hogy milyen tényezők jelentenek negatívabb tulajdonságokat: hőillesztés esetén a felrakáshoz valamint a levételhez használt vegyi anyag, a hajfelvarrás esetében pedig a soros technika (nem tincsek kerülnek felvarrásra, hanem egy teljes sor) említhető

Hogyan és mivel ápoljam a póthajat?

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Ha nem a véletlenre akarod bízni a hajhosszabbítás végeredményét, hanem profi kezek közé vágysz gyere hozzánk! Rikter Máté hajhosszabbító specialistánk szeretettel vár a budai szalonunkban!

ugrás fel