Kezdőoldal / Fodrászat-régi / Hajhosszabbítás – Válaszd a prémium minőségű tincseket budai szalonunkban!

Hajhosszabbítás – Válaszd a prémium minőségű tincseket budai szalonunkban!

Hajhosszabbítás - Válaszd a prémium minőségű tincseket budai szalonunkban!

Hajhosszabbítás

Ha hajhosszabbítás, akkor válaszd te is a prémium minőségű európai hajat szalonunk segítségével! 

Levágattad és megbántad? Évek óta próbálkozol, de nem nő meg hajad a kívánt hosszra? Közeleg az esküvőd napja és hosszú hajat szeretnél a “nagy napon”? A hajhosszabbítás tökéletes megoldás erre és többféle technika közül is választhatsz! Szalonjainkban egyedülálló választékkal kínáljuk hajhosszabbítás és hajdúsítás szolgáltatásunkat.

Nagyon sok nő álmodik hosszú, dús hajkoronáról, de sokaknak sajnos nem adatik meg. Vannak étrend-kiegészítők, vitaminok, hajápolók és gyógynövények, amelyek segítenek erősíteni hajunkat vagy akár némileg gyorsítani is a növekedési folyamatot. Ha viszont nem szeretnél éveket várni, vagy csalódtál a különböző módszerek hatásosságában, akkor ideális lehetőség számodra a hajhosszabbítás, mert pár óra alatt szakembereink elkészítik számodra azt, amiről oly régen álmodtál!  Miután többféle technika is létezik, ezért Mi úgy gondoltuk bemutatjuk röviden neked ezeket, hogy választani tudj közülük.

Szalonjainkban egy személyes konzultáció után, szükség esetén, segítünk megbízható kereskedőtől, első osztályú póthajat vásárolni. A póthajat négy különböző módszerrel rögzítjük a saját hajadhoz, mely függ az egyéni adottságoktól és kívánságaidtól.

Mahó Andrea színművésznő és Mohamed Fatima énekesnő budai szalonunkban Rikter Máté color expert stylist fodrász kezei alatt szépül. Andrea és Fatima haját keratinos hőillesztéssel hosszabbítjuk és dúsítjuk.De mi is pontosan a keratinos hőillesztés?

  • A hőillesztéses módszer lényege az, hogy tincsekkel történik a hosszabbítás, úgy hogy saját hajunk tincseihez a póthajtincseket illesztenek, mely a tövénél keratinnal van bevonva , majd hő segítségével a mi hajunkhoz rögzítik.
  • A keratin a hőhatására megköt és tökéletes tartást és biztonságos hordást biztosít, azaz nem kell attól félni, hogy kihullanak a tincsek. A keratinos hőillesztés egy teljesen természetes és nagyon alapos módszer, használatával megelőzhetők a kellemetlen helyzetek, mikor a póthaj feltűnően kapcsolódik a saját hajunkhoz, tehát bármilyen viselet (konty, copf stb.) esetén is rejtve marad. Közkedvelt eljárásnak számít még azért, mert a hajba túrva sem érezhetőek az illesztések.
  • A hordási ideje az eljárásnak 3- 3,5 hónap, tehát ennyi időközönként újra kell tetetni.
  • Nagy előnye az eljárásnak, hogy a póthaj később is felhasználható marad, tehát amikor újra kell illeszteni nem kell új póthajat venni. Nagyon vékony szálú hajra nem ajánlott a keratinos hőillesztés, valamint minden technikának van hátránya, ennek pedig az újrarakás időigényessége. Dúsításra és hosszabbításra is alkalmas a hőillesztés.

Tanácsunk: Válassz megfelelő szakembert, aki tényleg keratinnal és nem gyantával végzi az illesztést. A legjobb, ha olyat választasz, aki jó fodrász is és mindig hagyd, hogy össze is vágják hajadat, mert úgy lesz esztétikus a frizurád!

 

A hajfelvarrásról

  • A hajfelvarrás a legrégebbi módszer és napjainkban is elég közkedvelt. A felvarrás, ahogy azt az elnevezésből sejthetjük, úgy készül, hogy saját hajunkból vékony parketta fonással sorokat alkotva, tű és cérna segítségével helyezik fel a póthaj sorokat (úgy nevezett tresszeket).
  • Egy frizura elkészítéséhez általában 3-4 sor szükséges. Sokan választják ezt a technikát, mert a felhelyezési illetve leszedési idő is ebben az esetben a legrövidebb, valamint árban is kedvezőbb megoldás a többi lehetőséghez képest.
  • Előnyei közé tartozik még, hogy a póthaj az újrarakás során  nem rövidül, valamint semmilyen anyaggal és hővel sem érintkezik hajunk, így minden hajtípushoz ajánlott.
  • A megújítás viszont sűrűbben 2- 2,5 havonta elvégezendő. Hátránya a műveletnek az, hogy talán ez az egyik legláthatóbb.

Tanácsunk: Ha szeretnéd sokáig hordani a póthajat mindenképp kézi tresszelést válassz, vagy erősíttesd meg a gépi tresszt.

Az árlistánkat ide kattintva tekintheted meg!

Ha nem a véletlenre akarod bízni a hajhosszabbítás végeredményét, hanem profi kezek közé vágysz gyere hozzánk! Rikter Máté hajhosszabbító specialistánk szeretettel vár a budai szalonunkban!

gomb4 (1)

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel