Kezdőoldal / BLOG / Hajpánt trend 2018

Hajpánt trend 2018

Hajpánt trend 2018

Hajpánt trend 2018

Megjött a tavasz, ezzel együtt pedig a hajpántok ideje is! A jó időnek köszönhetően lekerülnek a kabátok, a sapka, sál, helyette pedig beköszöntenek a színek ruhatárunkba. Hajunkat végre nem kell elrejteni a sapka alá, hanem variálhatjuk kedvünk szerint. A hajpánt trend 2018-ban is ehhez idomul, hiszen rengeteg színes, egyedi variáció lesz az idei év slágere. A hajpántok tárháza idén is bővült, új és régi visszatérő darabokkal egyaránt. Ha kíváncsi vagy ezekre, nézd végig összeállításunkat! Remek tippeket szedtünk össze, hogyan viselj hajpántot.

Felkötött kendő

Rengeteg hajpánt variációt készíthetünk kendővel. A hajpánt trend 2018-ban szinte bármilyen színt megenged számunkra, és bárhol viselhetjük ezeket a darabokat. A színesebb darabok jól mutathatnak a strandon, vagy a hétköznapok során. A Te ruhatáradban is biztosan akad egy rég elfeledett kendő, amit most újragondolva fel tudsz használni hajpántként. Tűzd fel a hajadat, vagy fogd össze, és csak kösd át a kendőt a fejeden. Praktikus, hiszen a kósza hajszálakat is segít elrejteni.

hajpant trend

Bandanna

A bandanna egy háromszögletű vagy négyzet alakú színes fejkendő. Ezek a kendők általában virág vagy nonfiguratív mintájúak, amelyeket régen a különböző utcai bandák megkülönböztetésként használtak. Ezek a kendők kerültek be korunk trendjeibe már jó pár éve, és a hajpánt trend 2018-as repertoárjába is. A kendőt összehajtogatva kell felkötnünk úgy, hogy a megkötés a fejünk tetején legyen. A bandanna jól mutat a hétköznapi viselet kiegészítőjeként, amely egy igazán vagány összképet nyújt öltözékünkhöz.

hajpant trend

Gyöngyök

Egyszerűen mesések! A gyöngyös hajpánt trend 2018 igazi gyöngyszeme. Alkalmakra vagy hétköznapra is tökéletes viselet lehet annak, aki szereti a csillogást. A haj igazi ékszerévé válik. Hajadat nyugodtan hordhatod hozzá feltűzve, de leengedve is jól mutat lágy hullámokkal. Viselésénél egyedül arra figyelj, hogy ne hordj magadon túl sok ékszert. Ehhez a hajpánthoz a fülbevaló és a nyaklánc viselése csak elvonja a figyelmet. Arra vigyázz, ha ilyet viselsz, mindenképp észrevesznek majd!

hajpant trend

Virágok

A virágos hajpántok még mindig hódítanak! Kisebb-nagyobb, mű-igazi, színes-egyszínű az mindegy, mert mindenhogy jó választás! A hajpánt trend 2018-ban ebből a szempontból nem frissült, talán a virágok mérete növekedett, és inkább az igazi virágok felé hajlik a divat. Ez a hajpánt viselet azonban inkább esküvők, vagy fesztiválok idején tökéletes választás. Egy vintage típusú esküvőn gyönyörű kiegészítője lesz hajadnak, amivel garantált a siker. Fesztivál esetén érdemesebb kisebb méretű, művirágos hajpántot választani, ami jobban fogja bírni az egész estés bulit.

hajpant trend

A trendy

Ebből a fajta hajpántból rengeteg féle verziót fogsz találni. Lehet az kövekkel díszített, gyöngysoros, szövetből készült is. A funkciója csakis a haj ékszereként szolgál, hiszen ezek a fajta hajpántok általában gumis anyagból készülnek, amelyeket könnyen rá tudunk húzni a hajunkra. A legjobban kiengedett hajjal mutatnak, de lazán összefogott hajadnál is jó kiegészítő lehet. A lényege, hogy ne variáljuk túl, lazán húzzuk rá a hajunkra nagyobb igazítás nélkül, és már készen is vagyunk. Buliba, hétköznapi frizurának, de alkalmak esetén is megállja a helyét.

hajpant trend

Az indián

A hajpánt trend 2018-as évében igazán különleges darabok is felsorakoznak. Itt van máris az indián stílusú hajpánt, amely leginkább fesztiválokon mutat jól. A lényege, hogy valamilyen bőr anyagból készüljön, általában fonatként, vagy csak simán átkötve a fejünkön, és a bőr végén színes tollakkal, gyöngyökkel kiegészítve ékesítsék a hajunkat. Kiengedett, vagy két copfban összefonott hajhoz illik a legjobban, hiszen így hozza vissza az igazi indián stílust. Ettől a hajpánttól igazán egyedi hipszter stílusúvá válhatsz bármely fesztiválon, főleg ha saját magad készíted el.

hajpant trend

Bohém ékszerek

Ezek a hajpántok csak ékszerként funkcionálnak, viszont nagyon jól mutat bárkin. Sok változat létezik belőle, azonban főleg ezüst vagy arany láncból készülnek, amit különböző gyöngyök, kövek díszítenek. A különlegessége, hogy a fejen körben és a fejtetőn is végigfut, ezáltal lesz igazán bohém. A hétköznapi életben, és kiemelt alkalmak esetében is megállja ez a fajta hajpánt a helyét. A hajadat bárhogyan hordhatod hozzá, mert ehhez a hajpánthoz minden hajstílus jól mutat.

hajpant trend

Hajpánt trend 2018-as összeállításunkban inspirálódhattál különböző hajviseletekből. Amennyiben szeretnél, egyedi stílusú frizurát keress minket! Szalonjaink fodrászati szolgáltatásai között biztosan megtalálod a magadnak legmegfelelőbbet. Legyen szó új hajszínről, új formáról, esetleg alkalmi frizuráról, szakembereink a segítségedre lesznek!

Szerző: Szatmári Szabina

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel