Kezdőoldal / BLOG / Hajszín trendek 2019

Hajszín trendek 2019

Hajszín trendek 2019

Hajszín trendek 2019

Minden évben, minden évszakban folyamatosan változnak a különböző trendek, legyen szó akár haj, akár smink vagy éppen köröm trendekről. Így már most érdemes arról beszélnünk, hogy milyenek lesznek a hajszín trendek 2019 vonatkozásában. a 2019-es évre nagyjából igaz, hogy visszatérnek a természetes árnyalatok, a hétköznapi színvilág. Nem a feltűnés kerül előtérbe, hanem a lágy színek, a hétköznapi megjelenések. Így végre azok is kibontakozhatnak, akik ezeket a megjelenéseket szeretik!

Mézszőke

A mézszőke 2018-ban is nagyon divatos hajszínnek számított és nincs ez másként a 2019-es évben sem. De miért is lehet ez jó választás? Egyrészt, mert napsütötte, napszítta hatást kelt, így az év elején, a hidegebb hónapokban is olyan érzésünk lehet, mintha most értünk volna vissza egy tengerparti nyaralásról! A szín nem egy erős, élénk verzió, így azoknak is erősen tudjuk ajánlani, akik esetleg a visszafogottabb, természetesebb árnyalatokat kedvelik.

Nap-csókolta mahagóni

A hajszín trendek 2019 vonatkozásában a barnáknak is tartogatnak meglepetések, mint például a Nap-csókolta mahagóni hajszín trend. De mit is kell tudni erről a hajtrendről? Leginkább azt, hogy a barna hajszínben mutat kiválóan, ugyanis szőke és vöröses csíkok segítségével készül. Így a végeredmény egy igazán különleges hajszín lesz. A vörösnek lényegében bármelyik árnyalatával lehet variálni attól függően, hogy az arctónusunkhoz és a szemszínünkhöz melyik áll jobban.

hajszín trendek 2019

Pasztell árnyalatok

A pasztell színek is divatosak voltak ugyan 2018-ban is, de a legnagyobb áttörés mégis 2019-ben történik majd meg. 2019 mindenki számára kedvező lesz, akár a visszafogottabb, akár a vadabb árnyalatokat kedveljük. Ugyanis lehet gondolkodni teljesen egyszínű frizurában is. Valamint nyugodtan vegyíthetjük az árnyalatokat, hogy egy sokkal különlegesebb végeredményt kapjunk. Sőt, akár még a technikát is keverhetjük. Lehet ombre vagy balayage, melír vagy éppen sombre is.

Az összes szín esetében fontos a megfelelő színvédelem, de a pasztell árnyalatoknál akár már 1-2 mosás után is nagyon erősen meglátszik, ha nem a megfelelő termékkel kezeltük. Éppen ezért ajánljuk nektek a Kérastase Reflection termékcsaládot, ami kifejezetten a festett és a festés által igénybe vett haj regenerálását szolgálja.

Miért is olyan hatékony ez a termék? Mert a következő elemeket tartalmazza:

  • Rizsolaj: ez teszi lehetővé, hogy egy vízlepergető réteg képződjön a hajszálak felületén, ezzel pedig nem csak víztaszító, de fényvisszaverő rétegként is funkcionál.
  • UV-szűrő: a rozsolaj mellett fontosnak tartottuk, hogy kifejezetten UV-szűrő is védje a hajszálakat a Nap káros sugarai ellen.
  • Cink-glükonát: ez az elem felelős azért, hogy a színpigmentek a hajszálakba záródjanak, ezáltal lehetővé téve, hogy akár 40 napig eredeti fényében ragyoghasson a festett haj is.
  • Chelators complex: nátrium – citrátot + yuzu kivonatot + licsit tartalmaz, semlegesíti a környezeti szennyeződések hatásait és megakadályozza azoknak lerakódását.
  • E-vitamin: ami védi és táplálja a hajszálakat!

Ha úgy gondolod, a te hajszálaidnak is szüksége van a megfelelő védelemre, hogy a festett hajad ragyoghasson és a színe se fakuljon, akkor rendeld meg a Kérastase Reflection csomagot a webshopunkból!

Lágyabb színátvezetés

Az elmúlt években volt néhány hajszín trend, ami elég erőteljes volt. Ilyen volt a rézvörös, a farmerkék vagy éppen az ultraviola. Ezek után az emberek kicsit lágyabb, visszafogottabb, természetesebb színeket szeretnének inkább viselni. Ezt úgy lehet megoldani, hogy a természetes hajszínünktől 1, maximum 2 árnyalattal világosabb színnel hajtjuk végre az ombre, balayage vagy éppen a sombre festést. Így ez is egy teljesen visszafogott és konszolidált viselet lesz.

hajszín trendek 2019

Karamell balayage hajszíntrend

Ez a stílus egy visszafogottabb választás, mert itt sem üt el nagy mértékben az eredeti hajszíntől a balayage technikával felvitt karamell szín. Szintén azoknak ajánlott, akik nem szeretnének kitűnni, csak hétköznapi, egyszerű nő szerepét szeretnék betölteni. Ha pedig különlegesebb megjelenésre vágynak, akkor fel lehet dobni hullámokkal, fonatokkal vagy éppen egy különleges lófarokkal.

hajszín trendek 2019

A hajszín trendek 2019 során tehát láthatóan a természetesség és az egyszerűség körül mozognak. Ennek a legnagyobb oka, hogy a tavalyi évben elég sok élénk és feltűnő divattrend volt porondon.

Ha te is szereted a naturális árnyalatokat és szívesen viselnéd valamelyik frizurát, akkor jelentkezz be szalonjaink egyikébe! Ha pedig szeretnéd feldobni a frizurádat és néha göndören, máskor pedig egyenesen viselni, vásárold meg a Steampod luxus gőzölős hajsimítónkat, amihez most ajándék termékek is járnak!

Szerző: Puskás Bettina

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel