Kezdőoldal / BLOG / Hollófekete haj 2017

Hollófekete haj 2017

Hollófekete haj 2017

Hollófekete haj

Minden nő imádja a ruhatárában, kiegészítőkben a fekete színt. A jolly joker fekete ruha minden hölgynek elengedhetetlen a ruhatárából. Miért ne lehetne a fekete haj is része az életünknek nem csak a szekrényünknek?  A hollófekete haj nagy visszatérésének vagyunk tanúi, a fekete és árnyalatai újra meghódították a vörös szőnyeget. A hírességek a fotók tanúsága szerint mostantól a feketére esküsznek. Elegáns és egyben vadóc kinézetet varázsol. Egy kutatás szerint a férfiak a fekete hajú nők után sokkal gyakrabban fordulnak meg. Kell ennél több? Megfelelő hatást lehet vele elérni, férfiaknál és nőknél is egyaránt a tiszteletet és erőt sugárzó holló fekete vadóc hajjal.

Amazon

Nagyon sok nő és híresség dönt a holló fekete haj mellett. Aki ezt választja, már az egy elég erős elköteleződés irányába, mert nehezen lehet tőle megválni. Viszont, aki egyszer kipróbálja és jól áll neki, utána nem igen akar tőle elbúcsúzni. Megan Fox is a fekete hajú szépségek közé tartozik. Mostanra el se tudnák képzelni őt gyönyörű fénylő holló fekete haja nélkül, amivel férfiak álmává vált, nők pedig irigykedve szemlélik. Hosszú haját kreatívan változtatja, hullámosan, egyenesen, kontyban, mindenhogy jól mutat és a kellő hatást éri el. Igazi titokzatos megjelenést adott neki, amivel mindenkit levesz a lábáról. Arcát a holló fekete haj még karakteresebbé teszi bármely más árnyalattal szemben.

hollofekete haj

Csipkerózsika

A szikrázó fekete gyönyörű kontrasztot alkot a halvány bőrű hölgyeknél, mint Krysten Ritter. A hűvös fekete szín automatikusan csillogóbbnak tűnik a kontraszt miatt. Krysten a fufrut választotta, ami igencsak jó döntés a fekete hajnál. Keretet ad az arcnak. A kontraszt miatt Csipkerózsikás hatást kelt, a mese hőse hirtelen megjelenik a szemünk előtt, viszont ezesetben olyan Nőknek ajánljuk, akik nem küzdenek eltűntethetetlen karikákkal a szemük alatt. Világos bőrön ez az erős kontraszt jobban kiemeli a fáradtságot. Smink ajánlott világos bőrű nőknél, szemet érdemes hangsúlyozni natúr vagy akár erősebb sminkkel is. Helytálló hétköznapokban vagy munkaidőben, ha esetleg randink van az este folyamán a piros rúzs tökéletesen feldobja az egész megjelenést.

hollofekete haj

Egzotikus

Ha olyan arany tónusú bőröd van, mint Shay Mitchellnek, aki félig ír, félig filippini, akkor a hollófekete haj a hívószavad idén ősszel. A fekete szín ragyogása és csillogása komplex drámai hatást biztosítja a viselőjének. Hullámosan és göndören is tökéletes választás, vadóc, nőies és mégis lezser kinézetet varázsol neki. A latin típusú hölgyek egy ragyogó fekete hajjal, és kreol bőrrel máris a trópusokon érezhetik magukat, ezzel a tüzes megjelenéssel.

hollofekete haj

Vintage

Annak ellenére, hogy milyen gyakori a fekete haj, attól még különleges vonzereje van. A világon az emberek nagy többsége ezzel a hajszínnel büszkélkedhet. Ettől függetlenül a hollófeket haj sajátossága, hogy könnyen felkelti a figyelmet, nem lehet csak úgy elmenni mellette. A fekete szín erőt és energiát sugall, a kiscicákat tigrisekké változtatja, éppen úgy, ahogy egy michigan-i fiatal lányt Dita von Teese-t. Középhosszú mélyfekete haja, komolyságot és érettséget sugall. A lágy hullámokkal elkészített 40-es éveket idező vintage frizura igazi klasszikus, örök nőiességet kölcsönöz viselőjének.

hollofekete haj

A holló fekete haj titokzatosságot, és eleganciát sugall, de egyben rengeteg törődést is igényel. Szeretnél csodálatosan csillogó, ragyogyó hajszínt? A fekete különösen kényes hajszín, hiszen ha száraz, töredezett a hajszerkezet a frizura könnyen ápolatlanul festhet. Látogass el webshopunkba, és válaszd a L’Oréal Mythic Colour Glow Oil termékünket mely kifejezetten festett hajra fejlesztettek ki. Nézz körül fodrászati szolgáltatásaink között, ha profi szakembereinkre bíznád frizurád!

 

Szerző: Barna Boglárka

Szerző: Papp Flóra

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel