Kezdőoldal / BLOG / Hosszú frizura trendek 2017 nyár

Hosszú frizura trendek 2017 nyár

Hosszú frizura trendek 2017 nyár

Hosszú frizura trendek 2017 nyár

Az utóbbi időkben látványos térhódításba kezdtek a rövidebb és félhosszú frizura trendek. Nem tagadjuk, egy frissítő hajvágás senkinek nem árt, és a long bob fazon is rengetegeknek jól áll, mi viszont azokra is gondolunk, akik nyárra sem válnának meg hosszú és dús hajkoronájuktól. Ha magadra ismertél és érdekelnek a hosszú frizura trendek, amelyek idén nyáron hódítani fognak, tarts velünk és mutatjuk, hogyan használhatod ki a hosszú haj nyújtotta lehetőségeket!

Szögegyenes haj

Az idei szezon egyik nagy visszatérője a teljesen egyenes, többnyire középen elválasztott haj. Ha te alapból egyenes hajjal vagy megáldva, egyszerűbb dolgod lesz, hiszen egy beszárítással is elérheted a végeredményt. Ha hullámos, esetleg göndör fürtjeid vannak, és a legegyszerűbb megoldást keresed a mindennapokra, akkor segítségül hívhatod a hajvasalót is. Amire mindenképp figyelj, hogy használj valamilyen hővédő terméket a hajadon, mielőtt meg kezdenéd a formázást. És ne feledd, hogy az egyenes, hosszú frizura trendek tényleg csak akkor mutatnak, ha egészséges és ragyogó hajkoronával rendelkezel. Sajnos a túlzott hajvasalástól könnyebben töredezhetnek el hajvégeid, így akkor is érdemes havonta felfrissíttetni a fodrászoddal a frizurád, ha egyébként növeszted a hajad.

hosszu frizura trendek

Szögletes hullámok

Maradunk a hajvasalónál, de most nem az egyenes haj lesz a cél. Biztosan te is láttál már olyat, hogy valaki a hajvasalóval göndöríti be fürtjeit. Valóban szép hullámokat lehet elérni ezzel a kis eszközzel, ha még nem próbáltad, itt az ideje! Készíthetsz lágy hullámokat is, de az idei nyár egyik slágerei a kicsit durvább hullámok lesznek. Miután közrefogtál egy tincset a hajvasalóval, ne csavard fel rá a hajad, mint egy hajsütővas esetében. Magát a hajvasalót mozgasd, de azt is apróbb mozdulatokkal, nem kell teljesen megtekerni a közrefogott tincset. Ha nem egyenesen húzod végig a hajadon az eszközt, hanem kisebb ívben mozgatod közben, a végén pedig elengeded, a 2017-es nyári hosszú frizura trendek egyik legdivatosabb variációját kapod meg.

hosszu frizura trendek

Magas Copf

Valljuk be, hosszú hajjal azért nem mindig a kiengedett frizurákról álmodozunk, ha a nyári 40 fokos melegre gondolunk. A legforróbb napokon úgy tűzzük fel hajunkat, ahogy csak tudjuk, csak minél kevésbé melegítsen. Az a remek hírünk, hogy a lófarok idén nemcsak praktikus, de kifejezetten divatos frizurának számít. Felejtsd el, hogy a hosszú hajkoronád csak és kizárólag leengedve mutat, sőt! A copf a legtöbb embernek jól áll, és ha magasra tűzöd, még mindig választhatsz, hogy egyenes vagy hullámos tincsekkel hordod majd. Nemcsak sportolásnál vagy a strandon állja meg a helyét egy szorosan felkötött copf, de alkalmi és elegáns frizuraként is bármikor bevethető!

hosszu frizura trendek

Fonott konty

Maradunk az összefogott hajnál, csak a lófarok helyett most a romantikus fonatok kerülnek előtérbe – és fejtetőre. Az, hogy mennyire bonyolult fonással készítheted el a frizurád, csakis attól függ, hogy milyen fonásokat tudsz kivitelezni. Választhatod az egyszerű megoldásokat is, például, hogy a hajad befonod egyszerű hármas fonással egy copfba, és ezt tekered fel a tarkódon kontyba, vagy egyszerűen felfogod a hajad, és egy fonattal tekered körbe rögzítésnél. De bátran nyúlhatsz a halszálka fonáshoz vagy a fordított parketta fonáshoz is. Lazán fel is csavarhatod a hajad, de szorosan rögzítheted is a végeredményt. Tökéletes frizura a hétköznapokra is, de rendezvényeken, ünnepeken is megállja a helyét.

hosszu frizura trendek

Választék – a másik oldalon

Te is átélted már azt, hogy a hajad felkelés után, fésülködés előtti állapotában jobban mutatott mint az utána nagy műgonddal elkészített frizura? Hogy akkor néz ki a legjobban, amikor egész nap otthon vagy, és nem kell menned sehova, bezzeg ha fontos eseményre készülsz… Na erre a természetes, kissé kócos, mégis dús frizurára épül az idei nyár egyik trendje is. Csupán annyit kell tenned hozzá, hogy a szokásos oldalválaszték helyett az ellenkező irányba fésülöd át a hajad. Ha egyébként középen szoktad elválasztani a frizurád, akkor is érdemes lehet kipróbálni, hogy az egyik oldalt megfogva a tincseidet átemeled őket az ellentétes irányba. Csatokkal, hajlakkal rögzítheted is a frizurád, de ha lazább hatást szeretnél elérni, simán hagyd csak így, nem gond, ha pár tincs időközben visszavándorol az eredeti helyére. Már pár átemelt tincs is megnöveli a hajad volumenét és dús frizurát varázsol az amúgy kócos fürtökből.

hosszu frizura trendek

Vizes hatású haj

Az idei szezon egyik slágere a vizes hatású frizura. Ami pont úgy néz ki, mintha most szálltál volna ki a medencéből. Ki gondolta volna, hogy pont ebből lesz divat? De hát mikor máskor, ha nem nyáron lenne érdemes kipróbálni ezt a trendet? A kifutók modelljein visszaköszönő frizura elkészítéséhez zseléhez lesz szükséged. Ujjaiddal oszlasd el a hajadon a vizes hatású formázót és közben simítsd hátra tincseidet. Kiengedett és felfogott hajjal is érdemes lehet kipróbálni. Inkább alkalmibb frizuráról van szó, a legnagyobb hőségben a hétköznapokon vagy a strandon úgysem a hajzselével fogjuk kenegetni a hajunkat, hogy az vizesnek tűnjön – a wet pool hairtstyle trendnek köszönhetően egyszerűen vizes vagy nedves hajunkkal is bátran flangálhatunk a városban.

hosszu frizura trendek

Ne feledd, ahhoz, hogy hosszú fürtjeid egészségesek maradjanak és tényleg koronaként viselhesd őket, érdemes professzionális termékekkel ápolni, melyek hatóanyagai megvédik a hajat a tövétől a hajvégekig. Válogass webshopunkban és legyen tiéd hajtípusodnak megfelelő termékünk!

Meghoztuk a kedved ahhoz, hogy kipróbáld valamelyiket a hosszú frizura trendek közül? Vannak köztük könnyen kivitelezhető frizurák is, de olyanok is, amelyeket érdemes lehet adott alkalomra elkészíteni. Ha nem kísérleteznél egy-egy esemény előtt, hanem inkább profikra bíznád magad, keresd fel bátran szalonunk szakembereit! Válassz fodrászati szolgáltatásaink közül, és számodra is elérhetővé válik az álomfrizura! Szépségcsomagjainkat igénybe véve pedig elkészítjük sminkedet és manikűrödet is akár!

Szerző: Rapala Dóra

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel