Kezdőoldal / egyéb / Ingyenes fodrász oktatás tanulóknak, végzett fodrászoknak

Ingyenes fodrász oktatás tanulóknak, végzett fodrászoknak

Ingyenes fodrász oktatás tanulóknak, végzett fodrászoknak

Ingyenes fodrász oktatás – Karrierprogram végzett fodrászoknak

A 40 éves képzési múlttal büszkélkedő Szabó Imre Beauty Academy idén is kitárja kapuit a tehetséges fodrász tanulók  és frissen végzett fodrászok előtt! Épp most kezdted a fodrász iskolát, és egy profi gyakorlati helyet keresel? Esetleg nem vagy elégedett jelenlegi gyakorlati helyeddel? Nem rég szerezted meg fodrászati képesítésed, viszont úgy érzed, hogy még több gyakorlatra van szükséged? Válaszd exkluzív szalonjainkat, szerezz gyakorlatot professzionális fodrászainktól. A fodrász tanulókat tanulószerződéssel fogadjuk gyakorlati képzésünk során. 

Figyelem! Nem OKJ-s képzés! Mi kizárólag szakmai gyakorlati képzőhelyként működünk, ezért mindenképpen szükséges mellé egy elméleti képzőhely/iskola vagy fodrász végzettség! 

Csatlakozz fodrász, hajgyógyász csapatunkhoz!

Magyarországon egyedülálló, új képzési programot alkottunk a nemzetközi fodrász, hajgyógyász oktatási trendek szerint! A nemzetközi oktatási rendszerben elterjedt egymásra épülő fodrász szakmai modulok szerint építettük fel  egy éves fodrász-, hajgyógyász képzésünket, mely során szeretettel látjuk a fodrász tanulókat és a már végzett fodrászokat, hogy valós gyakorlati helyszínen és profi szalon trénerektől, oktató hajgyógyászoktól tanulhassák meg a szakmai trendeket és hajgyógyászati ismereteket.

Képzésünk során elhivatott célunk, hogy tehetséges tanulóinkat fodrász technikusként, fodrászként, hajgyógyászként alkalmazhassuk szalonjainkban a későbbiekben, így kiemelt hangsúlyt fordítunk minden területen a szakmai fejlődésre!

Ha te is úgy érzed, hogy…

 a tanulóéveid alatt nem sikerült annyi gyakorlatra szert tenned, hogy a fodrásziskola után azonnal elhelyezkedhess a szakmában

 szeretnéd első kézből, profi fodrászoktól megtanulni a szakma minden technikáját – legyen szó vágásokról, festésekről, trendi és alkalmi frizurákról

 érdekel a hajgyógyászat és az Oxigénterápia kezelés

 szívesen elkezdenéd egy presztízs szalonban építeni karriered

Akkor ingyenes fodrász, hajgyógyász tanfolyamunkat Neked találták ki!

Egy hónapos, intenzív fodrász továbbképzésünk ára 189.900 Ft, viszont amennyiben úgy döntesz, hogy 1 éven át nálunk szeretnél tanulni, ez neked semmibe sem kerül majd. Kérlek, jelentkezéskor vedd figyelembe, hogy nem OKJ képzést adunk, mi kizárólag szakmai gyakorlati képzőhelyként működünk, ezért mindenképpen szükséges mellé fodrász végzettség vagy folyamatban lévő szakmai tanulmányok. 

Mi támogatjuk a tehetséget!

A nálunk töltött idő alatt nagy követőszámú web- és facebook oldalainkon folyamatosan publikáljuk tanulóink munkáit, ezzel is támogatva őket karrierjük kiépülésében. Szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a legtrendibb fodrászati technikákat, szalon trénereink folyamatos segítsége mellett. Rendezvényeinken és fotózásainkon rendszeres munkalehetőséget biztosítunk  tanulóinknak már a képzés ideje alatt is, a képzés végén a legtehetségesebb tanulóinknak pedig munkalehetőséget ajánlunk bővülő szalonjainkba

Az ingyenes fodrász oktatás részletei:

Időtartam: fél év után tudunk legkorábban több nyelven kiállított diplomát és referencia levelet adni az addig tanultakról. A képzéshez folyamatos csatlakozási lehetőség van, év közben is várjuk a jelentkezéseket.

Oktatási napok: Minden tanulónk legalább heti 3*8 órát és minden második szombatot tölt exkluzív szépségszalonjaink egyikében.

Oktatók: Luxus szalonjaink neves fodrászai, hajgyógyászai várnak szeretettel, hogy megtanítsák a legújabb trendeket,  klasszikus formákat, a hajgyógyászat alapjait és az oxigénterápia kezelés menetét.

Tananyag: 

 Step by step vágás oktatás Szabó Imre mester egyéni technikája és a legfrissebb londoni trendek szerint

 A legújabb festési technikák (balayage, ombre, sombre, copacabana, pasztell és macaron színes festések stb.)

 Professzionális színkezelés – a tökéletes hajszín megalkotásának és a hajszínváltoztatásnak tudománya

 Esküvői frizura stylistjainktól megtanulhatod a klasszikus, modern és az extrém alkalmi frizurák készítését is

 Arc- és fejformák szerinti frizurakészítés, profi styling

 Hajgyógyászat alapjai, Oxigénterápia kezelés, fejbőrproblémák részletes megismerése, kezelése. 

Szeretnél egy igazán profi szalonban tapasztalatot szerezni? Jelentkezz ingyenes képzésünkre!

Oxigénterápia

Képzésünkön megismerkedhetsz az oxigénterápiás kezeléssel és az Oxygeni Hair termékekkel! Napjainkban egyre többen szenvednek olyan fejbőrproblémáktól, mint a hajhullás, fejbőrirritáció, korpásodás, zsírosodó haj, kopaszodás vagy éppen élettelen, fakó hajszálak. Ennek számos oka lehet az életmódunkból adódóan. Az elérhető kezelések és termékek az esetek többségében nem hozzák a várt eredményeket. Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés azonban az esetek 97%-ában eredményességet biztosít. A kezelés 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

Natulique kemikáliamentes hajfestés

Az oktatás keretében megismerheted a Natulique organikus hajfestékeket és elsajátíthatod használatukat. A Natulique az egyik vezető organikus hajápolási termék és organikus alapú, tartós hajfesték márka a professzionális piacon. Az érzékelhető gyengédség és a nagyszerű eredmények a kiváló minőségű olajos bázisú organikus kivonatoknak és natúr olajoknak köszönhetőek, amelyek használata megvédi a haj szerkezetét a festési folyamat közben. A Natulique a világ első cége, amely a hajfestékekben is a természetes és organikus hatóanyagok használatát támogatja. Egészséges hajszerkezet, páratlan professzionális minőség és kiváló funkcionalitás.

🌱Hajszínváltoztatás

🌱Extrém és kreatív színek

🌱Tartós ősz haj fedés

🌱Hajszín frissítés

🌱Férfi hajfestés

🌱Érzékeny fejbőr esetén is használható

🌱 Hajgyógyászati vendégeink számára is elérhető hajfestés

 

Extrém tudásanyag, amit csak nálunk szerezhetsz meg!

Oktató fodrászaink mellett a nálunk töltött napokon és specifikus képzéseken keresztül is extra tudásanyagra tehetsz szert. A tananyag mellett profi szinten sajátíthatod el a hajtetoválás és barber szolgáltatás művészetét, emellett rendszeresen megrendezésre kerülő konty továbbképzéseinkkel az esküvői frizura stylist titulust is megszerezheted. Ha szeretnéd, hogy vendégeid mindig elégedetten távozzanak, hajápolási tanácsadóként és hajstílus tanácsadóként olyan pluszt nyújthatsz nekik, melyek az otthoni hajápolást könnyebbé teszik számukra. Szalonjainkban ezekhez a területekhez is profi szakmai tudásanyagot biztosítunk.

Vendégeink igényeihez és a trendekhez igazodva folyamatosan frissítjük képzési anyagunkat, így mindig első kézből tanulhatod meg az extrém fodrász technikákat, vagy különleges frizurák készítését is!

A jelentkezés feltételei:

 Kezdődő, folyamatban lévő tanulmányok vagy elvégzett fodrász képzés

 Legalább heti 3*8 óra és minden második szombati szalongyakorlat vállalása egy éven keresztül

 Kitartás, fejlődési készség és csapatszellem

Miért válaszd képzésünket?

Folyamatos fejlődés és újdonságok

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal.

Szabó Imre minden évben részt vesz Londonban a legújabb oktatásokon, melyekről videók és oktatási anyagok formájában hozza haza az újdonságokat, így biztosan nem maradsz le semmiről!

40 éves szakmai múlt

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!

Prémium minőség

Két gyönyörű, exkluzív szalonunkban kizárólag professzionális anyagokkal és gépekkel dolgozunk, így a képzési idő alatt ezekkel is lesz lehetőséged megismerkedni!

Több nyelvű diploma és referencia levél

Az egy éves képzés végén kiállítunk egy diplomát 3 nyelven, melyet külföldi álláskeresésénél is felmutathatsz majd! Legalább 6 hónap után részletes referencia levelet írunk, mely tartalmazza a nálunk elsajátított anyagot és személyes sikereidet.

Egyéni időbeosztás

Gyakorlati napjaidat nem csak elméleti óráid és meglévő munkahelyed időpontjaihoz igazíthatod, hanem figyelembe vesszük egyéb elfoglaltságaidat is. Minden tanulónktól elvárjuk a minimum gyakorlati óraszám teljesítését, de a beosztást hozzád igazítjuk!

Több mester egy időben

Mi nem szabjuk meg, ki mellett tanulj szakembereink közül, sőt! Úgy gondoljuk, hogy a legjobb, ha minden fodrászunkat látod dolgozni és mindenkitől látod az egyes technikákat, így ki tudod majd alakítani a saját módszered!

Egy élő legenda az oktatói székben

Szabó Imre mester a mai napig aktívan dolgozik szalonjainkban, így őt is láthatod dolgozni! Kedves nagypapaként gondoskodik tanulóinkról, vágás közben állandóan oktat, érdemes rá figyelni! Remek humora és kedvessége garantálja, hogy sose érezd feszélyezve vagy kellemetlenül magad, még akkor sem, ha valamit elrontasz.

Megtanulhatod, hogyan legyél sikeres szakmádban

Szalonjaink országos szinten elismertek online és offline marketing tevékenységükről, melynek köszönhetően folyamatosan nő vendégeink száma, szakembereink pedig bővelkednek munkában. Ha szeretnéd megtudni, hogyan lehet ezt elérni, mi ebben is segítünk, marketing csapatunktól bármikor kérdezhetsz! Ma már nem elég, ha valaki profi szakember, profin kell felépítenie a saját üzletét is! Karrier napjainkon pedig betekintést nyerhetsz a fotózás, smink és online marketing világába is.

Hetente házi továbbképzések

Rendszeresen szervezünk tematikus fodrász továbbképzéseket, melyek során a legújabb és legnépszerűbb trendek (balayage, esküvői frizurák) kerülnek részletes bemutatásra és gyakorlásra modelleken. Intenzív továbbképzéseinket szombatonként rendezzük meg, melyeknek részvételi díja 49.900 Ft. Legtehetségesebb tanulóink azonban ingyenesen vehetnek részt ezeken a fodrász workshopokon.

Karrierlehetőség szalonjainkban és külsős munkákon

Minden, jelenleg is nálunk dolgozó, fodrász saját tanítványaink közül került ki, mert hiszünk abban, hogy a nálunk megszokott színvonalat csak így tudjuk hosszútávon is biztosítani. Folyamatos fejlődésünknek és szalonjaink bővülésének hála, minden évben van olyan szerencsés tanulónk, aki csatlakozhat csapatunkhoz a képzés elvégzése után.

Fiatalos csapat, jó hangulat, laza vezetőség

Csapatunk tagjai egytől egyig fiatal, jó fej fodrászok, akik bár szigorúan megkövetelik a szorgalmas munkát, közben lazán és kellő humorérzékkel kezelik a szituációkat.

Mit tanulhatsz képzésünkön?

1. Alapozási technikák – Profi leválasztások és speciális szárítási technikák a tükörfényes és hosszantartó frizuráért. 

2. Női vágástrendek minden hajhosszra – A klasszikus és a legfrissebb szabásminták, vágástechnikák top stylist fodrászoktól! Eddig kifogott rajtad a bob vagy a pixie hajvágás? Esetleg az átmenetes frizurával volt gondod? Válj profivá benne, szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a tanultakat. 

3. Férfi hajvágás és barber borotválás – Minden, amit tudni kell a legtrendibb férfi vágástechnikákról ollóval és géppel egyaránt. A barber borotválás alapjait és szakmai fortélyait top stylist férfi fodrászainktól és barbereinktől sajátíthatod el. 

4. Legnépszerűbb festéstechnikák – Minden ami, balayage, ombre, melírozás. Ombre artistjaink segítenek a technikák profi elsajátításában, így vendégeidnek bármikor el tudod majd készíteni az álom frizuráját, a legújabb trendeknek megfelelően. 

5. Hajszínváltoztatás és színelmélet – Color Expert szakértőinktől te is színszakértővé válhatsz. Legyen szó akár a trendi pasztell (rosegold, levendula) vagy elegáns karamell, szőke, vörös árnyalatokról, megtanulod a profi színkeverést és megismered a tökéletes, roncsolásmentes szőkítés titkát.

6. Natulique anyagismeret – Ismerd meg a Natulique professzionális, organikus tartós hajfestékeit, a színkódokat és azt, hogyan tudsz elérni világosból sötét hajszínt, vagy épp sötétből felvilágosítani, esetleg elrontott hajszínt javítani. Szalonunkban professzionális Natulique és Oxygeni Hair termékekkel ápoljuk vendégeink frizuráját, így a hajtípusnak megfelelő kemikáliamentes termékekről is mindent megtudhatsz. 

7. Hajápolási tanácsadás – Mit ajánlj vendégeidnek? Fejbőr típusnak és hajvég típusnak megfelelő tanácsadás alapjait megtanítjuk neked, hogy könnyedén ajánlhass professzionális hajápolási termékeket a vendégeid számára, ezáltal az otthoni ápolás által is megőrzik fejbőrük egészségét. 

8. Termékismeret és sales trendek Hogyan ajánld vendégeidnek a legjobbat és értékesítsd termékeidet? Emelkedj ki a fodrászok közül, te is nyújts teljes körű szolgáltatást. 

9. Marketing képzés és profi marketing háttér – Segítünk megalapozni a karriered! Exklúzív szalonjaink mögött profi marketing csapat áll, így már a nálunk töltött idő alatt folyamatosan publikáljuk a jól sikerült munkáidat weboldalainkon és social média felületeken. A nálunk töltött idő alatt magazin fotózásokon és forgatásokon is részt vehetsz, így profi megjelenésekkel is bővítheted a portfóliódat. 

10. Trendi fonások és eltűzések – Készíts egyszerű, de trendi frizurát hölgy vendégeidnek, ismerd meg a fonási technikákat és laza, de rendkívül látványos frizurák elkészítésének módját!

11. Alkalmi frizurák és kontyok – Mindent az elegáns vintage kontyoktól kezdve a menyasszonyi kontyok elkészítéséig. Évente több száz menyasszony szépül szalonunkban, emellett esküvői stylist rendszeresen részt vesznek Esküvő Classic és Big Day magazin fotózásokon, és olyan hírességeknek készítettek forgatásukon frizurát, mint Horváth Éva, Kulcsár Edina, Aryée Claudi vagy Kocsis Korinna.

12.  Hajgyógyászati ismeretek – Milyen fejbőrpoblémák, hajproblémák vannak? Hajhullás, fejbőr és hajszerkezet problémák kezelése egészen az alapoktól! Tanuld meg a legforradalmibb hajgyógyászati technológia alkalmazását: az oxigénterápiát a fejbőrön. A kezelést szalonjainkban speciális vitamin hatóanyag-koncentrátumokkal végzik, melyet mikrofinomságú oxigénnel jutattunk be a fejbőrbe. A terápia a természetes hatóanyagok segítségével regenerálja a fejbőrt és a hajszerkezetet, és segít az egészségessé tenni a fejbőrt, amiért garantáltan hálásak lesznek a vendégeid. 

Szeretnél egy igazán profi szalonban tapasztalatot szerezni? Jelentkezz ingyenes képzésünkre!

Rólunk mondták…

A képzés véleményem szerint jól sikerült. Oktatóm teljes mértékben át tudta adni tudását, a tőle telhető legjobb módon. Örülök, hogy Szabó Imre úr is oktatott, a szalon dolgozói pedig mindent elkövetettek, hogy otthonosan érezzem magam. Mind az oktatás, mind a fogadtatás megfelelt elvárásaimnak! /Pásti Dóra, fodrász/

 Nagyon örülök, hogy jelentkeztem az oktatásra, rengeteget tanultam! Oktatóm végig nagyon türelmes volt velem. Külön örülök, hogy elsajátíthattam a különféle festési technikákat, azóta bátran teljesítem vendégeim kéréseit is.  /Szabó Viktor, fodrász/

  AZ OKTATÓKRÓL

Szabó Imre bemutatkozik

Szabó Imre életműdíjas mesterfodrász, szalonjaink alapítója és tulajdonosa, aki több évtizedes szakmai tapasztalatával járul hozzá az oktatás eredményességéhez. Mesterfodrász munkájához elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból meríti, ily módon biztosítva a saját- és munkatársainak, valamint tanulóinak képzését a fodrászat terén.

“A fodrász iskola befejezése után (1961) rögtön bekapcsolódtam a versenyzésbe. Először a kerületi versenyeken jeleskedtem, majd az országos versenyeken értem el számtalan kiváló eredményt.

Három világbajnokságon vettem részt, 1967-ben első nagy sikerem a fodrászat területén a “Magyar Fodrász Bajnok” cím, majd 1974-ben a “Mester Fodrász Bajnok” cím. 1976-ban a berlini nemzetközi versenyen első helyezett lettem.

1977-ben letettem a mesterfodrász vizsgát és beindítottam a saját vállalkozásomat HAIR SZABÓ IMRE DRESSING néven. 1978-ban nyitottam meg a Belgrád rakparti szalonomat Budapest belvárosában az 5. kerületben, ahol a fodrászat mellett kozmetikát is működtetek.

A fodrászat mellett tanulóképzésre és bemutatókon való szereplésre is jut időm. A Wella Top Team tagja voltam, számtalan siker, nemzetközi és hazai bemutató tulajdonosa. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a mai napig a mestervizsga bizottság elnöke lehetek. 2006 novemberében életműdíjat kaptam.

A Mesterfodrász munkámhoz elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból merítem. Ilyen módon biztosított a saját- és munkatársaim képzése a fodrászat terén.”

Szabó Balázs – szalon tréner, Buda

Szeretnéd uralni a haj tömegét, formáját? A legújabb frizurákat, ugyanolyan tökéletesen szeretnéd vágni, mint a klasszikus gyöngyszemeket? Érdekel, hogyan örvendeztetheted meg elegáns,vagy akár meghökkentő hajszínekkel vendégeidet? Az iskolában tanultak, és a hétköznapi munkád közötti összefüggéseket keresed?

Szakmánkat mozgató fizikai, kémiai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk. Legyen az a fej formáinak értelmezése,a hajvágás geometriája, vagy bármilyen vegyi folyamat. Így az aktuális trend, vagy klasszikus fazonok kialakítása sem okoz majd nehézséget számodra.

Várlak tanfolyamomon, ahol a negyedik hét végére egy magabiztos önállóan fejlődni képes szakemberré válhatsz.

Szabó Beáta – oktató fodrász, Color Expert, Buda

2009-ben végeztem fodrászként Budapesten. Nagyon büszke vagyok rá, hogy mostanra a Szabó Imre Szalonok csapatát erősíthetem. Nagyon szeretek hajat vágni, a különböző melírtechnikákat és alkalmi frizurákat készíteni! Teljesen kiélhetem a kreativitásom, mivel nagyon szeretek alkotni. Boldogsággal tölt el mikor látom a vendégeimen az elégedettséget és magabiztosságot az új frizurának köszönhetően! Az oktatáson igyekszem minden tudásomat átadni, hogy Te is átélhesd azt az élményt, amit az elégedetten távozó vendégeid nyújthatnak.

Balogh Ádám – top stylist fodrász, Color Expert, Buda

Ádám budai szalonunk egyik legkedveltebb szakembere, aki profi szinten és villámgyorsan fest, eladás technikája kiemelkedő, a legtöbb terméket ő értékesíti minden hónapban. Vendégeivel példaértékűen bánik, tanulóival pedig türelmes és segítőkész. Ádámtól megtanulhatsz mindent, ami ahhoz kell, hogy vendégeid ismerőseiknek is ajánljanak!

A festéstechnikákat gyorsan és profin tanulhatod el Ádámtól, aki a színkeverésben és roncsolásmentes szőkítésben is nagy segítségedre lesz. Női és férfi vágások terén többé nem lesz olyan technika, ami kifog rajtad, ha Ádámtól tanulsz! Elméleti és gyakorlati oktatásait mindig a tanuló igényeihez igazodva építi fel, így garantáltan azt tanulod majd tőle, ami érdekel és amiben szívesen fejlődnél.

Nagy Andrea – master stylist, oktató fodrász, hajgyógyász, Pest

Andrea balayage szakértőként segíti a tanulókat, hogy elsajátítsák a lehető leggyönyörűbb, természetes balayage technikákat, amikkel elkápráztathatják vendégeiket.

Váczi Krisztián – top stylist fodrász, barber, hajgyógyász, Pest

A folyamatos fejlődés híve vagyok, ezért képzem magam rendszeresen tovább a legaktuálisabb fodrász trendekkel kapcsolatban. A legnépszerűbb továbbképzéseken, bemutatókon folyamatosan jelen vagyok, hogy a legújabb vágási és festési divattal kápráztathassam el a vendégeket, és természetesen azért is, hogy átadhassam a tudásom tanítványaimnak.

Jelentkezz az oktatásra az alábbi gombra kattintva, az űrlap kitöltésével!

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás