Kezdőoldal / Beauty Academy / Ingyenes fodrász oktatás tanulóknak

Ingyenes fodrász oktatás tanulóknak

Ingyenes fodrász oktatás tanulóknak

Ingyenes fodrász oktatás tanulóknak – Szabó Imre Beauty Academy

A 40 éves képzési múlttal büszkélkedő Szabó Imre Beauty Academy idén is kitárja kapuit a tehetséges fodrász tanulók előtt! Épp most kezdted a fodrász iskolát, és egy profi gyakorlati helyet keresel? Esetleg nem vagy elégedett jelenlegi gyakorlati helyeddel? Válaszd exkluzív szalonjainkat, ahol tanulószerződéssel fogadunk gyakorlati képzésre!

Egy hónapos, intenzív fodrász továbbképzésünk ára 189.900 Ft, viszont amennyiben úgy döntesz, hogy 1 éven át nálunk szeretnél tanulni, ez neked semmibe sem kerül majd!

Figyelem! Nem OKJ-s képzés! Mi kizárólag szakmai gyakorlati képzőhelyként működünk, ezért mindenképpen szükséges mellé egy elméleti képzőhely/iskola vagy fodrász végzettség! 

Mi támogatjuk a tehetséget!

A nálunk töltött idő alatt nagy követőszámú web- és facebook oldalainkon folyamatosan publikáljuk tanulóink munkáit, ezzel is támogatva őket karrierjük kiépülésében. Nálunk való tapasztalatra tehetsz szert: Szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a legtrendibb fodrászati technikákat, szalon trénereink folyamatos segítsége mellett. Rendezvényeinken és fotózásainkon rendszeres munkalehetőséget biztosítunk  tanulóinknak már a képzés ideje alatt is, a képzés végén a legtehetségesebb tanulóinknak pedig munkalehetőséget ajánlunk bővülő szalonjainkba!

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

Ingyenes fodrász oktatás részletei:

Időtartam: 1 év, fél év után tudunk legkorábban több nyelven kiállított diplomát és referencia levelet adni az addig tanultakról. A képzéshez folyamatos csatlakozási lehetőség van, év közben is várjuk a jelentkezéseket.

Oktatási napok: Minden tanulónk legalább heti 3*8 órát és minden második szombatot tölt exkluzív szépségszalonjaink egyikében.

Tananyag: 

 Step by step vágás oktatás Szabó Imre mester egyéni technikája és a legfrissebb londoni trendek szerint

 A legújabb festési technikák (balayage, ombre, sombre, copacabana, pasztell és macaron színes festések stb.)

 Professzionális színkezelés – a tökéletes hajszín megalkotásának és a hajszínváltoztatásnak tudománya

 Esküvői frizura stylistjainktól megtanulhatod a klasszikus, modern és az extrém alkalmi frizurák készítését is

 Arc- és fejformák szerinti frizurakészítés, profi styling

Extrém tudásanyag, amit csak nálunk szerezhetsz meg!

Oktató fodrászaink mellett a nálunk töltött napokon és specifikus képzéseken keresztül is extra tudásanyagra tehetsz szert. A tananyag mellett profi szinten sajátíthatod el a hajtetoválás és barber szolgáltatás művészetét, emellett rendszeresen megrendezésre kerülő konty továbbképzéseinkkel az esküvői frizura stylist titulust is megszerezheted. Ha szeretnéd, hogy vendégeid mindig elégedetten távozzanak, hajápolási tanácsadóként és hajstílus tanácsadóként olyan pluszt nyújthatsz nekik, melyek az otthoni hajápolást könnyebbé teszik számukra. Szalonjainkban ezekhez a területekhez is profi szakmai tudásanyagot biztosítunk.

Vendégeink igényeihez és a trendekhez igazodva folyamatosan frissítjük képzési anyagunkat, így mindig első kézből tanulhatod meg az extrém fodrász technikákat, vagy különleges frizurák készítését is!

Rólunk mondták:

Azért választottam a Szabó Imre Hair & Beauty-t, mert vitathatatlan szakmai tudással rendelkező szalon. A szalon feelingje nagyon egyedi, itt nem is lehet rosszul érezni magad. A szakma szerelmét ismertem meg, amit érezni kell, és ezt csak az tudja, akinek ez hivatás – és nem munka! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki profi szakemberek kezei által szeretne szépülni!

/Kocsis Anita, fodrász tanuló, budai szalon/

Az iskola befejezése után úgy éreztem, hogy kevés az, amit tanultam, hogy nem megfelelő a tudásom, ezért elkezdtem keresgélni és így találtam erre a lehetőségre, amit végzett fodrászok számára kínált a szalon. Külön megtiszteltetés, hogy a mestertől Szabó Imrétől tanulhatok, emellett remek szakemberek segítik a fejlődésemet a pesti szalonban! Örülök, hogy részese lehetek ennek a remek csapatnak!

/Zwick Nóra, végzett fodrász tanuló, pesti szalon/

Jó érzés tölt el, hogy a szakma legjobbjaitól tanulhatok különböző festés és vágás technikákat. A kedvenc festés technikám a balayage ombre és a természetes nap szívta lágy tónusok, a vágás technikák közül pedig a long bob. Egyéb kedvenceim közé tartoznak még a fonások és alkalmi frizurák, amit magam sajátítottam el és használok a barátaim körében. Célom, hogy az eddigi és jövőbeli tudásomat, amit Szabó Imrétől is tanulok és még sok minden, amit tanulhatok – mindezt átadhassam, megmutathassam az ismerőseimnek, barátaimnak a jövőbeli vendégeknek.

/Oláh Bettina, fodrász tanuló budai szalon/

A jelentkezés feltételei:

  1. Kezdődő vagy folyamatban lévő tanulmányok
  2. Legalább heti 3*8 óra és minden második szombati szalongyakorlat vállalása egy éven keresztül
  3. Kitartás, fejlődési készség és csapatszellem

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

Miért éppen mi? 

01_pont_fodrasz_oktatas40 éves szakmai múlt

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!02_pont_fodrasz_oktatasPrémium minőség

Két gyönyörű, exkluzív szalonunkban kizárólag professzionális anyagokkal és gépekkel dolgozunk, így a képzési idő alatt ezekkel is lesz lehetőséged megismerkedni!03_pont_fodrasz_oktatasFolyamatos fejlődés és újdonságok

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal.

Szabó Imre minden évben részt vesz Londonban a legújabb oktatásokon, melyekről videók és oktatási anyagok formájában hozza haza az újdonságokat, így biztosan nem maradsz le semmiről!04_pont_fodrasz_oktatasTöbb nyelvű diploma és referencia levél

Az egy éves képzés végén kiállítunk egy diplomát 3 nyelven, melyet külföldi álláskeresésénél is felmutathatsz majd! Legalább 6 hónap után részletes referencia levelet írunk, mely tartalmazza a nálunk elsajátított anyagot és személyes sikereidet.05_pont_fodrasz_oktatasEgyéni időbeosztás

Gyakorlati napjaidat nem csak elméleti óráid és meglévő munkahelyed időpontjaihoz igazíthatod, hanem figyelembe vesszük egyéb elfoglaltságaidat is. Minden tanulónktól elvárjuk a minimum gyakorlati óraszám teljesítését, de a beosztást hozzád igazítjuk!06_pont_fodrasz_oktatasTöbb mester egy időben

Mi nem szabjuk meg, ki mellett tanulj szakembereink közül, sőt! Úgy gondoljuk, hogy a legjobb, ha minden fodrászunkat látod dolgozni és mindenkitől látod az egyes technikákat, így ki tudod majd alakítani a saját módszered!07_pont_fodrasz_oktatasEgy élő legenda az oktatói székben

Szabó Imre mester a mai napig aktívan, napi 8 órát dolgozik szalonjainkban, így őt is láthatod dolgozni! Kedves nagypapaként gondoskodik tanulóinkról, vágás közben állandóan oktat, érdemes rá figyelni! Remek humora és kedvessége garantálja, hogy sose érezd feszélyezve vagy kellemetlenül magad, még akkor sem, ha valamit elrontasz.08_pont_fodrasz_oktatasMegtanulhatod, hogyan legyél sikeres szakmádban

Szalonjaink országos szinten elismertek online és offline marketing tevékenységükről, melynek köszönhetően folyamatosan nő vendégeink száma, szakembereink pedig bővelkednek munkában. Ha szeretnéd megtudni, hogyan lehet ezt elérni, mi ebben is segítünk, marketing csapatunktól bármikor kérdezhetsz! Ma már nem elég, ha valaki profi szakember, profin kell felépítenie a saját üzletét is! Karrier napjainkon pedig betekintést nyerhetsz a fotózás, smink és online marketing világába is.09_pont_fodrasz_oktatas
6 hetente házi továbbképzések

Rendszeresen szervezünk tematikus fodrász továbbképzéseket, melyek során a legújabb és legnépszerűbb trendek (balayage, esküvői frizurák) kerülnek részletes bemutatásra és gyakorlásra modelleken. Intenzív továbbképzéseinket szombatonként rendezzük meg, melyeknek részvételi díja 49.900 Ft. Legtehetségesebb tanulóink azonban ingyenesen vehetnek részt ezeken a fodrász workshopokon.10_pont_fodrasz_oktatasKarrierlehetőség szalonjainkban és külsős munkákon

Minden, jelenleg is nálunk dolgozó, fodrász saját tanítványaink közül került ki, mert hiszünk abban, hogy a nálunk megszokott színvonalat csak így tudjuk hosszútávon is biztosítani. Folyamatos fejlődésünknek és szalonjaink bővülésének hála, minden évben van olyan szerencsés tanulónk, aki csatlakozhat csapatunkhoz a képzés elvégzése után.

11

Fiatalos csapat, jó hangulat, laza vezetőség

Csapatunk tagjai egytől egyig fiatal, jó fej fodrászok, akik bár szigorúan megkövetelik a szorgalmas munkát, közben lazán és kellő humorérzékkel kezelik a szituációkat.

Így tanítunk oktatásainkon:

Nézd meg a képzéseken készült videóinkat és képeinket!

 Szeretnél egy igazán profi szalonban tapasztalatot szerezni? Jelentkezz ingyenes 1 éves képzésünkre!

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén várjuk megkeresésedet a vipprogram@szaboimre.hu e-mail címen.

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel