Kezdőoldal / Beauty Academy / Ingyenes fodrász oktatás – Karrierprogram végzett fodrászoknak

Ingyenes fodrász oktatás – Karrierprogram végzett fodrászoknak

Ingyenes fodrász oktatás - Karrierprogram végzett fodrászoknak

Ingyenes fodrász oktatás – Karrierprogram végzett fodrászoknak

Fejlődj nálunk és csatlakozz fodrász csapatunkhoz!

Magyarországon egyedülálló, új képzési programot alkottunk a nemzetközi fodrász oktatási trendek szerint!

A 40 éves képzési múlttal büszkélkedő Szabó Imre Beauty Academy idén is szeretettel várja a tehetséges, valós gyakorlatra vágyó fodrászokat! A nemzetközi oktatási rendszerben elterjedt egymásra épülő fodrász szakmai modulok szerint építettük fel  egy éves fodrászképzésünket, mely során szeretettel látjuk a már végzett fodrászokat, hogy valós gyakorlati helyszínen és profi szalon trénerektől tanulhassák meg a szakmai trendeket. 

Képzésünk során elhivatott célunk, hogy tehetséges tanulóinkat fodrász technikusként és fodrászként alkalmazhassuk szalonjainkban a későbbiekben, így kiemelt hangsúlyt fordítunk minden területen a szakmai fejlődésre!

Ha te is úgy érzed, hogy…

  • … A tanulóéveid alatt nem sikerült annyi gyakorlatra szert tenned, hogy a fodrásziskola után azonnal elhelyezkedhess a szakmában
  • … Szeretnéd első kézből, profi fodrászoktól megtanulni a szakma minden technikáját – legyen szó vágásokról, festésekről, trendi és alkalmi frizurákról
  • … Szívesen elkezdenéd egy presztízs szalonban építeni karriered

Akkor 1 éves ingyenes fodrász tanfolyamunkat Neked találták ki!

Egy hónapos, intenzív fodrász továbbképzésünk ára 189.900 Ft, viszont amennyiben úgy döntesz, hogy 1 éven át nálunk szeretnél tanulni, ez neked semmibe sem kerül majd. Kérlek, jelentkezéskor vedd figyelembe, hogy nem OKJ képzést adunk, mi kizárólag szakmai gyakorlati képzőhelyként működünk, ezért mindenképpen szükséges mellé fodrász végzettség vagy folyamatban lévő szakmai tanulmányok. 

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

  Ingyenes fodrász továbbképzés részletei

Időtartam: 2×6 hónapos egymásra épülő képzések. Ingyenes fodrász továbbképzésünk karrierlehetőséggel egybekötve 6 hónapos alap szakmai képzésből és 6 hónapos intenzív haladó képzésből épül fel.

Az alapképzés elvégzése után a nálunk tanultakról referenciát adunk és ekkor az adott jelentkező eldöntheti, hogy befejezi a képzést szalonunkban, vagy további 6 hónap alatt intenzív haladó képzésünket is elvégzi. A nálunk töltött év után több nyelven kiállított diplomát és referencia levelet adni az addig tanultakról. A képzéshez folyamatos csatlakozási lehetőség van, év közben is várjuk a jelentkezéseket.

Részvételi napok: Minden tanulónk legalább heti 3*8 órát (általa választott napokon) és minden második szombatot tölt exkluzív szépségszalonjaink egyikében. A jelentkezés feltétele, hogy ezt tudd vállalni, emellett számítunk kitartásodra, szakma iránti elhivatottságodra és csapatszellemedre! A jelentkezőkkel egy előzetes személyes interjún szoktunk egyeztetni a képzés részleteiről, és ezután, kölcsönös elégedettség esetén akár azonnal kezdődhet a részvétel.

Már a képzés ideje alatt karrierlehetőséget biztosítunk legtehetségesebb résztvevőknek – Magazin-fotózásainkon, forgatásainkon, oktatásainkon folyamatos munkalehetőséget biztosítunk fodrász tanulóinknak!  Minden résztvevőnk karrierjét támogatjuk nagy követőszámú social média oldalainkon való megjelenési lehetőséggel és munkáik publikálásával.

A tavalyi évben 5 tanulónk kezdett el fodrászként dolgozni szalonjainkban!

Fodrász akadémiánk célja, hogy olyan minőségi, szakmájuk minden területén jártas szakembereket képezzünk, akik a nálunk eltöltött idő után azonnal el tudjanak helyezkedni dolgozni és biztosan megalapozhassák a helyüket a szépségiparban!

Szalonjainkban folyamatosan tartunk fenn szabad állást a nálunk tanuló tehetséges fodrászoknak!

  Szakmai továbbképzések

…melyeken fodrásztanulóink részt vesznek a nálunk töltött idő alatt. A tematikus képzések mellett a nálunk tanuló fodrászok a szakemberek munkáját segítik és egyben tanulnak tőlük. Az intenzív gyakorlat mellett, profi elméleti és videós elméleti oktatóanyag áll a minden résztvevő rendelkezésére.

1, Alapozó technikák – Profi leválasztások és speciális szárítási technikák a tükörfényes és hosszan tartó frizuráért.

2, Női vágástrendek minden hajhosszra – A klasszikus és legfrissebb szabásminták, vágástechnikák top stylist fodrászoktól! Eddig kifogott rajtad a bob vagy a pixie hajvágás? Esetleg az átmenetes frizurával volt gondod? Válj profivá benne, szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a tanultakat.

3, Férfi hajvágás és barber borotválás – Minden, amit tudni kell a legtrendibb férfi vágástechnikákról ollóval és géppel egyaránt. A barber borotválás alapjait és szakmai fortélyait top stylist férfi fodrászainktól és barbereinktől sajátíthatod el.

ingyenes fodrasz oktatas4, Legnépszerűbb festéstechnikák – Minden, ami balayage, ombre, melírozás. Ombre artistjaink segítenek a technikák profi elsajátításában, így vendégeidnek bármikor el tudod majd készíteni az álom frizuráját, a legújabb trendeknek megfelelően.

5, Hajszínváltoztatás és színelmélet – Color Expert szakértőinktől te is színszakértővé válhatsz. Legyen szó akár a trendi pasztell (rosegold, levendula) vagy elegáns karamell, szőke, vörös árnyalatokról, megtanulod a profi színkeverést és megismered a tökéletes, roncsolásmentes szőkítés titkát.

6, L’Oréal anyagismeret – Ismerd meg a L’Oréal professzionális színezőit, a színkódokat és azt, hogyan tudsz elérni világosból sötét hajszínt, vagy épp sötétből felvilágosítani, esetleg elrontott hajszínt javítani. Szalonunkban professzionális L’Oréal és Kérastase termékekkel ápoljuk vendégeink frizuráját, így a hajtípusnak megfelelő anyagokról és termékekről is mindent megtudhatsz.

7, Hajápolási tanácsadás – Milyen hajtípusok és hajproblémák vannak? Mit ajánl vendégeidnek? Szalonjainkban a legnagyobb hajápoló termékcsaládokkal ismertetnek meg hajápoló trénereink, melyek kipróbálásával megtalálhatod a kedvenceid L’Oréal, Kérastase, OriginalMineral és TIGI termékeink között.

ingyenes fodrasz oktatas8, Termékismeret és sales trendek – Hogyan ajánld vendégeidnek a legjobbat és értékesítsd termékeidet? Emelkedj ki a fodrászok közül, te is nyújt teljes körű szolgáltatást!

9, Trendi fonások és eltűzések – Készíts egyszerű, de trendi frizurát hölgy vendégeidnek, ismerd meg a fonási technikákat és laza, de rendkívül látványos frizurák elkészítésének módját!

10, Alkalmi frizurák és kontyok – Mindent az elegáns vintage kontyoktól kezdve a menyasszonyi kontyok elkészítéséig. Évente több száz menyasszony szépül szalonunkban, emellett esküvői stylist fodrászaink rendszeresen részt vesznek Esküvői Classic és Big Day magazin fotózásokon, és olyan hírességeknek készítettek forgatásokon frizurát, mint Horváth Éva, Kulcsár Edina, Aryée Claudia vagy Kocsis Korinna.

ingyenes fodrasz oktatas11, Tartós hajegyenesítés – Roncsolás nélkül hajegyenesítés speciális Natura Keratin anyaggal! Ismerd meg a kémiai eljárásokat, hogyan készítsd el őket vendégeiden, frizurájuk egészségének óvásával.

12, Hajhosszabbítás – A lehető legtermészetesebb, gyönyörű végeredményért. Oktató fodrászunk több hajhosszabbítási technikát is bemutat. Szalonjainkban kizárólag prémium minőségű, európai hajakkal dolgozunk.

13, Hajgyógyászati ismeretek – Hajhullás, fejbőr és hajszerkezet problémák kezelése egészen az alapoktól! Tanuld meg a legforradalmibb hajgyógyászati technológia alkalmazását: az oxigén-terápiát fejbőrön. A kezelés szalonjainkban speciális vitamin hatóanyag-koncentrátumokkal végzik, melyet mikrofinomságú orvosi oxigénnel juttatnak be a fejbőrbe. A terápia a természetes hatóanyagok segítségével regenerálja a fejbőrt és a hajszerkezetet, és segíti az egészséges állapotába való visszajutást.

14, Szabó Imre mesterfodrász speciális oktatásai – Több, mint 40 éves szakmai múlttal rendelkező és életműdíjas mesterfodrász szakmai oktatásai a fodrászat minden területéről.

ingyenes fodrasz oktatas

15, Marketing képzés és profi marketingháttér

Segítünk megalapozni a karriered! Exkluzív szalonjaink mögött profi marketingcsapat áll, így már a nálunk töltött képzési idő alatt folyamatosan publikáljuk jól sikerült munkáidat weboldalunkon és social média oldalainkon. A nálunk töltött idő alatt magazin fotózásainkon és forgatásainkon is részt vehetsz, így profi megjelenésekkel is bővítheted portfóliód.

Sőt, miért alapozhatnád meg a szakmában a hírneved Te magad is?  Marketing oktatóközpontunkban fodrász szakemberek számára is szervezünk marketing és sales oktatást, így elsajátíthatod a legnagyobb online trendeket karrierprogramunk alatt. Hogyan ajánlj terméket vendégeidnek, és duplázd meg jövedelmed? Hogyan hozz létre és hogyan kezeld nagy követőszámú oldalaidat? Milyen poszt-típusokkal, képekkel és marketing szöveggel leszel az első mindenki találati listájában? Hogyan hirdesd szolgáltatásaid, hogy garantáltan eljusson az üzenet leendő vendégeidhez? – Néhány kérdés, amire biztosan választ kapsz.

A legkiemelkedőbb beauty marketing csapat segít karriered folyamatos építésében, hogy tehetséged az egész szakmához eljusson!

.

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

OKTATÁSAINK

Szakmai képzési programunk egymásra épülő tudásanyagokból áll, így fodrász tanulóink garantáltan a stabil alapok elsajátításától kezdve a profi master technikákig jutnak. Tematikus képzéseinket az adott területen mindig legkiemelkedőbb szalon trénereink tartják, így lehetőséged nyílik minden szakmai trendet a legjobbaktól elsajátítanod!

Tanulóink hétről hétre előre megtervezett szakmai tudás-lépcsőn haladnak végig, előre kiírt oktatásainkon szabadon részt vehetnek a basic oktatásainktól kezdve egészen a master szintekig. Legtehetségesebb tanulóinknak már a képzés alatt állást ajánlunk!

Miért érdemes minket választanod?

01_pont_fodrasz_oktatas40 éves szakmai múlt és karrierlehetőség tanulóinknak

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik! A nálunk tanuló fodrászoknak már a képzés ideje alatt folyamatos lehetőséget biztosítunk megjelenésre, és támogatjuk karrierjük építését, melyet referenciáink és az egyed modulok után megszerzett, több nyelven kiállított diplomáink is segítenek.02_pont_fodrasz_oktatasHeti rendszerességgel megrendezett házi továbbképzések

Tematikus  házi fodrász továbbképzéseket mindent megtudhatsz a legújabb fodrásztrendekről és technikákról. Oktatásaink profi elméleti anyaggal és step by step bemutatóval kezdődnek. Tanulóink ezután gyakorlatban, hajmodelleken is fejleszthetik tudásuk. Intenzív tematikus továbbképzéseinknek alapdíja 49.900 Ft, az ingyenes programunk fodrász tanulói azonban ingyen vehetnek részt fodrász workshopjainkon!03_pont_fodrasz_oktatas

Több nyelvű diploma és referencia levél

Féléves alapozó képzésünk végén több nyelven kiállított referencialevelet és oklevelet adunk át, melyet külföldi álláskeresésénél is felmutathatsz majd! Referencialevelünk, melyet Szabó Imre mesterfodrász ír alá tartalmazza a nálunk elsajátított tudásanyagot, egyéni kompetenciáid és személyes sikereidet. Segítjük tudatos szakmai építkezésed, nemzetközileg is!04_pont_fodrasz_oktatas

Megtanulhatod, hogyan legyél sikeres szakmádban

Szalonjaink országos szinten elismertek online és offline marketing tevékenységükről, melynek köszönhetően folyamatosan nő vendégeink száma, szakembereink pedig bővelkednek munkában. Ha szeretnéd megtudni, hogyan lehet ezt elérni, mi ebben is segítünk, marketing csapatunktól bármikor kérdezhetsz! Ma már nem elég, ha valaki profi szakember, profin kell felépítenie a saját üzletét is! Karrier napjainkon pedig betekintést nyerhetsz a fotózás, smink és online marketing világába is.05_pont_fodrasz_oktatasEgyéni időbeosztás

A beosztást hozzád igazítjuk! Fontosnak tartjuk a tehetséges, agilis résztvevőink folyamatos fejlődését, és alkalmazkodunk egyéb elfoglaltságokhoz is, mint iskola, munkahely. Ha te nyitott vagy – mi is azok leszünk! 😉06_pont_fodrasz_oktatasÉlő legendák az oktatói székben

Szabó Imre mesterfodrásztól és profi szalon tréner csapatától tanulhatsz, nem is akárhogyan: Tematikus házi továbbképzéseinket mindig az adott területen legelismertebb szakembereink tartanak, így ombre artistokról, Color Expert szakértőktől, esküvői frizura stylistoktól és hajápolási tanácsadóktól sajátíthatod el a legfontosabb tudnivalókat minden szakmai technikáról.

Így tanítunk oktatásainkon:

  Tanulóink mondták:

“Sokkal többet kaptam a szalontól, mint amit vártam. Már tanulóként is imádtam bejárni, rengeteget tanultam és fejlődtem a fodrászoktól. A fodrász végzettségem megszerzésével állást is kaptam a pesti Szabó Imre szalonban, és jelenleg barberként és fodrászként várom vendégeimet. A csapatot is imádom, a főnökséget is – megtaláltam a szakmában a helyem!”

/Váczi Krisztián, volt fodrász tanuló, jelenleg stylist fodrász és barber/

“A képzést egy mondatban úgy jellemeznem,hogy a munkámat és a segítségemet adom a tudásért cserébe.

A fodrászok munkájának segítése azt is jelenti,hogy a vendég fogadásától kezdve a kifogástalan frizurák elkészüléséig minden pillanatban részt vehetünk. A folyamatokban minden fodrász készségesen válaszol a feltett kérdéseinkre. Főnök Úr humoránál, csak hajvágásait szeretem jobban, kifinomult pontossággal avatja be a tanulókat és a végzett fodrászokat is a hajvágás végtelen rendszerébe. Nagyon-nagyon sok segítséget kaptam mindenkitől amiért nem tudok elég hálás lenni. Messzemenő álmom volt hogy egyszer talán,az egy éves képzés végéhez érve én is a Szabó Imre Szalon fodrásza lehetek. Sokkal hamarabb mindössze két hónap szakmai képzés leteltével már ajánlatot is kaptam! Egy percig sem hezitáltam,izgatottan kezdtem a munkám és a karrierem építését a Szalonban.Hiszem hogy mindig van hová fejlődni,és soha nincs úgy hogy már eleget tudunk. Ezek tudatában biztos vagyok benne hogy a legjobb helyen vagyok!”

/Pataky Aliz, végzett fodrász tanuló és jelenleg esküvői frizura stylist és fodrász/

„Azért választottam a Szabó Imre Hair & Beauty-t, mert vitathatatlan szakmai tudással rendelkező szalon. A szalon feelingje nagyon egyedi, itt nem is lehet rosszul érezni magad. A szakma szerelmét ismertem meg, amit érezni kell, és ezt csak az tudja, akinek ez hivatás – és nem munka! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki profi szakemberek kezei által szeretne szépülni!”

/Kocsis Anita, végzett fodrász tanuló, budai szalon/

„Az iskola befejezése után úgy éreztem, hogy kevés az, amit tanultam, hogy nem megfelelő a tudásom, ezért elkezdtem keresgélni és így találtam erre a lehetőségre, amit végzett fodrászok számára kínált a szalon. Külön megtiszteltetés, hogy a mestertől Szabó Imrétől tanulhatok, emellett remek szakemberek segítik a fejlődésemet a pesti szalonban! Örülök, hogy részese lehetek ennek a remek csapatnak!”

/Zwick Nóra, végzett fodrász tanuló, pesti szalon/

„Jó érzés tölt el, hogy a szakma legjobbjaitól tanulhatok különböző festés és vágás technikákat. A kedvenc festés technikám a balayage ombre és a természetes nap szívta lágy tónusok, a vágás technikák közül pedig a long bob. Egyéb kedvenceim közé tartoznak még a fonások és alkalmi frizurák, amit magam sajátítottam el és használok a barátaim körében. Célom, hogy az eddigi és jövőbeli tudásomat, amit Szabó Imrétől is tanulok és még sok minden, amit tanulhatok – mindezt átadhassam, megmutathassam az ismerőseimnek, barátaimnak a jövőbeli vendégeknek.”

/Oláh Bettina, végzett fodrász tanuló budai szalon/

Jelentkezz ingyenes fodrászképzésünkre, és válj te is profivá egy exkluzív szalonban!

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén várjuk megkeresésedet a vipprogram@szaboimre.hu e-mail címen vagy a +36 70 942 6348 telefonszámon!!.

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel