Kezdőoldal / Smink / Karácsonyi smink trendek- tündökölj a fa alatt

Karácsonyi smink trendek- tündökölj a fa alatt

Karácsonyi smink trendek- tündökölj a fa alatt

Karácsonyi smink trendek- tündökölj a fa alatt

Nyakunkon a karácsony, az utcákon, plázákban, ráadásul már a lakások ablakain is égnek a karácsonyi fények. Ilyenkor sok lánynak nem az ajándékok beszerzése az elsődleges gondolata, hanem megtervezni, hogy hogyan jelenik meg az ünnepi estén, tökéletes harci felszerelésben egészen tetőtől talpig. Vagyis, csini körmök, az aktuális trendnek megfelelő frizura, ruha, és nem utolsó sorban a smink. Persze ilyenkor minden a csillogásról, gyönyörű díszekről, hatalmas karácsonyfáról szól, de soha ne feledkezzünk meg az ünnep valódi értékéről, a szeretetről! Végre újra együtt a család, jöhet a szokásos ünnepi rohanás, sütés, főzés, ajándék csomagolás, a fa díszbe öltöztetése, de szánjunk egy kis időt magunkra is.  Íme tehát a karácsonyi smink trendek top változatai, hogy te is tündökölj a fa alatt, ne csak a csomagok!

Szexi tusvonal

Ez a smink valóban egyszerű azoknak, akik előszeretettel használnak tusvonalat, de ha már egyszer karácsonyi smink trendek, akkor most a fekete színt váltsa fel arany, ezüst vagy bronz csillámos szemhéjtus. Használd a Karaja Skyline szemhéjtusát a csodás végeredményért.  Ha úgy érzed ez még kevés, először húz egy vékony fekete tusvonalat, majd ha teljesen megszáradt, húzz fölé a választott csillámos tusod közül egy másik tusvonalat. De ha ezt is kevesled és még dögösebb tekintetre vágynál, fekete szemhéjpúderrel emeld ki az alsó szemhéjadat, vagy csak vízvonaladat, és ha szeretnél ragassz fel műszempillát. Jöhet egy laza kis szájfény, de arra figyelj oda, hogy hasonló fényű highlightert használj, mint amilyen csillámos tusvonalat.

Karacsonyi smink trendek- tundokolj a fa alatt

Csillámos tekintet

A karácsonyi smink trendek örök visszatérője a csillámos pillák, szinte kihagyhatatlan, főleg a fiatalabb korosztály számára. Használj egyszerű barnás árnyalatú szemhéjpúdert, készíts füstös szemeket. Amint a felső szemhéjad kész, ne feledkezz meg az alsóról sem. A füstös szemeknél nagyon fontos, hogy szemed alul is keretezd be alaposan a használt színnel, ettől a lépéstől lesz igazán füstös a tekinteted.

Ha gondolod, ezt a lépést akár el is hagyhatod, hiszen a csillámok így is elég hangsúlyt fektetnek tekintetedre. Majd vedd elő a fekete szempillaspirálod és fesd ki szempilláid a megszokott módon. Ha a festék megszáradt, (ez a lépés azért fontos, hogy a másik spirállal ne tapasszuk össze pilláinkat, mert akkor elérjük a nem kívánt „pókláb”hatást. Nos, valljuk be, ez nem igazán mutat jól, maximum egy fotózáson) óvatosan fesd át a kedvenc csillámos szempillaspiráloddal. Ez után használj piros rúzst, legjobb ha egy vékony ecsettel viszed fel ajkaidra, úgy szépen, pontosan tudsz dolgozni és az eredmény biztosan meseszép lesz.

Extra tipp a csillogó szemekért

Előfordulhat, hogy a drogériák kifogytak a csillámos spirálokból, ráadásul a kedvenc webshopodon sem található épp, de ne csüggedj, mert erre is van megoldás, csak csillámra van szükséged. Fesd ki a szempilláidat, majd miután a festék megszáradt, kapj elő egy spirálos ecsetet és a Karaja skinflash folyékony ezüst csillámját. Rakj az ecsetre egy keveset és óvatosan fésüld át alsó és felső pilláidat egyaránt. A csillám folyékony textúrájának köszönhetően a csillámok szépen megtapadnak pilláidon és precízen tudsz dolgozni.

Karacsonyi smink trendek- tundokolj a fa alatt

 

Csillogó ajkak

Az előző trendnek a vagányabb változata a csillámos ajkak. Azért írtam, hogy vagányabb, mert valóban merésznek kell lennie annak, aki ezt bevállalja. Ha nem megfelelően készíted el, gyorsan kophat, így foltosak lehetnek ajkaid. Esetleg fenn áll a veszélye, hogy a fogaidon is nyoma marad. De ha mindenképp ehhez a sminkhez ragaszkodsz, akkor használj bőven ajakápolót, hogy ne legyenek cserepesek ajkaid, miután jól beszívódott, vidd fel a rúzsod, melynek árnyalata lehetőleg ne nagyon térjen el a csillám színétől. Majd óvatosan, lassan kezd el felvinni a csillámport egy lapos ecsettel. Minden lépés után töröld át az ecsetet, ez azért fontos, hogy egyenletesen tudd felvinni a csillámokat. Ha kész vagy, tedd tartóssá sminked egy fixáló spay segítségével!!

Karacsonyi smink trendek- tundokolj a fa alatt

Csak nőiesen!

Előfordulhat, hogy az  előző két smink közül egyik sem igazán szimpatikus számodra. Ez valószínűleg azt jelentheti, hogy az igazán nőises glamour stílust részesíted előnyben, főleg ilyen különleges alkalmon. Nos, semmi gond! Kapd elő a szemhéjpalettádat és arany/ezüst pigmentet, csillámport, és természetesen a piros/vörös rúzsodat, hogy végül megkoronázd remekvűved! Először is alapozz, de csak óvatosan, vékonyan vidd fel az alapozót, nincs szükség maszk hatásra. Majd a szemed alatt púderezz, így könnyebben el tudod tüntetni a lepotyogó szemfestéket, csillámot. Ez után emeld ki szemöldököd, de csak a természetesebb hatás kedvéért, illetve ne használj árnyalatokkal sötétebb színt, mint a hajszíned. Valljuk be, ez senkinek sem jön be igazán…

Karacsonyi smink trendek- tundokolj a fa alatt

Az alapok után!

Jöhet a szem smink. Használj szemhéjbázist, így még tartósabbá teheted alkotásod. Majd kapd elő, az ünnepekre való tekintettel, barnás árnyalatokat tartalmazó szemhéjpúder palettádat. Ajánlom a Karaja Wonder Sculpt No. 1- 9 árnyalatú palettáját, melyben biztosan megtalálod a hozzád tökéletesen passzoló színeket.   Először a belső világos színt vidd fel szemhéjadra, majd a sötétebb külső színt. Fontos, hogy szépen satírozd össze őket, de a smink formája lehet hegyes, gömbölyű, ami neked jobban tetszik és jobban áll. A világos színre használj Karaja Diamond  water gyöngyházfényű csillámcseppeket. Cseppents belőle az ujjadra egy keveset és óvatosan ütögesd bele a világos festékbe.

Ha csillámmentes karácsonyt képzeltél el magadnak, akkor ezt a lépést akár ki is hagyhatod. Húzhatsz egy vékony tusvonalat, a még intenzívebb hatás kedvéért, illetve alul is kihúzhatod szemed feketével, vagy akár barna szemhéjpúderrel. A végén ne felejts el használni szempillaspirált!! Még egy gyors csontosítás, enyhe pirosítás és a korona! Karácsonyi smink trendek alapköveit figyelembe véve (piros szín, csillámok mindenhol) ajánlom a piros rúzst, de ha nem szeretnél ennyire elegáns hatást elérni, kezedbe kaphatsz egy világos szájfényt, vagy egy nude rúzst.

Karacsonyi smink trendek- tundokolj a fa alatt

Bármelyik karácsonyi smink trendet választod is, biztos vagyok benne, hogy tündökölni fogsz a fa alatt, efelől semmi kétségem. Ne feledd, ha még nem szerezted be a megfelelő termékeket az ünnepi sminkhez, vagy csak egyszerűen nem tudod eldönteni honnan vásárolj, ajánlom neked a Karaja termékeket, amelyek igazán varázslatossá teszik az ünnep pillanatait. Lepd meg magad karácsonyra és nézz körül webshopunkban!

Vagy bízd magad profikra, álmodd meg karácsonyi sminked és sminkeseink elkészítik neked! Karácsony előtt akár  kényeztető programjainkon is részt vehetsz, hogy frissen és üdén kezdj neki az ünnepi hajszának. Válassz kedvedre szépségcsomagjaink  vagy kozmetikai kezeléseink közül.

 

Szerző: Maczko Margit

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel