Kezdőoldal / BLOG / Karaja ecsetkészlet – Legújabb játszótársaim

Karaja ecsetkészlet – Legújabb játszótársaim

Karaja ecsetkészlet - Legújabb játszótársaim

Karaja ecsetkészlet – Legújabb játszótársaim

A minőségi sminkecsetek elengedhetetlenek a kifogástalan smink elkészítésének érdekében, hiszen egy-egy nagyszerű termék is használhatatlanná válhat, ha nem a megfelelő eszköz segítségével szeretnénk arcunkra felvinni azt. Álmaid pirosítója akkor ér valamit igazán, ha megtalálod hozzá azt az ecsetet, amellyel tökéletes párost alkotnak. Ahhoz, hogy egy ízléses szemsminket készíts, gyakran a felhasznált árnyalatok számával megegyező sminkecsetre van szükség. Szerencsére én már megtaláltam a kedvenceimet és el is árulom, mik azok! A Karaja ecsetkészlet az otthon is könnyedén elkészíthető, profi smink igényéhez igazodva született. Ismerd meg te is  az ecsetkészletet, és válj saját sminkmestereddé!

Az ecsetkészlet

A Karaja Professional Brush Set 17 darab sminkecsetet tartalmaz, amelyek bár külön-külön is megvásárolhatóak, az ecsetkészlet ár-érték arányban nagyszerű, hiszen egy professzionális ecsettartó is tartozik hozzá. Gyakorlatilag bármilyen smink elkészíthető vele, hiszen 6 darab arcra való, és 11 darab szemre vagy ajakra való ecset található a szettben. Éppen emiatt tartja be amit ígér, vagyis használója könnyedén és gyorsan elkészíthet vele professzionális sminket, akár otthon is. Szükségtelen a különféle márkájú és méretű sminkecsetek megvásárlása, a Karaja ecsetkészlet tartalmazza az összes olyan ecsetet, amelyre egy professzionális sminkesnek, és egy hobbi sminkkedvelőnek szüksége lehet. Én is egyből elkezdtem kipróbálgatni őket, ahogy a kezeim közé kerültek!

Karaja ecsetkeszlet- legujabb jatszotarsaim

Folyékony és krémes termékekhez

A rövid nyelű és nagy fejű kabuki ecset nagyszerű választás az alapozó felviteléhez. Könnyedén dolgozza el a híg és krémes állagú termékeket egyaránt, ráadásul egyáltalán nem hagy maga után csíkokat. Ha kedveled a krémes állagú pirosítókat és bronzosítókat, akkor feltétlenül próbáld ki az ecsetet, hiszen tökéletesen eldolgozza azokat! A kecskeszőrből és szintetikus szőrből készült ecset szálai a sokadik mosás után sem hullanak. Hosszú időn át megbízható társad lehet a sminkelésben. Az ecsetkészlet tartalmaz egy kisebb, és lapos fejű alapozóecsetet is, amelynek segítségével eldolgozható a szem alá felvitt korrektor, de highlighter felvitelére is különösen alkalmas. Sokkal egyszerűbben használhatóak ezek a termékek, mint az eddig általam kipróbáltak és a végeredmény is szebb, természetesebb.

Karaja ecsetkészlet- legujabb jatszotarsaim

Púderekhez

A púder ecset egységesen dolgozza el a kő- és porpúdert egyaránt, a por állagú pirosítót és bronzosítót felviheted a puha, vagy a ferde végű bronzosító/pirosító ecsetekkel. Ez csupán attól függ, számodra melyik áll jobban kézre, vagy felel meg az elvárásaidnak. A nagyszerű mégis az, hogy nem kell egyetlen ecset segítségével eldolgoznod a pirosítót és bronzosítót egyaránt, így nem keverednek a színek és az esetleges csillámok. A legyező ecset szintén kiváló választás a highlighter eldolgozásához. Az ecsetek szálai kifejezetten puhák, használatuk nagyszerű érzés az arcbőrnek. Egyszerűen tisztítható, megbízható termékek. Ha kipróbálod őket, garantáltan nem fogsz a régi ecseteid után nyúlni!

Karaja ecsetkészlet- legujabb jatszotarsaim

Szemkörnyék és az ajkak szépítéséhez

A tökéletes, megfelelően eldolgozott szemsmink arcod ékköve lehet. A Karaja ecsetkészlet 9 darab szemre, szemkörnyékre való ecsetet tartalmaz, amelyeket gyakorlatilag arra használod, amire csak szeretnéd. IMÁDOM! Igazi multifunkcionális ecsetekről van szó. Kiválóan eldolgozzák az árnyékoló, sötétítő színeket, de maradéktalanul felviszik a szemre a csillámos festékeket is. Szemkontúr ecsetet, kis ferde végű szemhéj és szemöldök ecsetet, kis, közepes, és nagy szemhéjárnyaló ecsetet, és kúp ecsetet is tartalmaz a készlet. Emellett helyet kapott az ecsetkészletben egy cserélhető fejű applikátor, valamint egy szemöldökfésű is. Az ajakecset elbánik a sűrű rúzsokkal, és a folyékony szájfényekkel is. A Karaja ecsetkészlet ráadásul tartalmazza annak fémtokban lévő változatát is. Így az ecsetet higiénikusan tárolhatod a táskádban, amelynek köszönhetően a nap folyamán is könnyedén megigazíthatod sminkedet.

Karaja ecsetkészlet- legujabb jatszotarsaim

A tökéletes smink érdekében

A Karaja ecsetkészlet tartalmaz minden olyan ecsetet, amelyre egy bonyolult, vagy egyszerű smink elkészítése során szükséged lehet. Nagyszerűen bánnak a krémes, és por állagú termékekkel, az alapozótól kezdve a szemhéjpúderekig. A megfelelően elkészített és eldolgozott smink nem csupán szebb végeredményt biztosít, de tartósságában is jobban bízhatsz. Az ecsetekben biztosan nem kell csalódnod, hiszen professzionális minőségüknek köszönhetően kiválóan teljesítenek! A Karaja ecsetkészlet biztosít számodra mindent, amit egy ecsetkészlettől elvársz!

Karaja ecsetkészlet- legujabb jatszotarsaim

Ne bízd magad a véletlenre, válaszd a professzionális terméket a tökéletes végeredmény érdekében. A Karaja ecsetkészlet kiváló választás sminkeseknek, és a sminkelés iránt érdeklődőknek egyaránt. Varázsold a sminkelést felejthetetlen élménnyé az ecsetkészlet segítségével! Tudj meg többet a Karaja Make Up termékeiről, hogy sminkjeidnek csupán a képzeleted szabhasson határt!

Ha pedig szeretnéd elsajátítani a gyönyörű nappali és alkalmi sminkek elkészítésének titkát, gyere el professzionális smink-tanfolyamaink egyikére, melyek során sminkes oktatóink minden fortélyt és titkot megosztanak veled, melyek segítségével minden nap a legjobb formádat hozhatod!

 

 

 

Szerző: Czifra Zsófi

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

 

ugrás fel