Kezdőoldal / BLOG / Karaja Make Up – Kipróbáltam és Nekem bevált!

Karaja Make Up – Kipróbáltam és Nekem bevált!

Karaja Make Up - Kipróbáltam és Nekem bevált!

Karaja Make Up – Kipróbáltam és Nekem bevált!

Bizonyára Te is számos kozmetikai márkát kipróbáltál már, de még mindig nem érzed azt, hogy tökéletes sminket tudsz készíteni. Szalonjainkban is számos márkát kipróbáltunk, mire megtaláltuk a Karaja termékeket.
A márka Olaszországból, a Bergamo tartományból származik. Termékeit kiváló minőség és folyamatos innováció jellemzi. Rendkívül nagy szakértelemmel és a legkorszerűbb berendezésekkel készítik termékeiket. Kiváló minőség és a termékek színes és széles skálája teszi a márkát olyan céggé, amely képes a felmerülő igények tökéletes kielégítésére!
A smink tökéletes megjelenést biztosít, ellenáll a párának, hőnek, víznek és akár 14 órán át tartós marad. Kiváló nappali, alkalmi, esküvői sminkhez vagy akár fotózáshoz is. A következőkben pedig részletezem Nektek, milyen termékeket használtam és mik voltak a tapasztalataim!

Első lépés az alapozás

Elsőként a Karaja BB White Secret Touch – Bőrtökéletesítő krémjét használtam. Ez egy olyan varázslatos fehér krém, amely csak a felvitel után fedte fel igazán titkát. Miután felvittem az arcomra a krémet tökéletes volt az arcbőröm. Természetes és egyenletes színe volt. Pigmentjei észrevétlenül illeszkednek az arcbőrhöz így fokozva és tökéletesítve a bőrtónust. Három árnyalatban kapható, egy fehér, a nagyon világos bőrűek számára, illetve egy rózsaszínes és egy sárgás tónusú az ilyen bőrrel rendelkezőknek.

Ezután a Karaja – Photo Finish – Mattító olajmentes, folyékony tartós alapozót használtam. Bőröm ragyogóvá vált, anélkül, hogy fénylett volna. Hosszan tartó hatást biztosít és ultra elasztikus formulájának köszönhetően könnyen és egyenletesen felvihető. Fantasztikus illata mellett egész napon át tartó kényelmes viseletet biztosít. Alapjában elég világos bőröm van, de szerencsére amint előbújik a napocska, ez megváltozik. Szép napbarnított bőrömre pedig a 30-as árnyalatot használtam. Tökéletesen illeszkedett a bőrömhöz, nem volt sem világosabb sem sötétebb a testemhez képest.

Mivel alapjában sajnos elég karikásak szoktak lenni a szemeim, ezért számomra elengedhetetlen a korrektor használata. A Karaja Cover Excel – Vízálló hosszan tartó, könnyű krémes korrektor stiftjét választottam. Könnyű volt felvinni és eldolgozni és néhány másodperc alatt megszáradt, nem úgy, mint a többi korrektor. Magas E-vitamin tartalmának köszönhetően pedig hidratálja és regenerálja is a bőrt.

Karaja Make Up! - Kiprobaltam es Nekem bevalt!

Mivel az alapozásnál tartunk így egy füst alatt elintéztem a szemeimnek illetve az ajkaimnak is az alapozását. Természetesen nem az arcomra használt alapozóval, hanem a Karaja Perfective Eye Shadow Primer – Professzionális szemfesték alapozóval illetve a Karaja Perfect Touch – Ajak alapozóval. A szemfesték alapozóból egy vékony réteget vittem fel a szemhéjaimra és vártam egy picit, amíg megszárad. Tökéletesen előkészíti a szemhéjat a sminkelésre. Növeli a színek intenzitását, illetve nem csomósodik össze a szemfesték. Az ajakalapozó pedig zseniális! Megkönnyíti a rúzs felvitelét és tartósabbá teszi azt. Elegendő belőle egy kisebb mennyiség, hiszen nem eltüntetni akarjuk az ajkainkat, hanem alapozni. Egyenletesen eloszlattam ajkaimon majd megvártam, míg megszárad.

Következzenek a szemek!

Miután elvégeztem az arcom alapozását a Karaja Plaisir – Selyem fixáló porpúderrel fixáltam sminkemet. Selymesen simult az arcbőrömre. Két változatban – matt és gyöngyház – érhető el. Én a mattot választottam. Ragyogóvá és egyenletessé vált tőle arcbőröm.

Karaja Make Up! - Kiprobaltam es Nekem bevalt!

Ezután a szemhéjam festésével folytattam. Mindig nagy gondot fordítok rá, hiszen imádok sminkelni és szeretek játszani a szemhéjpúderekkel. Nagyon megfogott és megtetszett a Karaja Aquacolor szemhéjárnyaló, hiszen egyaránt használható vizesen és szárazon is. Én a vizes változatot választottam. A természetes színek kedvelője vagyok, így a 4-es árnyalatot választottam. Intenzív, de mégis kellemesen visszafogott színe volt. A szemhéjamat általában egy kis fekete szemhéjtussal szoktam feldobni. Ehhez a Karaja Topliner – Matt szemhéjtust választottam. Egyszerűen és könnyen használható. Egész nap tartó, matt hatás és nem kenődik el! A speciális ecsetnek köszönhetően olyan vékony vonal húzható vele, ami nem ad természetellenes hatást.

Karaja Make Up! - Kiprobaltam es Nekem bevalt!Sminkemet a Karaja Night & Day Mascara 24h – Volumennövelő, vízálló szempillaspirállal koronáztam meg. Maximális dús hatást és szép ívet eredményezett használata. Gyorsan fel tudtam vinni és azonnal látható volt az eredmény.
Szemöldökömet a Karaja Micro Browliner – Hosszan tartó vízálló szemöldökceruzájával formáztam. Nagyon finom és pontos vonalat tudtam vele húzni és természetes hatású szemöldököt eredményezett. A 2-es árnyalatot használtam. Egész napos tartást biztosít, és nem kenődik el! Egyszerűen imádtam!

Karaja Make Up! - Kiprobaltam es Nekem bevalt!

Egy kis extra szín az ajkakra és orcákra

Ezután már csak egy pár lépés választott el a tökéletes sminktől! Ez pedig a pirosító a rúzs a gyémántvíz és a sminkfixáló spray volt. Pirosítónak a Karaja Touche Pastel arcpirosítóját használtam. Egész napon át tartó friss érzetet kölcsönzött. Egyszerűen és kényelmesen fel tudtam vinni. A 10-es árnyalatot használtam és teljesen beleszerettem. Ajkaimra a Karaja Rouge matt ajakrúzst használtam. Mivel imádom az intenzív és vad színeket az ajkaimon a 45-ös árnyalatot használtam. Nagyon lágy rúzs és ami külön jó volt benne, hogy egyáltalán nem szárít. Nagyon sok rúzsom például használat után összecsomósodik és teljesen kiszárítja az ajkaimat. Ez a rúzs azonban hidratált tökéletesen fedett és gyönyörű matt hatást eredményezett.

Karaja Make Up! - Kiprobaltam es Nekem bevalt!

Utolsó lépés, csillogás és tartás!

Ezután egy kis gyémántvízzel tettem még csillogósabbá sminkemet. A Karaja Diamond Water – Gyémántvizet használtam. Mivel kétfázisú termék, ezért alaposan összeráztam használat előtt. Egy pár cseppet tettem az arccsontomra és az ujjaimmal gyengéden bemasszíroztam bőrömbe. Azonnal megszáradt és lágyan csillogóssá vált tőle bőröm. Végezetül pedig a Karaja Make Up Fixer – Sminkfixáló sprayt használtam. Egész napon át tartóssá tette a sminkem és védte a külső környezeti hatásoktól. Nagyjából 25-30 centi távolságból fújtam a kész sminkemre, természetesen csukott szemmel és vártam pár másodpercet, míg teljesen megszáradt. Egy láthatatlan filmréteg képződött a sminkemen és ami nagyon pozitív volt, hogy nem szárította ki bőrömet!

Karaja Make Up! - Kiprobaltam es Nekem bevalt!

Szóval, ha igazán igényes és tartós sminket szeretnél, bátran merem ajánlani a Karaja termékeket. Igazán egyszerű a használata, nem igényel semmi komolyabb sminkes előéletet, a termékek könnyen felvihetőek és helyükön is maradnak. Azt ígéri a márka, hogy 14 órán át tartanak sminkjei és nem is csalódtam bennük. Egy teljes napot töltöttem velük teszteléskor. Munka után még találkoztam a barátaimmal és mikor este hazaértem, sminkemen alig látszottak a nap nyomai. A sminkekhez természetesen a Karaja sminkecseteit használtam. A jó hír pedig az, hogy ha tetszett a blog és szeretnél kipróbálni egy pár terméket, webshopunkból megrendelheted őket. Ha pedig tanácsot szeretnél kérni, hogy milyen árnyalatok állnak Neked a legjobban akkor látogass el szalonunkba és kozmetikusaink szívesen segítenek Neked!

Szerző: Csorba Dorina

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel