Kezdőoldal / BLOG / Kedvezményes hajvágás – pesti szalonunkban

Kedvezményes hajvágás – pesti szalonunkban

Kedvezményes hajvágás - pesti szalonunkban

Kedvezményes hajvágás – pesti szalonunkban – új Vendégeink számára!

.. 20% kedvezmény minden női hajvágásra – minden új Vendégünknek! ..

Az újév megfelelő időszak a megújulásra, bújj ki a csigaházadból, és csempéssz egy kis frissességet a megjelenésedbe! A rövid frizurák könnyen kezelhetőek, jól variálhatóak, a hosszú frizurák pedig praktikus viseletek, és igazán nőies megjelenést biztosítanak. Szakembereink segítségével mindenki megtalálhatja a stílusához legjobban illőt frizurát, ami nem megyek ki a divatból, és azonnal feldobja a hideg, szürke hétköznapokat. Mi ehhez nyújtunk most segítséget!

Kipróbálnád a szép pixie, bob, esetleg a kicsit hosszabb lob fazont? Talán egy kifejezetten hosszú, de átmenetes hajra vágynál? Gyere el pesti szalonunkba, ezen a héten 20% kedvezményt adunk minden új Vendégünknek, és legyen Tiéd az álomfrizura! Használd ki ezt a lehetőséget, és szépülj kedvezményesen!

Kedvezményes hajvágás akciónk kizárólag pesti szalonunkban vehető igénybe, Pataky Aliz, Csető Gabi, Bajtai Zsolt, és Váczi Krisztián  stylist fodrászokhoz- szabad időpontjaik függvényében.

Ismerd meg szakembereinket

Pataky Aliz

“Pataky Aliz vagyok hosszú évek tapasztalatát tudhatom magam mögött fodrászként. Pályafutásom során volt lehetőségem a legjobbaktól megtanulni a szakma rejtelmeit, legyen szó akár a trendi vágásoktól, festésektől, alkalmi frizurákról.”

Csető Gabriella

“Gyakorlati oktatásomat a Szabó Imre Szalonok pesti üzletében töltöttem kiváló szakemberek között. Szabó Imre profizmusa és szakmai alázata mindig is lenyűgözött és irányt mutatott. Alapoktól kezdve az igényes, minőségi és precíz munkavégzés folyamatát tanulhattam meg. Számomra fontos, hogy a vendéggel közösen tervezzük meg a számáre legelőnyösebb frizurát ami a személyiségéhez legmegfelelőbb.

Bajtai Zsolt

“Fejlődésem érdekében, rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, lépést tartva a trendek, irányzatok folyamatos változásaival. Munkáim során mint női stylist, és mint férfi top stylist egyaránt, igyekszem a legújabb trendeket követve létrehozni az elképzelt frizurát, figyelembe véve vendégeim egyéniségét, személyiségét, stílusát”

Váczi Krisztián

“A folyamatos fejlődés híve vagyok, ezért képzem magam rendszeresen tovább a legaktuálisabb fodrász trendekkel kapcsolatban, – a legnépszerűbb továbbképzéseken, bemutatókon folyamatosan jelen vagyok, hogy a legújabb vágási, és festési divattal kápráztassam el a vendégeket.

Szakembereinknél készült frizurák

Vendégeink véleménye:

Előző héten voltam a pesti szalonban a 20%-os hajvágáson, fantasztikusan éreztem magam, luxus kiszolgálást kaptam, a fodrász pedig nagyon kedves volt velem. A lényeg pedig: csodás lett a FRIZURÁM! Biztos, hogy máskor is ellátogatok a szalonba! 🙂 – Nikolett, pesti szalonunk Vendége

Köszönöm szépen a pesti szalonnak a gyönyörű új frizurámat! Egyszerűen imádom! A hajvágás után pedig még otthoni ápoló terméket is vásároltam, hogy a frizurám sokáig ilyen csillogó és puha lehessen! – Dóra – pesti szalonunk Vendége

A hajvágás mellett ajánlottak a szakemberek még egy szuper új kezelést is a szalonban, ezért a 20%-os hajvágás mellett egy L’Oréal Smartbond kezelésre is bejelentkeztem a pesti szalonba! Szuper lett a végeredmény, köszönöm! – Zsanett, pesti szalonunk vendége

A képre kattintva találod webshopunk kínálatát

A hírességek is minket választanak

Nézd meg szalonjainkban készült videóinkat is

Kedvet kaptál, és még az ünnepek előtt új frizurára váltanál? Használd ki 20%-os kedvezményes hajvágó programunkat, melynek keretében bob, blunt, bubi, pixie, lob vagy átmenetes frizurát is vágathatsz magadnak! Ismerd meg a 2018-as téli hajtrendeket és inspirálódj belőle!

Ha pedig eldöntötted, hogy bejelentkezel hozzánk, ne habozz! 

Szeretnéd, hogy hajad ragyogása és a selymes tapintása tovább tartson? Nézz körül webshopunkban, válogass professzionális termékeink közül és ragyogjon a frizurád úgy, mintha a fodrásztól léptél volna ki!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel