Kezdőoldal / Fodrászat / Kerastase hajápoló termékek

Kerastase hajápoló termékek

Kerastase hajápoló termékek

A megfelelő ápolás a tudatos termékválasztással kezdődik! Ehhez azonban meg kell ismerned hajad adottságait. Ha szeretnél egészséges és szép hajat, akkor gyere el hozzánk egy hajdiagnózissal összekötött hajápolási rituáléra! A kezelés alatt amellett, hogy kikapcsolódsz, hajad újjá születik, megismered adottságait és szakszerű táplálásban is részesül! 

 

Otthoni Ápolás

Látványos eredményeket az otthoni ápolással való kiegészítéssel érhetünk el, így a rituálé után, ha igényli az adott Vendég, ajánlást adunk a termékválasztással kapcsolatban, hogy neki melyik lenne a megfelelőbb. A bőrápolásban és a hajápolásban is a legfontosabb a rendszeresség, így ha igazán egészséges és szép hajat szeretnél, akkor érdemes megismerkedni a Kérastase termékeivel és becsempészni őket az otthonodba is. Alkalmazd Te is az otthoni szépségprogramot, mely által megoldódnak a hajaddal kapcsolatos problémáid és irigylésre méltóvá válik hajad külleme is.Sztár termékcsaládok: Nutritive, Reflection, Dermo-Calm, Resistance, Specifique és Soleil.

Discipline-groupshot

Kérastase Termékek hajproblémák szerint

 

A száraz haj ápolására

Kérastase Nutritive

A Kérastase Nutritive Gluco-Active hatóanyagot tartalmaz, melynek segítségével képes puhává varázsolni a legszárazabb hajat is.  A külső fizikai és kémiai behatások, mint  az UV-sugarak, a hajformázás és szárítás, vagy például szőkítés mind károsítják a hajszálat védő hirdrolipid filmréteget. Ennek a károsodásnak az  eredménye, hogy a hajszál természetes védelme sérül és a haj veszít rugalmasságából és fakóvá válik. A Nutritive termékcsalád Gluco-Active hatóanyag kombinációjának köszönhetően ápolja, táplálja a száraz, igénybe vett hajat. A Kérastase Nutritive termékek visszaállítják a hajrost táplálékegyensúlyát és erővel töltik fel, így a haj újra puha és könnyed lesz. A termékcsalád  használatával a haj könnyen fésülhetővé, fényessé és selymessé válik.

Kérastase (2)

Kérastase Nutritive – Oléo Relax

A hajtömeg dús, a hajszálak elrendeződése egyenletlen, tapintásra érdesek, vastag szálúak, ezért mély és erőteljes táplálásra van szüksége. A száraz, rebellis haj belső szerkezetéből adódóan ellenáll a formázással szemben és hiába egyenesítik ki elveszíti ezt a rendezett tartatást. Az Oléo-Relax termékcsalád három hatóanyagának, a Shoéro olajnak, pálmaolajnak és szilikon származékoknak köszönhetően a haj könnyen kezelhetővé, selymessé és puhává válik. A frizura sokáig tartja formáját és nem szálkásodik nedves időben sem.

Oleo_Relax_3step_1000x1000

Kérastase Nutritive – Oléo Curl

A göndör haj általában száraz és vízhiányos, mely különleges megfelelő táplálást igényel. Legnagyobb ellensége a nedvesség, ami a hajszál rostjaiban található hidrogén kötések felbontásával a szépen ívelt göndör tincsek deformálásához vezet. A hullámok így emiatt könnyen elvesztik rugalmasságukat, szépségüket. Az Oléo-Curl termékcsalád két exkluzív összetevő párosításából jött létre, mely közül egyik a Nutri-Huile hatóanyag, mely Shoéra és pálmaolajat tartalmaz. Ez a hatóanyag azért nagyon hasznos a göndör hajnak, mert segít visszaállítani a haj formázhatóságát. Ezen felül a kationos polimerek a hajrost lesimítását és a fésülhetőséget biztosítják. A másik összetevő a Curl-Protect hatóanyag, mely új generációs lipideket és Xylose hővédő hatóanyagot tartalmaz, melyek által a hajrost védve van a hő roncsoló hatásától.

kerastase_oleo_1

Színvédelem és ápolás festett hajra

Chroma Captive a festett haj ápolására és Chroma Riche az igénybe vett festett és melírozott hajra

A festett haj gyorsan veszít színéből és a ragyogásból, a haj káros külső hatások miatt szárazzá és mattá, a hajszín pedig fénytelenné válik. A festett haj gyakran kiszárad, a hajszál felszíne egyenetlen lesz, ezért nem tudja visszaverni a ráeső fénysugarakat. A haj csak  akkor fog tündökölni és fényleni, ha a felszíne egyenletes és sima, mert így valósul meg az optimális fényvisszaverődés. A Reflection Fibro-ionos rendszere ionos mikropolimerekből épül fel, mely mikrohálót sző a hajszál köré, és ez a háló olyan pozitív töltéssel rendelkezik, mely által  könnyedén kapcsolódik a haj roncsolt, negatív töltésű részeihez. A mikroháló szinte észrevehetetlen, megújítja a hajszál felületét,ennek köszönhetően pedig a hajszál rostjai simává válnak és létrejön a tökéletes tükörhatás. Tapintásra a hajszál nem kócos, hanem könnyen fésülhető.  Az UV-szűrő védelmet biztosít a káros sugarak ellen, így a haj védve lesz az év minden napján a napsugarának káros hatásaitól és a szín sem fog tőle fakulni.
pack-chroma-riche-kerastase-bain-masque-chroma-thermique

 A problémás fejbőr ápolására

Kérastase Specifique

Ha a hajdiagnózis alapján a következő problémák merülnek fel, akkor a hajad speciális ápolást igényel, melyhez a Kérastase professzionális segítséget nyújt, akár otthon is:

1. Érzékeny fejbőr: Bain Vital Dermo-Calm, Sensidote Dermo-Calm Masque, Sensidote Dermo-Calm Sérum
2. Korpás haj: Bain Exfoliant Hydratant, Bain Exfoliant Purifiant,
3  Gyorsan zsírosodó fejbőr: Bain Divalent, Bain Clarifiant
4. Hajhullás ellen: Bain Prévention, Aminexil Force R, Bain Stimuliste GL, Spray Stimuliste, Soin Spray Densitive

specifique_family

Megoldás az érett fejbőr problémájára

Kérastase Age Premium

Speciális fiatalító kezelés az érett fejbőrre és hajra a Kérastase Age Premium-mal. A hajszál a fejbőr sejtjeinek folytatódásából indul ki, és amikor a fejbőr öregszik, akkor hajszál is öregszik. Az öregedési folyamatnál a fejbőr faggyú termelődése lelassul, így a hidrolipid védőréteg is sérül. A fejbőr megkeményedik, veszít rugalmasságából és érzékennyé válik, valamint nem tud ellenállni a külvilág agresszióival szemben, ezért különleges regenerálásra és ápolásra szorul. Sok probléma merül fel a hajjal kapcsolatban, melyeket ezzel a termékekkel orvosolni lehet:

  • a haj veszít sűrűségéből, tartásából és volumenéből,
  • elvékonyodik,
  • haj nehezen fésülhető válik,
  • töredezik.

 

 

 

Kerastase-Age-Premium

 

Az AGE PREMIUM elsőként képes arra, hogy a fejbőrt és a hajszálakat egyszerre kezelve és visszaadja a haj számára a fiatalságot!

 

Ritka hajra és lassú növekedésre

Kérastase Densifique

Densifique termékekkel a haj láthatóan sűrűbb lesz és a hajszálak újjászületnek! A Kérastase történetében először, a hajhullás megoldására a hajápolás új dimenziója, ahol a használó 1700 új hajszállal gazdagodik 3 hónap alatt. Átlagosan 100.000 hajszállal rendelkezünk, de ennél több is lehetne. Amikor egy hajszál kihullik, a hajhagyma 3-6 hónapig inaktívvá válik, mielőtt elkezdi az új hajszál termelését., azonban különböző külső és belső hatások következtében ez az időszak akár 10 évre is kitolódhat. Az alvó szakaszban a hajhagyma nem termel új hajszálat, azonban ideális feltételek biztosításával működése serkenthető, és ezt képes megteremteni a Kérastase Densifique!

Kerastase-Densifique-collection-from-RRP42.00

Szerkezetében meggyengült, vékony szálú, roncsolt hajra

Kérastase Resistance Force

A Kérastase Resistance Force nem mást ad, mint erőt és ellenállást a környezeti agressziókkal szemben a szerkezetében sérült, töredezett, vékony szálú, lelapuló, az idő múlásával erejét vesztett hajnak. Az élet során olyan különféle hatásoknak van kitéve, melyek megváltoztatják a haj szerkezetét. Nemcsak a festés, szőkítés, tartós formázás, de a hajszárítás, hajfésülés és az UV-sugárzás is roncsolják a hajat, ezek mindennapi szokások, melyek következtében a haj meggyengül és az önálló védekezési rendszere sérül , így egy idő után pedig töredezetté válik.  A Resistance termékcsalád  szabadalmaztatott Vita-Ciment  hatóanyagot tartalmaz, mely a hajszál legmélyére hatolva  fejti ki hatását. A Vita-Topseal hatóanyag pedig újraépíti a haj természetes külső védőrétegét,  ennek a két hatóanyagnak  köszönhetően a haj új életre kel, visszanyeri eredeti állapotát, és sokkal ellenállóbb lesz a külső agresszióval szemben.

estos

 

Kérastase Resistance Volimifique

A vékony szálú haj természeténél fogva érzékenyebb, sérülékenyebb és nehezebben kezelhető, mint a normál vastagságú haj, ebből adódóan olyan ápolásra  van szüksége, melyek erősíti védekezőképességét és  nagyobb volument képes biztosítani, de úgy, hogy nem nehezítik el a frizurát. A Volumifique termékcsalád Vita-ciment hatóanyaga belülről építi újjá a hajat. Testesítő polimer tartalma pedig újrarajzolja a hajszál körvonalait a hajtetőtől a hajvégekig. A termék használatával  a hajszálak vastagabbak, rugalmasabbak, és könnyedebbek lesznek.

volimifi

 

Kérastase Age-Recharge

A hajszál a fejbőr sejtjeinek folytatódásából alakul ki., és amikor a fejbőr öregszik, a hajszál is öregszik. Az öregedési folyamat következtében a fejbőr faggyú termelődése lelassul és a hidrolipid védőréteg sérül. A fejbőr megkeményedik, veszít rugalmasságából, érzékennyé is  válik és nem tud ellenállni a külvilág hajra ártalmas hatásaival szemben. A problémák száma sokszorozódik: a haj veszít sűrűségéből, tartásából és volumenéből, elvékonyodik, valamint nehezen fésülhetővé és töredezetté válik. Az Age-Recharge elsőként képes arra, hogy a fejbőrt és a hajszálakat egyszerre kezelve ás vissza adja a haj számára a fiatalságot. A p-liposzóma a fejbőrt hidratálttá, rugalmassá, egészségessé teszi, így az újra az energia tökéletes forrásává válik. A B3 vitamin újraindítja a sejttermelődést, életerőt ad a hajhagymáknak, míg A Vita-Ciment feltölti a hajszál belső szerkezetét. A Candelilla és szilikon származékok a hajszál felületét selymesebbé teszik.

kerastase_age_recharge_bundle

Mindennapi Ápolás a fényesebb és egészségesebb hajért

Kérastase Elixir Ultimate 

A minden napi hajápolás elixírje. Egy s
okoldalú szépítő elixír minden hajtípusra Oléo-Complexe Technológiával. Intenzíven tápláló olajok kombinációja, mely értékes összetevői révén táplálja, megerősíti és védi a hajszálakat, így azok ragyogóan fényesek lesznek. Légiesen könnyű hajápoló, mely nem nehezíti el a hajat és  négy értékes olaj tápláló összetevőivel kényeztetés a hajnak. Az értékes olajokat világszerte már évszázadok óta elismerik és  használják a hajápolási szertartások során. A Recherce Avacée L’Oréal kutatóit az ókori kultúrák szépségkezelései inspirálták, hogy az olajok erejét felhasználva megalkossanak egy különleges hajápoló elixírt, melynek használatával az egészséges szép haj nem álom többé!

 

Az Oléo-Complexe Technológia 

  • Pracaxi olaj: Kincs az Amazonas messzi vidékéről, mely erőt és tartást ad a hajszálaknak. A Parcaxi fa terméséből nyert olaj gazdag lipidekben és telített zsírsavakban. megerősíti és ellenállóvá teszi a haj belső szerkezetét.
  • Argán olaj: Marokkó “folyékony aranya”, mely védelmet nyújt a külső hatásokkal szemben. Magas természetes antioxidáns tartalma (A,D és E vitmin) és omega 9 összetevője révén védelmet nyújt a hajnak a külső hatásokkal szemben.
  • Kukoricacsíra olaj: a Kérastase legrégebbi összetevőjeként táplálja a hajat. Mélyrehatóan táplál a hajtövektől egészen a hajvégekig, puhává és selymesen lágy tapintásúvá varázsolja a hajat.
  • Kamélia olaj: A kamélia virág magjának kivonata ragyogóan fényessé teszi a hajat. A mag kivonata F vitamint, omega 3 és 9 zsírsavat tartalmaz, melyek ragyogóan fényessé varázsolják a hajszálakat.

elixir-ultime

Kérastase – Initialiste

Az INITIALISTE bevezetése egy olyan innováció, melyet az arcápolás inspirált és ezzel a márka egy új fejezetet nyitott a hajápolásban, belépve ezzel az alapsejtkutatás egy új korszakába. “Az INITIALISTE az első szérum a Kérastase-tól, mely évezredes növényi őssejtek segítségével hat a hajhagymában található alapsejtekre, arra serkentve őket, hogy erősebb, fényesebb és szebb hajszálaink legyenek, mint valaha.”
Különleges Regeneráló Komplex® technológiája megvédi az alapsejteket körülvevő közeget, optimális körülményeket biztosítva ezzel arra, hogy azok egészséges – a hajszál alapját képező – bioanyagokat termeljenek, ezzel erősítve a később felépülő hajrostokat. A haj növekedése a már a használat kezdetétől és hosszú időn keresztül támogatott.

kerastase-initialiste

 

Egy rituálé, mely kényeztet és ellazít ..olyan ápolás, melytől a hajad újjá születik..finom illatok és érzéki textúrák…ez mind a Kérastase élmény..Éld át velünk! Próbáld ki a nálunk a Kérastase hajdiagnózissal összekötött regeneráló kezelést, mely három lépésben szépíti meg hajadat, vagy használd ki a lehetőséget, és gyere el hozzánk október utolsó hetében egy hajfestésre és vágásra és ajándékba adunk mellé egy Kérastase hajápolást! Az ajándék kezelés mellé útmutatást is adunk számodra, melyik típus lenne megfelelő az otthoni használatra.
gomb2

PESTSZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

 

BUDASZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

ugrás fel