Kezdőoldal / BLOG / Kifutó hajtrendek – 2017 ősz

Kifutó hajtrendek – 2017 ősz

Kifutó hajtrendek - 2017 ősz

Kifutó hajtrendek – 2017 ősz

Ugyan még nemrég kezdődött el a nyár, de a kifutókon már most megszemlélhetjük az idei ősz legtrendibb frizuráit. Ahogy az évszakok váltakoznak, úgy mi is szeretjük a változatosságot, és nyári napszítta tincseinket szívesen bízzuk szakemberre, hogy varázsoljon valami elképesztően divatos, őszi frizurát belőle. Még van időnk gondolkodni, hogy milyen hajat is szeretnénk, de ahhoz, hogy kellő inspirációt gyűjthessünk a hidegebb hónapokra, nézzük, milyen kifutó hajtrendek fognak hódítani idén ősszel!

Furfangos választékok

A szezon legnagyobb trendje a természetes hatás, mely középen elválasztott, szabadon eső, naturális hajban nyilvánul meg. Nem kell tenned mást, minthogy megmosod a hajad, és hagyod egyszerűen megszáradni, vagy szárítassz rajta kicsit és kész is! Eddig középen választottad el a hajad és már unod? Ne aggódj, mivel idén ősszel nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy kipróbáld az oldalválasztékot is, hiszen a 2017-2018-as őszi/téli Fashion Week-en olyan híres tervezők bemutatóin lehetett ezt a fajta választékot látni, mint Louis Vuitton, Carolina Herrera, Hermés, Paco Rabanne, de ez csak pár név a sok közül. Milyen igazuk van, hiszen egyenes hajjal az arcnak ad egy lágy keretet, amely viselőjét bájossá teszi. Az oldalválasztéknak adhatunk egyfajta vintage hatást, ha a frufrunkat beszárítjuk, így megelve a hajtöveket.

kifuto hajtrendekNedves, csillogó hatás

Bár már feltűnt a tökéletesen egyenes, lakkozott stílus a kifutókon a tavaszi-nyári szezonban, az őszi hónapokban való megjelenése sokkal lazább lesz, nem simul olyan szorosan a fejre, mehet a tupírozás is. Nem muszáj az egész frufrunkat hátratupírozni, akár oldalra is lóghat néhány tincs, de oldalra is tupírozhatjuk az egészet.

kifuto hajtrendek

Rikító színek

New Yorktól Párizsig a divatbemutatók nézőinek tekintete leginkább azokra a modellekre szegeződött, akik színesebbnél színesebb frizurával elárasztották a kifutókat. Bizony, ősszel nem kell finomkodnunk a színekkel, mivel a kanárisárga éppúgy menő lesz, mint a rikító kék vagy a fluoreszkáló pink. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy a színes hajak nincsenek hajhosszhoz kötve. Tehát lehet hosszú hajad, vállig érő, esetleg pixie, egy a lényeg: tincseid legyenek ápoltak és hidratáltak, hiszen csak akkor mutatnak igazán jól a bámulatos színek!

kifuto hajtrendekLófarok kicsit másképp

A kifutó hajtrendek közül idén ősszel sem kerülhet ki ez az időtlen hajviselet, csupán kicsit másképp fog szerepelni, mint eddig. A fodrászok ugyanis számos új módot találtak a viselésére, erősítve a nőies, romantikus hatást.  A lényege ennek a trendnek idén, hogy próbáljuk meg minél változatosabban elkészíteni. Mehetnek a hajba masnik és másfajta kiegészítők is bátran, hiszen idén külön is divatosak ezek az elemek. Mindössze egy szabályt kell követnünk: hajunkat fogjuk szorosan a tarkónkhoz! Akár oldalra is foghatjuk vagy a végén csavarhatunk egyet, ezzel is felerősítjük a stílusban lévő egyediséget.  

kifuto hajtrendekHajpántok és fejpántok

Idén ősszel visszatérnek a Gossip Girl című sorozatban Blair Waldorf védjegyévé vált hajpántok és fejpántok is, melyek akkoriban óriási trendnek számítottak a fiatal lányok körében. Ez a két retró kiegészítő remekül fel tudja dobni a hajad, ha fogalmad nincs, hogy aznap mit kezdj vele. Anyagát illetően bőven válogathatsz, mert minden megengedett. Választhatsz bőr, kristályos, bolyhos vagy sportos pántot, idén a hangsúly a hajtömeg növelésén van, szóval tupírozz bátran!

kifuto hajtrendekFonatok minden mennyiségben

Ahogyan a lófarok, úgy a fonatok is a mindenkori trendek táborát erősítik. 2017 őszén erre a stílusra is a sokszínűség lesz jellemző, hiszen mindenféle fajtája és formája megengedett a hűvős hónapokban. Idén trendi az úgynevezett törzsi fonat is, melynek lényege a fonatok fejbőrhöz való szoros illeszkedésében rejlik. Ahogy a lófarkakat, úgy a fonatokat is feldobhatjuk szebbnél-szebb masnikkal és kiegészítőkkel, beleértve például egy színes kalapot is. Némi kézügyességre lesz szükségünk csupán, ha nem megy elsőre, akkor se keseredjünk el, legyünk türelmesek

kifuto hajtrendek

Elnyerte tetszésed a kifutó hajtrendek valamelyike és alig várod, hogy kipróbáld ősszel? Ne habozz, jelentkezz be hozzánk és bízd magad profi szakembereinkre! 

A trendek jönnek és mennek, viszont arra mindenféleképpen törekedjünk, hogy hajunk ápolt és egészséges legyen! Ha sokat formázzuk vagy festjük frizuránkat, nem árt, ha megadjuk számára a kellő gondoskodást. Úgy érzed, hogy az utóbbi időben a Te frizurád is sok káros hatásnak volt kitéve és emiatt gyengévé, fénytelenné és töredezetté vált? Látogass el webshopunkba és válogass hajápolási termékeink közül, melyek telis-tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal támogatva a haj gyors regenerálódását!

Szerző: Liptai Dóra

 

ugrás fel