Kezdőoldal / BLOG / Köröm trend 2019

Köröm trend 2019

Köröm trend 2019

Köröm trend 2019

Teljesen rendben van, ha van egy megszokott forma és szín, amit időről időre kérsz a manikűrösödtől, vagy elkészítesz magadnak, de ha egy kis újításra, inspirációra vágysz, nem is járhatnál jobb helyen! Minden évben rengeteg lehetőséged van, újabb és újabb stílusokkal találkozhatsz, ezért nehéz lehet kibogozni, mi is az igazán trendi. Ebben igyekszem segíteni neked. Lássuk, miket tartogat a köröm trend 2019!

Sárga köröm trend

A sárga az öröm, a napsütés színe, nem csoda, hogy a tavasz és a nyár jut először eszünkbe róla. Nyugalom, nem kell egészen tavaszig várni arra, hogy használhasd ezt a színt, sőt! A borongós téli napokon, mikor már az ünnepeknek rég vége, jólesik valami, ami melengeti a lelkünket. Milyen jó lesz, ha már attól megjön a jókedved, hacsak ránézel a körmeidre! Lesd meg, hogyan is néz ki ez a köröm trend!

Glitter és csillogás

Hagyj egy kis ragyogást magad után, bárhova is mész! Bátran kerüljön a körmötökre bármi, ami csillog, bármilyen eseményen is legyetek! Ne aggódj azon se, hogy teljesen precízen legyen feltéve a glitter, ugyanis ez a körmösöket sem izgatja. Nyugodtan játssz vele, kísérletezd ki, mennyi csillogásra van szükséged, ez a köröm trend 2019 szabad kezet ad neked ebben.

Fekete-fehér körmök

Nem vagy oda a színekért? Nem is nagyon szeretsz bajlódni az extrém színekkel, mert nehezebb hozzájuk öltözz? Jó hírünk van, ha eddig is a fekete és a fehér megszállottja voltál, 2019 köröm trend terén a te éved lesz! Na nem kell máris unalmas egyhangú manikűrökre gondolni, bőven lesz lehetőséged játszani a különféle egyedi designokkal. Csak a körmösöd legyen elég kreatív hozzá! 😉

Zöld manikűr

Talán a legméltatlanabbul hanyagolt szín a divatvilágban és a mindennapok megjelenésében a zöld. Keveseknek áll jól, nehéz belőle megtalálni a hozzánk passzoló árnyalatát. Sokan le sem merik venni a zöld árnyalatú körömlakkokat a drogériák polcairól, ideje azonban kilépni a komfortzónádból, ugyanis ez a szín meghódítja majd 2019-et! Köröm trend terén legalábbis biztosan.

Adj neki keretet!

A keretezett körmök néhány éve nagy népszerűségnek örvendtek, és most ismét visszatértek a divatba. 2019-ben azonban tovább fejlődött ez a köröm trend, sokkal több egy vékony vonalnál, mely körbeéri a körmöt. Bátran elkezdhetsz kísérletezni, játszani vele, különféle körömdíszeket alkalmazni, hisz a fejlődés lényege pont az, hogy semmi ne szabhasson határt a fantáziádnak! A klasszikus is megállja a helyét, de igazán kitűnni akkor fogsz, ha viszel egy kis csavart a designba.

Sötét árnyalatok

Trendi lesz a színek legsötétebb árnyalatát választani. Ha eddig csak visszafogott, világos körmökkel mertél kilépni az utcára, akkor 2019 köröm trend terén felszabadító lesz számodra. Bátran válassz olyan színeket, amiket eddig féltél, hogy megszólnak! Ne fogjon vissza, hogy feltűnő leszel, hisz a lényeg az, hogy ne olvadj be a tömegbe.

Ha nemcsak egy új manikűrrel, hanem egy új frizurával is meg szeretnéd lepni magad az újévre, jelentkezz be szalonjaink egyikébe! Profi szakembereink megújítják a külsőd, a stílusodhoz passzolóan. Szeretettel várunk téged budai vagy pesti szalonunkba, ahol exkluzív körülmények között garantáljuk a szépülésed! 

Szerző: Samu Petra

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel