Kezdőoldal / BLOG / Körömtrend 2018

Körömtrend 2018

Körömtrend 2018

Körömtrend 2018

Elérkezett a 2018-as év, ami változásokat hoz minden tekintetben. Akár divat, akár smink, akár körmök terén. Ameddig az emberek nagy része otthon próbálta kipihenni az ünnepi fáradalmakat, a divat világában történtek tovább az események. Ennek köszönhetően előrevetíthetjük, hogy milyen ruhákat viselnek majd a legtöbben vagy milyen sminkek lesznek a legtöbbször elkészítve, de azt is meg tudjuk mutatni, mi lesz a körömtrend 2018 tekintetében.

Lássuk csak, mit tartogat nekünk az idei év, mi lesz a körömtrend 2018 elején. Az előző évekre visszatekintve láthatjuk, hogy a legkedveltebb színek a nude és pasztel árnyalatok voltak, valamint a púderrózsaszín. Az idei évben azonban változások állnak be a színválasztás terén is. A sminkkel és a divattal együtt, 2018 körömtrendje tekintetében is fontos marad még mindig a minimalizmus és a természetesség is. Ugyanakkor valamiben mégis újat mutat 2018 körömtrendje az előző évekhez képest. Ez pedig nem más, mint a csillogás, az extravagáns megjelenés vagy éppen a negatív tér használata.

Minimalista körmök

A minimalista megjelenés örök divat marad és nincs ez máshogy idén sem. A sötétebb árnyalatokat feldobhatjuk egyszerűbb kövekkel, szalagokkal. A lényeg az egyszerűség. Az is tökéletes választás, ha egyszínű lakkal vonjuk be a körmeinket, legyen ez akár sötétkék, akár piros vagy rózsaszín.

koromtrend 2018

Természetesség

Akár a smink vagy haj esetében, a körmöket tekintve is elegáns lehet a természetesség. Ezt akár úgy is elérhetjük, hogy egy átlátszó körömlakkal festjük be a körmünk, vagy csak minimális mintával, vonalakkal díszítjük.

koromtrend 2018

Negatív tér technika

2018 körömtrendje egy kis változatosságot hoz az életünkbe. Most nem az lesz a lényeg, mit festettünk a körmökre, hanem, hogy mit nem festettünk. Ennek a technikának ugyanis az a lényege, hogy egy megadott mintában nem használunk körömlakkot vagy zselét, így láttatni engedjük a körömágy színét.

koromtrend 2018

Metálos csillogás, csillámok

Ebben az évben bármi, ami csillog, nyugodtan felkerülhet a körmökre, hiszen 2018 körömtrendje megmutatja, hogy a csillogó, csillámos és glitteres körmöket mindenki, mindenhol viselheti. Akár üzleti megbeszélésen, akár családi ebéden vagy egy buliban. Csak meg kell találni a legmegfelelőbb árnyalatot és díszítést.

koromtrend 2018

Azok, akik kicsit többre vágynak, el szeretnének rugaszkodni a megszokott színektől, formáktól, kialakításoktól, azok is tartogat néhány érdekes kivitelezést 2018 körömtrendje.

Absztrakt alakzatok

Idén ugyanis az absztrakt alakzatok, minták is helyet kapnak körömdíszítés terén. Játszhatunk a mintákkal, a színekkel, a formákkal. Ilyen szempontból 2018 körömtrendje nagyon hasonlít Van Gogh festményeihez. Akár onnan is meríthetünk ihletet.

koromtrend 2018

Extravagáns körmök

Ha nem lett volna nekünk elegendő az absztrakt minták által nyújtott hatás, idén is választhatunk nagyon vad, extravagáns körmöket. Formabontó lehet akár festés tekintetében, akár a kialakítást nézve. Díszíthetjük kövekkel, de egyéb, általában nem körmökre szánt eszközökkel is. 2018 körömtrendje ilyen szempontból megengedő mind a manikűrösökkel, mind a körmöt viselőkkel szemben.

koromtrend 2018

Egy kis plusz csillogás

De ha nem éreznénk magunkénak sem az extravagáns sem pedig a csillogó körmöket, mert úgy érezzük, hogy még mindig többet szeretnénk mondjuk egy fesztiválra vagy eseményre, 2018 körömtrendje akkor is tud nekünk megoldást nyújtani. Ez pedig nem más, mint a kézfej díszítése. Akár henna jellegű festéssel, akár az ujjak vagy az egész kézfej csillámozásával.

koromtrend 2018

2018 körömtrendje tehát mindenkinek kedvez egy kicsit. Azoknak is, akik az egyszerűbb, visszafogottabb árnyalatokat kedvelnék, de azoknak is, akik merészebbre vágynak, ki akarnak lépni a komfortzónájukból.

Ha már eldöntötted, milyen körmeid lesznek 2018-ban, de esetleg még bizonytalan lennél a hajadat vagy a sminkedet illetően, feltétlenül látogass el üzleteink egyikébe, így profi fodrászok várnak rengeteg szolgáltatással és akár saját sminkedet is megtanulhatod elkészíteni smink tanfolyamainkon!

 

Szerző: Puskás Bettina

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel