Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Koszorúslány hajtrendek

Koszorúslány hajtrendek

Koszorúslány hajtrendek

Koszorúslány hajtrendek

Leszel a koszorúslányom?

Ez az a csodás kérdés, amelyet az örömtől átitatott jövendőbeli ara könnyes szemmel tesz fel a barátnőjének, és aki szintén könnyes szemmel válaszolja, hogy IGEN! Megható pillanat, és szerintem nem kell magyarázni, hogy miért. A koszorúslány egy bizalmas, ő az udvarhölgy, aki nélkül csonka lenne az esemény, ugyanis Ő az, aki teljessé teszi a tündérmesét. Amikor felitatjátok az örömtől szemetekbe futó könnyeket, akkor jön a következő legjobb rész: a koszorúslány ruha és frizura tervezése. Utóbbiban szeretnénk mi a segítségetekre sietni, hogy a 2019-es év koszorúslány hajtrendek csupán két kattintásra legyenek! Olvassátok örömmel és izgalommal.

koszoruslany hajtrend

Megunhatatlan lófarok

A lófarokról sok mindent lehet mesélni, és a belőle készített frizurák tárháza jóformán kiapadhatatlan. Van azonban egy zseniális tulajdonsága, ami miatt a legjobban imádjuk: tökéletes alkalmi frizurát is lehet belőle varázsolni! Nyáron azért is lehet jó választás, mert nem melegíti a nyakat. Ráadásul szinte bármilyen ruhastílussal jól összeilleszthető, mind a hagyományos ruhákkal, mind a modernebb darabokkal. Ez annak köszönhető, hogy egy nagyon univerzális frizuráról van szó, de ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy unalmas lenne. Cseppet sem! Szemet kápráztató frizurákat lehet belőle varázsolni.

koszoruslany hajtrend

Félig feltűzött, hullámos haj virágokkal

Mi lehetne ennél elbűvölőbb? Ahhoz viszont, hogy a nagy napon ez a frizura tökéletesen mutasson, nem szabad megfeledkezni az otthoni folyamatos ápolásról. A hajszerkezet regeneráló készítmények folyamatos használatával hajad egészséges és lágy esésű lehet. Ennek köszönhetően tökéletesen fogsz mutatni a fotókon és a kamerák előtt. A frizura stílusa nagyon gyengéd, nincs benne semmi hivalkodó. Visszafogott, és nagyon elegáns.

koszoruslany hajtrend

Virágos konty – igazi romantikus frizura

A virágos konty zseniálisan illeszkedik egy vintage stílusú esküvőhöz. Könnyed hullámos fürtökkel igazán ellenállhatatlanná varázsolható. A vintage stílusú esküvő néhány éve tört be Magyarországra, és okkal hódított meg oly sok szívet. Tematikája romantikus és természetközeli, emiatt tud igazán megható és bensőséges hatást kelteni egy esküvőn. Az élő virágokkal díszített konty is pont emiatt olyan varázslatos. Az élő virágok felidézik a lelkünkben lakozó kislányt, aki örömmel tűzdelt a hajába virágokat még valamikor régen. A vintage stílusú koszorúslány ruhával kombinált virágos konty szinte tündérmesébe illő látványt idéz elő. Melyik lány ne akarná megélni saját tündérmeséjét? A koszorúslány hajtrendek egyik legkedveltebb firuzája.

koszoruslany hajtrend

Fonatos konty

A fonatok szerelmesei most örülhetnek, ugyanis a fonatok még mindig uralják a koszorúslány hajtrendek széles palettáját. Sok fonatos frizura áll a rendelkezésre, ám a fonatos konty egy végtelenül kifinomult és elegáns frizura. Remekül elegyedik benne a nőiesség és a kislányos báj. A fonatok elsősorban a lányokhoz illenek, de egy ilyen fonatos konty pont azt a hatást éri el, amire egy koszorúslánynak szüksége van – felnőtt nő, aki lányként vesz részt barátnője oldalán a nagy napon. Ha más kontyok is érdekelnek, akkor a retró kontyos blogunkban találhatsz még néhány inspiráló ötletet.

koszoruslany hajtrend

Egy frizura lehet igényesen elkészített, de ha a haj nem elég fényes és ragyogó, bizony nem tudjuk elérni vele a várt hatást. Ezért ajánljuk a figyelmedbe az Oxygeni Hair Extra vitaminos, hajvégápoló permetet, amely élettel telivé és ragyogóvá varázsolja a fakó, töredezett hajat. Ráadásul 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz!

Bob stílusból koszorúslány frizura? Lehetséges!

A bob stílusú frizura egy könnyed, egyszerű és nagyon mutatós viselet a mindennapokban. És egy eseményen? Sokan gondolják, hogy a félhosszú hajból nem lehet frizurát készíteni. Ez bizony tévedés. Egy végtelenül egyszerű módszerrel a bob stílusból is csodálatos koszorúslány frizura varázsolható: e módszer pedig nem más, mint a fonat. Ahogyan a fonatos kontynál, itt is a kislányos és nőies hatás tökéletes fúziója az, amely létrehozza a koszorúslány hajtrendek egyik koronázatlan királynőjét. A hosszú bulikat is kibírja, és szinte minden ruhával és stílussal összeegyeztethető, és egyszerűen nagyszerű. Érdekelnek esetleg más fonatos frizurák? Less bele blogunkba, ami kizárólag a fonatokról szól.

koszoruslany hajtrend

A koszorúslányok koronája: a virágkoszorú

A koszorú szó jelentése az olasz corona szóból ered, kör alakja pedig a tökéletességet szimbolizálja. A régi olasz kultúrában a koszorúslányok szintén olyan szépen felöltöztek mint a menyasszony, azért hogy a rosszakaró szellemeket összezavarják, így védelmezzék a frissen kötött frigyet. Egy másik hagyomány szerint pedig a menyasszonyt ellopni kívánó fiúkat kellett becsapniuk menyasszonyi megjelenésükkel. A koszorúslány tehát nem más, mint a menyasszony védelmezője. Régre eredeztethető a menyasszony és a koszorúslányainak szoros kapcsolata. A koszorú fejdísz a menyasszony és a koszorúslány kölcsönös bizalmát szimbolizálja. A virágos hajkoszorú szinte a legközkedveltebb koszorúslány kellék.

koszoruslany hajtrendek

A koszorúslány frizurája mindig illeszkedik az alkalom stílusához és az esküvő tematikájához, továbbá egy koszorúslány mindig ápolt és kifinomult, akár egy udvarhölgy. Ne bízd a véletlenre, és tégy azért, hogy hajad csodálatos, fényes és egészséges legyen. Ennek érdekében válassz hajregeneráló kezeléseink közül!

Nézzétek meg, milyen esküvői szolgáltatások közül választhattok, és találjátok meg a számotokra legmegfelelőbbet.

hajfonat tortenelme
hajfonat tortenelme

Szerző: Szőke Viktória

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás