Kezdőoldal / Kozmetikusaink

Kozmetikusaink

Szegődi Anita – Kozmetikus, sminkes, 3D szempilla stylist, sminktetováló, sminkoktató, sminktetováló szakember

Budai szalon

Hat éve dolgozom aktívan kozmetikusként, mely idő alatt sok továbbképzésen vettem részt. Ennek a szakmának elengedhetetlen része a fejlődés. Pécsett végeztem tanulmányaimat, nagyon jó tanárok és mestereim adták meg az alap tudást, mivel a tapasztalás hozza a gyakorlatot és fejlődést.

Alaptermészetemhez tartozik, hogy mindig valami új tudással gazdagodjak, a napot mikor felkelek, valami hasznossal töltsem. Úgy gondolom, minden szakma igényli a fejlődést, nyitottnak kell lenni a tanulásra, tulajdonképpen az egész élet erről szól. A siker kulcsa az, hogy amivel foglalkozunk azt szeretettel végezzük, és ha valamit szeretettel végzünk, az csak jól folytatódhat. IGEN, folytatódhat mivel nincs vége…

A Szabó Imre Hair & Beauty csapatában immár 4 éve vagyok jelen, rengeteg tapasztalattal a hátam mögött. Szeretek itt dolgozni, mi valóban egy remek csapat vagyunk és folyamatosan bővül a szalon újabb és újabb tehetségekkel. 

Elmondhatjuk, hogy nem egy átlagos szépségszalon, mindig alkotunk valami újat, mint az átváltoztatjuk programunk, különböző saját fotózásokat, rendezvényeket szervezünk.

Együtt működünk más cégekkel és szakemberekkel. Így a szalon nevében is kijelenthetem, hogy egy igazán erős, kreatív csapatnak sikerült összeállni a Szabó Imre mesterfodrász és kedves felesége Szabó Éva  által felépített szépségszalon most működő mindkét üzletében.

Sokszor kérdezik tőlem, hogy a szakmám mely részét imádom a legjobban, mivel több mindennel foglalkozom a szépségszakmán belül. Nem tudok erre válaszolni! Mindent szeretek, amit csinálok…Talán úgy lehetne fogalmazni, hogy a változatosság pont ami miatt nem tudnám monotonnak érezni a ‘munkám’. Minden napom arról szól, hogy valakit szebbé és boldogabbá tegyek. Kell ennél több? 🙂

Pontosan mivel is foglalkozom?

Nagy örömömre szolgált, mikor a főnökeim kineveztek vezető kozmetikusnak. Nagy felelősség, de azt én szeretem. 🙂 A professzionális kozmetikai kezeléseken kívül sminkes, sminktetováló, Xtreme Lashes mester stylist, sminkoktató vagyok, ezen kívül kozmetikusoknak tartok továbbképzést. Az oktatás számomra egy kiteljesedés, szavakkal nem tudom átadni mi az, ami bennem van abban a pillanatban. Egyszerűen élvezem és boldoggá tesz, hogy a tudást tovább adhatom a lelkes kolléganőknek

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.


Bukovics Dalma – Kozmetikus, sminkes, 3D szempilla stylist

Budai szalon

Bukovics Dalma vagyok, 2011-ben végeztem kozmetikusként Keszthelyen. Már akkor nagy érdeklődéssel voltam a sminkes szakma iránt, számos versenyen indultam megyei, országos és nemzetközi szinten, melyeken dobogós helyezéseket értem el. A versenyekben való felkészülésemben Kovács Barbara sminkmester segített.

Tanulmányi éveim alatt elsajátítottam a 3D műszempilla építést, több cég tanfolyamán részt vettem és Németországban egy hosszabb ideig csak szempillaépítőként dolgoztam, így sikerült tökéletesre fejlesztenem a technikámat. Nagy öröm számomra, hogy a Szabó Imre szalon budai üzletében dolgozhatok egy remek, jó hangulatú profi csapattal! Számomra ez a szakma szerelem…? folyamatosan képzem magam, hogy mindig mindenki számára a maximumot tudjam nyújtani!

Fontos számomra a vendég kényelmének, nyugalmának a biztosítása, hogy ebben a felgyorsult világban egy pici harmóniára leljen… Várok mindenkit szeretettel:)

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

Geiger Zsófia – Kozmetikus, sminkes, 3D szempilla stylist

Pesti szalon

Geiger Zsófia vagyok, kétszeres magyar bajnok sminkes, 2012-ben az év sminkese, hazai versenyek rendszeres résztvevője, 3D szempilla stylist.

Szakmai gyakorlatomat Sipos Zita kozmetikus és sminkmester mellett tölthettem el. Öt éve dolgozom kozmetikusként, sminkesként. Egy éve dolgozom a Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalonjában, ahol exkluzív, nyugodt és barátságos környezetben várok Minden Kedves Vendéget.

Luxusszolgáltatásaink széles palettájából válogathatsz kedvedre. Szolgáltatásaimat és az arckezelésekhez használt Deynique és toxSkincare készítményeket úgy válogatom össze, hogy segítségükkel a leghatékonyabban tudjam kezelni a kialakult esztétikai problémákat. Folyamatosan képzem magam, azért, hogy tudásomat frissen tartsam.

Célom, hogy a hozzám betérő vendég megtalálja a számára a legmegfelelőbb kezelést, teljesen ellazulva, feltöltődve és elégedetten távozzon tőlem.

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.


Würfel Diána-  kozmetikus, 3D szempilla stylist, sminkes

Pesti szalon

Tanulmányaimat az ELITE Kozmetikusképző Alapítványi Szakiskolában végeztem. Szakmai tapasztalataimat 2013 októberétől folyamatosan építem. Kezdetektől nyitott voltam az újdonságokra, számos továbbképzésen vettem és veszek részt, hogy a munkám során azt kamatoztatni tudjam.

Számomra kozmetikusnak lenni nem csak egy szakma, hanem elhivatottság, egyben hobbi is. Kellemes, exkluzív környezetben, megfelelő szakértelemmel várok minden kedves Vendéget a A Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalonjában!

 gomb2

Vissza a kezdőoldalra

 

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel