Kezdőoldal / BLOG / Különleges kiegészítők a körmödhöz – Ékszerekre fel!

Különleges kiegészítők a körmödhöz – Ékszerekre fel!

Különleges kiegészítők a körmödhöz – Ékszerekre fel!

 

Különleges kiegészítők a körmödhöz – Ékszerekre fel!

Az év végén szeretteinkkel töltjük az ünnepeket, és természetes, hogy a csillogó hangulatot nem csak a karácsonyfa díszítésekor, de a szettjeink és kiegészítőink választásakor is szem előtt tartjuk. Hiszen a családi vacsorákon, vagy épp a céges eseményeken is fontos, hogy a legjobb formánkat hozhassuk, és a személyiségünkhöz legjobban passzoló ékszereket viseljünk magunkon. Ilyenkor a körmeinkre is kipróbálhatunk ünnepélyesebb színeket, és a kezünket díszítő ékszerek színes palettájáról válogathatunk. Kíváncsi vagy, milyen ékszerekkel tudod feldobni csodás manikűröd? Olvass tovább, és ismerd meg a legszebb és legcsillogóbb kiegészítőket!

Lánc a kézre

unnepi kiegeszito

Szívesen viselsz gyűrűt és karláncot is egyszerre? Akkor neked való a legújabb trend, amelyben ezt a két ékszert ötvözve egy szuper kézlánc segítségével dobhatod fel a kacsód. Elsőre lehet, hogy furcsának tűnhet, de hidd el, remekül mutat, főleg akkor, ha színben harmonizáló manikűrt passzintasz hozzá. A teljesen szolid, egyszerű láncoktól kezdve az extravagánsabb, virágokkal és kövekkel díszített darabokig válogathatsz, hogy megtaláld kedvencedet. Ha a karakteresebb darabok mellett teszed le a voksod, ügyelj rá, hogy ne ess túlzásba!

Halmozd a gyűrűket!

unnepi kiegeszito

Mi jobb egy gyűrűnél? Hát persze, hogy még több! Nem kell félned, hogy esetleg túl sok lesz, hiszen ez nem lehetséges, ha a legújabb divatot követve hordod a gyűrűidet. Jöhet a kisujjadra, és a mutatóujjadra is bőven, csodálatosan díszes lesz az összhatás. Arra azért figyelj, hogy hasonló színű gyűrűket viselj, hiszen így nevetséges helyett pompás végeredményt érhetsz el. Leginkább matt körmökkel mutatnak jól, hiszen már önmagukban is eléggé elkápráztatnak, ezért csak óvatosan viseld csillogóbb, fényes lakkokkal.

Letisztult manihoz egyszerű megoldások

unnepi kiegesztio

Inkább a nude színeket részesíted előnyben, és szereted, ha minden szettedhez megy a körömlakkod? Próbáld ki ezeket a csodás babarózsaszín vagy púderhatású árnyalatokat. Egy ilyen romantikus manihoz nem is passzolhatna jobban más, mint a szívecske mintájú, vagy klasszikusan díszített gyűrűk. Bátran kiélheted a benned rejtőző, gyermeki éned, és kipróbálhatod a szív, vagy love feliratú ujjravalókat, nagyobb köveket is. Egy pasztelesebb, vagy akár fehér színű lakkal is varázslatosan fognak mutatni!

Csillogás aranyban

gold-osszek

Az ünnepek közeledtével természetes, hogy előkerülnek az arany, ezüst és fényesebb, csillogóbb körömlakkjaink. Ezeket a legszebben színben hozzájuk passzoló ékszerekkel egészíthetjük ki. Az ezüst, illetve bizsu gyűrűk mellett természetes, hogy az arany sem fog kimenni sosem a divatból. Válassz apró megoldásokkal feldobott, szokatlan darabokat, mint például a két gyűrűt összekapcsoló, láncos verzió, vagy a különböző vastagságú gyűrűk!

Reméljük, az ünnepi kiegészítő tippek segítségével te is megtalálod a legszebb ékszereket, amelyekkel a családi vacsorákon, vagy akár a szilveszteri bulikon is bezsebelheted a bókokat. Rendezett körmök nélkül azonban hiába a szép kiegészítő, a végeredmény nem fog olyan jól mutatni, mint egy gondos manikűr után. Nincs ez másképp a frizuránál és a sminknél sem. Ahhoz, hogy gyönyörű lehessen a makeup-od, arcbőrödnek is hibátlannak kell lennie. Látogass el szalonjainkba kozmetikai kezeléseinkre, és legyél gyönyörű!

Szerző: Czerman Réka

 

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel