Kezdőoldal / BLOG / Frizuratrendek 2017 – Hajak, melyekért bolondulni fogunk idén

Frizuratrendek 2017 – Hajak, melyekért bolondulni fogunk idén

Frizuratrendek 2017 - Hajak, melyekért bolondulni fogunk idén

Legnagyobb frizuratrendek 2017 – Hajak, melyekért bolondulni fogunk idén

A 2017-es frizuratrendeket ismerve bátran kijelenthetjük, hogy az idei év a változatosság éve, hiszen szinte minden divatos jelenleg. Akármilyenre vágatjuk vagy festetjük a hajunkat, nem tudunk mellélőni, éppen ezért most tavasszal és nyáron nem nehéz valami különlegeset bevállalni. Ráadásul újabb és újabb trendek látnak napvilágot, a határ a csillagos ég. Ha Téged is érdekel a legnagyobb frizuratrendek 2017 válogatásunk, akkor tarts velünk és inspirálódj cikkünkből!

Modern vintage

Léteznek olyan időtlen frizuratrendek, amelyek mindig visszajönnek a divatba felidézve azt, hogy régen mennyire tudtak élni a nőiességükkel a hölgyek. Ilyen a vintage stílus is, amely ha szóba jön, egyből mindenkinek olyan hollywood-i dívák jutnak eszébe, mint Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn vagy Sophia Loren. Nem hiába, hiszen a múlt század ezen ikonikus nőinek szinte védjegyévé váltak az elegáns frizuraköltemények. Ha Te is kedveled a történelem talán legnőiesebb frizurastílusát, akkor jó hírünk van, mert idén ismét hódít! Amire szükséged lesz, az egy tupírfésű, némi hajlakk, hajcsavaró vagy hajsütővas, illetve hullámcsattok. Ha először esetleg nem úgy sikerülne, ahogy szeretnéd, ne keseredj el, mert hamarosan menni fog! Legyen a hajad long bob, hosszú, félhosszú, esetleg pixie, ez a stílus minden hajhosszon jól mutat.

Legnagyobb frizuratrendek 2017

 Hosszú frufru

Egyszerű de mégis nagyszerű, azok számára ideális viselet, akik nem szeretnének túlságosan nagy változást a frizurájukon, mégis fel szeretnék dobni azt. Ahogy a vintage stílus, ez is  állandó visszatérője a mindenkori frizuratrendeknek. Idén nyáron és tavasszal a hosszú fajtája fog hódítani, abból is a tömött dús, a rétegezett, illetve az egyenes. Mindenféle hajhosszal remekül néz ki, bátran hordd kiengedett vagy felfogott hajjal, legyen az egyenes, hullámos vagy göndör. Plusz pont, hogy nagyon könnyű az elkészítése, egyáltalán nem időigényes. A sztárok körében is rendkívüli népszerűségnek örvend most.

Legnagyobb frizuratrendek 2017

Ametiszt haj

Los Angeles-ben megjelent egy újabb trend, amely annyira elterjedt a városban, hogy most mindenki ilyen frizurával szaladgál az utcákon. Ez az ametiszt haj, amelyet a legújabb szivárvány frizuratrendek ihlettek. Vigyél lilás és kékes árnyalatokat a hajad aljába, hullámosítsd, és kész is van! Szuperül fel lehet dobni egy konttyal a fejünk tetején, de fesztiválokon akár csillámporral a hajunkon is hordhatjuk, ugyanis ne feledjük, a csillámok idén szintén hódítanak!

Legnagyobb frizuratrendek 2017

Sponging, vagyis szivacsfestés

Egy új hajfestési technikát fedezett fel egy angliai fodrásszalon, a The Chapel a Redken-nel együttműködve. A technika lényege, hogy a festéket ecset helyett szivaccsal visszük fel a hajra, amely úgy néz ki jól, ha kontrasztszíneket alkalmazunk. A végeredmény olyan, akárcsak egy színes, fantasztikus formákkal teli szivacsfestmény, amelyet gyerekkorunkban festettünk. Nemcsak papíron, de hajban is mutatós. Ha szeretnéd kipróbálni a legnagyobb frizuratrendek 2017 válogatásunk legmerészebb stílusát, vagy most Te is az ‘egyszer élünk’ elvét vallod, akkor ezt Neked találták ki!

Legnagyobb frizuratrendek 2017

Macaroon színek

Ha Te is odavagy az élénk pasztellszínekért, akkor imádni fogod ezt az új trendet, melynek megalkotója a Las Vegas-i Shelley Gregory mesterfodrász. Ha egy pillantást vetsz az instájára, láthatod, hogy tele van a francia cukrászdák közkedvelt aprósütijére emlékeztető frizurákkal. Nagyon sok lánynak tetszik, hiszen ugyan merész és izgalmas, a megjelenésünknek kölcsönöz egyfajta tündéri eleganciát. Igazi nyári stílus, amellyel sellőként pompázhatsz a strandon!

Legnagyobb frizuratrendek 2017

Granny

Legnagyobb frizuratrendek 2017 válogatásunk legtrendibb stílusa a granny haj. Idén minden hajhosszhoz szuper döntés, nyugodtan válogathatsz a sima, a balayage, az ombre, illetve a pasztell granny közt. Esetleg szeretnél belecsempészni egy kis színt is? Semmi akadálya, ugyanis a szivárvány granny-vel már ezt is megvalósíthatod!

Legnagyobb frizuratrendek 2017

Válogass nyugodtan az idei év legnagyobb trendjei közül és élvezd, hogy 2017-ben bármit megtehetsz frizuráddal! Viszont soha ne felejtsd el, hogy hajszálaidat egészségesen kell tartanod és csak olyan beavatkozásra szánd el magad, amit a profi fodrászok is nyugodt szívvel vállalnak el! SMARTBOND hajkötés sokszorozó kezelésünk gondoskodik hajad egészségéről és fényéről. Próbáld ki és tündökölni fogsz egész évben!

Szerző: Liptai Dóra

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel