Kezdőoldal / BLOG / Ünnepi frizura kislányoknak – 2017 karácsonyi hajtrendjei

Ünnepi frizura kislányoknak – 2017 karácsonyi hajtrendjei

Ünnepi frizura kislányoknak - 2017 karácsonyi hajtrendjei

Ünnepi frizura kislányoknak – 2017 karácsonyi hajtrendjei

Nemcsak a saját frizuránkra, de kislányunk hajkoronájára is érdemes nagyobb figyelmet fordítani az ünnepekkor, hogy mindketten tündökölhessünk a karácsonyi időszakban. Az igazság az, hogy az ünnepi frizura kislányoknak való elkészítésének esetében nem lehet egyértelmű trendekről beszélni, hiszen mindenhogy imádnivalóak. Azonban, ha mégis úgy döntenél, hogy kislányod számára az idei legdivatosabb hajkölteményeket szeretnéd létrehozni az ünnepekre, adunk néhány tippet, amivel biztos lesz a sikered. Meglásd, a kicsi is élvezni fogja a körülötte lévő sürgést-forgást, és büszkén fogadja majd a külsejét ért bókokat!

unnepi frizura kislanyoknakMasnira fel!

Idén karácsonykor, ha úgy érzed, valami szolid, mégis ünnepélyes hangulatú frizurával ajándékoznád meg a szemed fényét, a legjobb választás a masni! Az a legjobb benne, hogy szinte akármilyen méretű, formájú, színű masni tökéletes kiegészítő lehet. Ha a masni mégsem nyerné el a tetszéseteket, most ez sem lehet probléma, hiszen szinte minden kiegészítő megállja a helyét az ünnepek alatt, bátran választhatsz karácsonyi mintát, vagy akár virágot is. Ha nem vagy a szolid megoldások híve, bátran használhatsz nagyobb, feltűnő színű kiegészítőket, a karácsonyi piros és zöld mindig megállja a helyét, idén pedig abszolút divatosak mind a matt, mind a feltűnőbb, csillogó kiegészítők.unnepi frizura kislanyoknak

Kontyold újra!

Ha jó a kézügyességed és mindketten elég türelmesek vagytok hozzá, csodálatos kontyokat hozhatsz létre! Most minden kreativitásodat belefektetheted a frizura elkészítésébe, variálhatod fonattal, vagy bármilyen kiegészítővel, különleges hajgumival. A lényeg, hogy csempéssz bele valami egyedit. A kontyoknál is érdemes figyelembe venni, hogy hódítanak a masnik és a fonatok, ezek kombinációjával biztos a siker. A konty egyébként azért is nagyszerű megoldás, mert akár a hajmosás előtti napon is tökéletesen elkészíthető. Kislányod frizurája mindig tündökölni fog!

kontyikaIndulhat a karácsonyi fonat!

Idén újra virágkorukat élik a különböző megoldással elkészített fonatok. Nem lesz ez másképp az ünnepek alatt sem. Tehát, ha úgy érzed, hogy számotokra ez az ideális választás, hidd el, kislányod abszolút trendi lesz! Ideális választás mind egyenes, mind göndör hajjal rendelkező leányzók számára, hiszen minden haj- és arcformához illik, csak ki kell tapasztalni, melyik stílust szeretitek legjobban. Az idei karácsonyban az a legjobb, hogy akár minden stílust keverhetsz egymással. Nagyszerűen mutatnak az olyan kontyok, amelyek fonatokban érnek véget, vagy akár maga a konty is lehet fonat. Kiegészítőként pedig használhatsz hozzá bármilyen masnit, csatot, hajdíszt, amely akár segíthet is rögzíteni kislányod frizuráját.

ünnepi frizura kislányoknak

Hullámosíts!

A fonat azért is lehet ideális megoldás, hiszen ha egy-két napon keresztül meghagyod, kislányod haja gyönyörűen hullámossá válik, ami szintén ideális választás. Ezután elég egy csat, hogy kényelmesen mozoghasson egész nap, frizurája mégis elegáns maradjon. Hiszen mi lehetne elegánsabb egy hosszú, gyönyörűen hullámos hajnál? A különleges díszek: csatok, kis hópelyhek, gyöngyök vagy akár virágok tökéletes kiegészítői lehetnek a hullámos fürtöknek. Ha az időtök engedi, és este nem volt időd befonni a pici haját, akár hajvasalóval is begöndörítheted. Ebben az esetben azonban légy óvatos! Óvatosan kell bánni a vasalólapokkal, nehogy megégesd a kis fülét. Másrészt arra is fontos, hogy ügyelj, hogy a lapok ne legyenek melegebbek 180°C-nál, hiszen az már jelentősen károsíthatja a haj szerkezetét.

Hajpántokat elő!

Ha a kislányod még nagyon pici, mégis szeretnéd feldobni valamivel az ünnepi szettet, bátran használhatsz olyan fejpántot, amelyen van valamilyen szép minta. Érdemes itt is masnit használni, ez is lehet diszkrétebb és feltűnőbb is, színben és méretben is bátran a fantáziádra bízhatod. De különleges csipkés és virágos díszítések között is rengeteg szépet találhatsz – egyszerre elegáns és aranyos, kell ennél több? Ebben az a legjobb, hogy lényegében bármilyen ruhát választhatsz, egy egyszerűbb szettet is fel tud dobni, a lényeg itt is az összhang!unnepi frizura kislanyoknak

Nálunk minden gyermek VIP vendég!

Fodrászatunkban fontosnak tartjuk, hogy a hajvágás minden gyermek számára egy jó hangulatú, játékos élmény legyen, amelynek során az elkészült frizura már csak a ráadás! Igyekszünk igazi élménnyé varázsolni a hajvágást, hiszen tudjuk, hogy sok gyermek számára ijesztő lehet a fodrászhoz járás, mi azonban már a megérkezéskor segítünk oldani a hangulatot egy finom kakaóval vagy egy kedves kis meglepetéssel! Nem szükségszerű, hogy utált, macerás programnak számítson egy csodás új frizura elkészítése, még a legkisebbeknél sem! ☺️

Ha mégis úgy érzed, hogy szakemberre bíznád kislányod ünnepi frizurájának elkészítését, jelentkezz be szalonjainkba, ahol professzionális segítséget nyújtanak fodrászaink! Ne aggódj, ha eddig nem volt gyermeked kedvence a fodrászszék, nálunk minden gyerek VIP vendég és különleges meglepetésekkel várjuk őket – szalonjainkban garantáltan szórakozás a szépítkezés!

Érdekel, mi minden vár gyermekedre VIP vendégként szalonjainkban?

Szeretnéd otthon is a legjobb és biztonságos termékekkel ápolni a picúrok haját? Válaszd organikus hajápolási termékeinket, melyek megóvják fürtjeiket és nem tartalmaznak méreganyagokat!

Szerző: Horváth Viktória Diana

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel