Kezdőoldal / BLOG / Legyél a saját fodrászod, hajápolási és hajstyling tanácsadás Szabó Balázsnál

Legyél a saját fodrászod, hajápolási és hajstyling tanácsadás Szabó Balázsnál

Legyél a saját fodrászod, hajápolási és hajstyling tanácsadás Szabó Balázsnál

Legyél a saját fodrászod, hajápolási és hajstyling tanácsadás Szabó Balázsnál

Legyél a saját fodrászod, hajápolási és hajstyling tanácsadás Szabó Balázsnál! Mindig is csodáltad, ahogy a fodrászod csoda mozdulatokkal készítette el a hajad, ami neked sosem sikerült otthon ugyanúgy, mint ahogy ő csinálta? Próbáltad leutánozni a szárítási mozdulatokat, de nem volt meg a megfelelő eszközöd, terméked? Most profi fodrászunk, Szabó Balázs elárulja neked legféltettebb fortélyait és egy szuper hajszerkezet regenerálással és frizurával távozhatsz szalonunkból.

A CSOMAG TARTALMA

hajdiagnózis, hajregenerálás,  hajvágás, styling, tanácsadás Szabó Balázsnál, hajápolásról, formázásrólés a megfelelő termékek, eszközök használatáról

A Legyél a saját fodrászod, hajápolási és hajstyling tanácsadás választható hajregeneráló kezelései:

OriginalMineral organikus, 100%-ban vegyianyagmentes kezelések

1, Blonde Silver hamvasító kezelést szőkített hajra

2, Fine Intellect tömegnövelő kezelést vékonyszálú, lelapuló hajra

3, Detox extrém mélytisztító kezelést minden hajtípusra

Redken

1. Extreme károsúlt hajra

2. All Soft vízhiányos, száraz, törékeny hajra

3. Frizz Dismiss egyenesítő, vízpótó hatású

4. Color Magnetics – festett hajra

2. Cat pus – feltöltő, élettelen hajra

Kérastase hajregeneráló kezelések

1, Résistance kezelés sérült, roncsolt hajra

2, Aura Botanica organikus kezelés minden hajtípusra

3, Réflection kezelés festett, színezett hajra

4, Nutritive kezelés száraz, igénybevett hajra

5, Discipline kezelés göndör vagy nehezen kezelhető hajra

6, Specifique hajhullásra, korpás hajra, zsíros hajra, érzékeny fejbőrre

7, Densifique hajsűrűsítő

8, Elixir Ultime mélytápláló

9, Therapiste hajszerkezet hajszerkezet újraépítő

10, Extentioniste hajnövesztő

11, Cronologiste luxus hajápolás maximális illattal

12, Oleo Curl göndör és extrém göndör hajra

L'Oréal Professionnel hajregeneráló kezelések

1, Steampod hajsimító kezelés

2, Vitamino Color kezelés festett hajra

3, Absolut Repair kezelés sérült hajra

4, Mythic olaj kezelés a selyemfényű hajért

5, Inforcer a töredezett hajért

6, Blondie fire szőkített hajra

7, Nutrifier a száraz igénybevett hajra

8. Source vegán – organikus ápolás

Feláras hajregeneráló kezelések

– Smartbond
– Fusio Dose
– Steampod
– Extentioniste
– Redken Chamistry

Hogy fodrászaink is megismerjék hajad és fejbőröd állapotát, valamint igényeidet, egy mikrokamerás hajdiagnózissal kezdjük a kezelést. Így biztos képet kaphatunk arról, milyen termékekre és kezelésre van valójában szükséged és ezután tudod fodrászoddal személyre szabni a szolgáltatást, kiválasztani a megfelelő hajregeneráló kezelést, meg az egészséges frizura alapját adja!

[/vc_column]

Ez után megkapja frizurád a számára megfelelő hajregenerálást, hogy legszebb fényében ragyoghasson. A regenerálás után pedig jöhet az új frizura kiválasztása és elkészítése. Végül pedig Szabó Balázzsal átveszitek a frizura ápolásának, formázásának lépéseit, hogy otthon is el tudd készíteni. Nem csak a megfelelő kozmetikumokat ismerheted meg, de azt is, milyen fésűt használj, azt hogyan érdemes tartani hajszárítás közben, hogy úgy essenek a tincsek, ahogy szeretnéd. Tényleg saját fodrászod lehetsz ezentúl!

Szabó Balázs:

“Mielőtt kilépsz a szalon ajtaján, még utoljára visszanézel a tükörbe megcsodálva a frissen elkészített frizurádat. Ragyogsz, hiszen ritkán érzed koronádnak a hajadat. Jó belesimítani a fodrászod által használt anyagok miatt, lebben a könnyedségtől és minden hajszálad úgy áll, ahogy a fodrászod kitalálta.

Aztán eljön az első hajmosás ideje és arra vágysz,  bárcsak emlékeznél a trükkökre, le tudnád utánozni azokat  a mozdulatokat, melyek a fodrászod munkája során olyan könnyűnek tűnnek.

Tudnád hogyan tartsd a fejed, milyen eszközöket  használj és hogyan a hajad formázásánál és milyen további variációkat tudsz  még kihozni frizurádból.

Valaki elmondaná, hogy milyen hajkefét kellett volna már réges-régen megvenned és valaki segítene abban is, hogy melyik anyagot kell beszerezned és optimálisan használnod ahhoz, hogy újra  szép fényes és könnyű legyen a hajad.”

Szabó Balázsnál a csomag ára : 25.000 Ft  90 perc 

Akik már próbálták a Color csomagot

“Régóta csodáltam Szabó Balázs munkáját, de nekem sosem sikerült olyan mesterien elkészítenem a hajam, mint neki a szalonban. Ezért jelentkeztem hozzá styling tanácsadásra és minden percét élveztem. Az oktatás alatt láttam, Balázs mennyire odavan a munkájáért és igazi szakértelemmel rendelkezik.”- Dóra

“Göndör hajam van, amit nagyon nehéz vágni is és formázni is. Ezért úgy döntöttem, kikérem Balázs véleményét, hogyan is állhatna legjobban a frizurám. Megbeszéltük, milyen formázót kellene használnom és milyen technikával szárítsam otthon hajam, hogy tényleg jól nézzen ki.”- Edina

Legyél saját fodrászod! A  hajápolási és hajstyling tanácsadás Szabó Balázsnál igazi élmény lesz számodra és nem mellesleg szuper és egészséges frizurával távozhatsz szalonunkból. Jelentkezz be még ma!

Ha szeretnéd meglepni kedvesed vagy szeretted is egy exkluzív fodrászati szépségcsomaggal, válassz egyedi ajándékutalványaink közül. Ajándékozz exkluzív fodrászati szolgáltatást, professzionális hajápoló és -regeneráló termékeket, és tedd boldoggá szerettedet! Válassz ajándékutalványaink közül ITT

ugrás fel