Kezdőoldal / BLOG / L’Oréal Steampod – Kipróbáltam és imádom!

L’Oréal Steampod – Kipróbáltam és imádom!

L’Oréal Steampod – Kipróbáltam és imádom!

L’Oréal Steampod – Kipróbáltam és imádom!

A L’Oréal termékcsalád, mely kezdetben még csak hajápolási termékekkel robbant be a szépségápolás világába, ma már csaknem minden területén jelen van, úgy, mint sminkek, hajfestékek vagy akár a hajformázók, csak, hogy néhányat megemlítsünk! A L’Oréal az egyik legnagyobb kozmetikai és szépségápolási márka a világon, hiszen Franciaországot kinőve a világot is meghódította. És most itt a forradalmian új saját márkájú terméke, a L’Oréal Steampod gőzölő hajkiegyenesítő, mely szintén egyre nagyobb teret hódít meg a világon! De, hogy mi is ez pontosan és miben más a többi hajvasalóval szemben? Ennek kiderítése érdekében pedig alávetettem magam a termék tesztelésének. Kíváncsi vagy, hogy mik lettek a tapasztalataim? Akkor most semmiképp sem hagyd abba a cikk olvasását!

De mégis mivel nyújt többet ez a termék a többinél?

Utána is jártam, hogy pontosan mik azok a tulajdonságai a L’Oréal Steampodnak, amik ilyen kiemelkedő helyet biztosít számára a hajvasalók között:

 • Kimagasló technológiájának köszönhetően mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, ennek köszönhetően újraépíti a haj keratinos szerkezetét
 • Proteinek segítségével beépül a haj szerkezetébe
 • Használatával a haj újra egészséges és élettel teli lesz
 • Használatával a haj selymesen puha és csillogó lesz
 • Visszaállítja a haj természetes rugalmasságát és fényességét
 • A gőz erejével építi be a vitaminokat a hajszálakba
 • Használata biztonságos: Erős külső borításának köszönhetően nem melegszik át, a gőz pedig csak a lapok összezárása után 3 másodperccel indul el!
 • Lerövidíti a hajformázási időt: már törölköző száraz hajon is elkezdhetjük a Steampod-ot használni, így akár 20 perccel is rövidebb lehet az elkészítési idő
 • Segítheti a hajnövekedést is: A vitaminok segítségével táplálja és regenerálja  a hajat, így csökkenthetjük a hajtöredezést, ami pedig hosszú távon a pozitívan támogatja a hajnövekedést
 • Hosszú élettartamú: akár 10.000 hajvasalásra is használhatod
 • Megvédi a hajszínt a fakulástól: a hajszálakba juttatott vitaminoknak köszönhetően segít megőrizni a ragyogó hajszínt is.

A L’Oréal Steampod gőzölő hajkiegyenesítő használata

A L’Oréal Steampod használata során a hajkiegyenesítő lapvas folyamatosan bocsátja ki magából a magas nyomású, egyenletes gőzt – ezzel beépítve a vitaminokat a hajszálakba – melynek eredményeképpen a hajtövektől a hajvégekig folyamatosan regenerálja és ápolja a haj szerkezetét. Vékony szálú és érzékenyebb a hajad, vagy esetleg vastag szálú és nehezen kezelhető? Nem probléma! Hiszen a hajkiegyenesítő állítható hőmérséklettel rendelkezik. 170°C – 210°C-os hőmérsékletig öt fokozatot különít el egymástól. A hajkiegyenesítőhöz tartozik egy levehető elosztófésű is, mely maximálisan az egyenletes simítást szolgálja. A kerámia bevonatú lapvasak kettős technológiája pedig biztosítja a tartósságot és az optimális fényt. Valamint a lapvasak mozgósága hozzájárul – a hajszálak vastagságától függetlenül – az egységes nyomás biztosításához.

L’Oréal Steampod kiegészítő termékek

Bár a L’Oréal Steampod gőzölő hajkiegyenesítő önmagában is sokban hozzájárul a hajunk szerkezetének újjáépítésében és ápolásában, de a még nagyobb hatás érdekében vannak bizonyos hajápoló termékek, melyek használata erősen ajánlott!

1. L’Oréal Steampod simító – védő szérum

A L’Oréal Steampod simító – védő szérum hatóanyagai a gőz hatására aktiválódnak, és ezzel egyidejűleg nem csak, hogy táplálják a megroncsolódott és meggyengült hajszálakat, de még védelmet is biztosít azoknak a hajegyenesítés közben. Használata nagyon egyszerű! Csupán 1-2 pumpányi mennyiséget elegendő felvinni – elsősorban a hajvégekre és az érzékeny részekre összpontosítva – ezután egyenesíthetjük is a hajunkat a L’Oréal Steampod segítségével.

2. L’oréal Steampod – Tápláló, hajkiegyenesítő tej vékony szálú hajra

L’Oréal Steampod – Tápláló, hajkiegyenesítő tej, melyet kifejezetten a vékony szálú hajra fejlesztettek ki, szintén a L’Oréal Steampod által kibocsátott gőz hatására aktiválódik. Használata után a hajunk érezhetően simább, rugalmasabb és tápláltabb lesz, mindenféle elnehezítés nélkül! Fontos, hogy a megmosott, törölközőszáraz hajunkra egyenletesen eloszlatva a haj hosszára és végére vigyünk fel egy adagot a tápláló, hajkiegyenesítő tejből. Ezt követően a félszáraz haj formálható a L’Oréal Steampod hajvasalóval.

3. L’oréal Steampod – Hajfeltöltő, hajkiegyenesítő krém vastag szálú hajra

A L’Oréal Steampod nem feledkezett meg a vastag szálú, nehezen kezelhető hajkoronáról sem, és kifejlesztette a L’Oréal Steampod – Hajfeltöltő, hajkiegyenesítő krémet is, mely szintén a L’Oréal Steampod által kibocsátott hőre aktiválódik!  Használata utána a hajunk érezhetően simább, élettel telibb lesz, anélkül, hogy elnehezítené a hajunkat! Használata ugyanúgy történik, mint a L’Oréal Steampod – Tápláló, hajkiegyenesítő tej esetében! A megmosott, törölközőszáraz hajunkra felviszünk egy adagot a hajfeltöltő, hajkiegyenesítő krémből, amit szintén egyenletesen eloszlatjuk a haj hosszán és végén. Ezt követően a félszáraz haj szintén formálható lesz a L’Oréal Steampod hajvasalóval.


Kipróbáltam, nekem bevált!

Miért döntöttem úgy, hogy ki kell próbálnom a L’Oréal Steampod gőzölő hajkiegyenesítőt? Én tipikusan az a lány vagyok, aki nagyon szereti a változatosságot, mindig valami új valami más kell. Éppen ezért mindig mindent ki kell próbálnom! Mint nagyon sok másik lány, én is olyan vagyok, ha egyenes a hajam, akkor göndörre, és persze ha göndör, akkor egyenes hajra vágyom! Továbbá a színpaletta nagyon sok árnyalatát is kipróbáltam már! Korábban nem figyeltem úgy a hajápolásra, így teljesen tönkre tettem a hajszerkezetemet. Míg nem a hosszú ápolt hajú lányból szálkás, töredezett hajú lány lett! De mivel mindig is hosszú hajkoronát szerettem volna, eldöntöttem, hogy ennek vége, hiszen a hajam csak is a legjobbat érdemli!

Ekkor ajánlotta a fodrászom a L’Oréal Steampod gőzölő hajkiegyenesítőt, melyet természetesen ki is próbáltam! Eleinte kicsit persze tartottam tőle, de azt kell, hogy mondjam abszolút nem okozott csalódást!

A hajam élettel telibb és érezhetően puha tapintású, fényesen csillogó lett! Majd jött számomra a következő nagy csoda!

A gőzölő hajkiegyenesítő hatása tényleg hajmosástól hajmosásig tartott. Nem kellett minden reggelemet a hajvasalással indítani, hiszen megmaradt a haj egyenessége! Annak ellenére, hogy eleinte kicsit tartottam ettől a technológiától, maximálisan pozitív csalódás ért.

A L’Oréal életébe valóban eljött egy új forradalom és valami tökéleteset alkotott. L’Oréal Steampod gőzölő hajkiegyenesítőt, azóta már én is megvettem, mely az egyik legjobb döntés volt részemről! Bátran merem ajánlani tényleg mindenkinek!

Mások mondták

Mivel párás hajvasaló, így nem teszi tönkre a hajat, nagyon puha tapintású és csillogó lesz a haj. Egyszerűen csodálatos. Mindenkinek bátran ajánlom. – Kriszti, 23, pesti szalonunk vendége

A hajamat naponta vasalnom kellett, mióta a L’Oréal Steampod-ot használom hajmosástól hajmosásig fényes, ragyogó és sima. A hajvasaló könnyű, gyors, tökéletes. – Zsanett, 30, pesti szalonunk vendége

Egyszerű, tökéletes simaság és addig az is marad, míg meg nem mosod a hajad. Sokat sportolok és hihetetlen, hogy a hajgumizás utána sem látszódik, hogy használtam volna. Legjobb döntés volt a hajvasalók közül. – Anna, 35, budai szalonunk vendége

Imádom a Stempod-omat! Egyszerű a használata, és mivel nem kell teljesen megszárítanom a hajamat sem ahhoz, hogy használni tudjam, így nálam a “tökéletes frizura” elkészítésének folyamata is legalább 20 perccel lerövidült! Nem kell aggódnom, hogy megégetem vele a kezem, mert a külső burkolata szinte egyáltalán nem is melegszik fel, és a gőz is csak akkor indul el, amikor a lapok összeérnek, előtte abszolút nem! Én már soha nem vásárolnék hagyományos hajvasalót! Zsanett, 30, pesti szalonunk vendége

Balogh Ádám, vezető hajápolási tanácsadónk véleménye a L’Oréal Steampodról:

Munkám során pedig napi rendszerességgel használom a L’Oréal Steampod forradalmi gőzölős hajvasalóját. Mindig ezt a hajegyenesítő módszert ajánlom Vendégeimnek is – gyakorlatilag hagyományos hajvasalót már alig használok! Ennek oka, hogy a régebbi típusú hajegyenesítő vasalók sok kárt okoztak a haj szerkezetében, melyet a Steampod segítségével teljesen ki is küszöbölhetünk, emellett pedig a használat során olyan értékes vitaminokat juttathatunk a hajszerkezet mélyebb rétegeibe, melynek köszönhetően Vendégeim frizurája nem csak egészséges, de selymes puha tapintású és ragyogó fényű lesz!

Négyesi Emilia, top stylist fodrász véleménye a L’Oréal Steampodról:

Vendégeimnek mindig ajánlom a Steampod gőzölős hajvasalót, akár hajfestés, akár hajvágás után. Használata során a vitaminok beépülnek a hajba, és jótékony hatásainak köszönhetően a haj kevésbé károsodik, és válik töredezetté. Csodás fényűvé és puha tapintásúvá válik Tőle a haj, a hatása pedig még a hajmosás után is érezhető! Mindenkinek csak ajánlani tudom az otthoni készüléket is, hiszen ezzel bárki olyan frizurát varázsolhat magának, mintha a fodrászától jött volna! Ráadásul a használata nagyon gyors és biztonságos: kialakításának köszönhetően a külső váz nem melegszik fel, a gőz pedig csak a lapok összezárását követő 3. másodpercben indul el. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nézd meg ezeket a videókat, és ismerd meg a L’Oréal Steampod használatát

Saját tapasztalataimat és mások véleményét megismerve, úgy érzed, hogy te is szeretnéd kipróbálni a L’Oréal Steampod gőzölő hajkiegyenesítőt? Akkor ne habozz és jelentkezz be még ma a Szabó Imre Szalonok egyikébe!

Ha pedig úgy érzed, hogy szeretnéd otthoni használatra megvásárolni, akkor van egy jó hírünk, nálunk ezt is megteheted a webshopunkra ellátogatva!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel