Kezdőoldal / Marketing Academy

Marketing Academy

Szabó Imre Marketing Academy

Évek óta arra törekszünk, hogy szalonjaink a beauty világában elfoglalt helye töretlenül fennmaradjon. Ennek tökéletes eszköze a megfelelően megválasztott marketing megjelenés és arculat felépítése. Mivel a marketing együtt fejlődik a technológiával, mi is folyamatosan új eszközöket és lehetőségeket keresünk a megújulásra, fejlődésre, tudásunkat pedig szívesen tovább is adjuk.

Eleinte leginkább szépségipari vállalkozásokat és kozmetikai cégeket segítettünk  a hazai piacban való feltörekvésben, melyek mára mind befutott és közismert márkákká nőtték ki magukat. Továbbá elmondhatjuk, hogy 2017-re cégünk profilja igen szerteágazóvá vált. Fontosnak tartjuk, hogy aki minket választ, teljes körű rálátást kapjon a marketing területére, offline és online területeken is, ezért oktatásainkat és tanácsadásainkat úgy állítottunk össze, hogy azok minden területet lefedjenek, amire csak egy cégvezetőnek vagy éppen beauty szakembernek szüksége lehet.

Segítünk az elindulásban! Végső célunk, hogy a magyar kis- és középvállalkozók akár maguk is képesek legyenek a marketinges feladatok ellátására. Ezért oktatóink folyamatosan tartanak marketing képzéseket, akár kezdő szintről indulóknak is. Célirányos képzéseket nyújtunk beauty szakemberek számára, fodrász, illetve kozmetikus marketing oktatásainkon.

Szeretettel várjuk mindazokat a vállalkozókat, akik szeretnék beindítani, vagy felvirágoztatni vállalkozásukat, egy innovatív és kreatív gondolkodású csapat segítségével. Ismerd meg közelebbről képzéseinket, oktatási filozófiánkat és csapatunkat. 

ugrás fel