Kezdőoldal / BLOG / Marketing gyakornok alapképzés

Marketing gyakornok alapképzés

Tanuld meg a marketing alapjait, szerezz szakmai tapasztalatot és dolgozz világhírű márkákkal!

Vegyél részt marketing gyakornoki alapképzésünkön, sajátítsd el az online marketing alapjait, szerezz sokszínű marketing tapasztalatot, és kezdd el karriered építeni nálunk! Fő szakterületünkként kifejezetten ügyelünk, hogy az általunk végzett marketing oktatás valóban a legújabb trendeknek megfelelő legyen és mindenki igényét kielégítse, hogy bárhol megállhasd a helyed, amikor kikerülsz a nagybetűs életbe. Az egész világon jól ismert márkákkal dolgozva próbálhatod ki magad és fejlesztheted tudásodat marketing gyakornoki alapképzésünkön.

Érdekel a beauty marketing világa? Szeretnél a legújabb trendekről kreatív tartalmat összeállítani, megismerkedni beauty webshopunk üzemeltetésével, szépségszalonjaink működésével? Szeretnél valós  marketing tapasztalatot szerezni? Jelentkezz marketing gyakornoki programunkba, és szerezz marketing tapasztalatot intenzív képzésünkön!

Érdeklődsz a social media marketing iránt és szeretnéd tudásodat gyakorlati tapasztalattal is kiegészíteni? Legújabb programunkra olyan gyakornokok jelentkezését várjuk, akik elhivatottak karrierjük és jövőjük iránt, és pontosan, a lehető legnagyobb precizitással végzik a feladataikat!

Olyan gyakornokok jelentkezését várjuk, akik heti 1-2 alkalommal be tudnának jönni irodánkba, ahol marketing workshopokon, képzéseken vennének részt. Célunk, hogy gyakornokaink a lehető leghatékonyabban fejlődhessenek és gyakorolhassanak marketing szakembereink segítségével.

Szerkessz emberek ezreit elérő social media bejegyzéseket és hirdetéseket, kifinomult stílusérzékeddel segítsd képviselt brandjeink arculatának folyamatos frissítését, engedd szabadjára kreativitásod, tanuld meg a WordPress, Visual Composer és SEO alapjait, és tanulj meg profi PR cikket szerkeszteni! Mindeközben ismerd meg szalonjaink szolgáltatásait és professzionális termékeit, és oszd meg észrevételeidet, tapasztalataidat másokkal. Segíts az olvasóknak a döntésben, hogy minket válasszanak.

Irodánkból és otthonról is végezhető marketing programunk remek lehetőség mindazok számára, akik az online marketing területén képzelik el a jövőjüket!

Kiváló lehetőség a szakmai referencia bővítésére

Szuper csapatban építheted karriered!

Betekintés a luxusmárka menedzsment és beauty marketing világába

Szerezz referenciát a legnevesebb szépségápolási márkák és cégek ajánlásával! Hiszünk abban, hogy igazán jó marketinges csakis a gyakorlat során válhat bárkiből, ezért ajánljuk programunkat azoknak, akik  ügynökségi keretek között, élesben szeretnének tapasztalatot szerezni a social media területén! 

Garantáljuk, hogy a nálunk szerzett referencia nemcsak az önéletrajzodban fog jól mutatni, de egy valóban hasznosítható social media tapasztalatról tesz majd tanúbizonyságot. 

Mi lesz a pontos feladatod?

► Közösségi média stratégia és koncepció készítésében való részvétel

► Hirdetések kreatív összeállítása és hirdetések kezelése

► WordPress, Visual Composer, SEO használat és beállítások

► Képszerkesztés és videóvágás

► Alap képszerkesztő és grafikai programok használata

► Versenytársak és brandek jelenlétének monitorozása

►  Közösségi média trendek nyomon követése

► Arculati elemek kialakítása és szerkesztése

►  Kreatív marketingszöveg írás

Jelentkezz marketing gyakornoki alapképzésünkre, ha igen a válaszod az alábbi kérdésekre:

► Az online beauty marketing világában képzeled el karriered?

► Érdeklődsz a közösségi média és a kreatív tartalomgyártás iránt?

► Szeretnéd megismerni a legújabb marketing trendeket, és szeretnéd megtudni, hogyan állíts össze profi marketing anyagokat?

► Szívesen szereznél munkatapasztalatot egy valódi marketing ügynökségnél?

► Szeretnél folyamatos marketing képzéseken és továbbképzéseken részt venni, ahol tovább bővítheted szakmai tudásod?

► Fejlődnél az online marketing területén, és kifejezetten gyakorlati tudást szeretnél szerezni?

Miért ne hagyd ki ezt a lehetőséget?

 Gyakorlatias, felelősségteljes feladatok 

Gyakorlatorientált programunkat úgy állítottuk össze, hogy élesben is kipróbálhasd magad a social media területén belül. Többek között megtanulhatod programunk során, miként határozd meg célközönséged, hogyan tartsd fent követőid figyelmét, milyen promóciókkal és kreatív bejegyzéstípusokkal tűnhetsz ki a sok száz konkurens oldal közül. Social media oldalainkon végzett munkád során több ezer emberhez fognak eljutni posztjaid, meghirdetett bejegyzéseidet pedig több tízezer, százezer ember is látni fogja!

Karrierprogram és exkluzív referencia

Nálunk nemcsak gyakorlati képességeidet fejlesztheted, de segítünk az értékes kapcsolati háló kiépítésében is! Partnereinkkel és exkluzív márkáinkkal való együttműködésünk keretében olyan márkák fognak szerepelni referenciádban, mint a L’Oréal Professional vagy a Kérastase! Szívesen dolgoznál együtt a beauty világ legnagyobb márkáival hosszú távon is? Legkiválóbb marketing asszisztenseinknek munkalehetőséget biztosítunk ügynökségünk keretein belül, vagy éppen exkluzív márkáink marketingosztályán!

 Folyamatos képzések, heti 1-2 alkalom irodai gyakorlat, rugalmas időbeosztás 

A marketing gyakornok & blogger program során olyan lehetőséget kínálunk Neked, amely teljesen rugalmasan végezhető otthonról, illetve heti 1-2 alkalommal behívunk irodánkba, ahol a marketing csapatunk gyakorlatorientált képzéseket kínál számodra. Ha szívesen dolgoznál a beauty marketing világában heti 8-10 órában, mi szívesem megosztjuk veled minden tudásanyagunkat és továbbképzést is biztosítunk számodra szuper referenciával és karrierlehetőséggel.

Milyen témákban tudsz tapasztalatot szerezni?

közösségi média és brandépítés

WordPress, SEO ismeretek

arculattervezés, képszerkesztés

marketing stratégiai tervezés

konkurenciaelemzés és piackutatás

hirdetések szerkesztése és kezelése

Márkák, amiket képviselünk

Marketingügynökségünk keretei között évek óta számos luxusmárkával dolgozunk együtt, mostanra a Szabó Imre Hair&Beauty szépségszalon teljeskörű marketing tevékenysége mellett olyan neves szépségápolási márkákkal működünk együtt, mint a L’Oréal Professionel, L’Oréal Paris, Kérastase, Tigi, RedkenOriginal Mineral, Deynique és a toxSkincare Cosmetics.

Ezek mellett számos egyéb szolgáltatócéget és különböző vállalatot tudhatunk partnereink között. A kölcsönös megjelenési és egyéb lehetőségeket kihasználva az Esküvő Classic Magazin vagy a Beauty World Net évek óta ügynökségünk partnere, a közös munkában pedig nemcsak marketing csapatunk tagjai, de akár gyakornoki programunk résztvevői is hasznos tapasztalatot szerezhetnek ezekből az együttműködésekből!

Jelentkezz marketing gyakornoki alapképzésünkre és legyél Te is csapatunk tagja!

Amennyiben marketing gyakornoki alapképzésünk felkeltette érdeklődésed, jelentkezz az info@budapestacademy.hu címen önéletrajz és motivációs levél csatolásával! Írd le nekünk röviden, miért jelentkeznél programunkba, kollégáink hamarosan küldenek számodra egy előzetes próbafeladatot, és ha sikeresen teljesíted, egy személyes interjú után lehetőséged nyílik megkezdeni programunkat!

Referenciáink

Offline anyagok

Weboldalaink és közösségi média felületeink

Jelentkezz marketing gyakornoki alapképzésünkre és legyél Te is csapatunk tagja!

Jelentkezz marketing gyakornok & blogger programunkba az info@budapestacademy.hu címen önéletrajz és motivációs levél csatolásával! Írd le nekünk röviden, miért jelentkeznél marketing gyakornoki programunkba, kollégáink hamarosan küldenek számodra egy előzetes próbafeladatot, és ha sikeresen teljesíted, egy személyes interjú után lehetőséged nyílik megkezdeni programunkat!

Marketing tanácsadás – Teljes körű szolgáltatások brandépítéssel kapcsolatban!  

Szeretnéd, hogy branded mindenki megismerje? Ügynökségünk teljes körű szolgáltatást nyújt, a legújabb trendeknek megfelelően segíti márkádat, hogy az minél több emberhez eljuthasson és minél ismertebb lehessen. Marketing tanácsadást és brandépítést nyújtunk online és offline tartalmakhoz bármilyen szolgáltatáshoz. Még most indítod be vállalkozásodat, vagy úgy érzed, ráférne meglévő márkádra a vérfrissítés? Keress meg minket bátran!

Rendelkezz már meglévő vállalkozással, vagy egy teljesen újjal, ahhoz, hogy megismerjen a célközönséged, az egyik legfontosabb lépés a teljes körű és jól meghatározott marketing stratégia. Ügynökségünk személyre szabott, márkádnak a leginkább megfelelő marketing stratégiát állít elő, mellyel garantáltan növelni fogod ismeretségedet és igazi brandet építhetsz. Segítünk weboldalad, webshopod optimalizálásában, fejlesztésében, hogy az minél könnyebben megtalálható legyen az interneten, nézőid körében.

.Mit nyújtunk a szolgáltatáson belül?.

Teljes körű marketingstratégiai terv összeállítása

Weboldalak és webshopok tesztelése és tanácsadás

SEO audit Keresőoptimalizálás tanácsadás

.Social media.

Manapság egy brand megismertetése a célközönséggel agyban múlik azon, hogy mennyire jelenik meg különböző social media platformokon és azt milyen arculattal, minőségben teszi. Ennek pontos meghatározása, kivitelezése nagyon fontos, hiszen nagyban hozzájárul a márka megítéléséhez az, hogyan jelenik meg az interneten. Éppen ezért marketing tanácsadás szolgáltatásaink közé social media tanácsadás is tartozik, hogy social media megjelenésed, hirdetéseid és kampányaid a vállalkozásod lehető legjobb arcát mutassák és releváns közönséghez jussanak el.

marketing-gyakornok-blogger-program

.Mit nyújtunk a szolgáltatáson belül?.

Social media oldalak felmérése és beállítása

Facebook és Instagram oldalak havi supportja

Facebook és Instagram oldalak reklámkampány tervezés és kivitelezés

Remarketing kampányok

.Blog.

A folyamatos online jelenléthez elengedhetetlen a releváns tartalmak feltöltése, melyekkel felhívhatod a figyelmet márkádra, megismerheti azt a célközösséged. Ehhez remek megoldás blogbejegyzések, cikkek készítése. Marketing tanácsadás szolgáltatásaink közé tartozik a blogkészítés, feltöltés és optimalizálás is.

marketing-gyakornok-blogger-program

.Mit nyújtunk a szolgáltatáson belül?.

Blogírás

Blog keresőoptimalizálás

.Webshop.

Vállalkozásod lehetőséget nyújt árucikkek online eladására? Erre kiváló megoldás egy elegánsan és márkádnak megfelelően kialakított webshop, ahol a célközönséged megismerheti brandedet, az általad kínált termékeket és egyszerűen meg is rendelheti őket. Talán egyszerűnek tűnik, de egy jó webshop kialakítása hatalmas feladat, egyszerűen használhatónak, mégsem unalmasnak kell lennie, ahol a vendégek szívesen időznek el és vásárolják meg termékeidet. Mi segíthetünk webshopod fejlesztésében, sales tevékenységekben és a megfelelő hirdetés kampányok kialakításában.

marketing-gyakornok-blogger-program

.Mit nyújtunk a szolgáltatáson belül?.

Webshopmarketing

Sales tanácsadás

Remarketing kampányok

Online Vállalkozásfejlesztés

Hírlevél marketing

.Videók.

A márka videókban való megjelenése, jelenléte például Youtube-on különleges lehetőség a vállalkozás megismertetésére, mely egyre inkább alkalmazott a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. Ehhez alkalmazkodva ügynökségünk reklámfilm forgatást, vágást is nyújt, hogy valóban teljes körű szolgáltatást kaphass!

marketing-gyakornok-blogger-program

.Mit nyújtunk a szolgáltatáson belül?.

Youtube és Pre- roll kampányok

Reklámfilm forgatás

.Google.

Az online marketing világában köztudott, hogy aki nem megtalálható a Google keresői által, annak vállalkozása szinte nem is létezik, ezért kiemelten fontos, hogy a weboldalad, mellyel márkádat népszerűsíted, minél jobban megtalálható legyen és így elérhetőbb a célközönséged számára. A Google algoritmusai folyamatosan változnak és ezekkel a trendekkel mi is együtt fejlesztjük szolgáltatásainkat. Segítségünkkel potenciális közönséged valóban képes lesz arra, hogy eljusson hozzád az interneten keresztül is.

marketing-gyakornok-blogger-program

.Mit nyújtunk a szolgáltatáson belül?.

Google adwords

Google analytics

.További szolgáltatásaink.

Ahhoz, hogy minden vállalkozásnak és brand-nek a megfelelő és személyre szabott szolgáltatásokat nyújthassuk, rengeteg kiegészítő szolgáltatást is nyújtunk, így minden célközönséghez megfelelően tudjuk eljuttatni márkádat. Legyen az online, vagy offline marketing, influencer közvetítés, aki saját oldalain, népszerűsíti márkádat, vagy akár blogot, videót készít róla, rendezvényszervezés vagy egyéb PR tevékenységek, nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet!

marketing-gyakornok-blogger-program

Influencer közvetítés

PR kommunikáció

Rendezvényszervezés

Ha készen állsz arra, hogy új, vagy már már meglévő vállalkozásod a következő szintre lépjen és mindenki által ismertté váljon, valamint, hogy releváns közönség látogassa oldalaidat és rájuk szabott hirdetésekkel érd el vevőkörödet, lépj velünk kapcsolatba az alábbi form kitöltésével és válaszd azt a marketing tanácsadás szolgáltatásunkat, vagy szolgáltatások kombinációját, melyre szükséged van. Amennyiben nem vagy biztos abban, hogyan kellene fejlesztened márkádat, szívesen találkozunk veled egy személyes tanácsadás keretén belül, ahol meghatározzuk, melyek lennének márkád felépítésének legfontosabb lépései és legjobb megoldásai.

ugrás fel