Kezdőoldal / BLOG / Marketing képzés és ösztöndíjprogram

Marketing képzés és ösztöndíjprogram

Marketing képzés és ösztöndíjprogram

. Marketing képzés .

Mit kell tudni a képzésről?

Szeretettel várunk a Budapest Academy marketing ügynökség képzéseire!  Most képzésünk keretein belül ingyenesen részt vehetsz intenzív marketing képzésünkön, mely során nemcsak elméletben, de a gyakorlatban is megtanulod használni a legalapvetőbb online marketing eszközöket!

Érdeklődsz a marketing iránt és szeretnéd elméleti tudásodat gyakorlati tapasztalattal is kiegészíteni? Szívesen szereznél referenciát a legnevesebb szépségápolási márkák és cégek marketing osztályáról? Éppen saját vállalkozásod fellendítésén dolgozol, és szeretnél megismerkedni az alapvető marketing eszközökkel, amelyek segítségedre lehetnek ebben?

Ne habozz tovább, ismerd meg a szuperintenzív marketing képzés részleteit és jelentkezz 2018 tavaszán induló programunkra!

Átfogó és intenzív gyakorlati képzés

Műhelygyakorlat marketing ügynökségi keretek között

Betekintés a luxusmárka menedzsment és beauty marketing világába

Mire leszel képes a marketing képzés végére?

► Önállóan menedzselni egy komplett reklámkampányt

► Facebook és Instagram hirdetéseket létrehozni

►  Profi marketing- és webszöveget írni  

► Keresőoptimalizált szöveget és tartalmat létrehozni

► Videót vágni, arculati elemeket tervezni és kivitelezni 

► Google Adwords hirdetést létrehozni és Youtube csatornát menedzselni

A marketing képzés során nemcsak, hogy megismered a legfrissebb digitális marketing eszközöket, de a képzés végére képes leszel komplett marketing kampányokat létrehozni és menedzselni! Profi és szakképzett oktatóinktól eltanulhatod a keresőoptimalizálás, videóvágás, online hirdetések alapjait! Hiszünk abban, hogy igazán jó marketinges csakis a gyakorlat során válhat bárkiből, ezért építjük fel képzésünket úgy, hogy ügynökségi keretek között, élesben ki is próbálhasd frissen megszerzett tudásod.

Garantáljuk, hogy a nálunk szerzett referencia nemcsak az önéletrajzodban fog jól mutatni, de egy valóban hasznosítható gyakorlati tudásról tesz majd tanúbizonyságot.  Ismerd meg képzésünk részleteit és jelentkezz intenzív marketing tanfolyamunkra!

Kiknek ajánljuk?

► Érdeklődsz a közösségi média, a reklámkampányok vagy a hirdetések iránt?

► Fejlődnél az online marketing területén, és kifejezetten gyakorlati tudást szeretnél magadra szedni?

► Szívesen belelátnál, hogyan is zajlik egy marketing ügynökségnél a munka?

► Álmaid munkájától már csak a szakmai és gyakorlati tapasztalat választ el?

► Kezdő vagy startup vállalkozóként szeretnéd magad kezelni weboldalad, hirdetéseid és közösségi média oldalaid?

► Szívesen belevágnál saját blogoldal vagy Youtube csatorna létrehozásába, de nem tudod, hogyan kezdj neki?

►►► Ha bármelyik kérdésre igennel feleltél, ne habozz tovább, ismerd meg a részleteket, és jelentkezz most képzésünkre! ◄◄◄

Ösztöndíjprogramunk keretében most 250.000 Ft helyett teljesen ingyen részt vehetsz képzésünkön!

A képzés részletei

Időtartam:

6 hónap, heti 2 nap gyakorlat

minden 2. péntek délután oktatás

Részvételi díj

250.000 Ft+Áfa

Ösztöndíjprogramunkon keresztül ingyenes részvételi lehetőség!

Helyszín:

Budapest Academy ügynökségi iroda

1126. Budapest,  Böszörményi út 34/A

Csoportlétszám:

15 fő

►►► Az ösztöndíjprogramról ◄◄◄

Szeretnénk lehetőséget biztosítani minden érdeklődő számára, így egyedülálló módon marketing képzésünk ingyenesen is igénybe vehető ösztöndíjprogramunkon keresztül! Limitált számban tudunk jelentkezőket fogadni a programba, melynek során a résztvevők gyakorlati idejükkel megválthatják a képzés teljes árát. Ösztöndíjprogramunk keretein belül április kezdéssel 6 hónapra szerződnek gyakornokaink, akik ingyenesen részt vehetnek oktatásainkon, emellett pedig a félév során heti 2 napot töltenek irodánkban, hogy frissen megszerzett tudásukat ügynökségi keretek között a gyakorlatban is tesztelhessék. Ösztöndíjas hallgatóink a félév során elméleti és gyakorlati szinten is megtanulják az alapvető online marketing eszközök használatát, a képzés végére nemcsak értékes referenciával, de kézzel fogható és a gyakorlatban is hasznosítható tudással gazdagodnak.

Miért jelentkezz képzésünkre?

Gyakorlatorientált képzési program:

Gyakorlatorientált képzésünket úgy állítottuk össze, hogy ne csak elméleti szinten tanulj a hirdetéskezelők használatáról vagy a kép- és videószerkesztésről, de frissen megszerzett tudásodat élesben is kipróbáld egy ügynökség keretein belül. Az intenzív marketing képzés részét képezi egy több alkalmas csoportos marketinggyakorlat is, melynek során azt is megtapasztalhatják résztvevőink, milyen csapatban dolgozni, így egy valós, ügynökségi keretek között zajló munkafolyamatot is végigkövethetnek, miközben egy közel 70.000 követővel rendelkező Facebook oldalon élesíthetik hirdetéseiket vagy indíthatják reklámkampányaikat.

►►► Karrierprogram és exkluzív referencia ◄◄◄:

Nálunk nemcsak gyakorlati képességeidet fejlesztheted, de segítünk az értékes kapcsolati háló kiépítésében is! Partnereinkkel és exkluzív márkáinkkal való együttműködésünk keretében, valamint csoportos marketinggyakorlatunknak köszönhetően olyan márkák fognak szerepelni referenciádban, mint a L’oréal Professional vagy a Kérastase! Szívesen dolgoznál együtt a beauty világ legnagyobb márkáival hosszú távon is? A marketing képzés legkiválóbb résztvevőinek gyakornoki, adott esetben munkalehetőséget biztosítunk ügynökségünk keretein belül, vagy éppen exkluzív márkáink marketingosztályán!

2018-as marketing képzésünk témakörei:

közösségi média és brandépítés

webszöveg és marketingszöveg írásgyakorlatok

keresőoptimalizálás és SEO trendek

marketing stratégia és reklámkampány tervezés

konkurenciaelemzés és piackutatás

vállalkozásfejlesztés

webshop management

luxusmárka management

Facebook és Instagram hirdetési stratégiák

arculattervezés, alapvető képszerkesztési és videóvágási ismeretek

filmforgatás és fotózás 

Google Adwords

► Változatos oktatási formák és speciális továbbképzések:

Folyamatos, tematikusan felépített oktatásokat szervezünk, emellett egyénileg foglalkozunk mindenkivel, aki a programunkban részt vesz. Nálunk mindig képben lehetsz a legfrissebb trendekkel és online marketing stratégiákkal. Szuper intenzív oktatási anyagunkat a nemzetközi legfrissebb marketing trendek szerint állítjuk össze. A marketing határterületeibe is betekintést nyerhetsz, legyen szó luxusmárka menedzsmentről vagy éppen oktatásszervezésről, számos különböző feladatkörben kipróbálhatod magad képzésünk során!

► Blogger, vlogger, influencer együttműködések:

Te is egyre többet találkozol a lassan kikerülhetetlenné váló influencer marketinggel, és szeretnéd jobban megismerni ennek működését? Szívesen kezdenél te magad is saját blogger/vlogger karrierbe, de nem tudod, hogy vágj bele? Szívesen lennél az, aki diktálja a divatot, akinek trendblogjait vagy videóit ezrek követik nyomon? Képzésünk során olyan készségeket sajátíthatsz el, olyan márkákkal működhetsz együtt és olyan tapasztalatot szerezhetsz, amelyet akár marketingesként, akár a másik oldalt képviselve; bloggerként is hasznosíthatsz majd! Ismerd meg a webszerkesztés, videóvágás vagy éppen brand-management alapjait, és kezdj online jelenléted tudatos kiépítésébe!

Márkák, amiket képviselünk

Marketingügynökségünk keretei között évek óta számos luxusmárkával dolgozunk együtt, mostanra a Szabó Imre Hair&Beauty szépségszalon teljeskörű marketing tevékenysége mellett olyan neves szépségápolási márkákkal működünk együtt, mint a L’Oréal Professionel, L’Oréal Paris, Maybelline, Kérastase, NYX, Tigi, RedkenOriginal Mineral, Deynique és a ToxSkincare Cosmetics.

Ezek mellett számos egyéb szolgáltatócéget és különböző vállalatot tudhatunk partnereink között. A kölcsönös megjelenési és egyéb lehetőségeket kihasználva az Esküvő Classic Magazin vagy a Beauty World Net évek óta ügynökségünk partnere, a közös munkában pedig nemcsak marketing csapatunk tagjai, de képzésünk résztvevői is hasznos tapasztalatot szerezhetnek a rendezvényszervezés, vállalkozásfejlesztés, márka– vagy éppen szalonmenedzsment területén.

Szerezz valós tapasztalatot a luxusmárkák marketing menedzsmentjében!

Miért tanulnál elméletben az online marketing eszközök használatáról, ha a legnagyobb márkák kampányai és esettanulmányai alapján is elsajátíthatod tudásod?

Jelentkezz most szuperintenzív és exkluzív marketing képzésünkre!

Ismerd meg marketing előadóinkat és oktatóinkat!

bacsalmasi_mariann_1

Bácsalmási Mariann

Social media, Facebook stratégia, Self-branding és önmenedzsment

hosso_roxana-UJ

Hossó Roxána

Keresőoptimalizálás és SEO trendek, webshop management

timar_marta

Timár Márta

Social média és brandépítés, Facebook és Instagram hirdetések

sarosi_tamas

Sárosi Tamás

Arculattervezés, képszerkesztő programok használata, webdesign

ladoniczki_marta

Ladoniczki Márta

Marketing stratégia és kampánytervezés, luxusmárka management

rapala_dora_2

Rapala Dóra

Google Adwords, videóvágás és szerkesztés: Adobe Premiere Pro

Jelentkezz képzésünkre és legyél Te is csapatunk tagja!

Rólunk mondták

“Máig úgy gondolom, hogy az egyik legjobb döntésem volt, hogy jelentkeztem a Budapest Academy képzésére. Számomra fontos volt, hogy átfogó oktatáson vegyek részt, ami megismertet az online marketing területeivel és eszközeivel, valamint azok használatával. A program vezetőinek és oktatóinak hozzáállása, segítségnyújtása és támogatása pedig egyenesen példaértékű! A képzés után sikerült elhelyezkednem álmaim munkahelyén, ahol a tanultakat máig hasznosítom!”- C. Zsófia

gyaki_zsofi

“Egyetemi tanulmányaim mellett vettem részt a programban, ami nagyszerű lehetőség volt arra, hogy a megszerzett elméleti tudásomat a gyakorlatban is megtanuljam alkalmazni. Az oktatásoknak köszönhetően rengeteg új, hasznos információra tettem szert, a barátságos környezetben pedig igazan gördülékenyen ment a munka. Örülök, hogy egy ilyen csapat tagja lehettem, és általuk betekintést nyerhettem a marketing világába!”- L. Mercédesz

merci_gyak

“Már régóta online marketing pályára készültem, mikor rátaláltam erre a programra. Mondhatni, hogy megváltoztatta az életem, hiszen megadta szakmai karrieremnek az utolsó lökést, amivel elérhettem álmaim állását. Tökéletes megoldást jelentett ez a program arra, hogy a főiskolai tanulmányaimat gyakorlati tudással egészítsem ki. A szépségiparban dolgozni pedig csodálatos, és inspiráló, imádtam minden percét. Mindenkinek csak ajánlani tudom a képzést!”- P. Éva

pataky_evi

Hogyan jelentkezhetsz fizetős képzésünkre?

Érdekel az online marketing világa, és úgy érzed, szükséged lenne egy valóban gyakorlati alapokra épülő képzésre?

Amennyiben érdekel gyakorlati képzésünk és gyakornoki programunk, jelentkezz az info@budapestacademy.hu címen önéletrajz és motivációs levél csatolásával! Írd le nekünk röviden, miért jelentkeznél marketing képzésünkre, kollégáink pedig hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Hogyan kerülhetsz be ösztöndíjprogramunkba?

Szívesen nekivágnál a képzésnek, de az oktatás melletti bevállalnád a heti 2 napos gyakorlatot is? Frissen megszerzett tudásod ügynökségi keretek között ki is próbálnád élesben?

Jelentkezz az info@budapestacademy.hu címen önéletrajz és motivációs levél csatolásával! Írd le nekünk röviden, miért jelentkeznél marketing képzésünkre, kollégáink hamarosan küldenek számodra egy előzetes próbafeladatot, és ha sikeresen teljesíted azt, egy személyes interjú után lehetőséged nyílik ingyenesen elvégezni marketing képzésünket ösztöndíjprogramunk keretében!

ugrás fel