Kezdőoldal / Marketing oktatás

Marketing oktatás

Mindig is a beauty világa érdekelt? Szeretnél valós ismeretekre szert tenni a beauty webshop, szépségipar, szépségszalon szolgáltatások témakörökben? Az online marketing az az irány, amelyben szívesen elképzeled magad a jövőben, és elkezdenéd karriered építeni egy profi marketing csapatban? Most lehetőséged van erre!

Jelentkezz Online Marketing & Blogger Programunkba,

ha az írás áll a legközelebb hozzád, ha szeretnéd megtanulni, hogyan írj meg és szerkessz egy profi blogot, ami többezer olvasóhoz eljut. Legyen a Te blogod meghatározó és irányadó az olvasók számára, és sajátítsd el a posztolás, a social media felületek kezelésének alapjait, hogy cikkeid a lehető legtöbb emberhez eljussanak!

Ha az online marketinget behatóbban szeretnéd megismerni,

és többrétű feladatokban szeretnéd kipróbálni magad, amelyek mindegyike elengedhetetlen egy jó marketinges számára, akkor válaszd Marketing Gyakornok Alapképzésünket. Válj profi marketingessé! Marketing csapatunk ebben segít Neked folyamatos képzési, továbbképzési lehetőségeket biztosítva számodra. A social media, WordPress, SEO ismeretek mellett vár a hirdetéskezelés, képszerkesztés, videóvágás, PR cikk írás, és számtalan kreatív feladatok és oktatások, hogy a maximumot hozd ki magadból képzésünk során!

További információkért KATTINTS a képekre!

ugrás fel