Kezdőoldal / BLOG / Marketing tanácsadás szakemberek számára

Marketing tanácsadás szakemberek számára

Marketing tanácsadás szakemberek számára

Marketing tanácsadás beauty szakemberek számára – Hozd ki a legtöbbet magadból!

Szépségápolásban dolgozók számára kifejezetten beauty szakemberekre szabott marketing tanfolyamot szervezünk!

Oktatásunkra tapasztalt és kezdő beauty szakemberek jelentkezését is várjuk!

A beauty szakemberek számára létrehozott online marketing tanácsadásunk és oktatásunk segít feltérképezni az internetes hirdetési lehetőségek széles tárházát, amelyek ma már elengedhetetlen egy vállalkozás életben tartásához és felfuttatásához. A képzés segít eligazodni az online marketing alapfogalmai és a formái között, segít meghozni a vállalkozás szempontjából legfontosabb marketing tevékenységekkel kapcsolatos döntéseket. A képzés során a szakemberek kijelölhetik, mely digitális marketing trendekkel szeretnének mélyrehatóbban megismerkedni, ennek megfelelően pedig személyre szabott programtervet állítunk össze a számukra.

Az oktatás során megismerkedhetnek az online marketing alapfogalmaival, a közösségi médiaplatformok használatával, hirdetési stratégiákkal, poszttípusokkal, az időzítés fontosságával. A marketing tanácsadás során részletesen kitérünk a képszerkesztés, grafikai ismeretek és arculattervezés témaköreire, de érintjük a videószerkesztést és a webdesignt is. A szakemberek ezen felül megismerkedhetnek a keresőoptimalizálás konkrét lépéseivel, melyek segíthetnek elősegíteni weboldalunk költséghatékony interneten való feltüntetését is. A tanfolyam segítségével átfogó képet kaphatnak a beauty szakemberek a különböző online marketing tevékenységekről és trendekről, így maguk is könnyebben igazodhatnak majd el a digitális hirdetési és megjelenési lehetőségek között.

Minden szakember arra törekszik, hogy sikeres legyen a saját területén, de sajnos a mai világban túl nagy a kínálat és kevesebb a kereslet a gazdasági tényezők miatt.  Mi segítünk, hogy elérhesd és megszólíthasd a leendő új vendégeidet is az online marketing eszközeivel!

Karrierprogram beauty szakemberek számára – marketing képzés és tanácsadás

Vegyél részt egyedülálló beauty marketing képzésünkön, melyet kifejezetten kozmetikusok, fodrászok, sminkesek vagy éppen stylistok számára szervezünk! Az oktatás folyamatos és a modern marketing eszközök teljes tárházát felsorakoztatja! A képzés célja hogy azok a beauty szakemberek, akik részt vesznek ezen a program sorozaton, a tanultakat hasznosítva sikeres és modern szakemberekké váljanak!

Oktatásunk a régi mesterektől tanult tradicionális értékeket ötvözik a legújabb trendekkel! Segítünk vállalkozásod fejlesztésében, profi marketingeseinktől eltanulhatod az online marketing stratégiák alapjait, képzésünk után pedig magabiztosan menedzselheted saját online média platformjaidat és hirdetési felületeidet is! Nálunk megismerheted a vállalkozásfejlesztés alapjait, a kereskedelem és sales területére is betekintést nyerhetsz. Nem tudod, hogy működik a szalonon belüli értékesítés, vagy éppen webshopot tervezel nyitni, de nem tudod, hogy érdemes elindítani egy ilyen fajta vállalkozást? Mi segítünk átlátni a legfontosabb teendőket mind az online, mind az offline értékesítést tekintően.

A szalonmarketinggel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, szalonvezetési feladatokat gyakorlott szakembereinktől lesheted el és segítségükkel jobban átláthatod egy szépségszalon működésének és működtetésének hátterét. Mi nem az üzemeltetésben segítünk, hanem a tudás és tapasztalat átadásában: exkluzív szalonjaink több évtizedes működése és sikere garancia arra nézve, hogy széleskörű tapasztalattal rendelkeznek szakembereink a vállalkozásfejlesztés, a kereskedelem és a marketing területén is.

marketing tanacsadas

Miért elengedhetetlen egy szépségiparban dolgozó szakember számára a marketing?

Napjainkban mindenkinek szüksége van önmenedzselési képességeinek fejlesztésére, de egy beauty szakember vagy vállalkozó esetében kiemelten fontos, hogy miként tudja reprezentálni magát vagy éppen vállalkozását. Tanácsadásunk során segítünk a personal branding felépítésében, az önmenedzsment és a személyes márka kialakításában. Sokan úgy gondolják, nincs is ezekre szükség ahhoz, hogy sikeresen irányíthassák vállalkozásukat, pedig valójában a tudatos és átgondolt kommunikációs és marketing stratégia felépítése minden sikeres márka alappillére.

Mind az offline, mind az online marketing eszközökkel érdemes tisztában lennie egy vállalkozónak, az online marketing eszközei azonban olyan lehetőségeket rejtenek, amelyek segítségével akár nulla forintból is hiteles és professzionális márkamenedzsmentet folytathatunk az online platformokon. Ahhoz azonban, hogy tudjuk, miként érdemes kezelni egy szakmai Facebook oldalt, egy kereskedelmi Instagram profilt vagy felépíteni egy hivatalos weboldalt, elengedhetetlen megértenünk ezeknek a felületeknek a működését és üzleti stratégiáját.

A legtöbb képzéseinken részt vevő beauty szakember ezeket a problémákat sorolja fel:

  • Nincs elég új vendégem, a meglévő vendégeim pedig nem járnak rendszeresen
  • Nincs elegendő pénzem a hirdetésekre és reklámokra, nem ismerek ingyenes hirdetési lehetőségeket
  • Nyitott vagyok az újdonságokra, de nincs időm, sem pénzem a fizetős továbbképzésekre és zavar, ha mindenáron rám szeretnének tukmálni egy új termékcsaládot
  • Nem ismerem a szakmai social media, web és blog felületek nyújtotta lehetőségeket
  • Nem tudom, milyen felületeken és csatornákon kellene képviselnem vállalkozásom
  • Nem tudom, miként építhetem ki személyes vállalkozásomat és márkámat
  • Nem tudom, milyen szakmai fórumokon kellene megjelennem
  • Szeretném a legtöbbet kihozni az online marketing nyújtotta lehetőségekből, de már az arculattervezésnél elakadtam

Mi ezekre a problémákra komplex megoldást nyújtunk, így 2017-2018-ban nemcsak, hogy rekord profitot tudsz termelni majd programunk által, de vállalkozásod online jelenlétét is professzionális keretek közt építheted fel.

marketing tanacsadas

2017/2018-as beauty marketing oktatásunk témái: 

önmenedzselés és personal brand építése

szalonmarketing és üzletfejlesztés

programok, rendezvények, szakmai csoportok

kereskedelem, sales és webshop marketing

Social Media (Facebook, Instagram)

weboldal, blog, arculat

grafikai anyagok készítése, fotóanyagok

videóanyagok és videószerkesztés

marketing tanacsadas

Általános jellegű marketing tanácsadás

Összefoglaló tanácsadásunkon felvázoljuk az általános marketing tudnivalókat és lehetőségeket, amelyek nyitottak minden szakember számára. A konzultáció során rávilágítunk a közösségi média kiemelt szerepére, átbeszéljük a Facebook és Instagram stratégiai tudnivalóit. Megvitatjuk, mitől lesz professzionális egy megjelenés, hogyan érdemes az arculattervezést elkezdeni. Milyen eszközök vagy programok szükségesek egy kép vagy videó szerkesztéséhez, mit-mikor-hogyan érdemes posztolni szakmai oldalainkon. Mitől lesz profi egy weboldal, hogyan kell elképzelni annak felépítését vagy szerkesztését. Mi az a keresőoptimalizálás, milyen lehetőségeink vannak hirdetés nélkül is kiemelkedő helyen szerepelni a Google találatai között. Milyen beállításokra kell figyelnünk a weboldalnál, milyen követelményeknek kell megfelelnünk egy poszt megírásakor. Összefoglaló tanácsadásunkon igyekszünk átfogó képet átadni az online marketing nyújtotta lehetőségekről, segítünk megismertetni azokat az eszközöket és platformokat, melyek segítségével professzionális, hiteles, vonzó megjelenést biztosíthatunk vállalkozásunknak vagy személyes márkánknak.

Egyénileg összeállított és személyre szabott marketing tanácsadás 

Személyre szabott tanácsadásunkon az előzetesen felmért igényeknek megfelelően állítjuk össze a programot. Az átfogó jellegű marketing ismeretek mellett egy-egy előre megbeszélt témára koncentrálunk a konzultáció során. A több órás tanácsadás során az alapoktól vesszük át a legfontosabb tudnivalókat a választott témában. Ha valakit a közösségi médiaplatformok működése érdekel, kérheti Facebook vagy Instagram stratégai tanácsadásunkat is. A technikai tudnivalók mellett segítünk megérteni a közösségi média platformok működését, hirdetési rendszerét, szakmai oldalainak kezelését. Ha hivatalos weboldalad elindításában akadtál el, kérheted webszerkesztési, WordPress alapokat érintő tanácsadásunkat is, de a keresőoptimalizálási ismereteid, blogolási készségeidet is fejlesztheted elméleti jellegű konzultációnk alkalmával. Új arculatot szeretnél kialakítani személyes márkádnak, de nem tudod, hogy indulj el? Ebben is tudunk segíteni, alapvető grafikai és képszerkesztési ismereteid is bővítheted tanácsadásunk során. Manapság bizonyos fokú grafikai hozzáértés elengedhetetlen minden marketinges számára, illetve azok számára is, akik saját vállalkozásukat szeretnék felfuttatni. A videók kiemelt szerepe szintén szembetűnő, éppen ezért a videószerkesztés, videóvágás alapjait is átbeszéljük egy ilyen témában rendezett konzultáció során.

Tematikus oktatásaink 

Szeretnél egyéni tanácsadásra jelentkezni? A következő témák közül választhatsz, de igény szerint személyre szabott csomagot is összeállítunk!

Nincs szükséged egyéni konzultációra, de szívesen eljönnél egy-egy szakmai oktatásra? Erre is van lehetőséged, kövesd Facebook oldalunkat az oktatásokkal kapcsolatos legfrissebb információkért, és jelentkezz az info@szaboimre.hu email címen! Ebben ez esetben 19.900 Ft-os áron tudsz részt venni bármely választott oktatáson az alábbi témákban: 

01
02
03
04
05
06
07
08

Hogyan futtathatod fel vállalkozásod az online marketing segítségével?

Biztos benned is felmerültek már az alábbi kérdések: hogyan legyen több vendégem, hogy érhetek el több emberhez online? Hogyan lehet nagyobb anyageladás forgalmam? Hogyan lendítsem fel szalonom forgalmát az online marketing segítségével? Minden szakember arra törekszik, hogy sikeres legyen a saját területén – Mi segítünk, hogy hogyan legyen több vendéged! Az online marketing számos lehetőséget tartogat arra nézve, hogyan generálhatsz nagyobb forgalmat, miként érhetsz el több potenciális vendéget, hogyan szólíthatod meg célzottan az embereket. Abban is segítünk, hogyan alakíthatod ki saját arculatod, mikre kell figyelned egy Facebook vagy Instagram felület kezelésekor.  Miként kezeld weboldalad és blogodat ahhoz, hogy előkelő helyen szerepelj a Google keresései között. De személyre szabott oktatásunk keretei között a videóvágás és a webshop marketing területeibe is betekintést nyerhetsz, így még tovább fejlesztheted online marketing tevékenységi körödet és képességeidet is!

marketing tanacsadas

Jelentkezz hozzánk beauty marketing képzésünkre, és tartozz a legjobbak közé!

Hogyan jelentkezhetsz? Ha felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy írj egy emailt nekünk az info@szaboimre.hu emailcímre! Ha további kérdésed van, írd meg nekünk a telefonszámodat is, és mi hamarosan visszahívunk!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel