Kezdőoldal / BLOG / Menyasszonyi hajszín trend – 2019 – Nyár

Menyasszonyi hajszín trend – 2019 – Nyár

Menyasszonyi hajszín trend - 2019 - Nyár

Menyasszonyi hajszín trend – 2019 – Nyár

Egy nő életében az egyik legkülönlegesebb esemény az esküvő, amikor életét összeköti a szeretett férfiével. A készülődés során fontos a helyszín és a stílus meghatározása, a ruha kiválasztása és végül a tökéletes frizura megalkotása is. A frizura választása előtt azonban sokan elfelejtik, hogy a hajszínt is lehet variálni, hogy minden tökéletes legyen. A menyasszonyi hajszín választék idén tartogat pár extrém meglepetést, de a természetesség kedvelői is megtalálják a számukra vonzóbb árnyalatokat a palettán.

Rosegold

2019 slágere a rosegold! Ez a szín nem csak a kiegészítőkön és a ruhákon jelenhet meg, hanem maga a haj is tündökölhet az arany rózsaszínes árnyalatában. A rosegold bársonyos, meleg szín, lenyűgözően nőies, mégsem hivalkodóan extrém. Világos bőrűeknek és világos szeműeknek áll a legjobban, de ez ne rettentsen el senkit a kipróbálástól! Mivel nem a legtermészetesebb szín, érdemes hónapokkal az esküvőd előtt próbafestést kérned, hogy magadénak érezd az arany ragyogását a Nagy Napon. Mindenképpen frissítsd fel a hajszínt pár nappal az Esemény előtt, mert sajnos minden mosással tompul kicsit a rózsás árnyalata.

Rosegold menyasszonyi hajszín

Ombre

Az ombre festés 2019-ben igen népszerű. Balayage technika választásával hajadnak napszítta hatást adhatsz, ami különlegesen csillog majd a napsütésben. Kontyban és kiengedve egyaránt látványos ez a festés. A haj archoz közeli részének világosítása kiemeli az arcod és a menyasszonyi sminked jobban érvényesül majd a fényképeken. Az ombre menyasszonyi hajszínt azoknak ajánljuk, akik szeretik a visszafogott ragyogást.

Balayage Ombre menyasszonyi hajszín

Strawberry blond

Ez a mély, meleg szőke árnyalat a nyári eperről kapta a nevét. Élénk, gyümölcsös színe finom eleganciával ragyogja be esküvődet. Ez a hajszín annyira friss még a divat világában, hogy ha idén nyáron ezt választod, biztosan nem lesz hozzád hasonló menyasszony. Érezd magad sztárnak ezzel az egyedi, elegáns hajszínnel! A strawberry blond a sötétebb bőrtónusokhoz is szépen illeszkedik, ezért ideális választás a kevésbé világos bőrű hölgyek számára. Akkor érvényesül igazán ez a hajszín, ha vállra omló, hullámos frizurát választasz és a napsugarak játszhatnak a fürtökön.

Strawberry blond menyasszonyi hajszín

Amennyiben mindig is hosszú hajról álmodtál, de közeleg az esküvőd napja és a hajad mégsem nő olyan tempóban, ahogy szeretnéd, érdemes kipróbálnod a Hair Bunny hajnövesztő vitamint. Ez az aranyos, csajos, nyuszis vitamin jól mutat majd az asztalodon és gyorsan a mindennapjaid részévé válik. Alkalmazhatod kúraszerűen az esküvőd előtt, vagy beépítheted az étrendedbe. 15 különböző vitaminnal táplálja a hajat, visszaadja annak fényét és segíti a haj növekedését.

Extrém színek a fátyol alatt

2019 a színesre festett haj éve. Ne ijedj meg, ha éppen szivárvány színű a hajad, amikor megkérik a kezed! Az extrém hajszín – ami már a személyiséged részévé vált – teljesen elfogadott az esküvőn is sőt, az lenne furcsa, ha esküvődön a hajszíned nagyban eltérne a megszokott hajszínedtől. A dekoráció színeit a hajszínedhez igazítva egyedi, személyes és látványos képek születnek majd a Nagy Napon, amelyek örökre megmaradnak az emlékeitekben is. Ha a jövendőbelid nyakkendője is illik a hajszínedhez, még erősebbnek tűnik majd a képeken az összetartozás. A legnépszerűbb extrém hajszínek a rózsaszín különböző árnyalatai, hiszen általuk bárki igazi hercegnőnek érezheti magát, de választhatsz a kék és a zöld árnyalataiból is, vagy több színűre is festetheted a hajad. Ne felejtsd el felfrissíteni a hajszíned az esküvő előtt pár nappal, hogy a legélénkebb, tökéletes árnyalatban tündökölhess az oltár előtt!

Színes menyasszonyi hajszín trend

Szalmaszőke

A szőke hajszín igazi klasszikus, főleg ha nagy eseményre készül egy nő. A természetes szőkéhez leginkább a szalmaszőke hajszín hasonlít. Ha Neked fontos a természetesség a menyasszonyi hajszín kiválasztásakor, ez a te színed. Virágokkal kombinálva tökéletesen illik egy természetközeli, szabadtéri esküvőhöz. A szalmaszőke hajszín a hajnál egy árnyalattal világosabb bőrrel az igazán mutatós, ezért nyári esküvőd előtt vigyázz, mennyit vagy napon és kerüld a szoláriumot is! Mivel maga a szín természetes hatású, nem kell sok idő, amíg megszokod, elég pár héttel a Nagy Nap előtt festetned, hogy menyasszonyi frizurád tökéletes legyen.

Szalmaszőke menyasszonyi hajszín

A menyasszonyi hajszín kiválasztása nem kis felelősség, de gondolj rá inkább kalandként. Fogalmazd meg, milyen stílusjegyeket szeretnél az esküvődbe bevinni és ezekhez melyik hajszínek illeszkednek a legjobban. A hajszín kiválasztásakor vedd figyelembe az eredeti, vagy jelenlegi festett hajszíned, a szemed színét és a bőröd árnyalatát is.

Akármelyik menyasszonyi hajszín mellett döntesz is, fontos, hogy hajadat felkészítsd a Nagy Napra. A természetes ragyogás belülről fakad, érdemes választani egyet a hajregeneráló kezeléseink közül, amire ajánlott az esküvőd előtt pár hónappal érkezned, hogy hosszútávú hatását minél mélyebben kifejthesse az esküvődig. Ha pedig helyszíni segítséget szeretnél, vagy a frizurád megtervezésében vágysz szakértői tanácsra, válaszd esküvői szolgáltatásaink egyikét.

További blogok a témában
További blog témáink

Szerző: Lőrincz Ágnes

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel