Kezdőoldal / BLOG / Monokróm sminktrend

Monokróm sminktrend

Monokróm sminktrend

Monokróm sminktrend

A monokróm sminktrend egyre erősebb és egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Ráadásul a sztárok világában is gyakran előforduló sminktrend. Nem csak a vörös szőnyegen, de a hétköznapi életben is egyik kedvenc a totális monokróm. Miért? Mert egyszerű az elkészítése és remekül mutat. A monokróm sminktrend hasznos alappillérei a többfunkciós sminktermékek, melyet használhatunk szemre, szájra, és arcra is. Bár nyúlhatunk más árnyalatért is sminkelés közben, a lényeg, hogy az színek ne különbözzenek nagyon, hiszen azzal elveszítjük a monokróm hatást. Lényeg a lényeg, a monokróm sminktrend elegáns és mindig stílusos.

Monokróm sminkrend- Rose

A rose árnyalat a monokróm sminktrend egyik alapszíne, mondhatni ezzel kezdődött minden. A rózsaszín kellemes üdeséget tükröz, bájos megjelenést biztosít, így fiatalítva meg viselőjét. Használhatsz krémes pirosítót, melyet felviszel egyaránt szemhéjadra, ajkaidra és pirosítóként arcodra is akár ecsettel vagy ujjbeggyel dolgozva.  Ezzel keltve igazán monokróm hatást, főleg a tavasz közeledtével igazán divatos árnyalat lesz a rózsaszín, rózsás árnyalata.

Monokrom sminktrend

Monokróm sminktrend- Nude

A nude árnyalatokat egyszerűen nem tudjuk kiűzni a divat világából, ahogyan a monokróm sminktrend árnyalatai közül sem. Mindig divatos, akár matt vagy a nyár közeledtével fényes bronzos tónusai. Varázslatosan tükrözi a napfényt a bőrön, igazi meleg, nyári hangulatot kölcsönöznek a nude fényesebb társai. De óvatosan a csillámos smink termékekkel, ne világíts a végén, mint egy valóságos discogömb. Ne feledd, a kevesebb néha több! Biztos vagyok benne, hogy a Karaja 1 One- Egy színű szemhéjárnyalói között megtalálod a számodra legmegfelelőbb árnyalatot.

Karaja 1 szemhéjárnyaló

Karaja 1

Ismerd meg professzionális szemhéjárnyalónkat Webshopunkban!

Monokrom sminktrend

Monokróm sminktrend- Red

Persze sokan szeretjük a füstös szemsminket klasszikus piros rúzzsal. De mi van, ha a sötét füstös színt piros váltja fel? Eszméletlenül vagány és szexi lesz a végeredmény. Akár buliba készülsz, vagy csak egyszerűbb eseményre, a megjelenésed nem mindennapi lesz. A szemhéjadra nem kötelező tűzpiros színt tenned, a piros bármely árnyalatát választhatod, lényeg a klasszikus piros rúzson van. Ebben nagy segítségedre lesz a Karaja Lip Studio- Szupertartós ecsetes rúzs, mely bársonyosan puha összetételével, nem csak intenzív és tartós fedést biztosít, de ápolja is ajkaidat. Az applikátorral pedig pontosan és precízen tudsz dolgozni, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

monokrom sminktrend

Monokróm sminktrend- Pastel

A pasztell színek idén nem csak a hajadon jelenhetnek meg, de sminkedben is. Így a tavasz közeledtével egy kis színt vihetsz mindennapjaidba ezekkel az árnyalatokkal, melyek rendkívül játékos tónusok, olyankor már kislányos megjelenést kölcsönözhetnek. A pasztell porcelánrózsaszín, sárga, zöld, lila vagy baba kék lágy, habos, igazi hamvas  színek. Akárcsak a macaroonok, vagy egy valóságos cukorka birodalom. Játssz te is a színekkel és fedezd fel, melyik pasztell árnyalat áll legközelebb egyéniségedhez.

Monokróm sminktrend- Burgundy

A monokróm sminktrend egyik kiemelkedő alakja a burgundi. Ez a bordós vörös árnyalat egyszerűen lenyűgöző és kiemelkedően elegáns hatást kelt. Különleges alkalmakra kiváló választás lehet, főleg, ha barna hajszínt birtokolsz. Még keresed a megfelelő burgundi rúzst? Webshopunkban számtalan különleges burgundi árnyalatú rúzst találhatsz, akár csak a Karaja Wonder Fix- Tartós szájfény mesés 10 árnyalatát. Eszméletlenül tartós és úgy fed, mint egy rúzs.

Karaja wonder fix szájfény

Karaja wonder fix szájfény

Te is kipróbálnád hosszan tartó szájfényünket? Webshopunkban könnyedén megrendelheted!

Monokrom sminktrend

A monokróm sminktrend megalkotásához megtalálsz minden terméket a webshopunkban, így varázsolva magadnak nem csak gyönyörű sminket, de kényeztető napot is.  Ha most rendelsz webshopunkból 30.000 Ft értékben, és mi vendégül látunk szalonjaink egyikében egy hajtípusodnak megfelelő prémium hajregeneráló kezelésre és szárításra profi stylist fodrászainknál. Kell ennél több? Több infot a webshopunkban találsz.

monokrom sminktrend

monokrom sminktrendSzerző: Maczko Margit

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel