Kezdőoldal / Fodrászat / Nálunk minden gyermek VIP vendég!

Nálunk minden gyermek VIP vendég!

Nálunk minden gyermek VIP vendég!

Kedves Gyermekek, Szülők és Nagyszülők!

Szeretnénk bemutatni Nektek a Szabó Imre Szalonok gyermekbarát VIP szolgáltatásait! A legkisebbekre is gondoltunk, hogy játék legyen a szépülés!

Eljön az idő, amikor a gyermekünk hajának ápolását is szakemberekre szeretnénk bízni. Miért ne lehetne mindez gyerekjáték? Nem törvényszerű ám, hogy a gyermek a fodrászszék közelébe se akar menni. Csupán egy jó hangulatú szalonra és kedves fogadtatásra van szükség. Fodrászatunkban fontosnak tartjuk, hogy jól érezzék magukat a lurkók, ezért ajándékokkal és extra gyors munkával igyekszünk gördülékennyé varázsolni a folyamatot. Ha szeretnéd, hogy gyermekednek a hajvágás ne csak macera, hanem egy tartalmas program legyen, hadd mutassuk be neked VIP gyermek hajvágó programunkat!

 

VIP Gyermek Hajvágó Program ♥


Hallottatok már a Szabó Imre VIP Gyermek hajvágó programról?

Te is tapasztaltad már az óvodás korú gyermeked hajvágási nehézségeit? Programunk megoldást nyújt erre a problémára. Garantálja, hogy biztosan pozitív élmény lesz mind a gyermekek, mind a szülők számára. Melyik szülő ne ismerné, a rettegett gyermek hajvágás fogalmát, melyet rendszerint hiszti és sírás kísér? A gyermekeknek egy trauma, szegény szülőknek egy kellemetlen macera. A fodrászok pedig csak küzdenek, az arcukra fagyott mosollyal. Mi gondoltunk egy nagyot, és elindítottuk a Szabó Imre Szalonok VIP Gyermek Hajvágó Programját!

A szalonjainkba érkezéskor, minden gyermeknek az üdvözlő kedves mosoly mellé, egy finom bögre teát vagy limonádét, és egy kis lelkesítő egészséges kekszet kínálunk. A lurkók igazi gyerekbarát, kedves és türelmes fodrászok kezei közé kerülnek, akik képesek igazi hajkölteményeket varázsolni a kis hercegnők és a vagány rosszcsontok kobakjára. A gyermekek minden hajvágás megkezdése előtt kiválaszthatják a bátorságot adó szuper játékot. Az ajándékok változatosak és kreatívak, természetesen készülünk sok szép lányos és fiús ajándékkal is.

30 perces gyermek hajvágás ára: 3000- 5000 Ft

50 perces gyermek hajvágás ára: 5500- 7500 Ft


Akár a szülők szépüléséről, akár a lurkók fodrászszékbe könyörgéséről van szó, koordinátoraink segítségünkre lesznek. Jelentkezz be bármelyik szolgáltatásunkra és hozdd magaddal gyermeked is! Így a magadra szánt idődet ő is élvezni fogja. A gyerekekkel foglalkozó koordinátoraink közös játékkal, ajándékkal járnak majd a kedvében. Hidd el, jól fogja érezni magát! Sőt! Utánad ő fog a székbe ülni, és hercegnős vagy hollywoodi frizurát követelni magának.

Valamilyen nagy esemény közeleg, ahol a csöppségnek is jelenése van? Várunk ez esetben is szeretettel, hogy elkészítsük a gyerkőc alkalmi frizuráját is az eseménynek és az ízlésének megfelelően! 😉

12 éves kor alatti alkalmi frizura ára: 9900 Ft


Minden kislány szereti csinosítgatni magát, anyukájára hasonlítani. Hozd el hozzánk a kis hercegnőt, hogy igai élmény legyen a szépülés és trendi, stílusához illő frizurát kaphasson, hiszen tudjuk, a lánykáknak már fiatal korukban megvan a saját véleményük és abból nem is engednek 🙂

Kislányok estében nagyon fontos, hogy a lányka követni tudja édesanyját, hiszen ő a példakép.


Kisfiad csibészes frizurára vágyik? Olyan szeretne lenni, mint az apukája? Mi elkészítjük neki a legstílusosabb trendfrizurákat amikkel ő lehet a kislányok kedvence!

Kisfiú frizuravágás: 3000 Ft


A legkisebbek is segítenek!

2016 nyarán kezdtünk együttműködni az Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvánnyal és örömmel látjuk, hogy a legkisebbek is szívesen segítenek a beteg kisgyerekeknek. Több fiatal vendégünk adta szívesen hosszú haját a jó cél érdekében és örülünk, hogy részesei lehetünk ennek a megmozdulásnak. Ha a kis lurkód is megunta hosszú tincseit és szívesen segítene egy daganatos gyereken, hozd el szalonunkba, ha legalább 30cm hajtól megválna. Ez esetben a frizurát ingyen kapja tőlünk!

A fodrászat sok kicsit megrémiszt először, de mi gondoskodunk arról, hogy szuperül érezzék magukat és szívesen üljenek a fodrászszékbe. Hozd el a kis lurkókat és legyen a szépítkezés is külön program, amit a kicsik is biztosan élvezni fognak! Legyen közös móka az új frizura és távozzatok stílusosan!

 

gomb4 (1)

 

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel