Kezdőoldal / BLOG / Női haj trend 2019

Női haj trend 2019

Női haj trend 2019

Női haj trend 2019

Az új év általában számos érdekességet tartogat, főleg ami a divat-, a frizura- és sminktrendeket illeti. Nincs ez másként 2019-ben sem. Ami nem is baj, mert szilveszter közeledtével a nők zöme mindig elhatározza, hogy szeretne átalakulni, kipróbálni valami más stílust, hajhosszt, frizurát. 2019-ben erre adódik lehetőség bőven. Eközben lesznek olyan trendek is, ahol a megújulás köntöse alatt megbújnak a régi idők kedvenc frizurái és az egykori közkedvelt hajformák is. Nézzük, mivel hódíthatunk az új esztendőben!

Long bob

A 2019-es év egyik nagy kedvence a bubi. Ez a mindig vissza-visszatérő forma azért is olyan közkedvelt a hölgyek körében, mert szinte minden hajtípushoz megfelelő lehet. Ez a frizura remek választás, ha mindig küzdened kell egy-egy rakoncátlan tinccsel vagy épp nem rendelkezel dús hajkoronával. A bubi lehet enyhén borzos, kicsit kócos hatású, azonban kis rafinériával válhat belőle nőies és elegáns hajviselet is. A középhosszúság pedig mindenkit fiatalít, így ha emellett teszed le a voksod, jó néhány évet letagadhatsz a korodból is.

haj trend 2019

Vállig érő, egyenes haj

Manapság a sztárok is előszeretettel választják a vállig érő egyenes hajat. Amellett, hogy könnyen kezelhető, a nyári forróságban sem tapad a tarkódra, sőt kifejezetten kifinomult hatást kelt. Tény, ha erre a formára esik a választásod, fontos, hogy a hajad és annak a vége mindig ápolt és egészséges legyen. Ezért fontos, hogy a megfelelő termékeket használd hajad ápolására!

haj trend 2019

Göndör, minden mennyiségben

Ismerjük a mondást, akinek göndör haja van, egyeneset szeretne, akinek pedig egyenes van, göndör tincsekről álmodik. A jó hír az, hogy a göndör haj újra fénykorát éli! A fodrászok pedig ügyesen csempészik be a köztudatba a laza göndör frizurát, miközben számtalanszor találkozunk fantasztikusan megkomponált sűrű fürtökkel, amelyek egyszerűen vonzzák az elismerő tekinteteket.

haj trend 2019
haj trend 2019

Sokan arra vágyunk, hogy szép, göndör hajfürtjeink legyenek, melyek nem csak addig tartanak, amíg kilépünk a fodrászat ajtaján. A hullámos, vagy göndör haj viszont egyenletes gondozást, sok figyelmet és jó minőségű anyagokat igényel. Hiszen azok, akik hosszú távon szeretnének hullámos hajzuhatagot, de nem tesznek semmit a speciális hajápolás érdekében, soha nem érik el a kívánt eredményt. Érdemes olyan minőségi hajápolókat beszerezni, amelyeket otthon is tudunk alkalmazni.

Mostantól nem kell a könnyen szöszösödő hajtól tartanod, élvezheted hajad selymességét akár napokon keresztül! Próbáld ki a Kérastase Descipline Masque Curl Ideált, amely megfelelően táplálja a göndör hajat és lehetővé teszi, hogy az mindig rugalmas, puha és szép maradhasson.

A Kérastase Descipline Masque erősíti a hajszálakat, és növeli annak rugalmasságát, míg a kationos származékok megküzdenek a gubancokkal és megszelídítik a túlvolumenizált hajat a töveknél, hogy tincseid még puhábbak, könnyebben kezelhetőbbek legyenek.

Bubi

Az a frizura, amely elől hosszú, hátul viszont rövid, mindig egyfajta vagánysággal ruházza fel viselőjét. Valljuk be, mi is mindig megcsodáljuk az ilyen színében és formájában jól kivitelezett frizurát. Azt viszont kevesen tudják, hogy az ilyen csodás hajköltemény komoly munkával jár a viselője részéről, hisz minden nap mosást, szárítást, egyenesítést igényel. De aki ezt a fazont választja, bizton állítható, hogy igényes, precíz és ízig-vérig nő.

haj trend 2019

Frufru, frufru és meg egy kis frufru

A frufruról sokszor mondják, hogy nehéz kezelni, sok gonddal jár, pedig az az igazság, hogy az egész arcunkat megváltoztatja! Általa sokkal karakteresebbé válik az egész megjelenésünk. Jól mutat hullámos és egyenes hajjal is. Kétség kívül a szezon nagy visszatérője lesz, de fontos, hogy ha bevállalod, mindenképp beszéld meg fodrászoddal, ő tudni fogja melyik forma fog neked a leginkább jól állni.

haj trend 2019

Romantikus fonatok

A hajfonatok mindig nagyon népszerűek voltak, de talán most élik a fénykorukat. Az emberek pedig 2019-ben is szíven csempészik be ezt a stílust a mindennapokba. Nagyszerű választás lehet egy átlagos munkanapra, ahogy egy nívósabb rendezvényen is kitűnhetsz vele a tömegből. S, hogy miért ilyen népszerűek? Mert fiatalítanak, nőiesek és azt tükrözik, hogy viselőjük megjelenése kifogástalan. 

haj trend 2019

’80-as és ’90-es évek hosszú frizurái is újra hódítanak

Manapság újra divatba jöttek az olyan kiegészítők, amelyek 20 vagy 30 évvel ezelőtt voltak slágerek, úgy mint a neon színek, pszichedelikus minták és sorolhatnám. Az csak természetes, hogy ezekre a fodrászok is reagálnak és újra előásnak a korra jellemző hajtrendeket, kicsit modernebb formában öntve azokat pl: az oldalra fogott lófarok, a kreppelt haj, vagy épp  a színes fejkendők.

haj trend 2019

Ahogy látható, a 2019-es női hajtrend kapcsán mindenki megtalálja a neki passzoló stílust, hajformát, frizurát, sőt ha extrém dolgot szeretne, akkor arra is van lehetősége. Ha te is szívesen kipróbálnád valamelyiket, ne habozz, jelentkezz be profi fodrászainkhoz és bízd magad rájuk! Biztos lehetsz benne, hogy olyan frizurát varázsolnak számodra, amellyel az új évben büszkén gyűjtheted be az elismerő szavakat.

Írta: Sz. N.

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel