Kezdőoldal / BLOG / Női hajvágás tanfolyam fodrászoknak – Vágj bele! 11.04.

Női hajvágás tanfolyam fodrászoknak – Vágj bele! 11.04.

Női hajvágás tanfolyam fodrászoknak - Vágj bele! 11.04.

Női hajvágás tanfolyam fodrászoknak – Vágj bele! 11.04.

Tanulj a hajvágásról úgy, ahogy eddig még soha! Ismerd meg egy trendi classic női hajvágás struktúráját és készítsd el Te is vendégeidnek profin az álomfrizurát! Egy pontos szabásminta alapján elkészített vágásból számos styling kivitelezhető, így vendéged az alkalomhoz illően otthon magának is elkészítheti a különféle frizurákat. Képzésünk során nemcsak azt tanulhatod meg, hogyan készíts olyan frizurát, mint a master fodrászok, de a hajstílus tanácsadás alapjaival is megismerkedsz majd, így teljes körű szolgáltatást nyújthatsz vendégeidnek. Vágj bele velünk!

Jelentkezz trendi, intenzív és innovatív hajvágás tréningünkre és sajátíts el profin a legfrissebb trendek szerinti vágástechnikát!

Női rövid hajvágás oktatásunk időpontja: 

2017. november 4. (szombat) 15 – 20:30

  Mivel vár intenzív 1 napos női rövid hajvágás tréningünk?

15:00 – 17:00 – Step by step bemutató Kovács Erika top stylist fodrász és hajformatervező fodrásztól. Erika népszerű és divatos classic női vágástechnikát mutat be lépésről lépésre. Fedezd fel a leginnovatívabb frizurák világát, és kövesd végig, hogyan készítheted el vendégeidnek is az arc -és fejformájukhoz illően a tökéletes frizurát. Erika styling tanácsadással zárja a bemutatót, így egy  hajvágásból több frizura készítését is elsajátíthatod!

17:00 – 17:20 – Szünet, résztvevőinknek ételt és italt biztosítunk. (szendvicsek, édes és sós sütemények, üdítő, kávé, tea)

17:20 – 20:30 – Intenzív gyakorlati oktatás hajmodelleken. Minden tanulónk egy hajmodellen mutatja be a step by step bemutató során látott vágástechnikát. Az oktató végig felügyeli és segíti minden tanuló egyéni munkáját, így a hajmodellek frizurája garantáltan tökéletes lesz! Hajmodelleket igény esetén biztosítunk tanulóinknak! Képzésünkre végzett fodrászok, és fodrász tanulók jelentkezését egyaránt várjuk!

Az oktatás ára: most 20% kedvezményes áron 40.000 Ft!

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

  Oktatásunk díja tartalmazza:

  • A legnépszerűbb trendek szerinti női hajvágó step by step bemutatót & elméleti oktatóanyagot, valamint a teljes gyakorlati oktatást
  • Hajmodellt, akin résztvevőnk az oktató segítségével gyakorolhatja a tanultakat
  • 3 nyelven kiállított oklevelet a Szabó Imre Beauty Academy képzésének elvégzéséről
  • A modellezéshez szükséges anyagokat, eszközöket (fodrászolló kivételével)
  • Kisfilmet és werk fotósorozatot az oktatásról
  • A képzés teljes ideje alatt ételt és italt

  Rólunk mondták…

“Barátnőm ajánlására jeleztem fodrász továbbképzésre a szalonba, és nem bántam meg! Köszönöm a profizmust, rengeteget tanultam az oktató fodrászomtól és Szabó Imre úrtól is!”

/L. Dóra, Budapest/

“Szerettem a szalonban töltött idő minden pillanatát, a tanárom segítőkész és profi volt! Jó technikai tanácsokkal gazdagodtam, vendégeim frizuráin is egyértelműen látszik a fejlődésem. Sokkal bátrabb és precízebb lettem.”

/P. Nikoletta, Veszprém/

“Mit is emelhetnék ki? A szalon nagyon szép volt, az elméleti rész pont olyan hosszú, amire szükség volt. A gyakorlati részt vártam a legjobban és az is jól telt, mindenben segítettek és elégedett voltam a felszereléssel is. Az oklevem már a fodrászüzletemben lóg :)”

/T. Nóra, Baja/

“Voltak hiányosságaim a vágástechnikákat illetően. Most már nincsenek. Nagyon pontos, érthető bemutatóban volt részünk, ezután az oktató segítségével a hajmodellem frizuráját is jól el tudtam készíteni. Biztosan jövök még más képzésre is.”

/V. Péter, Budapest/

  Haircut by Szabó Imre Hair & Beauty

Jelentkezz most haircut képzésünkre kedvezményes 40.000 Ft-os áron és várunk november 4-én!

Helyszín: Budai Szabó Imre szalon és oktatóközpont, 1013 Krisztina krt. 45.

Oktató: Kovács Erika top stylist fodrász

Oktatásainkkal kapcsolatos kérdésekkel keress minket bizalommal a vipprogram@szaboimre.hu email címen, vagy a +36 70 942 6348 telefonszámon!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel