Kezdőoldal / BLOG / Nyári esküvői hajtrend 2018

Nyári esküvői hajtrend 2018

Nyári esküvői hajtrend 2018

Nyári esküvői hajtrend 2018

A kellemes időjárással együtt beköszöntött az esküvő szezon is. Sok menyasszony gondban van ilyenkor, milyen hajjal jelenjen meg. Ezen a napon a legtökéletesebb formát kell hozni, mivel az ara van a főszerepben. Ne aggódjon senki! A szezonra idén nyáron sem maradhatunk ötlet nélkül, hiszen a nyári esküvői hajtrend 2018 -ban is rengeteg variációt tartogat számunkra. Ha még nem tudod eldönteni milyen hajat szeretnél a Nagy Napra, akkor mindenképp nézd meg válogatásunkat. Garantáltan a legjobb trendeket hoztuk el Neked!

Apró virágok

Igazán visszafogott, stílusos és kicsit vintage. Az apró virágok szinte bármely frizurával jól mutatnak, legyen az feltűzve, kiengedve, esetleg befonva. A hófehér esküvői ruhához tökéletesen illik. Aki szereti a kissé régies, de elegáns stílust, az imádni fogja. Hajfonatodba tűzve nagyon jó kiegészítőként szerepel, de lazán félig feltűzött frizurával is hozza a megfelelő stílusosságot.

apróvirágok2

Gyöngyök és ékszerek

Minden lány imádja a csillogást, a gyönyörű ékszereket, gyöngyöket. Ez az a nyári esküvői hajtrend 2018 -ban, amely minden menyasszonynak tökéletes lesz. Szinte bármely frizurához illik, lehet az feltűzve, kontyba szedve, vagy csak óriási loknikkal besütve. A hajékszerekből rengeteg féle stílusút találhatunk, így biztosan Te is találsz kedvedre valót. Gyönyörű kiegészítőként mutat a hajban, ezzel pedig valóban tündökölhetsz a Nagy Napon.

gyöngyésékszer

Lófarok

A régi klasszikus lófarok. Ez az a frizura, ami valószínűleg sosem megy ki a divatból. Praktikus viselet lehet bármilyen alkalomra, és rengeteg verzióját elkészíthetjük. A nyári esküvői hajtrend 2018 -ban előveszi újra ezt a hajformát. A lényege, hogy copfunkat magasan fogjuk fel, hozzá pedig elöl, hagyjunk némi tincset, amellyel elegáns oldalfrufrut varázsolhatunk. A copf köré tekerjük fel a hajunkat, hogy elrejtsük a hajgumit, ezzel is elegánsabbá téve frizuránkat.

lófarok

Hajpánt

2018 nagy visszatérője egyértelműen a hajpánt. Hordhatjuk strandon, hétköznapokon, de alkalmakkor is megállja a helyét. Így most az esküvők sztárjává válik a hajban. Hajpántokból az apró kövestől kezdve a kendőig mindenfélét megtalálhatunk. Esküvőre az elegánsabb fajta ékszeres, gyöngyös verziók mutatnak nagyon jól. A hajpánt mind felfogott hajban, mind lazán kiengedett hajban is remekül mutat.

hajpánt2

Virágkoszorú

A vintage stílusú esküvők sztárja! Tökéletes választás szabadtéri esküvő esetén, akár erdős részre, akár tengerpartra szervezzük. Igazán természetes lesz tőle a menyasszony megjelenése, így a virágkoszorúhoz jobban illik, ha kiengedett hajhoz viseljük, laza loknikkal.  A virágkoszorút jobb, ha valódi virágokból készítjük, amelyek egységesen mutatnak, és minél nagyobb méretűek. Aki esetleg szeretné egészen estébe nyúlóan viselni, annak érdemesebb művirágokból elkészített verziót hordania, hogy a virágok ne hervadjanak el. Garantált lesz a kicsit bohém, de elegáns megjelenés.

virágkoszorú2

Legyél igazán különleges menyasszony!

Profi szakembereink minden álmodat valóra váltják, legyen az akármilyen extravagáns is! Szeretnél valami igazán emlékezeteset viselni a Nagy Napon? Esetleg egy egyedi fejdísz? Mi kialakítjuk hozzá a tökéletes frizurát!

Feltűzött konty

A nyári esküvői hajtrend 2018 -as évében a feltűzött konty továbbra is divatos marad. A 2018-as év sajátossága, hogy a konty ne készüljön túl szorosra, inkább a lazább stílus a trendy. Ezzel kissé sikkes megjelenésünk lesz, de megmarad az elegáns vonal is. A feltűzött haj szabadon hagyja a menyasszony nyakát, és vállait, így ez a haj tökéletesen illik, egy nagyobb nyaklánchoz vagy fülbevalóhoz. Nyári időszakban pedig a legpraktikusabb viselet a forróságban.

lazakonty

Konty fonattal

A konty e változatát külön kiemelnénk, mivel idén valóban ez az egyik legdivatosabb frizura. Nem csak praktikus, de nagyon jól tart az esküvő egész napján, és gyönyörű megjelenést ad a menyasszonynak. A frizura lényege, hogy a fonat a haj tövétől induljon el elölről hátrafelé, majd ezt eltűzve pedig a konty kissé oldalt helyezkedjen el. Ezt feldobhatjuk egy apró virággal vagy ékszerrel, amellyel csak még elegánsabb lesz.

kontyfonattal2

Menyasszonyaink mondták

“Mindig nehéz volt döntéseket hoznom, ez nem volt máshogy a frizuraválasztáskor sem, hiszen nem könnyű olyan stílust találni, amit évek múltán is szívesen nézegetek vissza a fotókon. Szerencsére Kajtár Nóri nagyon segítőkész volt már a konzultáció alatt is. Megbeszéltük az elképzeléseimet és együtt alakítottuk ki a végső frizurát, ami meseszép lett! Mindenki csak dicsérte és én is imádtam!”- Lilla 26

“Egy barátnőm ajánlotta Pataky Alízt, mert neki is ő készítette a frizuráját az esküvőjére, ami már akkor is nagyon tetszett nekem. Szerencsére én sem csalódtam a munkájában, ráadásul mivel nem Budapesten tartottuk a menyegzőt, kérésemre eljött a helyszínre és ott készítette el a hajamat, ami nagy segítség volt az előkészületek alatt.”- Anna, 22

Idén lesz az esküvőd, de még nem találtad ki milyen legyen a frizurád? Esetleg nem találtad meg még a megfelelő fodrászt? Szalonjaink szolgáltatásai között megtalálható az alkalmi frizura készítés, akár kiszállással együtt. Ezzel szeretnénk garantálni a tökéletes megjelenést esküvődön! Ismerd meg esküvői szolgáltatásainkat!Szerző: Szatmári Szabina

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel