Kezdőoldal / Beauty Academy / Nyári fodrász akadémia

Nyári fodrász akadémia

Nyári fodrász akadémia

Nyári Fodrász Akadémia – Intenzív továbbképzés szalonjainkban

Szívesen töltenéd a nyarat egy exkluzív szépségszalonban, ahol Szabó Imre mesterfodrásztól és profi szalon trénerektől sajátíthatod el a legújabb szakmai trendeket – mindezt ráadásul ingyen? Szabó Imre Beauty Academy megnyitja kapuit a tehetséges végzett fodrászok előtt! Tölts el szalonjainkban heti 3 napot 3 hónapon keresztül, válj profivá a legfrissebb fodrász technikákban, hogy az őszi szezont igazán felpezsdülve kezdhesd! Leendő vendégeid hálásak lesznek érte… 😉  

Ha te is úgy érzed, hogy…

  • … A tanulóéveid alatt nem sikerült annyi gyakorlatra szert tenned, hogy a fodrásziskola után azonnal elhelyezkedhess a szakmában
  • … Szeretnéd első kézből, profi fodrászoktól megtanulni a szakma minden technikáját – legyen szó vágásokról, festésekről, trendi és alkalmi frizurákról
  • … Szívesen elkezdenéd egy presztízs szalonban építeni karriered

Akkor jelentkezz Nyári Akadémiánkra!

Képzésünk során elhivatott célunk, hogy tehetséges tanulóinkat fodrász technikusként és fodrászként alkalmazhassuk szalonjainkban a későbbiekben, így kiemelt hangsúlyt fordítunk minden területen a szakmai fejlődésre!

A tavalyi évben 5 tanulónk kezdett el fodrászként dolgozni szalonjainkban!

Egy hónapos, intenzív fodrász továbbképzésünk ára 199.900 Ft, viszont amennyiben úgy döntesz, hogy nálunk töltöd a nyarat, neked ez semmibe sem kerül majd. A tudásért cserébe a segítséged kérjük, hogy fodrászaink a legjobb minőségben láthassák elé munkájukat szalonjainkban és minden vendég elégedetten távozhasson tőlünk!

KORÁBBI OKTATÁSAINKRÓL

KÉPZÉSÜNK MENETE

1, Ha szimpatikusnak találtad az itt leírtakat, jelentkezz szalonjainkban!

2, Ezt követően egy személyes interjú keretében szalonjaink egyikében megbeszélnénk a képzés részleteit (Pesti szalon – 1056 Belgrád rkp. 26; Budai szalon – 1013 Krisztina krt. 45.) Kérlek, vedd figyelembe, hogy a túljelentkezés miatt csak a személyes megbeszélést követően tudunk egyértelmű visszajelzést adni, el tudjuk-e kezdeni a közös munkát!

3,Amennyiben együttműködésünk elkezdődik, 3 hónapon keresztül heti 3 napban számítunk Rád – szalon trénereink segítik folyamatos szakmai fejlődésed tematikus fodrász HTK-inkkal és mindennapos step by step bemutatóikkal, a tudásért cserébe pedig számítunk a munkádra, hogy szalonjaink működése zavartalanul és a megszokott minőségében teljen.

MIÉRT PONT MI?

.

 1  Extra tudásanyag, amit csak nálunk szerezhetsz meg 

Oda vagy a legújabb technikákért, és szívesen megtanulnád őket, legyen szó akár egy gyönyörű festésről, vagy egy trendi hajvágásról? Oktató fodrászainknál a legjobb kezekben van! Rendszeresen dolgoznak fotózásokon és forgatásokon, így tőlük nemcsak azt tanulhatod meg, hogyan nyújtsd a maximumot vendégeidnek, de megismerheted az igazán látványos frizurák titkait is – mindezt ráadásul INGYEN.

Néhány dolog, amit szalonunkban garantáltan megtanulhatsz…

A legdivatosabb festéstechnikák és színek

Ombre Artist és Color Expert szakértőink ismerik az összes festéstrendet: a balayage, ombre, tiger eye vagy écaille technikákra vagy kíváncsi, vagy te is kipróbálnád a trendi pasztell hajszínek festését?Fodrászaink a teljes hajszínváltoztatás titkait is ismerik: milyen színű hajból, milyen szín érhető el, hogyan kell az extrém világosításokat roncsolódás nélkül elérni.

Vágj bele! Csak a legjobbaktól

Oda vagy a rövid női frizurákért? Szívesen megtanulnád a pixie, bubi, bob vágások technikáját? Tanulj top stylist fodrászainktól és teszteld tudásod hajmodelleken. Bár nyáron hódítanak a rövid női frizurák, természetesen a félhosszú és hosszú vágásokat is hibátlanul elsajátíthatod.

Alkalmi frizurák, esküvői kontyok

Évente több száz menyasszony választja szalonunkat, így természetesen esküvői stylist fodrászaink a legtrendibb frizura-ötletekkel állnak rendelkezésükre. Lesd el a szebbnél szebb kontyok és alkalmi frizurák titkát. Rendszeresen szervezett fotózásainkon és forgatásainkon megismerheted a tuti kamera-biztos frizurák titkát.

Hajstílus tanácsadás a legjobbaktól

Ha szeretnéd, hogy vendégeid mindig elégedetten távozzanak, hajápolási tanácsadóként és hajstílus tanácsadóként olyan pluszt nyújthatsz nekik, melyek az otthoni hajápolást könnyebbé teszik számukra. Szalonjainkban ezekhez a területekhez is profi szakmai tudásanyagot biztosítunk.

Férfi hajvágás és barber

Az igényes férfinak igényes szolgáltatás jár – szalonjainkban luxus barber szolgáltatással várjuk vendégeinket. Profi barber szakembereinktől és top stylist férfi fodrászainktól elsajátíthatod a trendi férfi hajvágási technikákat, és a nálunk töltött idő után a divatos szakállvágás sem jelent többé kihívást.

Hajgyógyászati ismeretek

Hajhullás, problémás fejbőr és hajszálak… Egyre gyakoribb problémák, a nőket és férfiakat egyaránt érintik. Szalonunkban professzionális kezelést ismerhetsz meg, mely a legtöbb és haj és fejbőrproblémára hosszú távú megoldást jelent.

TANULÓNK MONDTÁK

„Jó érzés tölt el, hogy a szakma legjobbjaitól tanulhatok különböző festés és vágás technikákat. A kedvenc festés technikám a balayage ombre és a természetes nap szívta lágy tónusok, a vágás technikák közül pedig a long bob. Egyéb kedvenceim közé tartoznak még a fonások és alkalmi frizurák, amit magam sajátítottam el és használok a barátaim körében. Célom, hogy az eddigi és jövőbeli tudásomat, amit Szabó Imrétől is tanulok és még sok minden, amit tanulhatok – mindezt átadhassam, megmutathassam az ismerőseimnek, barátaimnak a jövőbeli vendégeknek.” /Oláh Bettina, végzett fodrász tanuló budai szalon/

„Azért választottam a Szabó Imre Hair & Beauty-t, mert vitathatatlan szakmai tudással rendelkező szalon. A szalon feelingje nagyon egyedi, itt nem is lehet rosszul érezni magad. A szakma szerelmét ismertem meg, amit érezni kell, és ezt csak az tudja, akinek ez hivatás – és nem munka! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki profi szakemberek kezei által szeretne szépülni!” /Kocsis Anita, végzett fodrász tanuló, budai szalon/

“Nagyon-nagyon sok segítséget kaptam mindenkitől amiért nem tudok elég hálás lenni. Messzemenő álmom volt hogy egyszer talán én is a Szabó Imre Szalon fodrásza lehetek. Mindössze két hónap szakmai képzés leteltével már ajánlatot is kaptam! Egy percig sem hezitáltam, izgatottan kezdtem a munkám és a karrierem építését a Szalonban. Hiszem, hogy mindig van hová fejlődni, és soha nincs úgy, hogy már eleget tudunk. Ezek tudatában biztos vagyok benne, hogy a legjobb helyen vagyok!” /Pataky Aliz, végzett fodrász tanuló és jelenleg esküvői frizura stylist és fodrász/

“Sokkal többet kaptam a szalontól, mint amit vártam. Már tanulóként is imádtam bejárni, rengeteget tanultam és fejlődtem a fodrászoktól. A fodrász végzettségem megszerzésével állást is kaptam a pesti Szabó Imre szalonban, és jelenleg barberként és fodrászként várom vendégeimet. A csapatot is imádom, a főnökséget is – megtaláltam a szakmában a helyem!” /Váczi Krisztián, volt fodrász tanuló, jelenleg stylist fodrász és barber/

 2  Egy élő legenda és profi szalon trénerek 

Szabó Imre mesterfodrász a mai napig aktív résztvevője a szalonjaink mindennapjainak, profizmusát pedig nemcsak évtizedes szakmai múltja, nemzetközi és haza versenyen elért díjai sokasága bizonyítják, de elégedett vendégköre is – less meg egy igazi profit te is munka közben, és tanulj a legjobbtól!  Emellett szalon trénereink mindegyik örömmel foglalkozik veled, hiszen a legjobb, ha minden fodrászunkat látod dolgozni és mindenkitől ellesed a trendi szakmai technikákat! Tanulóinknak minden eszközt és felszerelést rendelkezésre bocsátunk szalonjainkban, emellett a hajmodelleken, babafejen való gyakorlásra is van lehetőség, így a tényleges tudást szerezheted meg, melyet saját vendégeiden alkalmazhatsz majd.

 3  Több nyelven kiállított diploma

A nálunk eltöltött 3 hónap után több nyelven állunk ki diplomát számodra, amiket akár külföldi álláskeresésénél is felmutathatsz. Akár fodrásztanuló vagy már végeztél fodrásztanulmányaiddal, egy exkluzív szalon referenciája remekül gazdagítja a portfóliód, így a későbbiekben könnyebben helyezkedhetsz el a szakmában is.

 4  Profi marketingháttér, ami segít a karrierépítésben!

A nálunk töltött idő alatt nagy követőszámú web- és facebook oldalainkon folyamatosan publikáljuk tanulóink munkáit, ezzel is támogatva őket karrierjük kiépülésében. Nálunk való tapasztalatra tehetsz szert: Szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a legtrendibb fodrászati technikákat, szalon trénereink folyamatos segítsége mellett. Rendezvényeinken és fotózásainkon rendszeres munkalehetőséget biztosítunk  tanulóinknak már a képzés ideje alatt is, a képzés végén a legtehetségesebb tanulóinknak pedig munkalehetőséget ajánlunk bővülő szalonjainkba!

 5  Feledhetetlen nyár egy fiatalos csapattal 

Hogyan is tölthetnéd el jobban a nyarat, mint egy laza, fiatalos és profi fodrászcsapattal, akik nemcsak a szakmai fejlődésedben segítenek, de mindent meg is tesznek azért, hogy jól érezd magad szalonjainkban? Nálunk nemcsak egy “gyakornok” leszel, de a csapat fontos tagja is!

AMIT MEGÍGÉRHETÜNK:

  • Folyamatos tematikus HTK-k, ahol szalon trénereinktől sajátíthatod el a tudásanyagokat
  • Professzionális, minőségi fodrászati márkákkal ismerkedhetsz meg, mint a L’Oréal Professionnal, Kérastase, REDKEN, O&M…
  • Többféle szakmai trendbe is betekinthetsz, így eldöntheted, milyen területen mélyítenéd szívesen a tudásod

AMIT KÉRÜNK:

  • Segítsd fodrászaink és szalon koordinátoraink munkáját, a szalon rendjének és minőségének fenntartását
  • Érj rá legalább heti 3 napban, amit a szalonunkban tudsz tölteni, rugalmas beosztással, aszerint, hogy a délelőttök vagy délutánok jobbak Neked
  • Legyenek komolyak a szándékaid! A lelkiismeretes, ambiciózus munkavégzést mindig megjutalmazzuk

A munkádat olyan tudással jutalmazzuk, amivel garantáltan megállod majd a helyed a munkaerő-piacon, karriered építéséhez minden segítséget megadunk szalonjainkban és online is!

Fodrászati partnermárkáink

Az oktatókról

Szabó Imre bemutatkozik

Szabó Imre életműdíjas mesterfodrász, szalonjaink alapítója és tulajdonosa, aki több évtizedes szakmai tapasztalatával járul hozzá az oktatás eredményességéhez. Mesterfodrász munkájához elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból meríti, ily módon biztosítva a saját- és munkatársainak, valamint tanulóinak képzését a fodrászat terén.

“A fodrász iskola befejezése után (1961) rögtön bekapcsolódtam a versenyzésbe. Először a kerületi versenyeken jeleskedtem, majd az országos versenyeken értem el számtalan kiváló eredményt.

Három világbajnokságon vettem részt, 1967-ben első nagy sikerem a fodrászat területén a “Magyar Fodrász Bajnok” cím, majd 1974-ben a “Mester Fodrász Bajnok” cím. 1976-ban a berlini nemzetközi versenyen első helyezett lettem.

1977-ben letettem a mesterfodrász vizsgát és beindítottam a saját vállalkozásomat HAIR SZABÓ IMRE DRESSING néven. 1978-ban nyitottam meg a Belgrád rakparti szalonomat Budapest belvárosában az 5. kerületben, ahol a fodrászat mellett kozmetikát is működtetek.

A fodrászat mellett tanulóképzésre és bemutatókon való szereplésre is jut időm. A Wella Top Team tagja voltam, számtalan siker, nemzetközi és hazai bemutató tulajdonosa. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a mai napig a mestervizsga bizottság elnöke lehetek. 2006 novemberében életműdíjat kaptam.

A Mesterfodrász munkámhoz elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból merítem. Ilyen módon biztosított a saját- és munkatársaim képzése a fodrászat terén.”

Szabó Balázs – szalon tréner, Buda

Szeretnéd uralni a haj tömegét, formáját?

A legújabb frizurákat, ugyanolyan tökéletesen szeretnéd vágni, mint a klasszikus gyöngyszemeket?

Érdekel,hogyan örvendeztetheted meg elegáns,vagy akár meghökkentő hajszínekkel vendégeidet?

Az iskolában tanultak, és a hétköznapi munkád közötti összefüggéseket keresed?

Szeretnéd az alapok megerősítését, hogy a váratlan helyzeteket is kezelhesd, szakmai, vagy akár kommunikációs téren is, hogy úgy léphess fel, akár egy profi?

Szakmánkat mozgató fizikai, kémiai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk. Legyen az a fej formáinak értelmezése,a hajvágás geometriája, vagy bármilyen vegyi folyamat. Így az aktuális trend, vagy klasszikus fazonok kialakítása sem okoz majd nehézséget számodra.

Várlak tanfolyamomon,ahol a negyedik hét végére egy magabiztos önállóan fejlődni képes szakemberré válhatsz.

Balogh Ádám – top stylist fodrász, Color Expert, Buda

Ádám budai szalonunk egyik legkedveltebb szakembere, aki profi szinten és villámgyorsan fest, eladás technikája kiemelkedő, a legtöbb terméket ő értékesíti minden hónapban. Vendégeivel példaértékűen bánik, tanulóival pedig türelmes és segítőkész. Ádámtól megtanulhatsz mindent, ami ahhoz kell, hogy vendégeid ismerőseiknek is ajánljanak!

A festéstechnikákat gyorsan és profin tanulhatod el Ádámtól, aki a színkeverésben és roncsolásmentes szőkítésben is nagy segítségedre lesz. Női és férfi vágások terén többé nem lesz olyan technika, ami kifog rajtad, ha Ádámtól tanulsz! Elméleti és gyakorlati oktatásait mindig a tanuló igényeihez igazodva építi fel, így garantáltan azt tanulod majd tőle, ami érdekel és amiben szívesen fejlődnél.

Kajtár Nóra top stylist fodrász, esküvői frizura-stylist, szalon tréner Buda

Tíz éve dolgozik már budai szalonunkban Nóri, aki ezen idő alatt több száz menyasszony álmát váltotta valóra az általa készített csodaszép esküvői frizurákkal.

Komoly szakmai tapasztalattal és átfogó ismeretekkel rendelkezik az alkalmi frizurák készítése terén, így minden stílus és kor stílusjegyeit képes belecsempészni munkáiba.

A vágástrendek érdekelnének? Nórától első kézből sajátíthatod el a legfrissebb és legkedveltebb vágástechnikákat! A festések terén legyen szó akár hajszínváltoztatásról, akár balayage technikákról, a legjobb kezekben leszel!

Rikter Máté ombre artist és top stylist fodrász, Buda

A Szabó Imre Hair & Beauty Color Expert szakértőjeként és ombre artistjaként Rikter Máté mindig a legújabb festés és színtrendek szerint szépíti vendégeink frizuráját. Máté szakértelmét referenciafilmjei és munkái mellett, vendégei elégedettsége fejezi ki a leginkább. Hajszínváltoztatások és ombre festések terén a természetes szőke, karamell színek és a mai trendeknek megfelelő pasztell árnyalatok is Máté specialitásai közé tartoznak.

Máté a legtrendibb festések és vágások mellett esküvői frizura stylistként is várja vendégeit, hogy minden álmukat valóra válthassa! Állandó vendégei között látogat el szalonunkba Kocsis Korinna modell és szépségkirálynő, Mahó Andrea színművésznő vagy Mádai Vivien műsorvezető. Budai szalonunk egyik trénerként képzi folyamatosan a jövő profi fodrászait, ami nemcsak fodrász szakmai, de oktatói szakértelmét is garantálja résztvevőinknek.

Dirner Enikő ombre artist és top stylist fodrász, Buda

Enikő szakértelmét referenciamunkái mellett, vendégei elégedettsége fejezi ki a leginkább. Látványos hajszínváltoztatások és szabadkezes technikájú festések terén a természetes szőke, karamell, csokoládé és burgundi színek és a mai trendeknek megfelelő pasztell árnyalatok is Enikő specialitásai közé tartoznak. Enikő több csoportos ombre oktatás és egyéni fodrászképzés után, most a hajszínváltoztatások terén is képzi a jövő tehetséges fodrászait!

Enikő a legtrendibb festések és vágások mellett esküvői frizura stylistként is várja vendégeit, hogy minden álmukat valóra válthassa! Az Esküvő Classic magazin fotózásain rendszerint olyan hírességek frizuráját készíti, mint Gelencsér Tímea vagy Bódizs Veronika szépségkirálynők.

Szerezz szakmai tudást magas színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Kedves Érdeklődőnk! Kérlek, jelentkezés előtt vedd figyelembe, hogy az oktatói alkalmak a kijelölt oktató fodrász munkaidejében zajlanak, a szalon tréner saját vendégein szemlélteti a szükséges gyakorlati tudásanyagot. Modellezésre előre egyeztetett időpontokban van lehetőség.

hair07

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén várjuk hívásodat a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap 9:00 és 18:00 óra között.

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel