Kezdőoldal / Beauty Academy / Nyári Fodrász Akadémia – Intenzív továbbképzés szalonjainkban

Nyári Fodrász Akadémia – Intenzív továbbképzés szalonjainkban

Nyári Fodrász Akadémia - Intenzív továbbképzés szalonjainkban

Nyári Fodrász Akadémia – Intenzív továbbképzés szalonjainkban

Szívesen töltenéd a nyarat egy exkluzív szépségszalonban, ahol Szabó Imre mesterfodrásztól és profi szalon trénerektől sajátíthatod el a legújabb szakmai trendeket – mindezt ráadásul ingyen? Szabó Imre Beauty Academy megnyitja kapuit a tehetséges végzett fodrászok előtt! Tölts el szalonjainkban heti 3 napot 3 hónapon keresztül, válj profivá a legfrissebb fodrász technikákban, hogy az őszi szezont igazán felpezsdülve kezdhesd! Leendő vendégeid hálásak lesznek érte… 😉  

Ha te is úgy érzed, hogy…

  • … A tanulóéveid alatt nem sikerült annyi gyakorlatra szert tenned, hogy a fodrásziskola után azonnal elhelyezkedhess a szakmában
  • … Szeretnéd első kézből, profi fodrászoktól megtanulni a szakma minden technikáját – legyen szó vágásokról, festésekről, trendi és alkalmi frizurákról
  • … Szívesen elkezdenéd egy presztízs szalonban építeni karriered

Akkor jelentkezz Nyári Akadémiánkra!

Képzésünk során elhivatott célunk, hogy tehetséges tanulóinkat fodrász technikusként és fodrászként alkalmazhassuk szalonjainkban a későbbiekben, így kiemelt hangsúlyt fordítunk minden területen a szakmai fejlődésre!

A tavalyi évben 5 tanulónk kezdett el fodrászként dolgozni szalonjainkban!

Egy hónapos, intenzív fodrász továbbképzésünk ára 199.900 Ft, viszont amennyiben úgy döntesz, hogy nálunk töltöd a nyara, neked ez semmibe sem kerül majd. A tudásért cserébe a segítséged kérjük, hogy fodrászaink a legjobb minőségben láthassák elé munkájukat szalonjainkban és minden vendég elégedetten távozhasson tőlünk!

2017-ben…

KORÁBBI OKTATÁSAINKRÓL

KÉPZÉSÜNK MENETE

1, Ha szimpatikusnak találtad az itt leírtakat, jelentkezz az oldal alján található űrlap kitöltésével!

2, Ezt követően felvesszük Veled a kapcsolatot telefonon, és egy személyes interjú keretében szalonjaink egyikében megbeszélnénk a képzés részleteit (Pesti szalon – 1056 Belgrád rkp. 26; Budai szalon – 1013 Krisztina krt. 45.) Kérlek, vedd figyelembe, hogy a túljelentkezés miatt csak a személyes megbeszélést követően tudunk egyértelmű visszajelzést adni, el tudjuk-e kezdeni a közös munkát!

3,Amennyiben együttműködésünk elkezdődik, 3 hónapon keresztül heti 3 napban számítunk Rád – szalon trénereink segítik folyamatos szakmai fejlődésed tematikus fodrász HTK-inkkal és mindennapos step by step bemutatóikkal, a tudásért cserébe pedig számítunk a munkádra, hogy szalonjaink működése zavartalanul és a megszokott minőségében teljen.

MIÉRT PONT MI?

.

 1  Extra tudásanyag, amit csak nálunk szerezhetsz meg 

Oda vagy a legújabb technikákért, és szívesen megtanulnád őket, legyen szó akár egy gyönyörű festésről, vagy egy trendi hajvágásról? Oktató fodrászainknál a legjobb kezekben van! Rendszeresen dolgoznak fotózásokon és forgatásokon, így tőlük nemcsak azt tanulhatod meg, hogyan nyújtsd a maximumot vendégeidnek, de megismerheted az igazán látványos frizurák titkait is – mindezt ráadásul INGYEN.

Néhány dolog, amit szalonunkban garantáltan megtanulhatsz…

A legdivatosabb festéstechnikák és színek

Ombre Artist és Color Expert szakértőink ismerik az összes festéstrendet: a balayage, ombre, tiger eye vagy écaille technikákra vagy kíváncsi, vagy te is kipróbálnád a trendi pasztell hajszínek festését?Fodrászaink a teljes hajszínváltoztatás titkait is ismerik: milyen színű hajból, milyen szín érhető el, hogyan kell az extrém világosításokat roncsolódás nélkül elérni.

Vágj bele! Csak a legjobbaktól

Oda vagy a rövid női frizurákért? Szívesen megtanulnád a pixie, bubi, bob vágások technikáját? Tanulj top stylist fodrászainktól és teszteld tudásod hajmodelleken. Bár nyáron hódítanak a rövid női frizurák, természetesen a félhosszú és hosszú vágásokat is hibátlanul elsajátíthatod.

Alkalmi frizurák, esküvői kontyok

Évente több száz menyasszony választja szalonunkat, így természetesen esküvői stylist fodrászaink a legtrendibb frizura-ötletekkel állnak rendelkezésükre. Lesd el a szebbnél szebb kontyok és alkalmi frizurák titkát. Rendszeresen szervezett fotózásainkon és forgatásainkon megismerheted a tuti kamera-biztos frizurák titkát.

Hajstílus tanácsadás a legjobbaktól

Ha szeretnéd, hogy vendégeid mindig elégedetten távozzanak, hajápolási tanácsadóként és hajstílus tanácsadóként olyan pluszt nyújthatsz nekik, melyek az otthoni hajápolást könnyebbé teszik számukra. Szalonjainkban ezekhez a területekhez is profi szakmai tudásanyagot biztosítunk.

Férfi hajvágás és barber

Az igényes férfinak igényes szolgáltatás jár – szalonjainkban luxus barber szolgáltatással várjuk vendégeinket. Profi barber szakembereinktől és top stylist férfi fodrászainktól elsajátíthatod a trendi férfi hajvágási technikákat, és a nálunk töltött idő után a divatos szakállvágás sem jelent többé kihívást.

Hajgyógyászati ismeretek

Hajhullás, problémás fejbőr és hajszálak… Egyre gyakoribb problémák, a nőket és férfiakat egyaránt érintik. Szalonunkban professzionális kezelést ismerhetsz meg, mely a legtöbb és haj és fejbőrproblémára hosszú távú megoldást jelent.

TANULÓNK MONDTÁK

“Sokkal többet kaptam a szalontól, mint amit vártam. Már tanulóként is imádtam bejárni, rengeteget tanultam és fejlődtem a fodrászoktól. A fodrász végzettségem megszerzésével állást is kaptam a pesti Szabó Imre szalonban, és jelenleg barberként és fodrászként várom vendégeimet. A csapatot is imádom, a főnökséget is – megtaláltam a szakmában a helyem!”

/Váczi Krisztián, volt fodrász tanuló, jelenleg stylist fodrász és barber/

“A képzést egy mondatban úgy jellemeznem,hogy a munkámat és a segítségemet adom a tudásért cserébe.

A fodrászok munkájának segítése azt is jelenti,hogy a vendég fogadásától kezdve a kifogástalan frizurák elkészüléséig minden pillanatban részt vehetünk. A folyamatokban minden fodrász készségesen válaszol a feltett kérdéseinkre. Főnök Úr humoránál, csak hajvágásait szeretem jobban, kifinomult pontossággal avatja be a tanulókat és a végzett fodrászokat is a hajvágás végtelen rendszerébe. Nagyon-nagyon sok segítséget kaptam mindenkitől amiért nem tudok elég hálás lenni. Messzemenő álmom volt hogy egyszer talán,az egy éves képzés végéhez érve én is a Szabó Imre Szalon fodrásza lehetek. Sokkal hamarabb mindössze két hónap szakmai képzés leteltével már ajánlatot is kaptam! Egy percig sem hezitáltam,izgatottan kezdtem a munkám és a karrierem építését a Szalonban.Hiszem hogy mindig van hová fejlődni,és soha nincs úgy hogy már eleget tudunk. Ezek tudatában biztos vagyok benne hogy a legjobb helyen vagyok!”

/Pataky Aliz, végzett fodrász tanuló és jelenleg esküvői frizura stylist és fodrász/

„Azért választottam a Szabó Imre Hair & Beauty-t, mert vitathatatlan szakmai tudással rendelkező szalon. A szalon feelingje nagyon egyedi, itt nem is lehet rosszul érezni magad. A szakma szerelmét ismertem meg, amit érezni kell, és ezt csak az tudja, akinek ez hivatás – és nem munka! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki profi szakemberek kezei által szeretne szépülni!”

/Kocsis Anita, végzett fodrász tanuló, budai szalon/

„Jó érzés tölt el, hogy a szakma legjobbjaitól tanulhatok különböző festés és vágás technikákat. A kedvenc festés technikám a balayage ombre és a természetes nap szívta lágy tónusok, a vágás technikák közül pedig a long bob. Egyéb kedvenceim közé tartoznak még a fonások és alkalmi frizurák, amit magam sajátítottam el és használok a barátaim körében. Célom, hogy az eddigi és jövőbeli tudásomat, amit Szabó Imrétől is tanulok és még sok minden, amit tanulhatok – mindezt átadhassam, megmutathassam az ismerőseimnek, barátaimnak a jövőbeli vendégeknek.”

/Oláh Bettina, végzett fodrász tanuló budai szalon/

 2  Egy élő legenda és profi szalon trénerek 

Szabó Imre mesterfodrász a mai napig aktív résztvevője a szalonjaink mindennapjainak, profizmusát pedig nemcsak évtizedes szakmai múltja, nemzetközi és haza versenyen elért díjai sokasága bizonyítják, de elégedett vendégköre is – less meg egy igazi profit te is munka közben, és tanulj a legjobbtól!  Emellett szalon trénereink mindegyik örömmel foglalkozik veled, hiszen a legjobb, ha minden fodrászunkat látod dolgozni és mindenkitől ellesed a trendi szakmai technikákat! Tanulóinknak minden eszközt és felszerelést rendelkezésre bocsátunk szalonjainkban, emellett a hajmodelleken, babafejen való gyakorlásra is van lehetőség, így a tényleges tudást szerezheted meg, melyet saját vendégeiden alkalmazhatsz majd.

 3  Több nyelven kiállított diploma

A nálunk eltöltött 3 hónap után több nyelven állunk ki diplomát számodra, amiket akár külföldi álláskeresésénél is felmutathatsz. Akár fodrásztanuló vagy már végeztél fodrásztanulmányaiddal, egy exkluzív szalon referenciája remekül gazdagítja a portfóliód, így a későbbiekben könnyebben helyezkedhetsz el a szakmában is.

 4  Profi marketingháttér, ami segít a karrierépítésben!

A nálunk töltött idő alatt nagy követőszámú web- és facebook oldalainkon folyamatosan publikáljuk tanulóink munkáit, ezzel is támogatva őket karrierjük kiépülésében. Nálunk való tapasztalatra tehetsz szert: Szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a legtrendibb fodrászati technikákat, szalon trénereink folyamatos segítsége mellett. Rendezvényeinken és fotózásainkon rendszeres munkalehetőséget biztosítunk  tanulóinknak már a képzés ideje alatt is, a képzés végén a legtehetségesebb tanulóinknak pedig munkalehetőséget ajánlunk bővülő szalonjainkba!

 5  Feledhetetlen nyár egy fiatalos csapattal 

Hogyan is tölthetnéd el jobban a nyarat, mint egy laza, fiatalos és profi fodrászcsapattal, akik nemcsak a szakmai fejlődésedben segítenek, de mindent meg is tesznek azért, hogy jól érezd magad szalonjainkban? Nálunk nemcsak egy “gyakornok” leszel, de a csapat fontos tagja is!

AMIT MEGÍGÉRHETÜNK:

  • Folyamatos tematikus HTK-k, ahol szalon trénereinktől sajátíthatod el a tudásanyagokat
  • Professzionális, minőségi fodrászati márkákkal ismerkedhetsz meg, mint a L’Oréal Professionnal, Kérastase, REDKEN, O&M…
  • Többféle szakmai trendbe is betekinthetsz, így eldöntheted, milyen területen mélyítenéd szívesen a tudásod

AMIT KÉRÜNK:

  • Segítsd fodrászaink és szalon koordinátoraink munkáját, a szalon rendjének és minőségének fenntartását
  • Érj rá legalább heti 3 napban, amit a szalonunkban tudsz tölteni, rugalmas beosztással, aszerint, hogy a délelőttök vagy délutánok jobbak Neked
  • Legyenek komolyak a szándékaid! A lelkiismeretes, ambiciózus munkavégzést mindig megjutalmazzuk

A munkádat olyan tudással jutalmazzuk, amivel garantáltan megállod majd a helyed a munkaerő-piacon, karriered építéséhez minden segítséget megadunk szalonjainkban és online is!

Fodrászati partnermárkáink

Jelentkezz hozzánk intenzív Nyári Akadémiánkra, less be egy exkluzív szépségszalon mindennapi életébe és válj profi fodrásszá, a legprofibbak segítségével!PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel