Kezdőoldal / Oktatási programjaink

Oktatási programjaink

.. Oktatás ..

A marketing, blogger és grafikus szakmák állandóan fejlődő ágazatok, melyeket mi állandóan figyelemmel kísérünk és vele együtt haladunk mi is előre. Fontosnak tartjuk, hogy ez a világ mindenki számára érthető és elérhető legyen. Ezért kínálunk különböző lehetőségeket azoknak, akik érdeklődnek és szívesen dolgoznának ilyen területeken, esetleg saját vállalkozásuk fellendülését szeretnék elérni. Oktatásaink közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő opciót.

Oktatóink a fenti társszakmák minden részét megismertetik, akár kezdő szintről is. Aki nálunk tanul, megismerheti az offline és online marketinget, rendezvény szervezést, a grafikai tervezést, a profi szövegírást és minden olyan szegmenst, amire szüksége lehet. Képzésünket úgy építettük fel, hogy az online marketing minden területét lefedje, illetve a vállalkozásfejlesztés és kereskedelem területébe is belekóstolhassanak az arra érdeklődök.

Mit nyújtunk gyakornokainknak?

Kiemelt referenciát – mely több területet is felölel: luxus márkaépítés, fashion, beauty-marketing, üzemeltetési tapasztalatok, üzletfejlesztés)

Bepillantás az ügynökségi életbe

Karrierlehetőség – karrier továbbajánlás útján: sokszor nem csak saját csapatunkba keresünk megfelelő tapasztalattal rendelkező szakembert, hanem partnereink is sűrűn kérnek tőlünk segítséget!

Beauty Blogger karrier lehetőség: munkád során előre meghatározott költségkereten belül választhatsz luxus márkáink termékei közül vagy vehetsz igénybe prémium kezeléseket – melyekkel kapcsolatos tapasztalataidat oldalaink blogjaiban publikálhatod

Fotós ambíciók kibontakoztatása – nálunk beletanulhatsz a fotózás alapjaiba is – valós környezetben, valós projektek során

Videókészítés az első lépésektől– tanuld meg a videózás alapjait: fények, interjú készítése, utómunkálatok elvégzése: videóvágás  – a legismertebb videó vágó program kezelésének elsajátítása

Youtuber karrier  – légy vlogger csapatunk tagja, mi mindent megtanítunk hozzá!

Részvétel Sminkoktatásunkon – modellünk is lehetsz Professzionális Sminkoktatásunk során, tanuld meg a profi makeup alapjait!

Ingyen Balayage ombre frizura – légy Balayage ombre oktatásunk modellje, és legyen Tiéd az idei év legnagyobb trendfrizurája!

Képzésünk részletei

Teljes körű marketing tanfolyamunk képzési ideje alapvetően 12 hónap. A program egy 6 hónapos alapképzésből és egy 6 hónapos mesterképzésből áll. Az alapképzés elvégzése után a nálunk tanultakról referenciát adunk és ekkor az adott jelentkező eldöntheti, hogy befejezi a képzést vagy további 6 hónap alatt elvégzi specializált mesterképzésünket is.

Szeretnénk lehetőséget biztosítani minden érdeklődő számára, így egyedülálló módon marketing tanfolyamunk díjmentesen is igénybe vehető gyakornoki programunkon keresztül! Szponzorált gyakornoki programunkba való bekerüléssel a szerencsés jelentkezők ingyenesen vehetnek részt marketing alapképzésünkön, a mesterképzés alatt pedig anyagi szponzorációval is honoráljuk munkájukat. 

Képzésünk kiscsoportos keretek között zajlik, marketing tanfolyamunkon szemeszterenként maximum 15 fő vehet részt.

Segítjük egyetemi tanulmányaidat!

Szakmai gyakorlatodat szeretnéd nálunk elvégezni? Várunk szeretettel csapatunkban, ahol a gyakorlatban is használhatod az egyetemen már megtanultakat. Tőlünk olyan referenciát kaphatsz az általad elvégzett és megtanult marketinges tevékenységekről, mellyel bárhol nyugodtan jelentkezhetsz állásra. Sajnos sokszor előfordul, hogy az egyetemről kikerült friss diplomások nem tudnak elhelyezkedni a szakmai tapasztalat hiánya miatt. Mi erre a problémára szeretnénk megoldást nyújtani azoknak, akik valós és gyakorlati tudással szeretnénk kiegészíteni elméleti tanulmányaikat. Szeretnénk tehát elérhetővé tenni mindenki számára képzésünket, aki érdeklődik az online marketing iránt – gyakornoki programunkon keresztül ezért képzésünk ingyenesen elvégezhető!

.. Oktatásaink, programjaink ..

.. Miket tanulhatsz nálunk? ..

Konkurenciaelemzés és piackutatás – Hogyan működnek a versenytársak? Listák és elemzések készítése

Social media: Facebook, Google+, Instagram, Pinterest. Közösségi oldalak napi kezelése, a célközönség igényeinek felmérése, kimutatások készítése, látogatottság elemzés.

Webszöveg írás és webfejlesztés – WordPress alapok, webszerkesztés és marketingszöveg írás a webes tartalmaknak megfelelően

Blog írás, poszt írás, marketing szövegírás, tartalommarketing – Weboldalakon webszövegírás a Google elvárásainak megfelelően.

SEO ismeretek, vagyis keresőszó optimalizálás – organikus keresési eredmények javítása

Webshop marketing – Webshop felépítése, termékleírások és marketingszövegek megírása, képek szerkesztése

Saját reklámkampányok és marketing terv

Marketing stratégia készítés és célcsoport tervezés

Brand -és arculat tervezés: grafikai feladatok, kép és kiadványszerkesztő programok, offline stratégia

Digitális elemek, online marketing 

Fotózás – profi fotózáson való részvétel, képszerkesztés és utómunka

Filmforgatás és operatőri feladatok– image filmek készítése és vágása

Email marketing – hírlevél stratégiák, adatbázis építés, célzott címlista

Remarketing – látogatói szegmensek létrehozása, célcsoport szűrése: Hogyan fogd meg azokat, akik már eljutottak a weboldaladra?

Vállalkozásfejlesztés – Kis- és középvállalkozások tevékenységének elemzése, fejlesztése

Google – Google Adwords és Google Analytics eszközök használata

Mobilmarketing – Mobil marketing stratégiák, mobilra optimalizált tartalmak és weboldal építése

.. Referenciák ..

Az egyik legelső és legfontosabb feladat a tökéletes arculat kialakítása, mellyel megmutathatjuk stílusunkat, szavak nélkül is kommunikálhatunk a közönséggel. Egy jól megválasztott megjelenés rengeteget dobhat egy vállalkozáson, ezért megéri foglalkozni vele, ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő grafikai háttér. Ezért grafikai oktatásokat is vállalunk. Nézd meg lookbook-unkat és ismerd meg eddigi munkáinkat.

.. Rólunk mondták ..

Azért választottam a Szabó Imre Marketing School & Management gyakornoki programját mert itt lehetőségem volt kipróbálni magam a marketing világába annak ellenére, hogy nem ilyen tanulmányokat folytatok, nem mellesleg a szépségipar sem áll távol az érdeklődésemtől így nem is sokáig haboztam a jelentkezéssel! Az itt eltöltött fél év alatt rengeteg új dolgot tanultam és egy fantasztikus csapat tagja lehettem! – Várkoly Enikő, marketing gyakornoki programunk résztvevője

Úgy érzem az egyik legjobb döntés volt, hogy jelentkeztem a Szabó Imre Hair & Beauty által biztosított ingyenes marketing gyakornoki képzésre. A programban eddig eltöltött 5 hónap alatt nagyon sokat tanultam és nagyon jól éreztem magam. Az oktatókhoz mindig nyugodt szívvel lehetett menni bármilyen kérdéssel, hiszen mindig nagyon türelmesek és segítőkészek voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom a gyakornoki képzést! Köszönöm, hogy profi emberektől tanulhattam! – Szalontai Petra, marketing gyakornoki programunk résztvevője

Nézd meg jelenlegi és végzett gyakornokaink listáját, akik részt vettek marketing gyakornoki programunkban!

.. Oktatási helyszín ..

Marketing oktató- és gyakorlati központunk a déli pályaudvartól 2 percre található, egy 130 nm-es, légkondicionált, 3 helységből álló, maximálisan felszerelt irodában – hogy a tanuláshoz és a munkához minden lehetséges körülményt biztosítani tudjunk!

.. Jelentkezés ..

Amennyiben érdekelnek gyakornoki képzéseink és programjaink az alábbi form kitöltésével tudsz jelentkezni hozzánk!

A kitöltést követően kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot!

Indítsd karriered Budapest leginnovatívabb szalonjánál! 🙂

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel