Kezdőoldal / BLOG / Oktatóink

Oktatóink

Ismerd meg képzéseink oktatóit!

null

Bácsalmási Mariann

Social media, Facebook stratégia, Brandépítés, Sales management

Bácsalmási Mariann vagyok a Budapest Academy alapítója. 2006-ban fejeztem be marketing gyakornoki tanulmányaimat és ezután azonnal mélyvízként a beauty márkák világába kerültem. Évekig luxus márkákat képviselhettem, mely által olyan széleskörű tapasztalatot szereztem, hogy 2011-ben elindíthattam saját marketing ügynökségem és iskolámat. Az ügynökségünk által képviselt brandek számára készítek stratégia terveket, valamint a Szabó Imre Hair&Beauty marketing vezetőjeként tevékenykedem. Számomra minden egyes új brand egy újabb kihívás, mely a további tanulásra és fejlődésre ösztönöz.

A marketing tanácsadáson kívül profi rendezvényszervező és beauty oktatás szervező irodaként is működünk.

Olyan márkákat képviselünk a hazai és nemzetközi piacon, melyek számára a komplett marketing szolgáltatáson kívül az értékesítési és üzemeltetési feladatokat is irodánk látja el. Így ügynökségünk és iskolánk egyedülállóan hatékony és komplex programmal várja ügyfeleinket és tanulóinkat. Nem esettanulmányok alapján vagy modellezéssel tanítunk, nálunk valódi projektfeladatok vannak és kizárólag a leghatékonyabb marketing módszerekkel dolgozunk. Az elmúlt hat évben több száz beauty és marketing szakember tanult iskolánkban, akik közül sokan piacvezető cégeknél helyezkedtek el vagy saját vállalkozást alapítottak. Büszkeséggel tölt el, hogy olyan tehetséges és jól képzett szakemberek dolgoznak és tanítanak csapatomban, akik a szakma jeles képviselői és valódi eredményeket tudnak felmutatni. Különleges elismerés számunkra, hogy idén nemzetközi oktatók is csatlakoztak csapatunkhoz, illetve a 2017/18-as tanévben nemzetközi továbbképzéseket is szervezünk mind a beauty, mind a marketing szakemberek számára.

null

Balogh Ádám

 Top stylist fodrász, szalon tréner, color expert

A kihívások mindig inspiráltak! Már kisgyermekként is olyan szakmáról álmodoztam, ahol alkothatok, ahol a bennem rejlő kreativitásomat kiélhetem, amiben önmagam lehetek. Ezért szakmám egyben a  hobbim is lett!

Fontos hogy vendégeim számára maximálisan tudjam nyújtani, amit szeretnének, vagy aki épp tanácstalan, annak egy pontosan hozzá illő frizurát tudjak alkotni, Látni azt, ahogy a Vendégeim boldogan lépnek ki az ajtón, majd elégedetten térnek vissza, számomra ez az örök cél!

Tudásomat rendszeresen szakmai továbbképzésekkel fejlesztem. Kizárólag professzionális eszközökkel és termékekkel dolgozom mert számomra a tökéletes haj nem csak egy napra szól! Tanulóink exkluzív szalonunk keretei között, szintén kizárólag magas minőségű termékekkel, professzionális eszközökkel tanulhatnak továbbképzéseinken, mind egyéni oktatásainkon, mind csoportos tanfolyamainkon. Igyekszünk képzéseinket rugalmasan, és a legújabb nemzetközi trendeknek megfelelően összeállítani.

Legyen szó a legújabb festési trendekről vagy a legmodernebb vágási technikáról hozzám nyugodt szívvel fordulhatsz, mert az életem a szakmám és a szakmám a hobbim 😉

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

null

Dirner Enikő

 Ombre artist, top stylist fodrász, szalon tréner, color expert

Immáron 2005 óta vagyok fodrász. Tanulóéveimtől kezdve versenyfodrászként teltek éveim, a sok igyekezet és gyakorlat meghozta gyümölcsét így szinte minden alkalommal díjjal távozhattam a versenyekről.

Ennek köszönhetően lehetőségem nyílt kiváló fodrászmesterek mellett dolgozni, tanulni. Folyamatos továbbképzéseken vettem/veszek részt így kerültem végül Szabó Imre mesterfodrász és Csapata közé. Tanulóéveim alatt igyekeztem elsajátítani a legújabb trendeket, amelyeket a mai napig figyelemmel kísérek.

Mint minden fodrász szívéhez, az enyémhez is közelebb állnak bizonyos területek, tevékenységek. Erősségem a férfi divat-hajvágás, festések- ombre-balayage és természetesen női divat-hajvágás, extrém frizurák elkészítése, személyre szabott hajápolási-termék szaktanácsadás.

Minden fodrásztanulót és végzett fodrászt szívesen várok szaktanácsadásomra és továbbképzéseimre, igyekszem mindig a legújabb trendek szerinti hajvágás, hajfestés, és hajszínváltoztatás oktatásokat tartani az arra érdeklődőknek.

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

Ismerd meg beauty szakembereinket és oktatóinkat is!

null

Szabó Imre

 Mesterfodrász

A munkámhoz elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból merítem.

Így biztosítom a saját-és munkatársaim képzését a fodrászat terén.

A klasszikus hajfestés, hajvágás technikák mellett folyamatosan új utakat keresek női és férfi frizura vágások területén, hogy vendégeim egyedi igényeit ki tudjam elégíteni és mindig elégedetten távozzanak a szalonjaimból. Több évtizedes pályafutásom és szakmai tapasztalatom alapján igyekszem tevékenyen részt venni szalonjaink oktatásainak kialakításában is, hogy a hozzánk érkező tanulók és végzett fodrászok a lehető legmagasabb szintű továbbképzésben részesülhessenek.

Fodrásztanulóinknak és végzett fodrászainknak mindig a legújabb trendeknek megfelelő oktatásokat és tanfolyamokat tartunk exkluzív szalonjaink keretei között, amelyekre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Egyéni és csoportos fodrász-tanfolyamaink a tanulók igényeihez illeszkedve, munka és iskola mellett is igénybe vehetők. Profi, szakképzett fodrászaink a legújabb nemzetközi trendek szerint állítják össze oktatásaink tananyagát.

null

Rikter Máté

 Ombre artist, top stylist fodrász, szalon tréner, color expert, esküvői frizura stylist

Közel 6 éve dolgozom fodrászként, több éve pedig már a budai Szabó Imre Szalon csapatát erősítem! Ez idő alatt rengeteg új vágási és festési technikát sajátíthattam el mind a mestereimtől, mind pedig a kollégáimtól!

A Szalon Color Expert fodrászaként szívesen készítek copacabana, ombre vagy balayage ombre hajakat is a megszokott festések és melírok mellett! A különböző festések valamint vágások mellett Esküvői Frizura Stylistként szívesen készítek alkalmi, menyasszonyi frizurákat nem csupán a Nagy napra, de fotózásokra is! Mindezek mellett nem csak a hajak „megrövidítésével”, de hosszabbításával is foglalkozom. Legyen szó akár a haj hosszabbításról vagy csak a dúsításról, vendégeim bizalommal fordulhatnak hozzám.

Évek óta tartok a Szabó Imre Szalonok keretei között ombre oktatásokat, amelyek során én is igyekszem folyamatosan megújulni és a legújabb trendeknek megfelelően felkészülni az oktatásokra, valamint ennek megfelelő tudást is átadni tanulóimnak és a hozzám jelentkező fodrászoknak.

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

null

Szabó Balázs

 Szalon tréner

Szeretnéd uralni a haj tömegét, formáját? A legújabb frizurákat, ugyanolyan tökéletesen szeretnéd vágni, mint a klasszikus gyöngyszemeket? Érdekel,hogyan örvendeztetheted meg elegáns,vagy akár meghökkentő hajszínekkel vendégeidet? Az iskolában tanultak, és a hétköznapi munkád közötti összefüggéseket keresed? Szeretnéd az alapok megerősítését, hogy a váratlan helyzeteket is kezelhesd, szakmai, vagy akár kommunikációs téren is, hogy úgy léphess fel, akár egy profi?

Szakmánkat mozgató fizikai, kémiai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk. Legyen az a fej formáinak értelmezése,a hajvágás geometriája, vagy bármilyen vegyi folyamat. Így az aktuális trend, vagy klasszikus fazonok kialakítása sem okoz majd nehézséget számodra.

A szakma iránti elhivatottság mellett a hajfestés, hajvágás és hajformázás technikai rejtelmeibe is igyekszem professzionális szinten bevezetni a fodrászképzésre és továbbképzésekre jelentkezőket. Várlak tanfolyamunkon vagy fodrászképzéseinken, ahol egy magabiztos, önállóan fejlődni képes szakemberré válhatsz!

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

ugrás fel