Kezdőoldal / BLOG / Oktatóink

Oktatóink

Oktatóink

Ismerd meg szakembereinket és marketing oktatóinkat!

Bácsalmási Mariann

Social media, Facebook stratégia, Brandépítés, Sales management

Bácsalmási Mariann vagyok a Budapest Academy alapítója. 2006-ban fejeztem be marketing gyakornoki tanulmányaimat és ezután azonnal mélyvízként a beauty márkák világába kerültem. Évekig luxus márkákat képviselhettem, mely által olyan széleskörű tapasztalatot szereztem, hogy 2011-ben elindíthattam saját marketing ügynökségem és iskolámat. Az ügynökségünk által képviselt brandek számára készítek stratégia terveket és marketing oktatási programunk vezetőjeként a főbb tantárgyak előadásait is én tartom. Számomra minden egyes új brand és gyakornok egy újabb kihívás, mely a további tanulásra és fejlődésre ösztönöz.

A marketing oktatáson és tanácsadáson kívül profi rendezvényszervező és beauty oktatás szervező irodaként is működünk.

Olyan márkákat képviselünk a hazai és nemzetközi piacon, melyek számára a komplett marketing szolgáltatáson kívül az értékesítési és üzemeltetési feladatokat is irodánk látja el. Így ügynökségünk és iskolánk egyedülállóan hatékony és komplex programmal várja ügyfeleinket és tanulóinkat. Nem esettanulmányok alapján vagy modellezéssel tanítunk, nálunk valódi projektfeladatok vannak és kizárólag a leghatékonyabb marketing módszerekkel dolgozunk. Az elmúlt hat évben több száz beauty és marketing szakember tanult iskolánkban, akik közül sokan piacvezető cégeknél helyezkedtek el vagy saját vállalkozást alapítottak. Büszkeséggel tölt el, hogy olyan tehetséges és jól képzett szakemberek dolgoznak és tanítanak csapatomban, akik a szakma jeles képviselői és valódi eredményeket tudnak felmutatni. Különleges elismerés számunkra, hogy idén nemzetközi oktatók is csatlakoztak csapatunkhoz, illetve a 2017/18-as tanévben nemzetközi továbbképzéseket is szervezünk mind a beauty, mind a marketing szakemberek számára.

Hossó Roxána

Üzletfejlesztés, Sales management, Szakmai oktatásszervezés

Gyakornokként csatlakoztam egyetemi éveim alatt a Marketing School csapatához. Korábban kevés rálátásom volt a területre, az egyetemi képzésem és más gyakornoki helyszíneim – melyekből nem kevés volt  (üzleti kapcsolatépítő cég, magyar online híroldalak, étterem) nem azt a tudást adták át, ami igazán érdekelt. A Szabó Imre Marketing School beauty marketingjét éreztem először magamhoz illőnek, nem utolsó sorban azért, mert itt nem egy helyben állok, hanem folyamatosan fejleszthetem tudásomat – ami az online trendek terén alapvető szükséglet.

A Szabó Imre Hair & Beauty sales managereként webshop építés és fejlesztés területén tartok oktatást, melyek során gyakornokaink választ kaphatnak többek között arra, milyen teendők vannak egy kezdő webshoppal, hogyan lehet folyamatosan növelni az eladásokat, bővíteni a termékpalettát, hogyan érdemes hirdetni és népszerűsíteni a webshopot és persze: Hogyan lehet kiemelkedni a tömegből! Piackutatási, sales és social média stratégiákat osztunk meg gyakornokainkkal.

A Szabó Imre Beauty Academy oktatás szervezőjeként gyakornokainknak rálátást adok a rendezvényszervezés és az ehhez kapcsolódó üzletfejlesztési alapokra. Tehetséges gyakornokaink rendszeresen részt vesznek smink és fodrász-oktatásainkon nemcsak modellként, de a háttérmunkálatok aktív segítőjeként is, hogy a későbbiekben akár egyedül is el tudjanak kezdeni nagy létszámú események szervezését.

Miért tartom hasznosnak oktatni azt, amivel foglalkozom?  Mert gyakornokaink beleláthatnak egy exkluzív üzlet fejlesztésének online és offline eszközeibe, melyet hosszútávon alkalmazhatnak majd az értékesítési piacon.

Timár Márta

Social media, Brand management, Facebook stratégia és hirdetés

Timár Márti vagyok, már a Budapest Academy alapításában is aktívan részt vettem. 2016-ban szereztem meg első diplomámat, Kereskedelem és Marketing szakon, és jelenleg is a Műszaki  Egyetem Msc képzésének keretein belül tanulok Marketinget. 2012 óta foglalkozom marketinggel, kezdetben gyakornokként,  majd 2013-tól gyakorlatot szereztem a marketing oktatások szervezésében, értékesítésében, és menedzselésében, majd később, kellő tapasztalatot szerezve az oktatói világában is! Egész életemben rajongtam a fashion és a beauty világáért, imádom a szépségápolás minden területét – évek óta az általunk képviselt brand-ek lelkes használója, mára pedig képviselője is vagyok!

A Budapest Academy keretein belül a gyakornoki program egyik vezetőjeként fontos feladatom, hogy ügynökségünk valódi, kézzel fogható feladatokon keresztül komplex marketing és értékesítési tudást adjunk a hozzánk jelentkező beauty szakembereknek és gyakornokoknak egyaránt. Nem csak a szervezésben, hanem oktatóként is tevékenykedek, Velem találkozhatnak a gyakornokaink és tanulóink a Social Media kurzusok alkalmával!  A tantárgy keretében a legfrissebb online marketing trendekkel, valamint Facebook, Instagram marketing szövegírással, hirdetések létrehozásával, menedzselésével, és a riportolással is megismerkedhetnek gyakornokaim. Továbbá a social mediahoz elengedhetetlen Adobe Photoshop és blogírási alapismeretek sem maradnak el!

Imádom a csapatunkat, minden gyakornokunkkal közeli, baráti kapcsolatot szoktunk kiépíteni folyamatos csapatépítőkkel és munka utáni közös kikapcsolódással – mi igazán értékeljük az emberi kapcsolatok fontosságát!

Rapala Dóra

Filmforgatások, Digitális megoldások, Videószerkesztés, Webfejlesztés

Gyakornokként csatlakoztam a Szabó Imre Marketing School & Management csapatához, ahol rögtön sikerült az egyetemen megszerzett elméleti tudásomat gyakorlati tapasztalattal is bővíteni. A Budapest Academy alapításánál már marketing oktatóként próbálhattam ki magam, emellett pedig több területbe is belekóstolhattam az online marketing területén. Már a gyakornoki program alatt is folyamatosan új feladatokban próbálhattam ki magam, és azóta is változatos feladatkörben dolgozom. Mindennapi munkám során elsősorban videószerkesztéssel kapcsolatos teendőkkel foglalkozom, valamint a szalonjainkban történő filmforgatások leszervezése, koordinálása és utóvágása is feladataim közé tartozik.

Akár profi kisfilmekről, akár amatőr felvételekről van szó, igyekszünk kihozni a maximumot mozgóképes anyagainkból, és mivel rengeteg videót használunk fel online marketing tevékenységünk során, gyakornokaink is beletanulhatnak a különböző műfajú rövidfilmek forgatásába, szerkesztésébe és a videós utómunkálatokba. Elméleti oktatásokkal és csoportos gyakorlatokkal igyekszem segíteni nekik ebben, illetve blogolással, keresőoptimalizálással és digitális megoldásokkal kapcsolatban is bátran fordulhatnak hozzám.

Marketing irodánkban szeretnénk egy valóban gyakorlati tudásra építő gyakornoki programot működtetni, így igyekszünk tanulóinkat folyamatos oktatásokkal és konzultációkkal segíteni, szem előtt tartva azt, hogy minél több területen kipróbálhassák magukat a marketing területén, és valóban hasznos referenciát szerezhessenek a nálunk töltött idő alatt.

Ladoniczki Márta

Grafikai megoldások, Brand management, Sales management

Egyetemi alapképzésem 2.évében csatlakoztam a Szabó Imre Marketing School gyakornoki programjához, mert úgy éreztem, hogy szeretném a megszerzett elméleti tudásomat valós, szakmai tapasztalattal kibővíteni. Nagyon szerettem gyakornok lenni, mert minden alkalommal újat tanulhattam. Kifejezetten tetszett, hogy szabadon belecsempészhettünk a kreativitásunkat a mindennapi marketing feladatokba.

Gyakornoki programomat befejezve állandó tagja lettem a csapatnak, ahol is fő területem a beauty marketing, beauty brand márkák menedzselése lett. Jelenleg két luxus kozmetikai márka, a Deynique Cosmetics és a ToxSkincare közösségi oldalainak kezelésével foglalkozom. Ezen kívül minden napi munkám során kozmetikai webshop feladatokat, beauty kampányok kialakítását és végrehajtását, valamint közvetlen kapcsolattartást látok el vásárlóinkkal és kozmetikusainkkal.

Jelenlegi gyakornokainknak a Photoshop és képszerkesztés témakörből tartok oktatásokat, hiszen egy profi marketinges szakember munkájának nélkülözhetetlen része a kreatív képszerkesztés! Gyakornokaink betekinthetnek és szerves részei lehetnek luxus kozmetikai brandjeink képviseletébe, ahol megtanulhatják, hogyan lehet felépíteni és kialakítani egy arculatot, valamint milyen offline és online marketing tevékenységgel lehet professzionálisan növelni a márkák népszerűségét és ismertségét.

Mindenki számára ajánlom a Szabó Imre Marketing School gyakornoki programját, aki szeretné jobban megismerni a marketing világát, esetleg szeretné jelenlegi elméleti tudását kibővíteni releváns tapasztalattal!

Marján Melinda

Webfejlesztés, Arculat, Brand managment, Design megoldások, Blog

Bár tanulmányaimat más területen folytatom, mindig is érdekelt az online és offline marketing világa, valamint úgy érzem az ilyen jellegű tudás minden szakmában hasznosítható. Ezért kezdtem el  Szabó Imre Marketing School & Management gyakornoki képzését 2016-ban. Az oktatások és gyakorlati feladatok során rengeteget tanulhattam tanáraimtól, akik később munkatársaim is lettek. A gyakorlati program elvégzése után ugyanis befogadtak a marketing csapatba és rögtön beledobtak a mély vízbe. Két luxus kozmetikai márkánk teljes brand managelését kaptam meg, valamint lehetőségem volt egy nagyszabású kozmetikai rendezvény megszervezésében és lebonyolításában is részt venni.

Luxus kozmetikai márkáink mellett fő feladatom az általunk kezelt márkák weboldalainak fejlesztése, arculatának tervezése és webdesign feladatainak ellátása, online és offline grafikai anyagok szerkesztése. Ezen kívül a bloggereinkkel való teljes körű feladatokat látom el, cikkek írásában, javításában és szerkesztésében működünk együtt.

Gyakornokainkat segítem a weboldalak megismerésében, fejlesztésében, webdesign megoldások ismertetésében. Beleláthatnak a blogírás művészetébe, marketingszöveg írásba, Visual Composer, SEO és Google Analytics használatába. Továbbá, az esztétikus és stílusos megjelenés érdekében haladó Photoshop oktatást is vállalok.

Mivel a trendek és irányok folyamatosan változnak, csapatunk számára is fontos, hogy mindig ismerjük az újdonságokat és ezeket át is adjuk gyakornokainknak. Tényleges feladatokkal, kreatív együttműködésre hívunk mindenkit, aki szeretné megismerni ezt az izgalmas világot.

Naszvadi Rita

 Szalon management, sales management, szalon etikett

Szalon managerként és a budai szalon koordinátoraként dolgozom a Szabó Imre Hair&Beauty csapatában, munkám során ezért kiemelten fontosnak tartom, hogy vendégeink, szalonunk hírnevéhez méltóan maximális elégedettséggel távozzanak tőlünk. Ehhez nem csupán kifogástalan szolgáltatásra és profi végeredményre van szükség, de komfortérzetük maximalizálásával és közben a cég marketing tevékenységének megfelelő kiszolgálással segíthetjük még kellemesebb élménnyé varázsolni a szalonunkban töltött időt.

Munkám során, szorosan együttműködve profi szakembereinkkel, a menedzsmenttel és minden munkatársammal, arra törekszem, hogy szalonunk működése nyugodt és zökkenőmentes legyen. Ehhez minden segítséget megadok a háttérfeladatok pontos, naprakész szervezésével. Igyekszem nemcsak a szalonon belüli munkát segíteni, de a cég marketingtevékenységébe is bekapcsolódni. Eladás technikával, sales managementtel, szalon etikettel kapcsolatos oktatásokkal várom a beauty szakembereket és a szépségápolási szakma iránt érdeklődőket. A szépségszalonok működtetésében, a vendégek fogadásában, a termékek ismertetésében és eladásában szerzett tapasztalataim alapján igyekszem átfogó képet adni oktatásaim során mind a marketing, mind a sales területéről.

Sárosi Tamás

 Arculat, Grafikai megoldások, Webfejlesztés és programozás, Google adwords, Friss netmarketing megoldások

A Szabó Imre Hair & Beauty marketing csapatában régóta foglalkozom már a webfejlesztési és programozási munkálatokkal, célom, hogy a beauty csapat online jelenléte a lehető legjobb, leghitelesebb és legerősebb legyen. Az egyik leggyorsabban fejlődő iparág éppen a digitális technológia, így munkám során elengedhetetlen, hogy 2017 legújabb online trendjeivel tisztában legyek és ezeket aktívan alkalmazzam, így a gyakornokainknak is igyekszek a legaktuálisabb net-trend témákról oktatást tartani, hogy kreatív tudásukat biztos technikai háttértudással ötvözzék és maguk is képesek legyenek az alapvető digitális feladatokat ellátni.

Miért tartom fontosnak, hogy a marketing tapasztalatokhoz egy biztos webes alaptudás is társuljon? Mert profin egy kézben lehet tartani a dolgokat, amivel át lehet látni a teljes, sikeres online jelenlét hátterét. Mindenkinek szüksége lehet alapvető webes és digitális technikai ismeretekre, aki szeretne eligazodni az online marketing világában, így ma már elengedhetetlen, hogy a webfejlesztés vagy webdesign területébe is bepillantást nyerjen egy marketing szakember, vállalkozó vagy éppen saját üzlet nyitásán gondolkozó szakember.

Répási Dorottya

 Szalon management, szalon etikett, sales management

2015 nyarától dolgozom a Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalonjának koordinátoraként.  A szalonok gördülékeny működéséhez hozzájárulva a szakemberek munkájának elősegítése és a vendégek maximális elégedettsége is a felelősségi körömbe tartozik.

A szépségápolás és a beauty világa mindig is közel állt hozzám, így rendkívül hálás vagyok, hogy ilyen exkluzív szépségszalonokban bővíthetem a szakmával kapcsolatos ismereteimet és tapasztalataimat.  Amellett, hogy feladatom a vendégek teljes körű ellátása, lehetőségem van részt venni a szalonok háttérmunkáiban is, a termékrendeléstől az esküvők leszervezéséig. Úgy gondolom, az elmúlt idő alatt határozott képet kaptam mind egy szalon életének szervezéséről, mind pedig a legújabb fodrászati és kozmetikai technikákról.

Célom szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése, a legújabb trendek és ötletek felkutatása, illetve vendégeink teljes körű komfortérzetének elősegítése a nálunk töltött idő alatt. A hozzám forduló szakemberek betekintést nyerhetnek a szalon marketing és a sales management területeibe, de a termékeladások vagy a vendégekkel való kommunikáció témaköreivel kapcsolatosan is bátran fordulhatnak hozzám.

Ismerd meg beauty szakembereinket és oktatóinkat is!

Szabó Imre

 Mesterfodrász

A munkámhoz elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból merítem.

Így biztosítom a saját-és munkatársaim képzését a fodrászat terén.

A klasszikus hajfestés, hajvágás technikák mellett folyamatosan új utakat keresek női és férfi frizura vágások területén, hogy vendégeim egyedi igényeit ki tudjam elégíteni és mindig elégedetten távozzanak a szalonjaimból. Több évtizedes pályafutásom és szakmai tapasztalatom alapján igyekszem tevékenyen részt venni szalonjaink oktatásainak kialakításában is, hogy a hozzánk érkező tanulók és végzett fodrászok a lehető legmagasabb szintű továbbképzésben részesülhessenek.

Fodrásztanulóinknak és végzett fodrászainknak mindig a legújabb trendeknek megfelelő oktatásokat és tanfolyamokat tartunk exkluzív szalonjaink keretei között, amelyekre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Egyéni és csoportos fodrász-tanfolyamaink a tanulók igényeihez illeszkedve, munka és iskola mellett is igénybe vehetők. Profi, szakképzett fodrászaink a legújabb nemzetközi trendek szerint állítják össze oktatásaink tananyagát.

Rikter Máté

 Ombre artist, top stylist fodrász, szalon tréner, color expert, esküvői frizura stylist

Közel 6 éve dolgozom fodrászként, több éve pedig már a budai Szabó Imre Szalon csapatát erősítem! Ez idő alatt rengeteg új vágási és festési technikát sajátíthattam el mind a mestereimtől, mind pedig a kollégáimtól!

A Szalon Color Expert fodrászaként szívesen készítek copacabana, ombre vagy balayage ombre hajakat is a megszokott festések és melírok mellett! A különböző festések valamint vágások mellett Esküvői Frizura Stylistként szívesen készítek alkalmi, menyasszonyi frizurákat nem csupán a Nagy napra, de fotózásokra is! Mindezek mellett nem csak a hajak „megrövidítésével”, de hosszabbításával is foglalkozom. Legyen szó akár a haj hosszabbításról vagy csak a dúsításról, vendégeim bizalommal fordulhatnak hozzám.

Évek óta tartok a Szabó Imre Szalonok keretei között ombre oktatásokat, amelyek során én is igyekszem folyamatosan megújulni és a legújabb trendeknek megfelelően felkészülni az oktatásokra, valamint ennek megfelelő tudást is átadni tanulóimnak és a hozzám jelentkező fodrászoknak.

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

Szabó Balázs

 Szalon tréner

Szeretnéd uralni a haj tömegét, formáját? A legújabb frizurákat, ugyanolyan tökéletesen szeretnéd vágni, mint a klasszikus gyöngyszemeket? Érdekel,hogyan örvendeztetheted meg elegáns,vagy akár meghökkentő hajszínekkel vendégeidet? Az iskolában tanultak, és a hétköznapi munkád közötti összefüggéseket keresed? Szeretnéd az alapok megerősítését, hogy a váratlan helyzeteket is kezelhesd, szakmai, vagy akár kommunikációs téren is, hogy úgy léphess fel, akár egy profi?

Szakmánkat mozgató fizikai, kémiai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk. Legyen az a fej formáinak értelmezése,a hajvágás geometriája, vagy bármilyen vegyi folyamat. Így az aktuális trend, vagy klasszikus fazonok kialakítása sem okoz majd nehézséget számodra.

A szakma iránti elhivatottság mellett a hajfestés, hajvágás és hajformázás technikai rejtelmeibe is igyekszem professzionális szinten bevezetni a fodrászképzésre és továbbképzésekre jelentkezőket. Várlak tanfolyamunkon vagy fodrászképzéseinken, ahol egy magabiztos, önállóan fejlődni képes szakemberré válhatsz!

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

Négyesi Emilia

 Top stylist fodrász, szalon tréner, color expert, esküvői frizura stylist

2003-ban szereztem meg fodrászképesítésemet. A Szabó Imre Szalonok Belgrád rakparti üzletében töltöttem tanulóéveimet, valamint fodrászként is itt kezdtem el dolgozni.

Fontos számomra a folyamatos tanulás, angolul folyékonyan beszélek, olaszul tanulok, hobbim a festészet és a rajzolás. Annak ellenére, hogy széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezem, évről-évre hozzátartozik munkámhoz a megújulás, az aktuális trendek követése. Ebben nagy segítségemre van mesterem, aki Londonból különböző oktató dvd-k által biztosítja fejlődésünket.

Amennyiben kezdő fodrász vagy, esetleg már dolgozol, de szeretnéd bővíteni szakmai tudásodat, szívesen segítek Neked tanfolyamaink keretein belül, mind a szisztematikus hajvágás, hajszárítás, alkalmi fizura készítés, mind a különböző hajszínfestési technikák terén. Ha a vágások fognak ki rajtad, a női és férfi trendvágások minden technikáját profin elsajátíthatod szalonunkban! Ha a színek világa és a legtrendibb festéstechnikák érdekelnek elsősorban, nálunk akkor is a legjobb kezekben leszel.

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

Kern Jocó

 Top stylist fodrász, szalon tréner, color expert, esküvői frizura stylist

Kern Jocó vagyok, 5 éve dolgozom a Szabó Imre Szalonok Belgrád rakparti üzletében, ahol magas szakmai tapasztalatra tettem szert az iskola évek után, melyet folyamatosan fejlesztek tovább mesterem, Szabó Imre segítségével.

Kiváló szakmai csapatunk támogatása mellett, rendszeresen van lehetőségem Color Expert és Sylist fodrászként is kipróbálni magam média rendezvényeken, forgatásokon, fotózásokon. Az ezeken szerzett tapasztalat is segít abban, hogy képzéseinken minél gyakorlatiasabb tudást adhassak át tanulóinknak.

Folyamatosan figyelemmel követem a jelenlegi és legújabb trendeket, különböző stílusokat, amelyek segítenek a szakmai fejlődésemben. A mindennapi munkám során szerzett tudást pedig szívesen tovább is adom szakmai oktatások és tanfolyamok keretei között az arra érdeklődőknek. Rugalmas időrendben tartott tanfolyamainkat is igyekszünk úgy alakítani, hogy mindenki megtalálhassa a maga kedvencét közülük, ezért bátran választhat mindenki egyéni vagy csoportos oktatásaink közül.

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

Dirner Enikő

 Ombre artist, top stylist fodrász, szalon tréner, color expert

Immáron 2005 óta vagyok fodrász. Tanulóéveimtől kezdve versenyfodrászként teltek éveim, a sok igyekezet és gyakorlat meghozta gyümölcsét így szinte minden alkalommal díjjal távozhattam a versenyekről.

Ennek köszönhetően lehetőségem nyílt kiváló fodrászmesterek mellett dolgozni, tanulni. Folyamatos továbbképzéseken vettem/veszek részt így kerültem végül Szabó Imre mesterfodrász és Csapata közé. Tanulóéveim alatt igyekeztem elsajátítani a legújabb trendeket, amelyeket a mai napig figyelemmel kísérek.

Mint minden fodrász szívéhez, az enyémhez is közelebb állnak bizonyos területek, tevékenységek. Erősségem a férfi divat-hajvágás, festések- ombre-balayage és természetesen női divat-hajvágás, extrém frizurák elkészítése, személyre szabott hajápolási-termék szaktanácsadás.

Minden fodrásztanulót és végzett fodrászt szívesen várok szaktanácsadásomra és továbbképzéseimre, igyekszem mindig a legújabb trendek szerinti hajvágás, hajfestés, és hajszínváltoztatás oktatásokat tartani az arra érdeklődőknek.

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

Kajtár Nóra

 Top stylist fodrász, szalon tréner, color expert, esküvői frizura stylist

2005 óta dolgozom a Szabó Imre Hair & Beauty-nál. Tanulmányaimat is itt töltöttem, ami megalapozta tudásomat. Sok lehetőséget kaptam arra, hogy részt vegyek bemutatókon, fotózásokon, továbbképzéseken. Megjelent már számos munkám újságokban, hirdetésekben, valamint betekintést nyertem filmforgatások, műsorok kulisszái mögé. Minden évben próbálom az újdonságokat, modern formákat bele vinni vendégeim frizurájába.

Hálás lehetek Szabó Imre mesteremnek, hogy teljes körűen ki tudom szolgálni vendégeimet, legyen szó férfi, női frizuráról, különlegesebb festési technikáról vagy alkalmi hajról, mert mellette könnyedén tudtam gyarapítani tudásom. Az utóbbi években elindítottuk szalonunk fodrászati képzéseit, ahol Szalon Trénerként vagyok jelen. Mindig is szerettem a tanulókkal foglalkozni, mert az egyik legjobb visszajelzés, ha látom rajtuk, hogy fejlődnek és próbálok olyan jó tanár és szakember lenni, mint amilyennek én láttam Szabó Imrét.

Szeretettel várok minden fejlődni vágyó tanulót illetve már végzett fodrászt!

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

Balogh Ádám

 Top stylist fodrász, szalon tréner, color expert

A kihívások mindig inspiráltak! Már kisgyermekként is olyan szakmáról álmodoztam, ahol alkothatok, ahol a bennem rejlő kreativitásomat kiélhetem, amiben önmagam lehetek. Ezért szakmám egyben a  hobbim is lett!

Fontos hogy vendégeim számára maximálisan tudjam nyújtani, amit szeretnének, vagy aki épp tanácstalan, annak egy pontosan hozzá illő frizurát tudjak alkotni, Látni azt, ahogy a Vendégeim boldogan lépnek ki az ajtón, majd elégedetten térnek vissza, számomra ez az örök cél!

Tudásomat rendszeresen szakmai továbbképzésekkel fejlesztem. Kizárólag professzionális eszközökkel és termékekkel dolgozom mert számomra a tökéletes haj nem csak egy napra szól! Tanulóink exkluzív szalonunk keretei között, szintén kizárólag magas minőségű termékekkel, professzionális eszközökkel tanulhatnak továbbképzéseinken, mind egyéni oktatásainkon, mind csoportos tanfolyamainkon. Igyekszünk képzéseinket rugalmasan, és a legújabb nemzetközi trendeknek megfelelően összeállítani.

Legyen szó a legújabb festési trendekről vagy a legmodernebb vágási technikáról hozzám nyugodt szívvel fordulhatsz, mert az életem a szakmám és a szakmám a hobbim 😉

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

Geiger Zsófia

 Sminkes, sminkoktató, kozmetikus, Xtreme Lashes szempillastylist

Geiger Zsófia vagyok, kétszeres magyar bajnok sminkes, 2012-ben az év sminkese, hazai versenyek rendszeres résztvevője, 3D szempilla stylist.

Szakmai gyakorlatomat Sipos Zita kozmetikus és sminkmester mellett tölthettem el, utána pedig a Szabó Imre Szalonokban fejleszthettem tökélyre szakmai tudásom. Már hosszú évek óta dolgozom kozmetikusként, sminkesként. Folyamatosan képzem magam, azért, hogy tudásomat frissen tartsam.

Célom, hogy a hozzám jelentkező kozmetikusok professzionális oktatáson értesülhessenek az exkluzív kozmetikai márkákról, termékekről, kezelésekről és gépekről! Hosszú évek makeup trendjeinek tapasztalatait minden tanulónk számára személyre szabottan igyekszem átadni – így garantáltan megismerheted a szakma legnagyobb titkait! Megtanulhatod a 3D sminkelés művészetét lépésről lépésre felépítve, megtudhatod, hogyan használd a különböző anyagokat és ecseteket a saját szemformádhoz és arcformádhoz illően, sőt, arról is minden megtudhatsz, milyen színekkel érdemes dolgoznod, hogy tökéletes végeredményt kapj.

Referenciamunkáimat ide kattintva tekintheted meg.

ugrás fel