Kezdőoldal / BLOG / Ombre haj trend 2019

Ombre haj trend 2019

Ombre haj trend 2019

Ombre haj trend 2019

Az ombre  2012 óta van jelen Magyarországon és egyre több hajkorona készül ezzel a technikával. 2019-ben sem kell búcsút intenünk ettől a trendtől. A ombre haj trend elnevezése francia eredetű, mely árnyalatot jelent. A haj esetén ez 2-3 árnyalatos különbséget jelent a hajvégek és a hajtő között. A természetes hatás kedvelőinek ajánljuk igazán, azonban a bevállalósabbak  sem maradnak lehetőségek nélkül, egyre több, színes tincsekkel rendelkező embert látni az utcákon, akik a trend képviselői.

Gyönyörűséges fényhatású tincsek hosszú hajúaknak

A legjobb a trend kapcsán az az, hogy annyi természetes fényt adhatunk a hajnak amennyit szeretnénk. Ez is bizonyítja mennyire tökéletes és elragadó stílus az ombre. Annyi változata van amennyit csak szeretnénk, tónusok százai közül válogathatunk, melyek akkor kelnek igazán életre, mikor rájuk ragyog a napsütés. Legyen szó egyenes hajról, lágy hullámokról, a sötét tővel induló festés egyedi külsőt kölcsönöz viselőjének.

Ombre haj trend 2019

Hosszú ombre loknik lágy hullámokkal

Mint ahogy előző pontunkban említettük a hullámok teszik igazán tökéletessé az ombre hajat. Egyszerűen tökéletes egy hosszú ombre haj és a lágy hullámok párosa. Ahogy a képen is látszik a modellünk hosszú rétegzett haja tökéletesen omlik a vállára, kiemelve ezzel a lenyűgöző festési technikát, mely átmenetet képez a meleg tónusú barna és a hideg tónusú fényes szőke hajvégek között.

Ombre haj trend 2019

A Kérastase Reflection termékcsaládot az az igény hívta életre, hogy a festett haj sokáig őrizze ragyogó és élénk színét, miközben egészségéből sem veszít. Ombre hajfestéssel rendelkezőknek is kiemelten ajánlott. Miért pont ez a termékcsalád a legjobb választás? Festett tincseid megőrzik a hajszínt akár 40 napig, miközben sima, egységes biztosított. A termékcsalád rizsolaj tartalmának köszönhetően viztaszító réteget képez a haj felületén, ezáltal vízlepergető és egyben fényvisszaverő hatással bír. Mindezek mellett UV-szűrő, napsugarak és más káros környezeti behatásokkal szemben véd. E-vitamin tartalmának köszönhetően pedig, véd és táplál.

Granny trend

Ez egy abszolút elragadó kombináció a vágást és a színeket illetően. A szürke árnyalatai nem csak a mozivásznon népszerűek, a hajtrendeket trén is. Az barnából a szürkébe átnyargaló ombre haj trend megjelent a kifutókon, a magazinok címlapjaink és az utcákon is. A mély pigmentáltású barna és a világos szürke elegye tökéletes páros akár hosszú, félhosszú vagy bob vágással rendelkezők számára is.

Ombre haj trend 2019

Mézszőke ombre

Egyszerű, elragadó szőke mézszőke haj és ez festési technika egy igazán stílusos nővé varázsolja viselőjét. A hosszú tincsek meleg tónusú mézszőke tővel kezdődnek és hideg tónusú szőkével végződnek, melyek elegye tökéletességet és játékosságot sugároz. A lágy hullámok teszik igazán tökéletessé ezt a stílust, de a szögegyenes haj kedvelői sem szorulnak háttérbe, ugyanis ez az ombre haj trend jól mutat ezzel a választással is.

Ombre haj trend 2019

Hogyha szeretnéd, hogy te is ilyen lenyűgöző tincsekkel tündökölj a hétköznapok során jelentkezz be szalonjaink egyikébe, hogy szakembereink értő kezei között szépülhess. Legyen szó festésről, vágásról, hajformázásról, hajterápiáról igényeidre választ találsz nálunk.

Klasszikus barna szőke átmenet középhosszú hajra

Nem csak a hosszú haj kedvelőinek kedvez az ombre haj trend. Rövidebb tincsekkel is igazán trendivé válhatsz a 2019-es esztendőben, hogyha ezt a festést választod. A klasszikus barna szőke átmenetes ombre egyszerű, de mégis hatásos, hogyha emlékezetes külsőt szeretnél varázsolni magadnak. Ha fokozni szeretnéd ezt a hatást, akkor a gyönyörű színgazdag csokoládé barna átmenete a szőke végekbe a legjobb választás lehet számodra.

Ombre haj trend 2019

Szivárvány színei trend

Hogyha valami igazán egyedire vágysz és szereted a szivárvány színeit, akkor ez a választás csak rád várt. Legyen szó élénk szivárvány színekről vagy akár a pasztell árnyalatairól a végeredménynek csak a képzeleted és fodrászaink szabhatnak határt. Nem mindennapi külső, de viselőjeként csodaországban érezheted majd magad. Ahhoz hogy még vagányabb legyen a megjelenésed érdemes hullámokat varázsolni magadnak, majd az egészet megkoronázhatod egy fonással és kész is a tökéletesen egyedi frizura. Az az igazán jó ebben a színezésben, hogy nem csak világos hajúaknak megfelelő, de barna hajkoronával rendelkezőként is jó választás lehet. Te be mernéd vállalni?

Ombre Haj trend 2019

Ha megtaláltad a számodra megfelelő ombre festést, akkor nem szabad megfelejtkezned a belső hajápolásról sem. Mindannyian gyönyörű, dús és egészséges hajról álmodunk, viszont fürtjeink növekedését és állapotát sok minden befolyásolja. Ha szervezetünk hiányt szenved valamiben, a hajunk fénytelenné válik, elvékonyodik és hullani kezd. Viszont van egy egyszerű és nagyon finom megoldás, hogy visszahozzuk az egyensúlyt, ez pedig nem más, mint a vegán és 15 vitamint tartalmazó HairBunny hajnövesztő vitamin!

A vegán HairBunny hajnövesztő vitamin 15 vitamint tartalmaz, de melyek is ezek és mik a hatásaik?

A nyuszikban az egészséges táplálkozást kiegészítő A-vitamin, B3-vitamin, B5-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, Biotin, Cink, Jód, Kolin, Folsav és Inozit is található, melyek mind a szép, egészséges és dús haj elérésében segítenek.

Hairbunny

A listánk végére érve elmondhatjuk, hogy a 2019-es évben sem kell lemondani az ombre haj trendekről. Továbbra is válogathatunk különböző, színek, hosszok, és textúrák közül. Nem lőhetünk mellé idén sem, hogyha e mellett a festés mellett döntünk.

Ha pedig már ombre hajszínnel rendelkezel ne felejtkezz meg a hajszálaid megfelelő belső ápolásáról a korábban említett Hair Bunny vitaminnal.

Szerző: Buczkó Andrea

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel