Kezdőoldal / BLOG / Ombre hajszíntrendek – 2017 ősz

Ombre hajszíntrendek – 2017 ősz

Ombre hajszíntrendek - 2017 ősz

Ombre hajszíntrendek – 2017 ősz

Minden évszak beköszöntével új ombre hajszíntrendek látnak napvilágot, és ez idén ősszel sincs másképp. Az ombre már jó pár éve hódít a kifutókon, az utcákon és mindenhol, ahová csak pillantunk. Ha eddig még nem próbáltad ki ezt az ultramenő hajstílust, esetleg unod már a régi hajszíned, most eljött a Te időd! A következő évszakban bőven lehet válogatni a szebbnél-szebb árnyalatok közül, így garantáltan mindenki megtalálja a hozzá legjobban passzoló színeket!

Természetes szőke ombrék

Az őszi szezonban hódítani fognak az alig észrevehető ombrék, melyek olyan természetesen hatnak, mintha csak az eredeti hajszínünkkel tündökölnénk. Sötétszőke, vagy világos, netán középbarna a hajad és szeretnéd kicsit feldobni? A szőke ombrét neked találták ki! Ha nem szeretnél kísérletezni feltűnő színekkel, viszont már unod az egyszínű hajad, javasoljuk, hogy mindenféleképpen próbáld ki,  garantáltan nem fogod megbánni! A lágy, szőke ombre azok számára is előnyös, akik szeretnének kicsit fiatalabbnak tűnni a koruknál, vagy pedig sápadtnak érzik arcbőrüket. Egyenesítsd vagy hullámosítsd a hajad és élvezd a világosabb hajvégek csillogását!

Természetes barna ombrék

Az idei őszi ombre hajszíntrendek nem hagyják figyelmen kívül a sötétebb hajszínnel rendelkezőket sem! Ha sötétbarna vagy fekete a hajszíned, de nem szeretnél túl nagy változást, akkor érdemes gondolkodni egy eredeti hajszínednél világosabb barna ombrében! A világosabb tincsek optikailag dúsítják a frizurát, ha pedig az arc körül helyezkednek el, akkor fantasztikus ragyogást adnak a fakó arcbőrnek.

Lángvörös ombre

A vörös ombre a mostani hajszíntrendek egyik legnépszerűbb viselete. A gyönyörű, narancsos-pirosas tincsek remekül visszaadják az ősz hangulatát, kezdve a napsugarak által megvilágított falevelektől a kandalló tüzéig. Több verziója is létezik ennek a trendnek. Ez a különleges hajszín remekül párosítható vörös, szőke, barna és fekete hajjal is. Kivétel nélkül minden hajszínnel csodálatosan fog mutatni, ezt garantáljuk! Nincs hajhosszhoz kötve, ugyanúgy fel tud dobni egy rövid frizurát, mint egy hosszút!

ombre hajszintrendekA lángvörös ombre vendégeink kedvence is! Nézd meg, hogyan változtattuk át Alíz már megunt frizuráját egy igazán egyedi és naplementéket megszégyenítően szép és vibráló tűz ombréra!

Blorange ombre

Az őszi ombre hajszíntrendek közül a vörös vonalat erősíti a blorange ombre is. Már tavasszal és nyáron is hódított ez az új ombre trend, amely a narancs és a szőke szavak keresztezéséből kapta nevét. Szőke vagy barna hajba narancs és vörös tincseket festenek és a végeredmény pedig alaphajszíntől függően lehet egészen élénk narancssárga, de akár kaphatunk egy rose gold-hoz hasonló hajszínt is. Szereted a narancsos vattacukrot? Akkor próbáld ki a szó szoros értelmében vett, tipikus blorange hajszínt, melyet a szőkébe festett narancsos árnyalatokkal érhetsz el. Egyszerűen mesésen fogsz kinézni!

ombre hajszintrendek Granny és hamvas szőke ombre

Az idei év legnagyobb slágere a granny hajszín, mely világszerte mindenhol hódít, és nemcsak a sztárok szeretik.  A teljes granny festés mellett közkedvelt a platinum granny, a szivárvány granny, a pasztell granny, a balayage granny és persze az ombre granny is. Azok számára javasoljuk a granny ezt a formáját, akik látványos változást szeretnének úgy, hogy közben megmaradnak a színskála alapszínei mellett. A hideg időjáráshoz fantasztikusan passzoló jeges hajszín különösen jól mutat a fekete, a sötét -és középbarna hajban. A hamvas szőke szinte ugyanúgy viselkedik a sötét hajban, mint a granny, csupán egy picit világosabb tőle. Azok frizurája, akik előnyben részesítik a szőkés árnyalatokat a szürkével szemben.

ombre hajszintrendekKék ombre

Jelenleg a kék hajszín nagy népszerűségnek örvend, az egészben pedig az a legjobb, hogy ez a trend személyre szabható. Befesthetjük az egész hajunkat is az említett színnel, de gyönyörű látványt nyújt egy ég kék vagy királykék ombre is. Árnyalatok terén szintén fantáziánkra van bízva a választás. Idén ősszel a halványkéktől a sötétkékig élvezhetjük ezt a gyönyörű és oly sokak által kedvelt színt. Ha úgy gondolod, hogy szívesen bevállalnál egy extrémebb frizurát, mindenféleképpen jó döntés ez a fajta ombre!

ombre hajszintrendek 2017 osz

Trendben az elsők!

Szalonjainkban az ombre trendek megjelenésük óta elérhetőek és profi szakembereink a legjobbaktól tanulták a különböző technikák elkészítését. Vendégeink szívesen kérik és mindig elégedetten távoznak egy szuper természetes, vagy vadócabb színátmenettel!

Fodrászként szeretnéd elsajátítani a különböző ombre festések, mint a balayage, copacabana és layage ombre technikákat? Ősztől szalonjaink újra megnyitják kapuikat a tanulni vágyó fodrászok számára és profi oktatóinktól megismerheted ezeknek a trendi festéseknek minden trükkjét és fortélyát! Tanulj a legjobbaktól egynapos ombre  tanfolyamainkon, ahol elméleti oktatásunk után modelljeinken, a gyakorlatban is megismerheted az ombre technikát!

Most bepillantást nyerhettél az idei őszi ombre hajszíntrendek közé. Úgy érzed, hogy megtaláltad az egyéniségedhez és stílusodhoz illő ombre frizurát? Jelentkezz be bátran Pesti vagy Budai szalonunkba, ahol szakembereink luxus körülmények között elkészítik az általad vágyott álomfrizurát!

Mindannyian tudjuk, hogy egy szép hajszín csak az egészséges frizurában mutat jól, ezért fontos annak az ápolása. L’Oréal SMARTBOND kezelésünk a legújabb hajkötés-erősítő és kötéssokszorosító technológia alapján működik, képes erősíteni és teljesen újjáépíteni a haj 97 %-át adó keratin rostjait. Hajfestéshez kifejezetten előnyös a használata, ugyanis általa elkerülhetjük a károsodást és megőrizhetjük a szép színeket!

A festett haj számára a rendszeres ápolás nélkülözhetetlen, ezért otthon is törődnünk kell vele! Próbáld ki a L’Oréal SMARTBOND otthoni hajápoló kondicionálóját, mely nemcsak a frizura festés közbeni károsodását védi ki, de az azt károsító mindennapi tevékenységektől is óvja. 

Nemcsak a hajad színén szeretnél változtatni, hanem szívesen kipróbálnál egy új fazont is? Olvasd el a 2017-es őszi hajtrendekről szóló cikkünket! 

Szerző: Liptai Dóra

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel