Kezdőoldal / egyéb / Online marketing gyakorlati képzés

Online marketing gyakorlati képzés

Töltsd nálunk a kötelező szakmai gyakorlatod vagy szerezz hasznos gyakorlati tudást marketing tanulmányaid mellett!

Vegyél részt 6 hónapos, online marketing gyakolrati képzésünkön, sajátítsd el az online marketing alapjait, szerezz sokszínű marketing tapasztalatot, és kezdd el karriered építeni nálunk! Fő szakterületünkként kifejezetten ügyelünk, hogy az általunk végzett marketing oktatás valóban a legújabb trendeknek megfelelő legyen és mindenki igényét kielégítse, hogy bárhol megállhasd a helyed, amikor kikerülsz a nagybetűs életbe.

Érdekel a beauty marketing világa? Szeretnél a legújabb trendekről kreatív tartalmat összeállítani, megismerkedni beauty webshopunk üzemeltetésével, szépségszalonjaink működésével? Szeretnél valós  marketing tapasztalatot szerezni? Jelentkezz marketing gyakornoki programunkba, és szerezz marketing tapasztalatot intenzív képzésünkön!

Érdeklődsz a social media marketing iránt és szeretnéd tudásodat gyakorlati tapasztalattal is kiegészíteni? Legújabb programunkra olyan gyakornokok jelentkezését várjuk, akik elhivatottak karrierjük és jövőjük iránt, és pontosan, a lehető legnagyobb precizitással végzik a feladataikat!

Szerkessz emberek ezreit elérő social media bejegyzéseket és hirdetéseket, kifinomult stílusérzékeddel segítsd képviselt brandjeink arculatának folyamatos frissítését, engedd szabadjára kreativitásod, tanuld meg a WordPress, Visual Composer és SEO alapjait, és tanulj meg profi PR cikket szerkeszteni! Mindeközben ismerd meg szalonjaink szolgáltatásait és professzionális termékeit, és oszd meg észrevételeidet, tapasztalataidat másokkal. Segíts az olvasóknak a döntésben, hogy minket válasszanak.

Otthonról végezhető marketing programunk remek lehetőség mindazok számára, akik az online marketing területén képzelik el a jövőjüket!

Kiváló lehetőség a szakmai referencia bővítésére

Szuper csapatban építheted karriered!

Betekintés a luxusmárka menedzsment és beauty marketing világába

Szerezz referenciát a legnevesebb szépségápolási márkák és cégek ajánlásával! Hiszünk abban, hogy igazán jó marketinges csakis a gyakorlat során válhat bárkiből, ezért ajánljuk programunkat azoknak, akik  ügynökségi keretek között, élesben szeretnének tapasztalatot szerezni! 

Garantáljuk, hogy a nálunk szerzett referencia nemcsak az önéletrajzodban fog jól mutatni, de egy valóban hasznosítható marketing tapasztalatról tesz majd tanúbizonyságot. 

Mi lesz a pontos feladatod?

► Közösségi média stratégia és koncepció készítésében való részvétel

► Hirdetések kreatív összeállítása és hirdetések kezelése

► WordPress, Visual Composer, SEO használat és beállítások

► Képszerkesztés és videóvágás

► Alap képszerkesztő és grafikai programok használata

► Versenytársak és brandek jelenlétének monitorozása

►  Közösségi média trendek nyomon követése

► Arculati elemek kialakítása és szerkesztése

►  Kreatív marketingszöveg írás

Hogyan tudsz jelentkezni?

Küldd el nekünk az önéletrajzod egy motivációs levél kíséretében az info@budapestacademy.hu címre! Írd le nekünk röviden, miért jelentkeznél programunkba, kollégáink hamarosan küldenek számodra egy előzetes próbafeladatot, és ha sikeresen teljesíted, lehetőséged nyílik megkezdeni programunkat!

Jelentkezz online marketing gyakorlati képzésünkre, ha igen a válaszod az alábbi kérdésekre:

► Az online beauty marketing világában képzeled el karriered?

► Érdeklődsz a közösségi média és a kreatív tartalomgyártás iránt?

► Szeretnéd megismerni a legújabb marketing trendeket, és szeretnéd megtudni, hogyan állíts össze profi marketing anyagokat?

► Szívesen szereznél munkatapasztalatot egy szépségipari márkánál?

► Szeretnél folyamatos marketing képzéseken és továbbképzéseken részt venni, ahol tovább bővítheted szakmai tudásod?

► Fejlődnél az online marketing területén, és kifejezetten gyakorlati tudást szeretnél szerezni?

Miért ne hagyd ki ezt a lehetőséget?

 Gyakorlatias, felelősségteljes feladatok 

Gyakorlatorientált programunkat úgy állítottuk össze, hogy élesben is kipróbálhasd magad a social media területén belül. Többek között megtanulhatod programunk során, miként határozd meg célközönséged, hogyan tartsd fent követőid figyelmét, milyen promóciókkal és kreatív bejegyzéstípusokkal tűnhetsz ki a sok száz konkurens oldal közül. Social media oldalainkon végzett munkád során több ezer emberhez fognak eljutni posztjaid, meghirdetett bejegyzéseidet pedig több tízezer, százezer ember is látni fogja! Sőt, lehetőséged lesz idegen nyelven, nemzetközi oldalakon is dolgozni!

Karrierprogram és exkluzív referencia

Nálunk nemcsak gyakorlati képességeidet fejlesztheted, de segítünk az értékes kapcsolati háló kiépítésében is! Partnereinkkel és exkluzív márkáinkkal dolgozhatsz, ha pedig hosszú távon tervezel ezen a területen, a legkiválóbb gyakornokainknak munkalehetőséget biztosítunk!

 Gyakornoki szerződés, kétnyelvű referencia 

Teljesítsd nálunk az egyetemi szakmai gyakorlatodat! Nemcsak hasznos szakmai tudást szerezhetsz nálunk, de a gyakorlati idődet is igazoljuk. A program végén egy kétnyelvű szakmai referencia lesz a kezedben, ami segíti szakmai előmeneteled.

 Folyamatos képzések, rugalmas időbeosztás, otthon végezhető feladatok  

A gyakornoki program során olyan lehetőséget kínálunk Neked, amely teljesen rugalmasan végezhető otthonról, csak néhány alkalommal, egy-egy projekt vagy oktatás kapcsán hívunk be irodánkba. Azonban, ha szeretnél minél többet tanulni, és minél több munkafolyamatba belelátni, lehetőséget kaphatsz a személyes képzésre is irodánkban! Ha szívesen dolgoznál a beauty marketing világában heti 8-10 órában, mi szívesen megosztjuk veled minden tudásanyagunkat és továbbképzést is biztosítunk számodra szuper referenciával és karrierlehetőséggel.

Milyen témákban tudsz tapasztalatot szerezni?

közösségi média és brandépítés

WordPress, SEO ismeretek

arculattervezés, képszerkesztés

marketing stratégiai tervezés

konkurenciaelemzés és piackutatás

hirdetések szerkesztése és kezelése

Mit nyújtunk Neked?

A gyakornoki program során egy meghatározott ütemterv keretében szerezheted meg a különböző területek szerint felépített, részletes tudásanyagot.

Gyakornoki programunk felépítése

A program első két hónapjában a social media van a főszerepben. Megtanítunk hogyan kezelheted egy szépségipari márka közösségi oldalait úgy, mint egy profi. A program végén tapasztalt leszel a tartalomgyártásban és a Canva képszerkesztő használatában.

A harmadik és negyedik hónapban a blogírás és blogszerkesztés, valamint a keresőoptimalizálás rejtelmeibe vezetünk be. Otthonosan mozogsz majd a WordPress és Visual Composer szerkesztő felületén, megtanulod hogyan írj SEO optimalizált bejegyzéseket.

Az ötödik és hatodik hónapban olyan kiegészítő tudást szerezhetsz, amivel kiemelkedhetsz a pályakezdők közül. Gyakorlott lehetsz a videóvágásban, konkurenciaelemzésben és a hirdetéskezelésben.

Számos luxusmárkával dolgoztunk együtt, a Szabó Imre Hair&Beauty szépségszalon teljeskörű marketing tevékenysége mellett neves szépségápolási márkákkal működtünk együtt, ezek mellett pedig számos egyéb szolgáltatócéget és különböző vállalatot tudhatunk partnereink között. A kölcsönös megjelenési és egyéb lehetőségeket kihasználva az Esküvő Classic Magazin vagy a Beauty World Net évek óta partnerünk, a közös munkában pedig nemcsak marketing csapatunk tagjai, de akár gyakornoki programunk résztvevői is hasznos tapasztalatot szerezhetnek ezekből az együttműködésekből!

Jelentkezz online marketing gyakorlati képzésünkre és legyél Te is csapatunk tagja!

Amennyiben marketing gyakornoki programunk felkeltette érdeklődésed, jelentkezz az info@budapestacademy.hu címen önéletrajz és motivációs levél csatolásával! Írd le nekünk röviden, miért jelentkeznél programunkba, kollégáink hamarosan küldenek számodra egy előzetes próbafeladatot, és ha sikeresen teljesíted, lehetőséged nyílik megkezdeni programunkat!

Referenciáink

Offline anyagok

Weboldalaink és közösségi média felületeink

Jelentkezz online marketing gyakorlati képzésünkre és legyél Te is csapatunk tagja!

Jelentkezz az info@budapestacademy.hu címen önéletrajz és motivációs levél csatolásával! Írd le nekünk röviden, miért jelentkeznél programunkba, kollégáink hamarosan küldenek számodra egy előzetes próbafeladatot, és ha sikeresen teljesíted, lehetőséged nyílik megkezdeni programunkat!

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás