Kezdőoldal / BLOG / Pénztárcabarát egészséges életmód

Pénztárcabarát egészséges életmód

Pénztárcabarát egészséges életmód

Szerző: Szilágyi Napsugár

Pénztárcabarát egészséges életmód

Az egészséges táplálkozás az egyik alapvető feltétele az harmonikus életnek. Tartsuk szem előtt a bölcs mondást: az vagy, amit megeszel! Az egészséges és tudatos táplálkozáshoz sokszor drága ételeket társítunk, sokan talán ezért étkeznek egészségtelenül, mert olcsóbbnak és egyszerűbbnek gondolják. Viszont ennek nem kell így lennie! Összegyűjtöttünk pár tippet, hogy egészségesen élhess és több maradjon a pénztárcádban.

Főzz magadnak!

Ha otthon készíted el az ételeket, Te döntöd el mi kerül bele, Te választod a hozzávalókat, tudod mit eszel és csak az lesz benne amit Te szeretnél, semmi felesleges adalékanyag vagy ízfokozó. Így sokkal egészségesebben táplálkozhatsz és kevesebbe is kerül, mintha rendelnél valahonnan vagy étteremben ennél. Akár egy jó program is lehet a pároddal, a családdal. A saját ízlésed szerint fűszerezheted az ételeket, így biztosan finomabb is lesz, mintha más készítette volna.

fozzmagadnakZöldség, gyümölcs

Egészségünk megőrzése érdekében fontos, hogy mindennap sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk! Ezeket inkább piacon szerezzük be, ott olcsóbban hozzájuk lehet jutni, mint a hipermarketekben. Valamint mindig szezonális gyümölcsöket fogyasszunk, a drágán importáltak helyett. Ha marad belőlük, fagyasszuk le őket, így később is megehetjük és nem a kukában landolnak, ami mindenképp pénztárcabarát.

zoldseggyumolcsEgyszerre nagyobb mennyiség

Hosszútávon olcsóbban jövünk ki, ha egyszerre nagyobb mennyiségben, nagy kiszerelésben vásárolunk valamit. Ugyanez igaz a főzésre is, több napra elegendő ételt is megfőzhetünk egyszerre, ezzel időt és pénzt is spórolunk. Lesz mit magunkkal vinni a munkahelyre és nem fanyalodunk a nem éppen egészséges gyors ételekre.

bigpack

Víz és Tea

Fontos az elegendő folyadék bevitel, ennek legmegfelelőbb módja a vízfogyasztás. Nem csak a legolcsóbb, de a legegészségesebb is! Ha már nagyon unod a sima vizet, ízesítheted gyümölcsökkel is, pl.: citrom, lime, eper, málna, narancs vagy akár uborkával, mentával is. Így a bennük lévő vitaminokat is beviszed a szervezetedbe. Valamint teát is fogyassz, pénztárcabarátabb és egészségesebb is a cukros üdítőknél.

vizestea

Sportolás otthon és a szabadban

Az egészséges életmód egyik alapvető eleme a rendszeres testmozgás. Ha nincs pénzünk kondibérletre vagy drága csoportos órákra, edzhetünk otthon vagy a szabadban is, teljesen ingyen! Ezeknél pénztárcabarátabb lehetőséget nem is találhatnánk. Manapság már rengeteg videót találhatunk a neten, amelyek az otthoni tornázáshoz adnak segítséget, tippeket. Teljes edzéstervek is találhatóak. Kimehetünk futni a közeli parkba vagy akár kirándulni is, különösen amikor jó az idő.

edzesotthonesaszabadban

Ha szeretnéd a méreganyagokat a szépségápolásból is kiűzni, válaszd az Organikus megszépítjük csomagunkat! A kezelés során kizárólag természetes alapanyagokból álló kozmetikumokkal szépülhet a bőröd és a hajad, valamint egy gyönyörű sminket is kapsz! Jelentkezz be még ma hozzánk!

Organikus Megszépítjük csomagunk

gomb5

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel