Kezdőoldal / BLOG / Pixie hajtrend- Sztárok is imádják

Pixie hajtrend- Sztárok is imádják

Pixie hajtrend- Sztárok is imádják

Pixie Hajtrend

Az idei évben még mindig hódít a pixie hajtrend. „Short hair, don’t care” – jelmondata nagyon egyszerűen megfogalmazza, hogy miért is imádják a sztárok is annyira, ezt a rövid frizurát. A pixie haj egy nagyszerű megoldás azoknak a nők számára, akik mindig időhiányban szenvednek, és soha nem tudják, hogy mit is kezdjenek a fejük tetején lévő madárfészekkel. Kényelmes, praktikus, mégis nagyon divatos és elegáns. Néhány évvel ezelőtt még a rövid frizurát a kisfiús hajakhoz hasonlították, mára azonban egészen más benyomást kelt egy nő pixie hajtrenddel. Legyen az a haj egészen rövid, vagy egy kicsit hosszabb, biztosan megtalálod a neked megfelelő stílust. Bemutatunk öt hírességet, akiknek csodásan áll a pixie hajtrend és büszkén tudják viselni ezt a rövid frizurát.

Katy Perry

Szerinted is fantasztikusan áll a rövid frizura az énekesnőnek? Tökéletes példa arra, hogy a pixie hajtrend már kinőtte azokat a gondolatokat, hogy „kisfiús haj” vagy „fiúsan rövid”, és átváltozott szexivé, elegánssá és modernné. Nagyon sokféle pixie frizurája volt már Katy Perrynek, így tőle nagyon sok inspirációt tudunk kapni. Hagyhatod a frufrudat hosszabban, míg oldalt és hátul rövidebb fazonra vágathatod. Bájossá teszi megjelenésedet, ha frufrudat hagyod a homlokodra esni, de nem hiába kényelmes frizura, ha megnőtt a frufrud, de nincs időd fodrászhoz menni, egyszerűen az egyik oldalra igazítod, és szintén egy nagyon stílusos hajat tudsz magadnak készíteni.

Pixie hajtrend sztarok is imadjak

Kristen Stewart

Az Alkonyat Bellája sokáig hosszú hajáról volt ismert, hisz a filmsorozatban végig ezt a stílust szokhattuk meg tőle. Nagyon megdöbbentünk, amikor rövidebbre vágatta gyönyörű frizuráját. De a színésznőnek ez a pixie hajtrend is csodásan áll! Kristen Stewart haja is folyamatosan változik, így tudsz válogatni, hogy melyik az, amelyik neked jobban állna. Ha egy kicsit hosszabban hagyod, akkor tudsz bele lehengerlő hullámokat tenni. De ha ez nem elég, és szeretnél még valamit, ami kielégíti „kalandvágyad”, próbálj ki egy új hajszínt, amit hosszú hajjal nem mertél volna. Légy merész egy igazán vagány hajjal!

Pixie hajtrendKate Mara

Az amerikai színésznő hosszú hajjal is elbűvölő volt, viszont miután rövid hajra váltott megjelenése komolyabb, elegánsabb és szexibb lett. A kicsit hosszabbra hagyott, oldalra igazított frufru minden nőnek nagyszerűen állhat, és izgalmasabbá lehet tenni néhány laza hullámmal. De, ami még ennél is meglepőbb, hogy az egészen rövidre vágott, pixie hajtrend egy nagyon kifinomult, nőies megjelenést eredményez. Először talán ijesztő lehet a gondolat, hogy megváljunk hosszú „páncélunktól”, de aztán felszabadító és könnyű lesz.

Pixie hajtrend sztarok is imadjak

Anne Hathaway

A neveletlen hercegnő főszereplője egy igazi természetes szépség. A filmsorozatban eljátszott szerepét nehéz elválasztani a valós személyiségétől, hisz nehéz elképzelni, hogy a hosszú hajú, bájos lány egyszer felnő. Anne Hathaway eléggé látványos módon adta rajongói tudtára, hogy kislányból nővé érett. A rövid, pixie hajtrend, amire váltott, ízléses és stílusos megjelenést kölcsönzött, az addigi kislányos külső helyett. Ha pedig egy kicsit vagányabb stílust szeretnél képviselni, akkor egyszerűen csak borzold össze rövid fürtjeid. Ne feledd, pixie hajnál nincsenek szabályok!

Pixie hajtrend sztarok is imadjak

Emma Watson

Emma Watsont már kisgyermek kora óta láthatjuk a TV képernyőjén és egészen a Harry Potter filmsorozat végéig egy csodálatos és bűbájos kislány volt, de már az utolsó film bemutatóján megmutatta, hogy ő nem a kicsi Hermione Granger, hanem egy ízig-vérig nő. A nőiesség már nem azonosítható egyszerűen a hosszú hajjal, szerencsére már egy egészen rövidre vágott frizurával is ki tudod hangsúlyozni ízléses, kifinomult stílusod, ahogy Emma Watson is. Talán egy kicsit vakmerő húzásnak tűnik ilyen gyorsan hajstílust váltani, de olykor mindenkinek szüksége van arra, hogy átlépje saját komfortzónáját. Ne félj a változástól!

Pixie hajtrendNem csoda, hogy a sztárok ennyire odáig vannak a pixie hajtrendért. Azonban egy rövid frizurát nagyon könnyű elrontani, ezért fontos, hogy olyannal készíttesd el új hajad, akiben teljes mértékben megbízol és tudod, hogy olyan hajviseleted lesz, amit megálmodtál magadnak. Fodrászati szolgáltatásaink között biztosan megtalálod azt, amivel új frizurád lehet, hogy te is úgy tündökölj, mint a sztárok. Jelentkezz be te is Budai vagy Pesti szalonunkba, ahol luxus körülmények között készülhet el a gyönyörű hajad.

Szerző: Szabó Nikolett

 

 

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel