Kezdőoldal / BLOG / Professzionális hajformázás – Blow Dry By Szabó Imre

Professzionális hajformázás – Blow Dry By Szabó Imre

Professzionális hajformázás - Blow Dry By Szabó Imre

Professzionális hajformázás – Blow Dry By Szabó Imre

A hajszárítás a nők életében ugyan olyan rutin, mint az arctisztítás vagy a pakolás használata. Frizuránk akkor fog igazán jól állni, ha hajmosás után beszárítjuk, és formára igazítjuk. Hajtípustól függetlenül, mindegyik hajnak van egy naturális, eredeti állása. Lehet szögegyenes, lágyan hullámos, befelé vagy éppen kifelé álló tincseink, mi, Nők, mindig valami másra vágyunk, és ez nincs másképp akkor sem, ha a frizuránkról van szó. Ahhoz, hogy frizuránk olyan legyen, mint elképzeltük, ismernünk kell a hétköznapi frizura formázás helyes hajszárítási és formázási technikáit. A professzionális hajformázás azonban mostantól nem lehetetlen!

Mindennapi hajszárítás

A hétköznapokban ahhoz, hogy megkönnyítsük a hajformázás menetét, és azt a végeredményt kapjuk, amit elképzeltünk, nélkülözhetetlen, hogy professzionális termékeket használjunk. Nem csak a sampon – balzsam tekintetében, hanem az ápolók, finnish termékek és a hajszárítók, hajformázók esetében is. Nagyon fontos, hogy a hajtípusunknak megfelelő termékeket használjunk, különben nem szebb, hanem rosszabb lesz hajunk állapota. Érdemes – főleg rendszeres használat esetén – befektetni egy professzionális hajszárítóba. Az ideális hajszárító 2100 – 2200 wattos, hideg levegő és turbó funkcióval is rendelkezik. A legmodernebb gépek már iont vagy keratint tartalmaznak, és thermo protect üzemmód is van rajta. Ennek köszönhetően ideális hőmérsékleten maximális erőt fejt a hajszárító, ezzel garantálva a gyors de precíz szárítást. Nem feledkezhetünk meg a tökéletes hajformázó fésűkről sem. Dús hatás érdekében nagy körkefét válasszunk, ha pedig sima egyenes, fényes tincseket szeretnénk, akkor egy lapos nagy fejű kefét vegyünk. Hajszárítás előtt mindig alaposan fésüljük ki a tincseinket. Ehhez egy masszív bontófésűre lesz szükségünk. Ezt követően pedig meg kell tanulnunk, hogyan tudjuk saját magunknak beformázni a frizuránkat.

professzionalis hajformazasNagyon alapos és pontos munkát kell ahhoz végeznünk ahhoz, hogy frizuránk egész nap tartós legyen. Ennek kitapasztalásához, megtanulásához idő kell, és sok sok türelem. Szépségszalonunkban szeretnénk minden Nő dolgát megkönnyíteni, épp ezért létrehoztuk Blow Dry By Szabó Imre szolgáltatásunkat. Ez a komplett szolgáltatás tartalmazza a hajmosást, a hajszárítást és a formázást is. Ahhoz, hogy mindenki megtalálja a számára tökéleteset, különböző csomagokat hoztunk létre.Egyértelműen kifizetődő alkalmanként egy szakmailag elismert helyre ellátogatni, ha másért nem, hát azért, hogy később milyen frizurát kérjünk, hogyan alakítsuk.

 

Blow Dry By Szabó Imre  – legújabb szolgáltatásunk

Blow Dry By Szabó Imre a Szabó Imre szépségszalonok legújabb szépségcsomagja, amely azokért a Nőkért jött létre, akik szeretnének időt és energiát megspórolni maguknak a rohanó mindennapokban. Szépségcsomagunk tartalmazza a professzionális hajmosást, hajszárítást és a formázást is – mindezt kedvezményes áron!  Kialakított csomagjaink között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes formázási stílust, amely tökéletes illik a stílusához és egyéniségéhez.

Marilyn Monroe style

Marilyn Monroe nevének hallatán egyből a fehér ruha és a szőke lokni jut eszünkbe, nem hiába. A modell szőke tincsei a nőiességet és szexiséget testesítik meg, így minden Nőnek az életében legalább egyszer ki kell próbálnia ezt a frizura formát. Elkészítéséhez egy nagyobb átmérőjű hajsütővasra van szükségünk, hogy a loknik nagyok legyenek. Festett haj esetén ajánlott időnként egy – egy SMART BOND kezelést beiktatni, hiszen a kezelés hajkötés – sokszorozó hatással tökéletes védelmet nyújt a hajszín változtatás esetében. Egy professzionális hajformázás tökéletes kiegészítője egy SMART BOND kezelés, hogy a haj minden körülmények között tökéletes legyen!

professzionalis hajformazasBeach waves style 

A beach waves style a Marilyn Monroe loknik lazább verziója, amely a tengerparti, laza hullámokra emlékeztet bennünket. Ennek elkészítése sokkal egyszerűbb, és gyakrabban is használható a hétköznapokban. A mindennapi szettünket ehhez igazítva akár elegáns vagy laza stílust varázsolhatunk magunknak. Tökéletes választás egy olyan naphoz, amikor napközben elegáns, munkahelyi stílusra, míg este szexibb, bulizós verzióra vágyunk.  Tökéletes kiegészítője a tengerparti hullámos hajnak a laza fonatok, amelyekkel még nőiesebbé, szexisebbé és stílusosabbá teheted laza tincseidet. Szalonjainkban már elérhető a Best Braid szolgáltatásunk, ahol szakembereink bármilyen fonatot elkészítenek Számodra is! Válaszd Best Braid szolgáltatásunkat a Beach waves style csomagunk mellé, és legyél igazán egyedi!

professzionalis hajformazas

Bridget Bardot tupír style

Nincs is rosszabb, hogy ha a hajunk a fejtetőnkön lelapul, eláll. Ettől a frizuránk, hiába frissen mosott, hiába szép, unalmas hatást kelt. Bridget Bardot a tupírozás megtestesítője, és ikonikus képviselője, trendet teremtett a hajtöveknél megemelt frizurájával. A tupírozás, mint professzionális hajformázás technikája azonban nem egyszerű, de könnyen megtanulható, hogyan lehet szakszerűen megemelni a tincseket anélkül, hogy a haj gubancos és kócos lenne.

professzionalis hajformazasGlam Hair style

A hétköznapi hullámos frizura igazán természetes, naturális hatása az idei évben is ismét hódit. Nagyszerű választás, ha egy kis játékosságot, fiatalságot szeretnénk vinni a külsőnkbe. A természetes, laza hullámok lágy keretet adnak az arcnak, így a karakteresebb arcformával rendelkező Hölgyek is előszeretettel választják. Elkészítésének több változata is ismert, nagymértékben a Vendég hajszerkezetétől függ. Szakembereink minden esetben a Számodra legegyszerűbb, legjobb megoldást mutatják meg, és ezzel kapcsolatban adnak tanácsot. A Tyme Iron hajformázó készülék segítségével pillanatok alatt természetes loknikat készíthetsz magadnak otthonodban is, amelyek akár 3 napig hibátlanul tartanak!

professzionalis hajformazas

 Modern elegant style  

Az egyenes haj a leggyakoribb és az egyik legkedveltebb frizura. Nem véletlen, hogy Gwyneth Paltrow és Jennifer Aliston is mindig az egyenes tincsekre esküszik.  Elkészítése talán ennek a fazonnak a legkönnyebb, és a legtöbb Nőnek jól is áll ez a forma. Viselése modern eleganciát kölcsönöz, ápolt, mégis letisztult frizurát eredményezve. Hajszárítás és alapos kifésülés után minden esetben alkalmazzunk hővédő spray-t. A legtöbb hajvasaló 180-220 fok között működik optimálisan, ami hosszútávon megterheli a tincseket, ezért érdemes elsajátítani a hajkefével történő formázást is. Ehhez egy nagy, lapos fejű hajkefére van szükség. Szalonjainkban szakemberek a hajvasaláshoz L’ Oreal Steam Pod  gőzölő hajvasaló készülékét használják, amely kimagasló technikájának köszönhetően mélyen táplálja és regenerálja a tincseket, újra építi a haj keratinos szerkezetét. Használatával a haj újra erős, egészséges és élettel teli lesz. Webshopunkból Te is megrendelheted a L’ Oreal Steam Pod  gőzölő hajvasaló készülékét!

professzionalis hajformazas

Vendégeink véleménye 

Nagyon hosszú a hajam, és számomra szenvedés a mindennapi formázás, épp ezért örültem annyira, amikor megláttam ezt a kedvezményes lehetőséget. Mindig gyönyörű a hajam, amikor a szalonból távozom, és így a reggeleim is szuperül indulnak! – Boglárka (32)

Nagyon göndör fürtjeimmel nehezen boldogultam a hétköznapokban, aztán elkezdtem járni a Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalonjába. Hajmosás és a hajszárítás egy igazi luxus kényeztetés, és a frizurám is mindig jól áll! – Anna (28)

Mindig is vágytam a lazán hullámos frizurára, de a hajsütővas nagyon roncsolta a hajamat, körkefével pedig ügyetlen voltam. Számomra tökéletes a legújabb csomag, hiszen így könnyedén, gyorsan lehet gyönyörű hullámos hajam. A legjobb, hogy még harmadnap is tartós és szép! – Izabella (41)

Mit nyújt egy szakember?Egy fodrász által végzett, jól kivitelezett szárítás egészen más eredményt hoz, mint egy otthoni hajszárítás.

 

Ennek oka elsősorban a befektetett energia. Ezt a kefével, passzéról-passszéra haladva, a megfelelő szögben húzva, emelve a tövet adja át a hajnak, így biztosítva a masszív eltartást a fejbőrtől. (A babahajszálakat is beleértve.) Sokszor később is kezd zsírosodni egy profi szárítás után a hajunk, ezért napokkal később is frissen mosott érzésünk lehet.  Egy képzett, gyakorlott szakember megismerteti velünk saját hajunk szerkezetét. Érdemes tanácsokat kérni arra vonatkozóan, hogy milyen hajtípussal rendelkezünk, és milyen ápolóanyagokat vásároljunk. Továbbá, gyakorlati tanácsokat is kérhetünk a cél sikeres elérése érdekében, és természetesen a hajszerkezethez, alkathoz, stílushoz illeszkedő frizura kialakításában is.

Egyértelműen kifizetődő alkalmanként egy szakmailag elismert helyre ellátogatni, ha másért nem, hát azért, hogy később milyen frizurát kérjünk, hogyan alakítsuk. Szeretnénk minden Nőnek segíteni, hogy a rohanó mindennapokban legalább a reggeli frizurakészítés ne okozzon problémát, ezért szalonjainkban egyes szakembereinkhez 50% kedvezménnyel lehet bejelentkezni Blow Dry By Szabó Imre szolgáltatásunkra! 

Fodrászaink, akiknél 50% kedvezménnyel vehető igénybe szolgáltatásunk:

Hírességek, akik szalonunkban szépülnek! 

Szeretnéd, ha frizurád minden alkalommal tökéletes lenne? Szeretnél időt és energiát megspórolni a mindennapok során? Szépüléseid alkalmával csak is profikra bíznád magad? Mostantól 50% kedvezménnyel veheted igénybe Blow Dry szolgáltatásunkat! Jelentkezz be szakembereinkhez, és legyél minden nap gyönyörű!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

 

ugrás fel