Kezdőoldal / Beauty Academy / Sminktanfolyam – 2 napos intenzív oktatás az alapoktól

Sminktanfolyam – 2 napos intenzív oktatás az alapoktól

Sminktanfolyam - 2 napos intenzív oktatás az alapoktól

Sminktanfolyam – 2 napos intenzív oktatás az alapoktól

Még soha nem sminkeltél? Jelentkezz bátran akkor is, mert oktatóink az alapoktól kezdik a képzést, hogy minden lépést profin elsajátíthass!

A Szabó Imre Make Up School gyakorlati és elméleti képzése során olyan szaktudást kapsz, amivel akár 2 nap alatt is elsajátíthatod a profi sminkelés alapjait, hogy a hétköznapokon és a különleges alkalmak előtt is a legjobb formába hozhasd magad! Oktatásunk során a minden alapanyagot biztosítunk a hibátlan, de természetes hatású smink eléréséhez. 

PROFESSZIONÁLIS SMINKOKTATÁS

  Következő oktatásaink:

Október 13- 14

  Helyszín

Budai szalon és oktató központ 1013 Budapest, Krisztina krt. 45.

  Oktató

Török Móni  – makeup artist, modell és kifutó sminkes

Képzésünkön egyszerre maximum 15 fő vesz részt, így oktatóink garantáltan tudnak egyénileg is foglalkozni minden résztvevővel. Egy elméleti oktatás után sminkmodellen mutatják be makeup artistjaink az oktatási anyagot, ezután következik a gyakorlati rész, ahol a résztvevők egymást és magukat sminkelik majd.

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

Szeretnél részt venni oktatásunkon, de csak az egyik nap tematikája kecsegtető számodra? Van egy jó hírünk! Csatlakozhatsz csak az egyik napra is, minden résztvevőnknek oklevelet adunk át a képzés elvégzéséről! Szuperintenzív oktatásunk a következőképpen épül fel:


1. nap, szombat 15:00 – 20:30

Az első napon megtanulhatod egy tökéletes nappali smink elkészítésének menetét! Megtudod, hogyan sminkeljük a problémás, pattanásos vagy heges bőrt, illetve hogyan sminkeljük szépen az idősödő bőrt, természetes szépséget kölcsönözve viselőjének. A tökéletes SELFIE MAKE UP titkai rád várnak: Tanuld meg a profi kontúrozás, vagyis 3D alapozás művészetét néhány óra alatt! Témák, amiket érintünk: tökéletes bőr titka, 3D alapozás, archoz és szemformához illő sminkelés lépései, tökéletes száj és szemöldök formázás. A résztvevők ezután gyakorlatban is bemutatják a látottakat, teljes sminket készítenek Móni segítségével. A nap végén egy csodás sminkkel, elméleti anyaggal és magabiztos tudással távozol majd, hogy otthon már a tanultakat egyedül is el tudd készíteni!


2. nap, vasárnap 9:00 – 16:00

Hogyan készíts tökéletes sminket magadnak és másoknak is? Elsajátíthatod a technikát, amivel valóban tökéletes lehet a sminked, vagyis hogyan készíts magadnak hibátlan makeup-ot, akár öt perc alatt, a reggeli rohanásban is! Megtanulhatod a profi highlighter használatot és azt is, hogyan varázsolj dús ajkakat magadnak. A fő szerep a SZÍNEKÉ! Török Móni sminkoktatónk segít abban, milyen termékeket válassz és alkalomhoz illően hogy sminkeld ki profin és tartósan akár magad, akár mást. Nálunk a helyed a 2. napon is, ha a sminkelés művészetének legmagasabb szintjét szeretnéd elérni! Hidd el, Te is képes vagy rá!

Jelentkezhetsz akár az egyik napra is: első napon 25.000 Ft-ért a második napon pedig 35.000 Ft-ért vehetsz részt oktatásunkon! Mindkét napon való részvétel most kedvezményesen 55.000 Ft.

OKTATÓNK

Török Móni, a L’Oréal Paris sminkese, magazin – és divatmodell

“15 évet dolgoztam a divatszakmában modellként, de 8 éve úgy döntöttem, hogy utat engedek kreativitásomnak és Make up artist leszek. Az oktatás során betekintést nyerhetnek tanulóim a kifutók háttér világában, mesélek tapasztalataimról, élményeimről.”

Referenciáim között szerepelnek Budapest legnagyobb divateseményei:

Marie Claire Fashion Days, Elle Divatnapok , hazai tervezők bemutatói, look book-ok, katalógusok, divatmagazin megjelenések itthon és külföldön egyaránt.

Küldetésemnek tartom, hogy szépség és sminktanácsaimmal segítsem őket nőiességük kiteljesedésében és az elsajátított praktikák, technikák segítségével otthon is bármikor meg tudjanak újulni.

OKTATÁSUNK RÉSZLETESEN

Képzésünk tematikus felépítésű, 2 napos tanfolyamunk témáit mindig az aktuális trendek és a legnépszerűbb technikák szerint választjuk meg!

Minden tanfolyamunk szuper intenzív, ami azt jelenti, hogy a lehető legtöbb elméleti és gyakorlati anyagot adjuk át a legrövidebb idő alatt.  Az oktatásunk eredményessége magasan a legjobb, hiszen egy speciálisan összeállított komplex tananyag segítségével sajátíthatják el tanulóink a szükséges modulokat.

Előképzettségre nincsen szükség! A speciális tananyag felépítése miatt várjuk mindazok jelentkezését, akik akár az alapoktól szeretnének megtanulni profin sminkelni, akár a már meglévő tudásukat emelnék egy magasabb szintre!

Mit tartalmaz a sminktanfolyamunk ára?

  • A teljes elméleti és gyakorlati képzés díját profi sminkoktatóktól
  • Az oktatás ideje alatt használt professzionális sminkanyagokat és eszközöket. Nálunk nem kötelező megvásárolnod a tanfolyam kezdete előtt az általunk ajánlott ecsetkészleted. A tanfolyam végén, ha elégedett voltál az általunk biztosított termékek minőségével, természetesen megvásárolhatod azokat!
  • Az oktatás elvégzéséről kiállított diplomát három nyelven (magyarul, angolul, és olaszul)
  • A tanfolyam ideje alatt teljes étel-ital ellátást (édes és sós sütemények, üdítők, kávé)

Lemondás esetén fontos, hogy legkésőbb az oktatás időpontja előtt 1 héttel tájékoztass minket erről! Amennyiben nem teszed, és mégsem tudsz megjelenni az oktatáson az előleget levonjuk regisztrációs költségként. Sajnos nekünk is vannak fix költségeink a részvételeddel kapcsolatban, azonban, ha időben szólsz, tudjuk ezt módosítani. Köszönjük megértésed!

RÉSZTVEVŐINK MONDTÁK

Nagyon alapos és profi oktatás volt, benne sűrű programokkal! Rengeteg elméleti anyagot kaptunk, amiből sokat tanultunk és bármikor elővehetjük, ha szükségünk van rá (színelmélet, arcformák, kontúrozási technikák, bőrápolás stb). A 2. oktatási nap (gyakorlat) nagyon jókedvűen telt, hiszen egymást kellett sminkelnünk (délután pedig egy modellt). Mindenki nagyon ügyes volt, és sok-sok új információval gazdagodtunk! Finom volt az ingyenes étel-ital ellátmány is, például a Paleo sütik! 🙂

/Varga Erika Mária, Budapest/

Voltam már néhány oktatáson, de eddig valóban ezt éreztem a leghasznosabbnak. Igazán színvonalas volt, gondoskodtatok a kényelmünkről, semmi negatívat nem tapasztaltam. A nagyszerű oktatóról Móniról nem is beszélve, rengeteg segítséget kaptam a szakmámhoz! Köszönöm!

/Agárdi Fanni, Budapest/

Imádtam a tanfolyam minden pillanatát. Török Móni nem csak tudásával , de kedvességével és kisugárzásával is hozzájárult a fantasztikus élményhez! Hála nektek jó úton járok hogy valóra váltsam régi álmom és sminkes legyek.

/Mihálkó Erika/

Miért érdemes nálunk tanulnod??

Mert nálunk olyan sminkesektől tanulhatsz, akik nem csak oktatnak, hanem aktívan dolgoznak is a szakmában, napi szinten készítik a szebbnél szebb sminkeket és az évek során nagy tapasztalatra tettek szert a különböző bőrtípusok, arcformák, korok és stílusok szerinti sminkek elkészítésében.

Mert sminkoktatóink kozmetikusként, modellként és oktatóként is dolgoznak, így az alapképzésen különös hangsúlyt fektetünk a bőrtípusok és sminkelésük megismerésére, valamint a kifutó-világ sminkelésének fontos tudnivalóira.

Mert sminkeseink pontosan tudják, hogyan lehet ebben a szakmában sikereket elérni és ezt minden oktatáson meg is osztják hallgatóinkkal, hogy akár elindíthasd saját sminkes karriered is!

Mert mi minden anyagot biztosítunk az oktatásokon, kizárólag professzionális sminktermékekkel dolgozunk és semmilyen vásárlási kötelezettséged nincs – emellett természetesen exkluzív, inspiráló környezettel várunk!

OKTATÓINK MUNKÁIBÓL…

AMIT BIZTOSAN MEGTANULSZ NÁLUNK

 

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével és e-mailben küldjük a további információkat 1 napon belül!

GYIK

Szükséges-e előképzettség a tanfolyam elvégzéséhez?

Nem. Professzionális sminktanfolyamunk tematikáját úgy építettük fel, hogy előképzettség nélkül, teljesen kezdőként érkező tanulóink is magabiztosan elsajátíthassák az új ismereteket. Oktatóink az alapoktól kezdik az képzést, a különböző sminkelési technikák mellett az eszközök és termékek helyes használatát is megtanulhatod.

Az oktatásra kell saját eszközöket vinnem?

Nem. Minden résztvevőnknek biztosítjuk a szükséges sminkeszközöket és anyagokat a tanfolyamunk teljes idejére. Az oktatás alatt a prémium minőségű Karaja make up termékeit használjuk. Nincs kötelező vásárlás! Ha megtetszettek a termékek, és az oktatás után szívesen rendelnél belőlük, erre természetesen van lehetőség.

Csak az egyik nap tematikája érdekel. Részt vehetek egyetlen napon is?

Igen. Sminktanfolyamunk mindkét napjának úgy építettük fel a tematikáját, hogy egymástól függetlenül is profin elsajátíthatóak legyenek az új ismeretek. A teljes sminktanfolyamon való részvétel széleskörű, profi tudást az a sminkelés művészetében, de csak a szombati, vagy csak a vasárnapi napon is garantáltan profi tapasztalatokat szerezhetsz.

Jelentkeztem az oktatásra, befizettem az előleget, de közbejött egy program és mégsem tudok részt venni a képzésen. Mi a teendő?

Amennyiben mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, kérjük, ezt mihamarabb jelezd e-mailben (vipprogram@szaboimre.hu) vagy telefonon (+36 70 942 63 48), mert az előleget csak abban az esetben áll módunkban visszatéríteni, ha az oktatást megelőző szerdáig lemondod a jelentkezésed.

Mit tartalmaz a tanfolyam díja?

Az ár tartalmazza a képzés során felhasznált anyagokat, a teljes elméleti és gyakorlati oktatást, professzionális fotósorozatot a kész munkákról, 3 nyelven kiállított diplomát a tanfolyam elvégzéséről. A szünetekben Nespresso kávét, üdítőt és rágcsálnivalókat.

Biztosítanak modellt a képzésen?

A sminktanfolyamunkon a tanulóknak természetesen lehetősége lesz gyakorlatban is bemutatni a tanultakat. A résztvevők egymáson gyakorolják a látottakat a biztosított eszközökkel és anyagokkal.

Hol lesz a sminktanfolyam?

2 napos sminktanfolyamunk exkluzív helyen, a budai szalonunkban kerül megrendezésre. Cím: 1013, Budapest, Krisztina krt. 45.

Ajándékba szeretném adni a sminktanfolyamon való részvételt. Tudok más nevével jelentkezni?

Igen. Amennyiben ajándékba szeretnéd a részvételt adni, az ajándékozott nevével, de a saját e-mail címeddel jelentkezz, mert a szükséges információkat (fizetés, helyszín, tematika) a jelentkezéskor megadott e-mail címre küldjük ki. Megjegyzésben kérlek jelöld, hogy nem saját részvételre jelentkeztél.

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén írj nekünk a vipprogram@szaboimre.hu e-mail címre vagy sürgős esetekben várjuk hívásodat a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap 9:00 és 18:00 óra között.

.

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel