Kezdőoldal / Beauty Academy / Sminktanfolyam – kiscsoportos sminkoktatás

Sminktanfolyam – kiscsoportos sminkoktatás

Sminktanfolyam - kiscsoportos sminkoktatás

Sminktanfolyam – Sminkoktatás Neked

Még soha nem sminkeltél? Vagy szeretnéd sminktudásod professzionális szintre fejleszteni? Jelentkezz bátran , mert oktatónk, Török Móni MakeUp artist az alapoktól kezdve egészen  a profi szintig tart képzést. Fontos, hogy minden lépést profin elsajátíthass és arra koncentrálhassatok, amit leginkább megszeretnél tanulni!

A Szabó Imre Make Up School kiscsoportos oktatása során olyan gyakorlati és elméleti szaktudást kapsz, amivel akár 4 óra alatt is elsajátíthatod a profi sminkelés alapjait, hogy a hétköznapokon és a különleges alkalmak előtt is a legjobb formába hozhasd magad! Oktatásunk során a minden alapanyagot és eszközt biztosítunk kizárólag a legmagasabb minőségű professzionális termékekből. Oktatásunk exkluzív-profi környezetben, felkészült szuper kedves oktatóval az egyéni igények maximális figylembevételével történik!

PROFESSZIONÁLIS SMINKOKTATÁS

  Oktatás időpontja:

Március 2. Szombat

16.00- 20.00

Március 23. Szombat

16.00- 20.00

Április 20. Szombat

16.00- 20.00

  Helyszín:

Budai Szabó Imre Szalon I.ker Krisztina 45.

Minden oktatásunk maximum 4 fős kiscsoportos

  Oktatás ára:

49.900 Ft/ fő

Az ár tartalmazza a 4 órás sminkoktatás során felhasznált anyagokat és eszközöket

Az oktatás alatt fogyasztható kávét, üdítőket és nasikat

2 nyelven kiállított oklevelet az oktatás elvégzéséről

  Oktató

Török Móni  – makeup artist, modell és kifutó sminkes

4 fős sminkoktatás és tanácsadás során a résztvevők elméleti és gyakorlati tudást sajátíthatnak el, megismerhetik az egyéniségükhöz és vonásaikhoz legmegfelelőbb smink összeállításokat és ezt professzionális minőségű sminkekkel próbálhatják ki. 

Az első alap oktatás után sokan nagyon szívesen részt vennének egy haladó képzésen, így az alap képzésen résztvevő tanulóink számára folyamatosan biztosítunk haladó továbbképzéseket is. Kozmetikus és sminkes szakemberek számára esküvői és kifutó smink képzést biztosítunk.

Jelentkezz bátran egyedül vagy 2-3 barátnőddel Török Móni fantasztikus hangulatú oktatásain mindenkire jut idő, hogy egyénileg is foglalkozzon tanulóival.

Különböző tematikára is szervezünk oktatásokat, szakmai oktatásainkra kozmetikusok és sminkesek jelentkezését is várjuk! 

Kiscsoportos 4 fős oktatásunkat a budai Szabó Imre szalon oktatótermében tartjuk! Kiscsoportos oktatásunkra egyénileg is lehet jelentkezni nem szükséges barátnőkkel, az oktatásra több egyéni jelentkezőt teszünk egy csoportba, de maximum 4 főt.
Külön igény esetén szülinapi vagy csajos- sminkes party is tartható sminkoktató termünkben!

Ajándékba szeretnéd adni a sminkoktatást szeretteidnek? Természetesen ez is megoldható! Válaszd 1 évig beváltható szépség ajándékutalványunkat és lepd meg azokat, akik legfontosabbak számodra!

OKTATÓNK

Török Móni, a L’Oréal Paris volt sminkese, magazin – és divatmodell

“15 évet dolgoztam a divatszakmában modellként, de 10 éve úgy döntöttem, hogy utat engedek kreativitásomnak és Make up artist leszek. Az oktatás során betekintést nyerhetnek tanulóim a kifutók háttér világában, mesélek tapasztalataimról, élményeimről.”

Referenciáim között szerepelnek Budapest legnagyobb divateseményei:

Marie Claire Fashion Days, Elle Divatnapok , hazai tervezők bemutatói, look book-ok, katalógusok, divatmagazin megjelenések itthon és külföldön egyaránt.

Küldetésemnek tartom, hogy szépség és sminktanácsaimmal segítsem őket nőiességük kiteljesedésében és az elsajátított praktikák, technikák segítségével otthon is bármikor meg tudjanak újulni.

Kinek ajánlom a sminkoktatást? 

14 éves kor felett minden érdeklődőnek, aki szeretné megtanulni, hogyan hozza ki az arcából a legtöbbet, napi rutinok, alkalmi sminkek, arcápolástól a piros rúzsig – személyre szabva ( nincs tananyag ) , 10 éves szakmai tapasztalattal, fókuszban a nő!

Milyen otktatási tematikával várlak?

Az alap oktatás során a tökéletes alapozást, az arcformák és bőrtípusok szerinti sminkeket, a füstös szem smink és kontúrvonal kialakítását tanítom meg tanulóim számára.

A haladó oktatáson a 3D alapozás, szemöldök és szájforma átalakítást, merészebb alkalmi sminkek elkészítését tanuljuk.

Szakmai oktatásokon a szuper tartós esküvői sminkeket és a legújabb trendek fashion és kifutó sminkjeit gyakoroljuk.

Gyakori kérdésekre válasz: 

Alap és haladó sminkoktatásainkra nem szükséges előképzettség, bátran jelentkezhet bárki aki szeretne a sminkelés terén fejlődni.

Az összes oktatás során a tanulók saját magukon és egymáson is tudják gyakorolni a különböző technikákat.

Szakmai oktatásainkra is folyamatosan írjuk ki az időpontokat.

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén írj nekünk a vipprogram@szaboimre.hu e-mail címre vagy sürgős esetekben várjuk hívásodat a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap 8:00 és 20:00 óra között.

MILYEN TERMÉKEKET HASZNÁL MAKEUP ARTISTUNK

Termékek : Török Móni egy kedvenc elfoglaltsága új sminktermékek vásárlása és tesztelése, ezért mindig új és újabb márkákat, termékeket próbál ki – tanácsadásain során fő szempont, hogy a vendégei az általa választott minőségből a legjobb termékeket kapja.
Jelenleg a kedvenc márkáink, melyekkel történik az oktatás : Sephora brandek : Tarte Cosmetics , Too faced , MarcJacobs, Smashbox, Zoeva , KIKO és az elkerülhetetlen hazai DM márkák kedvencei
Illetve legújabb felfedezettjeim : a természetes sminkek egyik csúcsa – arc szemgmensben : Thalgo, Tegoder ill Tarte Cosmetics

RÉSZTVEVŐINK MONDTÁK

Nagyon alapos és profi oktatás volt, benne sűrű programokkal! Rengeteg elméleti anyagot kaptunk barátnőimmel, amiből sokat tanultunk és bármikor elővehetjük, ha szükségünk van rá (színelmélet, arcformák, kontúrozási technikák, bőrápolás stb). 

/Varga Erika Mária, Budapest/

Voltam már néhány oktatáson, de eddig valóban ezt éreztem a leghasznosabbnak. Igazán színvonalas volt, gondoskodtatok a kényelmünkről, semmi negatívat nem tapasztaltam. A nagyszerű oktatóról Móniról nem is beszélve, rengeteg segítséget kaptam a szakmámhoz! Köszönöm!

/Agárdi Fanni, Budapest/

Imádtam a tanfolyam minden pillanatát. Török Móni nem csak tudásával , de kedvességével és kisugárzásával is hozzájárult a fantasztikus élményhez! Hála nektek jó úton járok hogy valóra váltsam régi álmom és sminkes legyek.

/Mihálkó Erika/

Miért érdemes nálunk tanulnod??

Mert nálunk olyan sminkestől tanulhatsz, akik nem csak oktatnak, hanem aktívan dolgoznak is a szakmában, napi szinten készítik a szebbnél szebb sminkeket és az évek során nagy tapasztalatra tettek szert a különböző bőrtípusok, arcformák, korok és stílusok szerinti sminkek elkészítésében.

Mert oktatásaink mindig jóhangulatúak és tanulóink elégedetten pozitív tapasztalatokkal távoznak.

Mert oktatónk pontosan tudja, hogyan lehet ebben a szakmában sikereket elérni és ezt minden oktatáson meg is osztják hallgatóinkkal, hogy akár elindíthasd saját sminkes karriered is!

Mert mi minden anyagot biztosítunk az oktatásokon, kizárólag professzionális prémium minőségű sminktermékekkel és eszközökkel dolgozunk és semmilyen vásárlási kötelezettséged nincs – emellett természetesen exkluzív, inspiráló környezettel várunk!

► Mert tökéletes ajándék bárki számára! Amennyiben ajándékba szeretnéd a részvételt adni, az ajándékozott nevével, de a saját e-mail címeddel jelentkezz, mert a szükséges információkat (fizetés, helyszín, tematika) a jelentkezéskor megadott e-mail címre küldjük ki. Megjegyzésben kérlek jelöld, hogy nem saját részvételre jelentkeztél.

AMIT BIZTOSAN MEGTANULSZ NÁLUNK

 

Jelentkezz oktatásunkra!

ugrás fel