Kezdőoldal / Smink / Sminktrend 2018

Sminktrend 2018

Sminktrend 2018

Sminktrend 2018

Beköszöntött az új év, már te is biztos alig vártad a kifutókon még 2017 őszén bemutatott következő évi legforróbb smink, ruha és haj trendeket, melyektől valóban elállt a szavunk. Nem is csoda, hiszen az idei év is színes és változatos lesz, ami a trendeket illeti. A sminktrend 2018 -ban sem múlhat el természetesen csillámok nélkül, de e mellett idén hódítanak az apró kövecskék, kristályok. Újragondolták a cicaszemeket és a highlighterek közül most az arany lett a legmenőbb, és még sorolhatnám, szóval lássuk részletesebben!

Csillogás mindenek fölött

Ha valóban követett a kifutókon megfordult trendeket, az biztosan feltűnt, hogy a sminktrend 2018 -ban  nem maradhat el csillogás nélkül. Nos, kétségtelen, 2018 a csillogás éve lesz, annak ellenére, hogy a glitterek már a tavalyi év fontos részesei voltak, de idén ez csak fokozódik. A csillámok mellett az apró kövecskék kísérnek majd a fesztiválokra a szemed alatt, az arccsontodon, vagy akár divatos szeplőket alkotva. A lényeg, hogy ha imádod a kristályos sminkeket, akkor most belevetheted magad az alkotásba, már most megtervezheted nyári fesztiválos sminked és bátran viselheted majd. Ne feledd, a hagyományos kristályok mellett, most a csillag formájú kövek is felkavarták az álló vizet!

Sminktrend 2018

Újragondolt cicaszemek

Szinte már meglepetés nélkül ér minket, hogy a tusvonal minden évben szerepet kap a trendek világában, még a sminktrend 2018 -ban is. de idén a Tom Ford megálmodta új megjelenéssel hódít. A helyett, hogy éles vonallal fejeznénk be a tusvonalat, most gömbölyded alakot kap. Legjobb, ha először megrajzolod a cicaszemeid tusvonalának formáját, majd szépen kitöltöd fekete tussal. Használhatsz fekete szemhéjport is, erre a legalkalmasabb a Karaja füstös szemkihúzó por a pontos és precíz eredményért, a tökéletesen lekerekített formáért.

Sminktrend 2018

Metallica

A fémes hatású sminkek a sminktrend 2018 kihagyhatatlan részesei, bármilyen árnyalatban is gondolkodsz. Legyen szó rúzsról, esetleg szemfestékekről, a holografikus csillogás idén sem maradhat el. Ha még nem szereztél be fagyosan csillogó rúzst, esetleg bronzos fémes hatású krémes szemhéjfestéket, akkor csak két lehetőséged van, vagy lemaradsz róla, vagy nagyon gyorsan felveszed a tempót a sminktrend 2018 szerelmeseivel és beszerzel egyet.

Sminktrend 2018

Retro szempillák

Ugye te is emlékszel még Twiggy baba tekintetére? Bizony, a színésznő megalkotta twiggy smink újra divatba jött és a sminktrend 2018 egyik alapkövévé vált. Retro, néha már csomósan összeállt szempillákkal olyan drámai hatást nem érünk el, mint a dús, hatalmas pillasorral, de elképesztően trendi. Megalkotásához csak egy szempillapsirálra lesz szükséged több rétegben. Ha esetleg még erősebb hatásra vágynál, tusvonallal húzz pár szempillát az alsó pillasorod alá. Válaszd a Karaja Night & Day Mascara, 24h – Volumennövelő, vízálló szempillaspirált, hogy tekinteted az est végére is Twiggys maradjon.

Sminktrend 2018

Arany highlight

A sminktrend 2018 titka az ultra kiemelt bőr, minél ragyogóbb, annál jobb! Igaz, nem Rihanna alkotta meg az arany sminket, de ő hozta divatba az arany highlightot.  Az elkövetkezendő időben biztos sok ilyen smink tűnik majd fel a közösségi oldalaidon. A tökéletes sárga- arany fém pigment még a téli időszakban is hoz egy kis nyarat a napjaidba, mint egy apró napsugár. Használhatod nem csak arccsontod kiemelésére, de ajkaidra és szemedre is egyaránt.

Sminktrend 2018

Ezek után már igazán nincs más dolgod, mint szétnézni a nesszeszeredben és beszerezni a sminktrend 2018 hiányzó darabjait, hogy valóban elbűvölhess mindenkit magad körül nem csak alkalomadtán, különleges eseményeken, de a hétköznapokon is. Ne felejts el felugrani webshopunkra, ahol mindig különleges kedvezményekkel és a kedvenc Karaja Make Up márkánkkal várunk!

Ha kicsit bátortalan vagy a sminkelést illetően, de nagyon szeretnél szebbnél szebb make up-al hódítani, gyere el két napos sminkoktatásunkra és tanuld meg az alapoktól kezdve, a legújabb trendeken át, a sminkes fortélyokig, hogyan is készíthetsz el magadnak minden nap szuper sminket!

Szerző: Maczko Margit

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel