Kezdőoldal / Smink blog / Sminktrükkök a hatalmas szemekért

Sminktrükkök a hatalmas szemekért

Sminktrükkök a hatalmas szemekért

Sminktrükkök a hatalmas szemekért

A nők többsége szeretne hatalmas, igéző szempárt magának tudni, ám sajnos nem mindenkit áld meg a sors olyan csodás génekkel, hogy ez teljesülni tudjon. Azonban van megoldás erre a problémára is, mégpedig az ügyes sminkelés és olyan technikák elsajátítása, amikkel egyszerűen optikailag nagyíthatod szemeidet! Nem is gondolnád, de olyan csodás szemeket varázsolhatsz magadnak, hogy a munkahelyeden a sminkesed és a plasztikai sebészed számáért fognak majd epekedni! Olvasd el cikkünket ha szeretnéd megtudni mik a legfőbb sminktrükkök a hatalmas szemekért!

smink_blog56Göndörítsd a pilláid!

Tudjuk, teljesen egyértelmű lépésnek tűnik, ám sok lány kihagyja a reggeli rutinból a szempillaspirált. Többen inkább csak tust használnak, ám ez még kisebbnek mutatja a szemüket. A lényeg, hogy szépen húzd végig a pilláidon a festéket akár többször is, és tényleg göndöríts! Gyönyörű és hangsúlyos szemeid lesznek a legegyszerűbb trükktől.

Egy vonal a szempilla alá

A tusvonal ugye a szempilla fölé kerül, azonban ha szemceruzát használsz, húzhatsz vonalat a szempillád alá is. Ezzel az egyszerű módosítással ismét nagyobbá varázsolhatod a szemeidet!

Gondolkodj natúrban!

Emlékszel még azokra a fehér szemceruzákra, amit tinédzserkorodban megvettél és utána soha többet nem használtad? Meglepő, de a világos színű szemceruza is optikailag növeli a szemeket, azonban azt nem ajánljuk, hogy tiszta fehéret használj. Próbáld ki inkább a natúr színeket, a világosbarnát és a homokszínt, húzd végig az alsó vízvonaladon és élvezd a hatalmas szemeket!

sminktrukkok a hatalmas szemekert

Egy jó műszempilla csodákra képes!

Ez a trükk szintén egyszerűnek és teljesen egyértelműen hangzik, de sokan félnek a műszempillától. Pedig napjainkban 3,4 sőt 5D-s szempillákat is készítenek a kozmetikusok. Ne félj tőle, próbáld ki, de ha esetleg nagyon megriaszt az eredmény (ez csak ritkán fordul elő), akkor maradj a másik három módszernél a nagy szemek érdekében.

sminktrukkok a hatalmas szemekert

Figyelj a szemöldöködre!

Lehet azt gondolnád, hogy a szemöldöknek abszolút nincs befolyása arra, mekkorának tűnnek szemeid, de ez nem így van! Ha szépen, és elég magasan ívelt, akkor tágítja a teret a szemed körül, amitől nyitottabb lesz tekinteted! Éppen ezért soha ne sajnáld az időt a tökéletes szemöldök megalkotására!

sminktrukkok a hatalmas szemekert

Használj korrektort!

A sötét karikák a szemek alatt nem csak fáradt, lestrapált külsőt kölcsönöznek neked, de még a szemeidet is kisebbítik! Használj tehát a bőröd színével harmonizáló korrektort a szem alatti területre, hogy eltüntesd a foltokat, ezzel frissebbnek, üdébbnek tűnik majd az arcod is!

Ne ragadj le a feketénél!

Merj kísérletezni és próbálj ki más színeket is a feketén kívül! A sötétkék – királykék szín olyan hatást kelt, mintha szemed fehér része méginkább ragyogó lenne, ezzel kiemeli a tekintetet és szintén nagyít! Szerezz be egy ilyen színű tust és ints búcsút az apró szemeknek!

sminktrukkok a hatalmas szemekert

Foglalkozz a mélyítővonallal!

Sminktrükkök a hatalmas szemekért összeállításunk egyik legfontosabb részlete, ha erre  is szánsz időt, akkor igazán csodálatos hatást érhetsz el sminkedben! Mélyítővonaladra használj lehetőleg barnás árnyalatokat, illetve ha szeretnéd feldobni az összhatást, a glittert is ide vidd fel!  Ez által szemeid úgy tűnnek majd, mintha előrébb lennének, így elérve az optikailag nagyobb hatást!

sminktrukkok a hatalmas szemekert

Szeretnéd sminked profik kezeire bízni? Szalonjainkban a maximális minőségű Karaja termékekkel dolgoznak szakembereink, így biztos lehetsz benne, hogy tökéletes alkotás fog tünködölni arcodon, ha ellátogatsz hozzánk!
Esetleg sminktetováláson gondolkodsz? Nálunk erre is van lehetőséged!
Jelentkezz be hozzánk még ma!

Szerző: Ráthgéber Réka

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

 

ugrás fel