Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Snow bunny szőke hajszín trend

Snow bunny szőke hajszín trend

Snow bunny szőke hajszín trend

Snow bunny szőke hajszín trend

A Snow bunny szőke hajszín trend árnyalatait a ihlette. Ha a hóra gondolsz, akkor megérted miért ezt az elnevezést kapta ez a csodálatos viselet. A szőke hajszínt, világossága miatt sokféle módon tudjuk különlegessé varázsolni. Van, aki túl egyszerűnek vagy hétköznapinak ítéli meg frizuráját, erre pedig tökéletes megoldás feldobni valamilyen egyedi színnel. A Snow bunny szőke hajszín egy hamu szőke, leheletnyi kék árnyalattal. A pasztellkék színnek köszönhetően a frizura púderesnek tűnik, de ugyanakkor fagyosnak és hűvösnek is.

snow bunny szoke hajszin trend

Long bob különlegesen

Ez a stílus annyira mutatós, hogy minden hölgynek egyszer ki kell próbálnia. Ha pedig ötvözve van a snow bunny szőke hajszín és ez az egyedi középhosszú frizura, akkor lehengerlő megjelenést lehet elérni. Hullámokkal bolondítva pedig annyira egyedi árnyalatokban tündököl a természetes fényben, ahogyan  télen a nap fénye megcsillan a havon.

A bőrtónusodnak megfelelően variálhatóak a színek, akár hideg vagy meleg szőkévé. A következő képeken Rikter Máté (vezető szalon tréner, ombre artist, top stylist fodrász, color expert, esküvői frizura stylist) munkái láthatóak, aki kellő profizmussal varázsolja tincseid gyönyörűvé.

A haj teljes hosszán

A bevállalósabbak a merész külső elérése érdekében szívesen viselik egész hajhosszukon a snow bunny szőke hajszín valamely árnyalatát. Fontos megjegyezni, hogy ha bármilyen színről erre a tónusra esik valaki voksa, akkor elengedhetetlen a komoly ápolás, hogy a kékes, jeges csillogás és a fagyos ragyogás ne váltson át sárgás, rezes szőkébe.

snow bunny szoke hajszin trend

A szőke haj különös és gondos ápolást igényel, mert a szőkítés rettenetesen kiszárítja. A folyamat kulcsszereplője egy igen erős vegyület, a hidrogén-peroxid. Igaz, hogy szőkét varázsol sötét tincseidből, de hosszútávon nagyon roncsolja a hajad szerkezetét. A festett szőke haj porózus, vagyis lyukacsos szerkezetű, így könnyen a szennyező anyagok elszínezhetik,de kellő odafigyeléssel ez is kiküszöbölhető.

Nem lehet kellően hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a hajápolás. A gondozott frizura önbizalmat ad viselőjének!

Ha te is ápolt, puha és egészséges frizurát szeretnél, akkor használd a Kérastase Elixir Ultime kétfázisú hajolajat festett hajra! Különleges összetevőinek köszönhetően nem csak külső, de belső táplálást ad a hajnak. A magas hatóanyag tartalmú olajok beépülnek a haj szerkezetébe és a legmélyebb rétegeiben fejtik ki jótékony hatásukat. Azzal a célzattal fejlesztették ki, hogy minden hajszálad megvédje a káros vegyi anyagoktól, de mindezek mellett ragyogó és puha maradjon hajkoronád. Fényt adó, szerkezetjavító és finomító olajtartalmának köszönhetően lehengerlő hatást érhetsz el használatával, hiszen kizárólag a festett haj igényeire szabva alkották meg.

Snow bunny szőke balayage

Ez egy tökéletes választás azok számára, akik a természetesség hívei. A fejed búbjától a hajkoronád végéig fokozatosan világosodik, és nem kell a lenövés miatt aggódni. Különlegessége, hogy lágyítja az ember arcvonásait, ezzel kölcsönöz fiatalos külsőt viselőjének.

Ha a snow bunny szőke hajszínre rakod le a voksod biztos lehetsz benne, hogy minden szempár rád fog szegeződni, bármerre visz az utad. Ha te is gyönyörű, csillogó frizuráról álmodsz, akkor nincs más teendőd, mint bejelentkezni budapesti szalonjaink egyikébe, hogy jégkirálynőt varázsoljanak belőled.

Ne feledkezzünk meg, arról sem, hogy a haj erős vegyszeres kezelést kap, melyre elengedhetetlen valamilyen ápoló kúra. Nekünk erre is van megoldásunk! A Color csomag tökéletes választás számodra, hiszen tőfestésen és hajvágáson kívül tartalmaz még egy exkluzív hajregeneráló kezelést, hogy tincsed egészségesek és tápláltak legyenek.

Ha a megfelelő szín megvan, akkor a megfelelő ápolásra is gondolni kell! Ahhoz, hogy a végeredmény lenyűgöző legyen, fontos a kiindulópont kifogástalansága, vagyis a hajad állapota. SMARTBOND szolgáltatásunk különösen az extrémen világosított haj védelmére szolgál és meggátolja roncsolódását maleinsav tartalmának köszönhetően.

Szerző: Volentics Vivien Barbara

ugrás fel